Gendeng Mlorod


Versi: Dian Anic

Aja nyangka ora ora,
Lamon durung bukti lan nyata..
Dudu wadon runtah,
Luruh cinta ning adepan mata..

Dianggepe gendeng mlorod,
Modal dandan wis ayu dicopot..
Bagen milih pegot,
Najan cinta kula wis nyedot..

reff:
Duwure gunung bisa tanjaki,
Kawine durung wis gawe nyakiti..

Jerone jurang bisa tenjogi,
Larange wirang bli bisa nomboki..

Dianggepe gendeng mlorod,
Modal dandan wis ayu dicopot..
Bagen milih pegot,
Najan cinta kula wis nyedot..

reff:
Duwure gunung bisa tanjaki,
Kawine durung wis gawe nyakiti..

Jerone jurang bisa tenjogi,
Larange wirang bli bisa nomboki..

Aja nyangka ora ora,
Lamon durung bukti lan nyata..
Dudu wadon runtah,
Luruh cinta ning adepan mata..

Dianggepe gendeng mlorod,
Modal dandan wis ayu dicopot..
Bagen milih pegot,
Najan cinta kula wis nyedot..

Remekan Beling


Versi: Dadang Anesa

Pecah atine kaya remekan beling,
Laki due niat pengen kawin maning..

Kaya separoh angan melayung metung,
Waktu sun weruh laki selingkuh..

Mati sesigar awak terasa kaku,
Waktu sun weruh arep diwayu..
Pecah atine kaya remekan beling,
Laki due niat pengen kawin maning..

reff:
Kula cuma dianggep sebatur,
Dianggo mung nalika butuh..

Kaya ketutup mata batine,
Sayange kula ning laki langka katone..
Kula ibarat ban serep,
Rabi sing wis ora dianggep..

Mati sesigar awak terasa kaku,
Waktu sun weruh arep diwayu..
Pecah atine kaya remekan beling,
Laki due niat pengen kawin maning..

reff:
Kula cuma dianggep sebatur,
Dianggo mung nalika butuh..

Kaya ketutup mata batine,
Sayange kula ning laki langka katone..
Kula ibarat ban serep,
Rabi sing wis ora dianggep..

Kaya separoh angan melayung metung,
Waktu sun weruh laki selingkuh..

Mati sesigar awak terasa kaku,
Waktu sun weruh arep diwayu..
Pecah atine kaya remekan beling,
Laki due niat pengen kawin maning..

12331