Nonong (dian kusuma)


Versi: Dian Kusuma

Nonong sing nonong, sopo sing nduwe
Nonong sing nonong, sing ayu dewe..
Nononge nambahi ayu, ayu dewe
Nononge nambahi manis, manis dewe..

Nonong sing nonong, dudu bathuk’e
Nonong sing nonong, larang regane..
Nononge sing mesam-mesem, kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem, kabeh gelem..

Dasar ayu tetep ayu,
Nadyan nonong tambah ayu..
Dasar manis tetep manis,
Nadyan nonong tambah tambah manis..

Nonong sing nonong, ngendi omahe
Nonong sing nonong, angel tandhinge..
Sing nonong dudu bathuk’e, aduh sayang
Sing nonong nyedhak’o mrene, aduh aduh sayang..

reff:
Nonong sing nonong, sopo sing nduwe
Nonong sing nonong, sing ayu dewe..
Nononge nambahi ayu, ayu dewe
Nononge nambahi manis, manis dewe..

Nonong sing nonong, dudu bathuk’e
Nonong sing nonong, larang regane..
Nononge sing mesam-mesem, kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem, kabeh gelem..

Dasar ayu tetep ayu,
Nadyan nonong tambah ayu..
Dasar manis tetep manis,
Nadyan nonong tambah tambah manis..

Nonong sing nonong, ngendi omahe
Nonong sing nonong, angel tandhinge..
Sing nonong dudu bathuk’e, aduh sayang
Sing nonong nyedhak’o mrene, aduh aduh sayang..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Cidro (dian kusuma)


Versi: Dian Kusuma

Wis sak mestine, ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani, mblenjani janji..
Opo ora eling, naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dhodo..

Kepiye maneh, iki pancen nasibku
Kudu nandang loro, koyo mengkene..
Remuk ati iki, yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae..

Gek opo salah, awakku iki
Kowe nganti, tego mblenjani janji..
Opo mergo, kahanan uripku iki
Mlarat bondho seje karo uripmu..

Aku nelongso, mergo kebacut tresno
Ora ngiro, saikine cidro..

reff:
Kepiye maneh, iki pancen nasibku
Kudu nandang loro, koyo mengkene..
Remuk ati iki, yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae..

Gek opo salah, awakku iki
Kowe nganti, tego mblenjani janji..
Opo mergo, kahanan uripku iki
Mlarat bondho seje karo uripmu..

Aku nelongso, mergo kebacut tresno
Ora ngiro, saikine cidro..
Ora ngiro, saikine cidro..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12324