Nonong (dian kusuma)

Dian-Kusuma
Versi: Dian Kusuma

Nonong sing nonong, sopo sing nduwe
Nonong sing nonong, sing ayu dewe..
Nononge nambahi ayu, ayu dewe
Nononge nambahi manis, manis dewe..

Nonong sing nonong, dudu bathuk’e
Nonong sing nonong, larang regane..
Nononge sing mesam-mesem, kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem, kabeh gelem..

Dasar ayu tetep ayu,
Nadyan nonong tambah ayu..
Dasar manis tetep manis,
Nadyan nonong tambah tambah manis..

Nonong sing nonong, ngendi omahe
Nonong sing nonong, angel tandhinge..
Sing nonong dudu bathuk’e, aduh sayang
Sing nonong nyedhak’o mrene, aduh aduh sayang..

reff:
Nonong sing nonong, sopo sing nduwe
Nonong sing nonong, sing ayu dewe..
Nononge nambahi ayu, ayu dewe
Nononge nambahi manis, manis dewe..

Nonong sing nonong, dudu bathuk’e
Nonong sing nonong, larang regane..
Nononge sing mesam-mesem, kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem, kabeh gelem..

Dasar ayu tetep ayu,
Nadyan nonong tambah ayu..
Dasar manis tetep manis,
Nadyan nonong tambah tambah manis..

Nonong sing nonong, ngendi omahe
Nonong sing nonong, angel tandhinge..
Sing nonong dudu bathuk’e, aduh sayang
Sing nonong nyedhak’o mrene, aduh aduh sayang..
—————
[ver: lyrics]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Nonong]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[id: onhkascs]
[00:01.05]Nonong – Dian Kusuma
[00:27.05]
[00:30.05]>>>
[00:31.05]>>
[00:32.05]>
[00:33.05]Nonong sing nonong,
[00:35.57]sopo sing nduwe..
[00:38.80]Nonong sing nonong,
[00:42.22]sing ayu dewe..
[00:45.09]Nononge nambahi ayu,
[00:48.20]ayu dewe..
[00:51.49]Nononge nambahi manis,
[00:55.78]manis dewe..
[00:58.96]
[01:00.73]Nonong sing nonong,
[01:03.47]dudu bathuk’e..
[01:07.20]Nonong sing nonong,
[01:10.43]larang regane..
[01:12.93]Nononge sing mesam-mesem,
[01:16.78]kabeh kangen..
[01:19.77]Nononge yen ngguyu merem,
[01:23.87]kabeh gelem..
[01:26.74]
[01:32.28]Dasar ayu tetep ayu,
[01:38.19]Nadyan nonong
[01:41.00]tambah ayu..
[01:45.43]Dasar manis tetep manis,
[01:51.97]Nadyan nonong
[01:54.99]tambah tambah manis..
[01:59.54]Nonong sing nonong,
[02:03.01]ngendi omahe..
[02:06.57]Nonong sing nonong,
[02:09.91]tangel tandhinge..
[02:12.53]Sing nonong dudu bathuk’e,
[02:16.45]aduh sayang..
[02:19.12]Sing nonong nyedhak’o mrene,
[02:23.17]aduh aduh sayang..
[02:27.08]
[02:30.27]==dian kusuma, nonong==
[03:09.05]
[03:12.05]>>>
[03:13.05]>>
[03:14.05]>
[03:15.05]Nonong sing nonong,
[03:18.32]sopo sing nduwe..
[03:21.93]Nonong sing nonong,
[03:25.36]sing ayu dewe..
[03:28.03]Nononge nambahi ayu,
[03:31.65]ayu dewe..
[03:34.44]Nononge nambahi manis,
[03:38.49]manis dewe..
[03:42.15]
[03:43.75]Nonong sing nonong,
[03:46.11]dudu bathuk’e..
[03:49.60]Nonong sing nonong,
[03:52.90]larang regane..
[03:55.76]Nononge sing mesam-mesem,
[03:59.24]kabeh kangen..
[04:02.54]Nononge yen ngguyu merem,
[04:06.65]kabeh gelem..
[04:09.94]
[04:14.92]Dasar ayu tetep ayu,
[04:20.31]Nadyan nonong
[04:23.82]tambah ayu..
[04:28.29]Dasar manis tetep manis,
[04:34.76]Nadyan nonong
[04:37.75]tambah tambah manis..
[04:41.86]Nonong sing nonong,
[04:45.66]ngendi omahe..
[04:48.70]Nonong sing nonong,
[04:52.38]angel tandhinge..
[04:55.00]Sing nonong dudu bathuk’e,
[04:58.78]aduh sayang..
[05:02.33]Sing nonong nyedhak’o mrene,
[05:05.87]aduh aduh sayang..
[05:09.30]
————
Preview:

Advertisements

Cidro (dian kusuma)

Dian-Kusuma_9
Versi: Dian Kusuma

Wis sak mestine, ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani, mblenjani janji..
Opo ora eling, naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dhodo..

Kepiye maneh, iki pancen nasibku
Kudu nandang loro, koyo mengkene..
Remuk ati iki, yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae..

Gek opo salah, awakku iki
Kowe nganti, tego mblenjani janji..
Opo mergo, kahanan uripku iki
Mlarat bondho seje karo uripmu..

Aku nelongso, mergo kebacut tresno
Ora ngiro, saikine cidro..

reff:
Kepiye maneh, iki pancen nasibku
Kudu nandang loro, koyo mengkene..
Remuk ati iki, yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae..

Gek opo salah, awakku iki
Kowe nganti, tego mblenjani janji..
Opo mergo, kahanan uripku iki
Mlarat bondho seje karo uripmu..

Aku nelongso, mergo kebacut tresno
Ora ngiro, saikine cidro..
Ora ngiro, saikine cidro..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Dian kusuma]
[ti: Cidro]
[al: Bosas jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[id: nslqqwcq]
[00:00.03]Cidro – Dian Kusuma
[00:26.39]
[00:29.39]>>>
[00:30.39]>>
[00:31.39]>
[00:32.39]Wis sak mestine,
[00:36.37]ati iki nelongso..
[00:41.09]Wong sing tak tresnani,
[00:44.65]mblenjani janji..
[00:49.07]Opo ora eling,
[00:53.06]naliko semono..
[00:58.56]Kebak kembang
[01:01.24]wangi jroning dhodo..
[01:07.48]Kepiye maneh,
[01:10.82]iki pancen nasibku..
[01:15.59]Kudu nandang loro,
[01:18.92]koyo mengkene..
[01:24.03]Remuk ati iki,
[01:27.88]yen eling janjine..
[01:32.30]Ora ngiro
[01:35.50]jebul lamis wae..
[01:42.09]Gek opo salah,
[01:44.96]awakku iki..
[01:49.43]Kowe nganti,
[01:52.22]tego mblenjani janji..
[01:58.22]Opo mergo,
[02:01.88]kahanan uripku iki..
[02:07.23]Mlarat bondho
[02:09.54]seje karo uripmu..
[02:15.67]Aku nelongso,
[02:20.18]mergo kebacut tresno..
[02:24.78]Ora ngiro,
[02:26.98]saikine cidro..
[02:32.45]
[02:35.45]=dian kusuma, cidro=
[02:54.01]
[02:57.01]>>>
[02:58.01]>>
[02:59.01]>
[03:00.01]Kepiye maneh,
[03:03.49]iki pancen nasibku..
[03:08.47]Kudu nandang loro,
[03:12.06]koyo mengkene..
[03:17.22]Remuk ati iki,
[03:20.83]yen eling janjine..
[03:25.60]Ora ngiro,
[03:27.95]saikine cidro..
[03:35.53]Gek opo salah,
[03:37.94]awakku iki..
[03:42.34]Kowe nganti,
[03:45.06]tego mblenjani janji..
[03:50.99]Opo mergo,
[03:54.92]kahanan uripku iki..
[03:59.95]Mlarat bondho
[04:02.34]seje karo uripmu..
[04:09.72]Aku nelongso,
[04:13.23]mergo kebacut tresno..
[04:17.86]Ora ngiro,
[04:20.15]saikine cidro..
[04:26.02]Ora ngiro,
[04:28.46]saikine cidro..
[04:34.54]
————–
Preview:

Tak Eling Eling (dian kusuma)

Dian-Kusuma_11
Versi: Dian Kusuma

Tak eling eling,
Opo sliramu, sing nate ketemu..
Dek naliko iku,
Candik ayu sumunar netramu..

Sore kang edi,
Amung esemu, sing ora nguwati..
Nadyan widodari,
Kalah endah, anyengsemke ati..

Semar sabrang,
Legag legog, ning omah bingung..
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku, atiku poyang payingan..

Tak eling eling,
Pancen sliramu, sing mara marai..
Mbesok kapan aku,
Biso nyandhing, lintang panjerino..

reff :
Sore kang edi,
Amung esemu, sing ora nguwati..
Nadyan widodari,
Kalah endah, anyengsemke ati..

Semar sabrang,
Legag legog, ning omah bingung..
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku, atiku poyang payingan..

Tak eling eling,
Pancen sliramu, sing mara marai..
Mbesok kapan aku,
Biso nyandhing, lintang panjerino..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hvanwisw]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Tak Eling Eling]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.83]Tak Eling Eling
[00:14.83]by: Dian Kusuma
[00:17.83]
[00:20.83]>>>
[00:21.83]>>
[00:22.83]>
[00:23.83]Tak eling eling,
[00:28.57]Opo sliramu, sing nate ketemu..
[00:38.70]Dek naliko iku,
[00:46.78]Candik ayu sumunar netramu..
[00:55.79]Sore kang edi,
[01:02.49]Amung esemu, sing ora nguwati..
[01:13.05]Nadyan widodari,
[01:18.88]Kalah endah, anyengsemke ati..
[01:30.56]Semar sabrang,
[01:36.40]Legag legog, ning omah bingung..
[01:46.78]Jae wono sak upomo,
[01:52.49]Wiwit iku, atiku poyang payingan..
[02:05.47]Tak eling eling,
[02:11.00]Pancen sliramu, sing mara marai..
[02:20.87]Mbesok kapan aku,
[02:28.51]Biso nyandhing, lintang panjerino..
[02:37.46]
[02:40.43]==dian kusuma, tak eling eling==
[02:54.43]
[02:57.43]>>>
[02:58.43]>>
[02:59.43]>
[03:00.05]Sore kang edi,
[03:05.08]Amung esemu, sing ora nguwati..
[03:15.15]Nadyan widodari,
[03:21.24]Kalah endah, anyengsemke ati..
[03:33.15]Semar sabrang,
[03:38.94]Legag legog, ning omah bingung..
[03:48.75]Jae wono sak upomo,
[03:55.45]Wiwit iku, atiku poyang payingan..
[04:06.82]Tak eling eling,
[04:13.78]Pancen sliramu, sing mara marai..
[04:23.72]Mbesok kapan aku,
[04:30.92]Biso nyandhing, lintang panjerino..
[04:40.36]
————-
Preview:

Sakit Rindu (dian kusuma)

Dian-Kusuma_Tommy
Vokal : Dian kusuma ft. Tommy

Pr:
Luwih becik loro untu, daripada sirahe ngelu
Sakit cinta sakit rindu..
Yen wengi ora biso turu, yen awan ra doyan mangan
Amargo tansah kelingan..

Lk:
Betul kowe betul kandamu, cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu..
Rino wengi dadi impenku, wani sumpah opo njalukmu
Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..

Pr: Lali anak lali bojo..
Lk: Lali wayah lali petung..

Pr: Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung..
Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..

Pr:
Malaria opo mala rindu, sedino rasane sewindu
Ning awak marakke kuru..
Numpak dokar mlakune ngulon,wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon..

Lk:
Aduh bapak aduh biyung, anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung..
Iwak cucut mlebu neng karung, kebacut alias kadhung
Ngentekke sawah, ngentekke kampung..

reff:
Lk:
Betul kowe betul kandamu, cah ayu tak tunggu tunggu
Ora liyo mung sliramu..
Rino wengi dadi impenku, wani sumpah opo njalukmu
Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..

Pr: Lali anak lali bojo..
Lk: Lali wayah lali petung..

Pr: Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung..
Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..

Pr:
Malaria opo mala rindu, sedino rasane sewindu
Ning awak marakke kuru..
Numpak dokar mlakune ngulon,wong sabar mesti kelakon
Wong sabar mesti kelakon..

Lk:
Aduh bapak aduh biyung, anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung..
Iwak cucut mlebu neng karung, kebacut alias kadhung
Ngentekke sawah, ngentekke kampung..
——————-
[ver: lyrics]
[id: cosawusw]
[ar: Dian Kusuma f. Tommy]
[ti: Sakit Rindu]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:12]
[00:01.02]Sakit Rindu
[00:13.02]Versi : Dian Kusuma f. Tommy
[00:16.02]
[00:19.02]>>>
[00:20.02]>>
[00:21.02]>
[00:22.02]Pr: Luwih becik loro untu,
[00:26.44]Pr: daripada sirahe ngelu,
[00:30.72]Pr: Sakit cinta sakit rindu..
[00:39.05]Pr: Yen wengi ora biso turu,
[00:43.52]Pr: yen awan ra doyan mangan,
[00:48.43]Pr: Amargo tansah kelingan..
[00:56.71]Lk: Betul kowe betul kandamu,
[01:01.28]Lk: cah ayu tak tunggu tunggu,
[01:05.30]Lk: Ora liyo mung sliramu..
[01:13.91]Lk: Rino wengi dadi impenku,
[01:18.20]Lk: wani sumpah opo njalukmu,
[01:22.72]Lk: Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..
[01:31.33]Pr: Lali anak lali bojo..
[01:37.80]Lk: Lali wayah lali petung..
[01:48.63]Pr: Rasane wong lagi gandrung,
[01:53.36]Pr: Pilih mbacut opo pilih wurung..
[01:57.21]Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..
[02:06.28]Pr : Malaria opo mala rindu,
[02:11.54]Pr: sedino rasane sewindu,
[02:15.23]Pr: Ning awak marakke kuru..
[02:23.95]Pr: Numpak dokar mlakune ngulon,
[02:28.18]Pr: wong sabar mesti kelakon,
[02:32.87]Pr: Wong sabar mesti kelakon..
[02:40.41]Lk: Aduh bapak ala aduh biyung,
[02:45.77]Lk: anakmu koyo wong gemblung,
[02:50.45]Lk: Kapan ndiko paring pitulung..
[02:56.88]Lk: Iwak cucut mlebu neng karung,
[03:03.07]Lk: kebacut alias kadhung,
[03:06.58]Lk: Ngentekke sawah, ngentekke kampung..
[03:13.55]
[03:16.00]==dian kusuma f. tommy, sakit rindu==
[03:35.03]
[03:38.03]>>>
[03:39.03]>>
[03:40.03]>
[03:41.03]Lk: Betul kowe betul kandamu,
[03:45.77]Lk: cah ayu tak tunggu tunggu,
[03:50.48]Lk: Ora liyo mung sliramu..
[03:58.08]Lk: Rino wengi dadi impenku,
[04:03.00]Lk: wani sumpah opo njalukmu,
[04:07.75]Lk: Cah ayu, ojo ngguya-ngguyu..
[04:16.12]Pr: Lali anak lali bojo..
[04:21.06]Lk: Lali wayah lali petung..
[04:32.57]Pr: Rasane wong lagi gandrung,
[04:37.77]Pr: Pilih mbacut opo pilih wurung..
[04:42.37]Lk: Yen wurung tak trimo nggantung..
[04:50.54]Pr : Malaria opo mala rindu,
[04:54.83]Pr: sedino rasane sewindu,
[04:59.39]Pr: Ning awak marakke kuru..
[05:07.18]Pr: Numpak dokar mlakune ngulon,
[05:12.25]Pr: wong sabar mesti kelakon,
[05:16.47]Pr: Wong sabar mesti kelakon..
[05:23.61]Lk: Aduh bapak ala aduh biyung,
[05:29.38]Lk: anakmu koyo wong gemblung,
[05:34.08]Lk: Kapan ndiko paring pitulung..
[05:40.62]Lk: Iwak cucut mlebu neng karung,
[05:46.14]Lk: kebacut alias kadhung,
[05:49.64]Lk: Ngentekke sawah, ngentekke kampung..
[05:56.77]
————
Preview:

Samudono (dian kusuma)

Dian-Kusuma_14
Versi: Dian Kusuma

Bebasan uripku iki,
Koyo godong jati garing..
Kleyang kabur lan kanginan,
Pikiran tansah montang manting..

Rinujid rasaning ati,
Nandang polahing nafsu dur angkoro..
Opo pancen kuwi wis dadi,
Jantrane pepesti..

Nadyan wis lungguh jejer,
Ono dampare kencono..
Malah agawe kekese,
Pepes ing jiwo ragaku..

Mugi gusti paring kekiyatan,
Anggen kulo ngundhuh,
Wohing pakarti..

reff :

Rinujid rasaning ati,
Nandang polahing nafsu dur angkoro..
Opo pancen kuwi wis dadi,
Jantrane pepesti..

Nadyan wis lungguh jejer,
Ono dampare kencono..
Malah agawe kekese,
Pepes ing jiwo ragaku..

Mugi gusti paring kekiyatan,
Anggen kulo ngundhuh,
Wohing pakarti..
——————
[ver: lyrics]
[id: qwwlwhsw]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Samudono]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:01.06]Samudono
[00:16.06]Versi : Dian Kusuma
[00:19.06]
[00:22.06]>>>
[00:23.06]>>
[00:24.06]>
[00:25.06]Bebasan uripku iki,
[00:29.75]Koyo, godong jati garing..
[00:39.15]Kleyang kabur lan kanginan,
[00:48.45]Pikiran tansah, montang manting..
[00:57.97]Rinujid rasaning ati,
[01:03.35]Nandang, polahing nafsu dur angkoro..
[01:14.36]Opo pancen kuwi wis dadi,
[01:21.03]Jantrane pepesti..
[01:31.27]Nadyan wis lungguh jejer,
[01:37.26]Ono dampare kencono..
[01:46.30]Malah agawe kekese,
[01:54.60]Pepes ing jiwo ragaku..
[02:04.23]Mugi gusti paring kekiyatan,
[02:12.60]Anggen kulo ngundhuh, wohing pakarti..
[02:21.37]
[02:24.06]==dian kusuma, samudono==
[02:50.06]
[02:53.06]>>>
[02:54.06]>>
[02:55.06]>
[02:56.06]Rinujid rasaning ati,
[03:01.36]Nandang, polahing nafsu dur angkoro,
[03:11.17]Opo pancen kuwi wis dadi,
[03:19.54]Jantrane pepesti..
[03:28.61]Nadyan wis lungguh jejer,
[03:35.59]Ono dampare kencono..
[03:45.98]Malah agawe kekese,
[03:52.47]Pepes ing jiwo ragaku..
[04:02.84]Mugi gusti paring kekiyatan,
[04:11.13]Anggen kulo ngundhuh, wohing pakarti..
[04:19.94]
————-
Preview:

Taman Jurug (dian kusuma)

Dian-Kusuma
Versi: Dian Kusuma

NENG KUTHO SOLO, MUDO LAN MUDI
NENG TAMAN JURUG NENG PINGGIR BENGAWAN SOLO..
MUDO LAN MUDI, AWAN LAN WENGI
DO SUKO-SUKO, NANGING OJO NGIKAT JANJI..

CAHYANING MBULAN NRAJANG PUCUK ING CEMORO,
ANGIN KANG TEKO SAJAK NGGOWO GENDING TRESNO..
BANYU BENGAWAN SINOROT CAHYANING MBULAN,
LIR SEWU DIAN, ALERAP NGGUGAH KENANGAN..

NGERSAKKE NOPO MAS, MUNG SARWO ONO
ING TAMAN JURUG, TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..
PAPAN KREASI, MUDO LAN MUDI
SING TUWO-TUWO, WELINGE OJO NGANTI LALI..

reff :
MUDO LAN MUDI, AWAN LAN WENGI
DO SUKO-SUKO, NANGING OJO NGIKAT JANJI..

CAHYANING MBULAN NRAJANG PUCUK ING CEMORO,
ANGIN KANG TEKO SAJAK NGGOWO GENDING TRESNO..
BANYU BENGAWAN SINOROT CAHYANING MBULAN,
LIR SEWU DIAN, ALERAP NGGUGAH KENANGAN..

NGERSAKKE NOPO MAS, MUNG SARWO ONO
ING TAMAN JURUG, TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..
PAPAN KREASI, MUDO LAN MUDI
SING TUWO-TUWO, WELINGE OJO NGANTI LALI..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Taman Jurug]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[id: wvokclcs]
[00:00.05]TAMAN JURUG
[00:00.05]by: Dian Kusuma
[00:39.05]
[00:42.05]>>>
[00:43.05]>>
[00:44.05]>
[00:45.05]NENG KUTHO SOLO,
[00:48.57]MUDO LAN MUDI..
[00:53.67]NENG TAMAN JURUG
[00:56.29]NENG PINGGIR BENGAWAN SOLO..
[01:01.59]MUDO LAN MUDI,
[01:05.50]AWAN LAN WENGI..
[01:09.92]DO SUKO-SUKO,
[01:12.78]NANGING OJO NGIKAT JANJI..
[01:18.06]
[01:24.37]CAHYANING MBULAN
[01:27.69]NRAJANG PUCUK ING CEMORO..
[01:32.05]ANGIN KANG TEKO,
[01:35.58]SAJAK NGGOWO GENDING TRESNO..
[01:40.44]BANYU BENGAWAN
[01:43.91]SINOROT CAHYANING MBULAN..
[01:48.68]LIR SEWU DIAN,
[01:52.12]ALERAP NGGUGAH KENANGAN..
[01:56.58]NGERSAKKE NOPO MAS,
[02:00.83]MUNG SARWO ONO..
[02:05.00]ING TAMAN JURUG,
[02:08.27]TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..
[02:12.45]PAPAN KREASI,
[02:17.29]MUDO LAN MUDI..
[02:20.96]SING TUWO-TUWO,
[02:24.38]WELINGE OJO NGANTI LALI..
[02:29.00]
[02:32.89]=dian kusuma, taman jurug=
[02:46.27]
[02:49.27]>>>
[02:50.27]>>
[02:51.27]>
[02:52.27]MUDO LAN MUDI,
[02:55.85]AWAN LAN WENGI..
[03:00.08]DO SUKO-SUKO,
[03:03.07]NANGING OJO NGIKAT JANJI..
[03:07.82]
[03:14.26]CAHYANING MBULAN
[03:18.13]NRAJANG PUCUK ING CEMORO..
[03:22.16]ANGIN KANG TEKO
[03:25.77]SAJAK NGGOWO GENDING TRESNO..
[03:30.62]BANYU BENGAWAN
[03:33.99]SINOROT CAHYANING MBULAN..
[03:38.94]LIR SEWU DIAN,
[03:42.03]ALERAP NGGUGAH KENANGAN..
[03:47.52]NGERSAKKE NOPO MAS,
[03:50.92]MUNG SARWO ONO..
[03:54.97]ING TAMAN JURUG,
[03:58.51]TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..
[04:02.62]PAPAN KREASI,
[04:07.41]MUDO LAN MUDI..
[04:11.05]SING TUWO-TUWO,
[04:14.74]WELINGE OJO NGANTI LALI..
[04:19.65]
————
Preview:

Kalung Emas (dian kusuma)

Dian-Kusuma_7
Versi: Dian Kusuma

Kalung emas, sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru,
Luntur koyo tresnamu,
Luntur koyo atimu,
Saiki kowe lali, karo aku..

Kalung emas, kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke, mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku,
Yo mung kanggo sliramu,
Ra nyono, kowe lali karo aku..

reff :
Loro atiku, atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dhodho..

Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki..

reff :
Kalung emas, kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke, mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku,
Yo mung kanggo sliramu,
Ra nyono, kowe lali karo aku..

Loro atiku, atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dhodho..

Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qwwhwosz]
[ar: dian fk]
[ti: kalung emas]
[al: bosas jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:01.01]Kalung Emas
[00:24.01]Versi : Dian FK
[00:27.01]
[00:30.01]>>>
[00:31.01]>>
[00:32.01]>
[00:33.01]Kalung emas, sing ono gulumu
[00:40.27]Saiki wis malih dadi biru,
[00:47.35]Luntur koyo tresnamu,
[00:52.92]Luntur koyo atimu,
[00:57.28]Saiki kowe lali, karo aku..
[01:04.43]
[01:10.11]Kalung emas, kuwi mbiyen tak tuku
[01:17.85]Tak pasrahke, mung kanggo sliramu
[01:26.07]Gedhe roso tresnaku,
[01:30.11]Yo mung kanggo sliramu,
[01:34.45]Ra nyono, kowe lali karo aku..
[01:40.90]
[01:47.71]Loro atiku, atiku keloro loro
[01:55.37]Rasane nganti tembus ning dhodho..
[02:02.34]
[02:08.63]Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
[02:16.58]Kebangeten opo salahku iki,
[02:26.01]Opo dosaku iki..
[02:32.45]
[02:35.45]==dian fk, kalung emas==
[03:14.06]
[03:17.06]>>>
[03:18.06]>>
[03:19.06]>
[03:20.06]Kalung emas, kuwi mbiyen tak tuku
[03:27.53]Tak pasrahke, mung kanggo sliramu
[03:35.30]Gedhe roso tresnaku,
[03:40.67]Yo mung kanggo sliramu,
[03:44.99]Ra nyono, kowe lali karo aku..
[03:50.90]
[03:57.01]Loro atiku, atiku keloro loro
[04:05.07]Rasane nganti tembus ning dhodho..
[04:12.34]
[04:18.13]Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
[04:25.58]Kebangeten opo salahku iki,
[04:35.45]Opo dosaku iki..
[04:41.45]
————-
Preview: