Bajul Buntung


Versi: Dian Astrina

AWAS AWAS ONO BAJUL BUNTUNG,
NGGOLEK MONGSO ONO KUTHO..
PRAWAN AYU GADIS REMAJA,
KUWI KANG DADI MANGSANE..

ADHUH ADHUH GEK IKI PIYE,
WIS KEBACUT AKU TRESNO..
NAJAN MANGKEL MENYANG POLAHE,
SITIK SITIK GAWE GELO..

TAK KANDHANI KOWE YO MAS YO MAS,
RUMANGSAMU AWAKMU KUWI SOPO..
NGERTENONO EMANSIPASI,
WANITO KUWI DRAJATE PODHO..

TAK KANDHANI KOWE YO MAS YO MAS,
ORA EMUT UMURMU KUWI PIRO..
TITENONO MBESUK KAPAN,
KENO TULAH SUPATANE SIMBAH..

BAJUL BUNTUNG (BAJUL),
DIKANDHANI KOK (UCUL)..
BAJUL BUNTUNG (BAJUL),
SENENGANE KOK (MODHAL MADHUL)..

REFF:
ADHUH ADHUH GEK IKI PIYE,
WIS KEBACUT AKU TRESNO..
NAJAN MANGKEL MENYANG POLAHE,
SITIK SITIK GAWE GELO..

TAK KANDHANI KOWE YO MAS YO MAS,
RUMANGSAMU AWAKMU KUWI SOPO..
NGERTENONO EMANSIPASI,
WANITO KUWI DRAJATE PODHO..

TAK KANDHANI KOWE YO MAS YO MAS,
ORA EMUT UMURMU KUWI PIRO..
TITENONO MBESUK KAPAN,
KENO TULAH SUPATANE SIMBAH..

BAJUL BUNTUNG (BAJUL),
DIKANDHANI KOK (UCUL)..
BAJUL BUNTUNG (BAJUL),
SENENGANE KOK (MODHAL MADHUL)..

BAJUL BUNTUNG (BAJUL),
DIKANDHANI KOK (UCUL)..
BAJUL BUNTUNG (BAJUL),
SENENGANE KOK (MODHAL MADHUL)..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Sri Gunung


Versi: Dian Astrina

Esuk esuk sumilir angine,
Abang mbranang kroso anget srengengene..
Sopo kae kang lagi adus ing pancuran,
Bocah ayu sri gunung asmane..

Najan nggunung neng ayu rupane,
Lemah lembut gandhes luwes sak polahe..
Gawe gemes sopo wae kang wis kenalan,
Pengen cedhak pengen dadi sisihane..

Jaman susah jaman ora nggenah,
Kudu tabah ora dadi pasrah..
Melu ngudi golek ketrampilan,
Mbangun karyo ing monconagoro..

Patang taun semono lawase,
Lagi kangen mulih menyang desane..
Sopo kae wanito anggun pribadine,
Bocah ayu tetep sri gunung asmane..

reff:
Najan nggunung neng ayu rupane,
Lemah lembut gandhes luwes sak polahe..
Gawe gemes sopo wae kang wis kenalan,
Pengen cedhak pengen dadi sisihane..

Jaman susah jaman ora nggenah,
Kudu tabah ora dadi pasrah..
Melu ngudi golek ketrampilan,
Mbangun karyo ing monconagoro..

Patang taun semono lawase,
Lagi kangen mulih menyang desane..
Sopo kae wanito anggun pribadine,
Bocah ayu tetep sri gunung asmane..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1234