Bajul Buntung

Dian-Astrina
Versi: Dian Astrina

Awas awas ono bajul buntung,
Nggolek mongso ono kutho..
Prawan ayu gadis remaja,
Kuwi kang dadi mangsane..

Adhuh adhuh gek iki piye,
Wis kebacut aku tresno..
Najan mangkel menyang polahe,
Sitik sitik gawe gelo..

Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
Rumangsamu awakmu kuwi sopo..
Ngertenono emansipasi,
Wanito kuwi drajate podho..

Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
Ora emut umurmu kuwi piro..
Titenono mbesuk kapan,
Keno tulah supatane simbah..

Bajul buntung (bajul),
Dikandhani kok (ucul)..
Bajul buntung (bajul),
Senengane kok (modhal madhul)..

reff:
Adhuh adhuh gek iki piye,
Wis kebacut aku tresno..
Najan mangkel menyang polahe,
Sitik sitik gawe gelo..

Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
Rumangsamu awakmu kuwi sopo..
Ngertenono emansipasi,
Wanito kuwi drajate podho..

Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
Ora emut umurmu kuwi piro..
Titenono mbesuk kapan,
Keno tulah supatane simbah..

Bajul buntung (bajul),
Dikandhani kok (ucul)..
Bajul buntung (bajul),
Senengane kok (modhal madhul)..

Bajul buntung (bajul),
Dikandhani kok (ucul)..
Bajul buntung (bajul),
Senengane kok (modhal madhul)..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uwunzscq]
[ar: Dian Astrina]
[ti: Bajul Buntung]
[al: Campursari Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:33]
[00:01.00]Bajul Buntung
[00:25.00]Versi : Dian Astrina
[00:28.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Awas awas ono bajul buntung,
[00:42.18]Nggolek mongso ono kutho..
[00:49.83]Prawan ayu gadis remaja,
[00:57.63]Kuwi kang dadi mangsane..
[01:05.09]Adhuh adhuh gek iki piye,
[01:12.71]Wis kebacut aku tresno..
[01:20.24]Najan mangkel menyang polahe,
[01:27.49]Sitik sitik gawe gelo..
[01:39.87]Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
[01:47.42]Rumangsamu awakmu kuwi sopo..
[01:55.16]Ngertenono emansipasi,
[02:02.17]Wanito kuwi drajate podho..
[02:10.68]Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
[02:18.10]Ora emut umurmu kuwi piro..
[02:26.05]Titenono mbesuk kapan,
[02:33.16]Keno tulah supatane simbah..
[02:41.44]Bajul buntung (bajul),
[02:49.22]Dikandhani kok (ucul)..
[02:56.88]Bajul buntung (bajul),
[03:03.64]Senengane kok (modhal madhul)..
[03:11.11]
[03:14.87]==dian astrina, bajul buntung==
[03:28.02]
[03:31.02]>>>
[03:32.02]>>
[03:33.02]>
[03:34.02]Adhuh adhuh gek iki piye,
[03:53.02]Wis kebacut aku tresno..
[04:00.58]Najan mangkel menyang polahe,
[04:08.01]Sitik sitik gawe gelo..
[04:18.42]Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
[04:26.70]Rumangsamu awakmu kuwi sopo..
[04:35.06]Ngertenono emansipasi,
[04:42.20]Wanito kuwi drajate podho..
[04:50.47]Tak kandhani kowe yo mas yo mas,
[04:57.64]Ora emut umurmu kuwi piro..
[05:06.12]Titenono mbesuk kapan,
[05:13.02]Keno tulah supatane simbah..
[05:21.47]Bajul buntung (bajul),
[05:29.00]Dikandhani kok (ucul)..
[05:36.87]Bajul buntung (bajul),
[05:43.93]Senengane kok (modhal madhul)..
[05:55.06]Bajul buntung (bajul),
[06:03.31]Dikandhani kok (ucul)..
[06:11.13]Bajul buntung (bajul),
[06:18.57]Senengane kok (modhal madhul)..
[06:25.36]
————-
Preview:

Sri Gunung

Dian-Astrina
Versi: Dian Astrina

Esuk esuk sumilir angine,
Abang mbranang kroso anget srengengene..
Sopo kae kang lagi adus ing pancuran,
Bocah ayu sri gunung asmane..

Najan nggunung neng ayu rupane,
Lemah lembut gandhes luwes sak polahe..
Gawe gemes sopo wae kang wis kenalan,
Pengen cedhak pengen dadi sisihane..

Jaman susah jaman ora nggenah,
Kudu tabah ora dadi pasrah..
Melu ngudi golek ketrampilan,
Mbangun karyo ing monconagoro..

Patang taun semono lawase,
Lagi kangen mulih menyang desane..
Sopo kae wanito anggun pribadine,
Bocah ayu tetep sri gunung asmane..

reff:
Najan nggunung neng ayu rupane,
Lemah lembut gandhes luwes sak polahe..
Gawe gemes sopo wae kang wis kenalan,
Pengen cedhak pengen dadi sisihane..

Jaman susah jaman ora nggenah,
Kudu tabah ora dadi pasrah..
Melu ngudi golek ketrampilan,
Mbangun karyo ing monconagoro..

Patang taun semono lawase,
Lagi kangen mulih menyang desane..
Sopo kae wanito anggun pribadine,
Bocah ayu tetep sri gunung asmane..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zczbbacq]
[ar: Dian Astrina]
[ti: Sri Gunung]
[al: Campursari Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:01.60]Sri Gunung
[00:16.60]Versi : Dian Astrina
[00:19.60]
[00:22.60]>>>
[00:23.60]>>
[00:24.60]>
[00:25.60]Esuk esuk sumilir angine,
[00:32.60]Abang mbranang kroso anget srengengene..
[00:39.62]Sopo kae kang lagi adus ing pancuran,
[00:46.81]Bocah ayu sri gunung asmane..
[00:53.77]Najan nggunung neng ayu rupane,
[01:00.62]Lemah lembut gandhes luwes sak polahe..
[01:07.50]Gawe gemes sopo wae kang wis kenalan,
[01:14.77]Pengen cedhak pengen dadi sisihane..
[01:22.04]Jaman susah jaman ora nggenah,
[01:28.71]Kudu tabah ora dadi pasrah..
[01:36.04]Melu ngudi nggolek ketrampilan,
[01:42.74]Mbangun karyo ing monconegoro..
[01:50.26]Patang taun semono lawase,
[01:56.69]Lagi kangen mulih menyang ndesane..
[02:03.80]Sopo kae wanito anggun pribadine,
[02:10.80]Bocah ayu tetep sri gunung asmane..
[02:18.22]
[02:21.06]==dian astrina, sri gunung==
[03:08.06]
[03:11.06]>>>
[03:12.06]>>
[03:13.06]>
[03:14.06]Najan nggunung neng ayu rupane,
[03:21.46]Lemah lembut gandhes luwes sak polahe..
[03:28.29]Gawe gemes sopo wae kang wis kenalan,
[03:35.18]Pengen cedhak pengen dadi sisihane..
[03:42.63]Jaman susah jaman ora nggenah,
[03:49.18]Kudu tabah ora dadi pasrah..
[03:56.65]Melu ngudi nggolek ketrampilan,
[04:03.22]Mbangun karyo ing monconegoro..
[04:10.58]Patang taun semono lawase,
[04:17.22]Lagi kangen mulih menyang ndesane..
[04:24.36]Sopo kae wanito anggun pribadine,
[04:31.36]Bocah ayu tetep sri gunung asmane..
[04:38.42]
————
Preview:

Wayangan

Dian-Astrina
Versi: Dian Astrina

Pring pring gadhing ditandur pinggire sawah,
Parine wis kuning pak tani atine bungah..
Nonton sekaten sinambi golek hiburan,
Wayahe wis panen saiki akeh tontonan..

(hayo hayo hayo neng wayangan),
Dalange dalang sing kondang..
(hayo hayo hayo neng wayangan),
Lakone srikandi edan..

Pring pring gede nggo cagak ing pinggir kamar,
Si bawuk wis gede delok engkas ndang dilamar..
Klopo dadi santen yen enom jenenge degan,
Si bawuk dadi manten siembok atine deg-degan..

(hayo hayo hayo neng wayangan),
Dalange dalang soronan..
(hayo hayo hayo neng wayangan),
Lakon gareng kesurupan..

reff:
Manuk manuk kutut dikerek ing sisih wetan,
Sasine sasi mulud akeh wong podo hajatan..
Manuk manuk manyar menclok ing pinggire latar,
Mantene ora sabar pengen gage mlebu kamar..

(hayo hayo hayo neng wayangan),
Dalange jempol tenanan..
(hayo hayo hayo neng wayangan),
Ora kroso dompete ilang..

Pring pring gadhing ditandur pinggire sawah,
Parine wis kuning pak tani atine bungah..
Nonton sekaten sinambi golek hiburan,
Wayahe wis panen saiki akeh tontonan..

(hayo hayo hayo neng wayangan),
Dalange dalang sing kondang..
(hayo hayo hayo neng wayangan),
Lakone srikandi edan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kplonwcq]
[ar: Dian Astrina]
[ti: Wayangan]
[al: Campursari Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:28]
[00:01.90]Wayangan
[00:10.90]Versi : Dian Astrina
[00:13.90]
[00:16.90]>>>
[00:17.90]>>
[00:18.90]>
[00:19.90]Pring pring gadhing ditandur pinggire sawah,
[00:24.90]Parine wis kuning pak tani atine bungah..
[00:29.83]Nonton sekaten sinambi golek hiburan,
[00:34.99]Wayahe wis panen saiki akeh tontonan..
[00:40.20](hayo hayo hayo neng wayangan),
[00:45.14]Dalange dalang sing kondang..
[00:50.65](hayo hayo hayo neng wayangan),
[00:55.69]Lakone srikandi edan..
[01:01.00]Pring pring gede nggo cagak ing pinggir kamar,
[01:07.30]Si bawuk wis gede delok engkas ndang dilamar..
[01:12.64]Klopo dadi santen yen enom jenenge degan,
[01:17.65]Si bawuk dadi manten siembok atine deg-degan..
[01:22.88](hayo hayo hayo neng wayangan),
[01:27.98]Dalange dalang soronan..
[01:33.39](hayo hayo hayo neng wayangan),
[01:38.54]Lakon gareng kesurupan..
[01:43.64]
[01:54.02]>>>
[01:55.02]>>
[01:56.02]>
[01:57.02]Manuk manuk kutut dikerek ing sisih wetan,
[02:02.01]Sasine sasi mulud akeh wong podo hajatan..
[02:07.20]Manuk manuk manyar menclok ing pinggire latar,
[02:12.47]Mantene ora sabar pengen gage mlebu kamar..
[02:17.67](hayo hayo hayo neng wayangan),
[02:22.70]Dalange jempol tenanan..
[02:27.99](hayo hayo hayo neng wayangan),
[02:33.13]Ora kroso dompete ilang..
[02:38.54]Pring pring gadhing ditandur pinggire sawah,
[02:44.63]Parine wis kuning pak tani atine bungah..
[02:50.30]Nonton sekaten sinambi golek hiburan,
[02:55.63]Wayahe wis panen saiki akeh tontonan..
[03:00.64](hayo hayo hayo neng wayangan),
[03:05.52]Dalange dalang sing kondang..
[03:10.97](hayo hayo hayo neng wayangan),
[03:15.94]Lakone srikandi edan..
[03:25.25]
————–
Preview:

Welo Welo

Dian-Astrina
Versi: Dian Astrina

Wong wis cetho (welo welo welo welo)
Pancen nyoto..
Ora susah (neko neko neko neko)
Koyo ngono..

Numpak jaran (ngalor ngidul ngalor ngidul)
Jarane kore..
Wis konangan (amburadul amburadul)
Mbok ngaku wae..
E e ngaku wae, wong salah salahmu dewe..

Wis seminggu apel wae ra tau,
Opo maneh kok ngajak mlaku mlaku..
Pengen nonton biskup,
Pengen mangan bakso,
Koyo lagi dhek wingi wingi kae..

Bareng aku ngerti kahananae,
Kowe sering mampir rono nong omah kae..
Omah neng pojokan,
Omah neng pengkolan,
Aku ngerti aku wis ngerti tenan..

Wong wis cetho (welo welo welo welo)
Pancen nyoto..
Ora susah (neko neko neko neko)
Koyo ngono..

Numpak jaran (ngalor ngidul ngalor ngidul)
Jarane kore..
Wis konangan (amburadul amburadul)
Mbok ngaku wae..
E e ngaku wae, wong salah salahmu dewe..

reff:
Kembang mlati opo kembange suruh,
Abang abang kembang mawar warnane..
Mbuh aku ra ngerti,
Mbuh aku ra weruh,
Yen wong lanang jare pait janjine..

Jago kluruk kluruke neng wuwungan,
Pitik kate lucu lucu rupane..
Bareng wis kepethuk,
Bareng wis konangan,
Werno werno segudang alesane..

Wong wis cetho (welo welo welo welo)
Pancen nyoto..
Ora susah (neko neko neko neko)
Koyo ngono..

Numpak jaran (ngalor ngidul ngalor ngidul)
Jarane kore..
Wis konangan (amburadul amburadul)
Mbok ngaku wae..
E e ngaku wae, wong salah salahmu dewe..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zlqsnucq]
[ar: Dian astrina]
[ti: Welo welo]
[al: Campursari remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:01.02]Welo Welo
[00:23.02]Versi : Dian Astrina
[00:26.02]
[00:29.02]>>>
[00:30.02]>>
[00:31.02]>
[00:32.02]Wong wis cetho (welo welo welo welo)
[00:36.02]Pancen nyoto..
[00:39.64]Ora susah (neko neko neko neko)
[00:43.08]Koyo ngono..
[00:46.87]Numpak jaran (ngalor ngidul ngalor ngidul)
[00:50.14]Jarane kore..
[00:53.86]Wis konangan (amburadul amburadul)
[00:57.42]Mbok ngaku wae..
[00:59.09]E e ngaku wae, wong salah salahmu dewe..
[01:08.15]Wis seminggu apel wae ra tau,
[01:14.42]Opo maneh kok ngajak mlaku mlaku..
[01:22.54]Pengen nonton biskup,
[01:25.76]Pengen mangan bakso,
[01:29.72]Koyo lagi dhek wingi wingi kae..
[01:36.60]Bareng aku ngerti kahananane,
[01:43.24]Kowe sering mampir rono nong omah kae..
[01:50.99]Omah neng pojokan,
[01:54.27]Omah neng pengkolan,
[01:58.00]Aku ngerti aku wis ngerti tenan..
[02:05.40]Wong wis cetho (welo welo welo welo)
[02:08.82]Pancen nyoto..
[02:12.62]Ora susah (neko neko neko neko)
[02:15.95]Koyo ngono..
[02:19.44]Numpak jaran (ngalor ngidul ngalor ngidul)
[02:23.06]Jarane kore..
[02:26.67]Wis konangan (amburadul amburadul)
[02:30.36]Mbok ngaku wae..
[02:32.86]E e ngaku wae, wong salah salahmu dewe..
[02:40.86]
[02:43.91]==dian astrina, welo welo==
[03:10.09]
[03:13.09]>>>
[03:14.09]>>
[03:15.09]>
[03:16.09]Kembang mlati opo kembange suruh,
[03:23.09]Abang abang kembang mawar wernane..
[03:30.57]Mbuh aku ra ngerti,
[03:34.12]Mbuh aku ra weruh,
[03:37.74]Yen wong lanang jare pait janjine..
[03:45.67]Jago kluruk kluruke neng wuwungan,
[03:52.67]Pitik kate lucu lucu rupane..
[04:00.37]Bareng wis kepethuk,
[04:03.83]Bareng wis konangan,
[04:07.31]Werno werno segudang alesane..
[04:14.30]Wong wis cetho (welo welo welo welo)
[04:17.80]Pancen nyoto..
[04:21.97]Ora susah (neko neko neko neko)
[04:25.42]Koyo ngono..
[04:28.76]Numpak jaran (ngalor ngidul ngalor ngidul)
[04:32.37]Jarane kore..
[04:36.08]Wis konangan (amburadul amburadul)
[04:39.66]Mbok ngaku wae..
[04:41.34]E e ngaku wae, wong salah salahmu dewe..
[04:50.38]
————-
Preview:

Obor Blarak

Dian-Astrina_1
Versi: Dian Astrina

Tresnamu kok koyo obor blarak,
Murube koyo korek seket perak..
Cintamu kok koyo obor blarak,
Bareng mukti lali bojo lali anak..

Pancen manis manis omongane,
Pancen penak penak wiwitane..
Bareng suwe suwe mencla mencle,
Senenge tumindak sak geleme dewe..

(eya eyo) paling enak kripik mlinjo,
(opo iyo) nyamikane sambi ngaso,
(eya eyo) paling enak opo ayo,
(opo ayo) cedhak anak cedhak bojo..

reff:
Tresnamu kok koyo obor blarak,
Murube koyo korek seket perak..
Cintamu kok koyo obor blarak,
Bareng mukti lali bojo lali anak..

Pancen manis manis omongane,
Pancen penak penak wiwitane..
Bareng suwe suwe mencla mencle,
Senenge tumindak sak geleme dewe..

(eya eyo) paling enak kripik mlinjo,
(opo iyo) nyamikane sambi ngaso,
(eya eyo) paling enak opo ayo,
(opo ayo) cedhak anak cedhak bojo..

(eya eyo) paling enak kripik mlinjo,
(opo iyo) nyamikane sambi ngaso,
(eya eyo) paling enak opo ayo,
(opo ayo) cedhak anak cedhak bojo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: cnvinacq]
[ar: Dian Astrina]
[ti: Obor Blarak]
[al: Campursari Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:23]
[00:01.05]Obor Blarak
[00:27.05]Versi : Dian Astrina
[00:30.05]
[00:33.05]>>>
[00:34.05]>>
[00:35.05]>
[00:36.05]Tresnamu kok koyo obor blarak,
[00:42.86]Murube koyo korek seket perak..
[00:49.95]Cintamu kok koyo obor blarak,
[00:56.88]Bareng mukti lali bojo lali anak..
[01:03.80]Pancen manis manis omongane,
[01:07.43]Pancen penak penak wiwitane..
[01:10.76]Bareng suwe suwe mencla mencle,
[01:14.43]Senenge tumindak sak geleme dewe..
[01:19.88](eya eyo) paling enak kripik mlinjo,
[01:23.47](opo iyo) nyamikane sambi ngaso,
[01:26.51](eya eyo) paling enak opo ayo,
[01:30.46](opo ayo) cedhak anak cedhak bojo..
[01:34.77]
[01:37.79]==dian astrina, obor blarak==
[01:58.00]
[02:01.00]>>>
[02:02.00]>>
[02:03.00]>
[02:04.00]Tresnamu kok koyo obor blarak,
[02:10.79]Murube koyo korek seket perak..
[02:17.66]Cintamu kok koyo obor blarak,
[02:24.59]Bareng mukti lali bojo lali anak..
[02:31.67]Pancen manis manis omongane,
[02:35.19]Pancen penak penak wiwitane..
[02:39.39]Bareng suwe suwe mencla mencle,
[02:42.83]Senenge tumindak sak geleme dewe..
[02:47.93](eya eyo) paling enak kripik mlinjo,
[02:51.94](opo iyo) nyamikane sambi ngaso,
[02:55.25](eya eyo) paling enak opo ayo,
[02:58.83](opo ayo) cedhak anak cedhak bojo..
[03:04.14](eya eyo) paling enak kripik mlinjo,
[03:07.72](opo iyo) nyamikane sambi ngaso,
[03:10.46](eya eyo) paling enak opo ayo,
[03:14.48](opo ayo) cedhak anak cedhak bojo..
[03:19.17]
————-
Preview:

Anyel

Dian-Astrina
Versi: Dian Astrina

Nganyelake nganyelake,
esuk esuk mrengut wae..
Iki salah iku salah,
sak kabehe salah polah..

Ojo nesu ojo nesu,
sitik sitik ngajak padu..
Biyen ora koyo ngono,
neng saiki neko neko..

Anyel anyel ati mangkel,
padu wae dadi kesel..
Mbokyo kowe sing sembodo,
antresnani anak bojo..

Anyel anyel ojo anyel,
golek obat anti mangkel..
Ayo dolan nggon sing rame,
numpak becak nyenengake..

Nganyelake nganyelake,
esuk esuk mrengut wae..
Iki salah iku salah,
sak kabehe salah polah..

reff:
Ojo nesu ojo nesu,
sitik sitik ngajak padu..
Biyen ora koyo ngono,
neng saiki neko neko..

Anyel anyel ati mangkel,
padu wae dadi kesel..
Mbokyo kowe sing sembodo,
antresnani anak bojo..

Anyel anyel ojo anyel,
golek obat anti mangkel..
Ayo dolan nggon sing rame,
numpak becak nyenengake..

Nganyelake nganyelake,
esuk esuk mrengut wae..
Iki salah iku salah,
sak kabehe salah polah..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kwowpzcq]
[ar: Dian astrina]
[ti: Anyel]
[al: Campursari remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:01.02]Anyel
[00:21.02]Versi : Dian Astrina
[00:24.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Nganyelake nganyelake,
[00:34.33]Esuk esuk mrengut wae..
[00:38.16]Iki salah iku salah,
[00:41.64]Sak kabehe salah polah..
[00:46.48]
[00:49.03]Ojo nesu ojo nesu,
[00:52.66]Sitik sitik ngajak padu..
[00:56.55]Biyen ora koyo ngono,
[01:00.09]Neng saiki neko neko..
[01:04.86]
[01:18.00]Anyel anyel ati mangkel,
[01:22.14]Padu wae dadi kesel..
[01:26.11]Mbokyo kowe sing sembodo,
[01:29.59]Antresnani anak bojo..
[01:35.06]
[01:40.89]Anyel anyel ojo anyel,
[01:44.25]Golek obat anti mangkel..
[01:48.16]Ayo dolan nggon sing rame,
[01:51.69]Numpak becak nyenengake..
[01:57.04]
[02:03.18]Nganyelake nganyelake,
[02:06.41]Esuk esuk mrengut wae..
[02:10.14]Iki salah iku salah,
[02:13.75]Sak kabehe salah polah..
[02:18.32]
[02:21.32]==dian astrina, anyel==
[02:57.32]
[03:00.32]>>>
[03:01.32]>>
[03:02.32]>
[03:03.32]Ojo nesu ojo nesu,
[03:07.16]Sitik sitik ngajak padu..
[03:11.31]Biyen ora koyo ngono,
[03:14.37]Neng saiki neko neko..
[03:18.96]
[03:33.03]Anyel anyel ati mangkel,
[03:36.66]Padu wae dadi kesel..
[03:40.27]Mbokyo kowe sing sembodo,
[03:43.80]Antresnani anak bojo..
[03:48.33]
[03:55.05]Anyel anyel ojo anyel,
[03:58.58]Golek obat anti mangkel..
[04:02.30]Ayo dolan nggon sing rame,
[04:05.85]Numpak becak nyenengake..
[04:10.32]
[04:17.15]Nganyelake nganyelake,
[04:20.58]Esuk esuk mrengut wae..
[04:24.36]Iki salah iku salah,
[04:27.77]Sak kabehe salah polah..
[04:32.86]
————
Preview:

Aduh Bapak

Dian-Astrina_2
Versi: Dian Astrina

Pak..aduh bapak, mengko dhisik ojo kesusu
Pak..aduh bapak, ojo kesusu nggolek mantu..
Pak..aduh bapak, aku wedi pak aku wedi
Pak..aduh bapak, aku isih durung wani..

Pilihanmu duh bapak, lha kok ndoro bei
Wonge lemu duh bapak, aku wedi..aha..
Pak..aduh bapak, mengko dhisik ojo kesusu
Duh pak..aduh bapak, ojo kesusu nggolek mantu..

reff:
Pak..aduh bapak, aku wedi pak aku wedi
Pak..aduh bapak, aku isih durung wani..
Pilihanmu duh bapak, lha kok ndoro bei
Wonge lemu duh bapak, aku wedi..aha..

Pak..aduh bapak, mengko dhisik ojo kesusu
Duh pak..aduh bapak, ojo kesusu nggolek mantu..
Pak.pak.., aku wedi..emoh…
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Dian Astrina]
[ti: Aduh Bapak]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:30]
[id: piilsncq]
[00:00.05]Aduh Bapak
[00:00.05]by: Dian Astrina
[00:31.05]
[00:34.05]>>>
[00:35.05]>>
[00:36.05]>
[00:37.05]Pak..aduh bapak,
[00:40.34]mengko dhisik ojo kesusu..
[00:45.21]Pak..aduh bapak,
[00:47.73]ojo kesusu nggolek mantu..
[00:52.80]Pak..aduh bapak,
[00:55.19]aku wedi pak aku wedi..
[01:00.51]Pak..aduh bapak,
[01:03.66]aku isih durung wani..
[01:08.69]Pilihanmu duh bapak,
[01:12.38]lha kok ndoro bei..
[01:16.34]Wonge lemu duh bapak,
[01:20.08]aku wedi..aha..
[01:28.20]Pak..aduh bapak,
[01:31.90]mengko dhisik ojo kesusu..
[01:37.06]Duh pak..aduh bapak,
[01:39.67]ojo kesusu nggolek mantu..
[01:45.36]
[01:48.36]=dian astrina, aduh bapak=
[02:19.26]
[02:22.26]>>>
[02:23.26]>>
[02:24.26]>
[02:25.26]Pak..aduh bapak,
[02:27.87]aku wedi pak aku wedi..
[02:33.07]Pak..aduh bapak,
[02:35.52]aku isih durung wani..
[02:41.49]Pilihanmu duh bapak,
[02:44.61]lha kok ndoro bei..
[02:48.89]Wonge lemu duh bapak,
[02:52.25]aku wedi..aha..
[03:00.91]Pak..aduh bapak,
[03:04.50]mengko dhisik ojo kesusu..
[03:09.69]Duh pak..aduh bapak,
[03:12.36]ojo kesusu nggolek mantu..
[03:19.09]Pak.pak.., aku wedi..,emoh…
[03:25.84]
————–
Preview: