Setahun Setengah


Versi: Dian Anic

Rasa ati bli sabar pengen dadi siji,
Bayangane slalu ana ning jero lamunan..
Duh pujaan kula cinta senajan pira lawase,
Kongkon ngenteni pasti tek tunggoni..

Jarak lan waktu bli bakal dadi penghalang,
Sing penting kita wong loro saling pengertian..
Setahun setengah maning tek tunggoni,
Kakang balik sing luar negri bli bakal ngingkari..

reff:
Tek anti sampe ning endi,
Tek tunggu bli ngenal waktu..
Bli ragu kula ngenteni,
Cintane mung ning sampean siji..

Tek anti sampe ning endi,
Tek tunggu bli ngenal waktu..
Bli ragu kula ngenteni,
Cintane mung ning sampean siji, siji..

Jarak lan waktu bli bakal dadi penghalang,
Sing penting kita wong loro saling pengertian..
Setahun setengah maning tek tunggoni,
Kakang balik sing luar negri bli bakal ngingkari..

reff:
Tek anti sampe ning endi,
Tek tunggu bli ngenal waktu..
Bli ragu kula ngenteni,
Cintane mung ning sampean siji..

Tek anti sampe ning endi,
Tek tunggu bli ngenal waktu..
Bli ragu kula ngenteni,
Cintane mung ning sampean siji, siji..

Rasa ati bli sabar pengen dadi siji,
Bayangane slalu ana ning jero lamunan..
Duh pujaan kula cinta senajan pira lawase,
Kongkon ngenteni pasti tek tunggoni..

Jarak lan waktu bli bakal dadi penghalang,
Sing penting kita wong loro saling pengertian..
Setahun setengah maning tek tunggoni,
Kakang balik sing luar negri bli bakal ngingkari..
———————
[ver: lyrics]
[id: pbwoloci]
[ar: Dian Anic]
[ti: Setahun Setengah]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:59]
[00:00.04]Setahun Setengah
[00:00.04]by: Dian Anic
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Rasa ati bli sabar
[00:38.79]pengen dadi siji,
[00:42.72]Bayangane slalu ana
[00:46.48]ning jero lamunan..
[00:50.29]Duh pujaan kula cinta
[00:54.27]senajan pira lawase,
[00:57.76]Kongkon ngenteni
[01:00.45]pasti tek tunggoni..
[01:05.13]
[01:18.11]Jarak lan waktu bli bakal
[01:21.32]dadi penghalang,
[01:24.88]Sing penting kita wong loro
[01:29.06]saling pengertian..
[01:32.55]Setahun setengah maning
[01:36.42]tek tunggoni,
[01:38.98]Kakang balik sing luar negri
[01:43.28]bli bakal ngingkari..
[01:47.40]
[02:18.06]>>>
[02:19.06]>>
[02:20.06]>
[02:21.06]Tek anti sampe ning endi,
[02:28.14]Tek tunggu bli ngenal waktu..
[02:35.32]Bli ragu kula ngenteni,
[02:42.46]Cintane mung ning sampean siji..
[02:50.26]Tek anti sampe ning endi,
[02:57.32]Tek tunggu bli ngenal waktu..
[03:04.62]Bli ragu kula ngenteni,
[03:11.98]Cintane mung ning sampean siji, siji..
[03:22.78]
[03:25.40]Jarak lan waktu bli bakal
[03:29.25]dadi penghalang,
[03:32.62]Sing penting kita wong loro
[03:36.24]saling pengertian..
[03:39.99]Setahun setengah maning
[03:43.85]tek tunggoni,
[03:45.48]Kakang balik sing luar negri
[03:50.66]bli bakal ngingkari..
[03:54.90]
[04:25.06]>>>
[04:26.06]>>
[04:27.06]>
[04:28.06]Tek anti sampe ning endi,
[04:35.47]Tek tunggu bli ngenal waktu..
[04:42.71]Bli ragu kula ngenteni,
[04:49.70]Cintane mung ning sampean siji..
[04:57.87]Tek anti sampe ning endi,
[05:04.80]Tek tunggu bli ngenal waktu..
[05:12.04]Bli ragu kula ngenteni,
[05:19.21]Cintane mung ning sampean siji, siji..
[05:30.13]
[05:32.63]Rasa ati bli sabar
[05:36.25]pengen dadi siji,
[05:39.74]Bayangane slalu ana
[05:43.43]ning jero lamunan..
[05:47.23]Duh pujaan kula cinta
[05:51.41]senajan pira lawase,
[05:54.78]Kongkon ngenteni
[05:57.97]pasti tek tunggoni..
[06:02.08]
[06:15.19]Jarak lan waktu bli bakal
[06:18.49]dadi penghalang,
[06:22.18]Sing penting kita wong loro
[06:25.92]saling pengertian..
[06:29.41]Setahun setengah maning
[06:33.47]tek tunggoni,
[06:35.34]Kakang balik sing luar negri
[06:40.02]bli bakal ngingkari..
[06:44.27]
—————
Preview:

Advertisements

Cinta Sengketa


Versi: Dian Anic

Jare sampean demen ning kula,
Jare bli wedi gunung segara..
Nembe ge udan grigis serambut,
Janji pan dolan nyaline ciut..

Yen masih wedi karo rabine,
Bagen bubaren putus cintane..
Percuma demen umpet-umpetan,
Najan diwayu resmi kawinan..

reff:
Due demenan wong due rabi,
Stres pikiran kaku ning ati..

Diputus cinta terlanjur demen,
Diterusaken sun tambah puyeng,
Cinta sengketa bli gawe adem..

Yen masih wedi karo rabine,
Bagen bubaren putus cintane..
Percuma demen umpet-umpetan,
Najan diwayu resmi kawinan..

reff:
Due demenan wong due rabi,
Stres pikiran kaku ning ati..

Diputus cinta terlanjur demen,
Diterusaken sun tambah puyeng,
Cinta sengketa bli gawe adem..

Jare sampean demen ning kula,
Jare bli wedi gunung segara..
Nembe ge udan grigis serambut,
Janji pan dolan nyaline ciut..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Dian Anic]
[ti: Cinta Sengketa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:58]
[id: cllhupci]
[00:00.02]Cinta Sengketa
[00:00.02]by: Dian Anic
[00:44.02]
[00:46.00]>>>
[00:47.00]>>
[00:48.00]>
[00:49.00]Jare sampean demen ning kula,
[00:51.58]Jare bli wedi gunung segara..
[01:02.65]Nembe ge udan grigis serambut,
[01:08.82]Janji pan dolan nyaline ciut..
[01:16.06]
[01:30.57]Yen masih wedi karo rabine,
[01:36.74]Bagen bubaren putus cintane..
[01:43.23]Percuma demen umpet-umpetan,
[01:49.54]Najan diwayu resmi kawinan..
[01:56.84]
[02:31.03]>>>
[02:32.03]>>
[02:33.03]>
[02:34.03]Due demenan wong due rabi,
[02:40.83]Stres pikiran kaku ning ati..
[02:48.25]
[03:02.10]Diputus cinta terlanjur demen,
[03:08.15]Diterusaken sun tambah puyeng,
[03:16.02]Cinta sengketa bli gawe adem..
[03:23.01]
[03:26.19]Yen masih wedi karo rabine,
[03:32.30]Bagen bubaren putus cintane..
[03:38.86]Percuma demen umpet-umpetan,
[03:44.97]Najan diwayu resmi kawinan..
[03:52.83]
[04:27.08]>>>
[04:28.08]>>
[04:29.08]>
[04:30.08]Due demenan wong due rabi,
[04:36.58]Stres pikiran kaku ning ati..
[04:43.76]
[04:57.80]Diputus cinta terlanjur demen,
[05:04.23]Diterusaken sun tambah puyeng,
[05:11.97]Cinta sengketa bli gawe adem..
[05:18.83]
[05:22.26]Jare sampean demen ning kula,
[05:28.31]Jare bli wedi gunung segara..
[05:34.74]Nembe ge udan grigis serambut,
[05:41.54]Janji pan dolan nyaline ciut..
[05:48.91]
————–
Preview:

Masih Demen


Versi: Dian Anic

WONG WADON LARA ATINE,
DUH BLI KEJAGAN GETUNE..
NANGISE WONG PEGAT PISAH,
PENGEN RUJUK TAPI DILEMA..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..

REFF:
DEMEN SIH JUJUR MASIH DEMEN,
TAPI KULA BLI BISA NGOMONG,
SAMPEAN WIS KEDUWE UWONG..

PENGEN BANGET BALEN TAPI DEWEKI,
NDUWENE SAMPEAN SEWUTUHE,
KAYA WAKTU BENGEN HARAPANE..
NYAWANG ANAK NYANDING KARO BAPANE..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..

REFF:
DEMEN SIH JUJUR MASIH DEMEN,
TAPI KULA BLI BISA NGOMONG,
SAMPEAN WIS KEDUWE UWONG..

PENGEN BANGET BALEN TAPI DEWEKI,
NDUWENE SAMPEAN SEWUTUHE,
KAYA WAKTU BENGEN HARAPANE..
NYAWANG ANAK NYANDING KARO BAPANE..

WONG WADON LARA ATINE,
DUH BLI KEJAGAN GETUNE..
NANGISE WONG PEGAT PISAH,
PENGEN RUJUK TAPI DILEMA..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..
———————–
[ver: lyrics]
[id: znkpakci]
[ar: Dian Anic]
[ti: Masih Demen]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 07:04]
[00:00.01]Masih Demen
[00:00.01]by: Dian Anic
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Wong wadon lara atine,
[00:41.51]Duh bli kejagan getune..
[00:48.51]Nangise wong pegat pisah,
[00:56.71]Pengen rujuk tapi dilema..
[01:03.58]
[01:19.85]Bli gampang sun ngalih ati,
[01:26.83]Yen wis siji tetep siji..
[01:33.71]Bli gampang kaya sampean,
[01:41.40]Dauh putus wis ngawin wong liyan..
[01:48.04]
[02:16.37]>>>
[02:17.37]>>
[02:18.37]>
[02:19.37]Demen sih jujur masih demen,
[02:25.78]Tapi kula bli bisa ngomong,
[02:32.96]Sampean wis keduwe uwong..
[02:39.31]
[02:56.23]Pengen banget balen tapi deweki,
[03:03.87]Nduwene sampean sewutuhe,
[03:10.40]Kaya waktu bengen harapane..
[03:17.31]Nyawang anak nyanding karo bapane..
[03:24.80]
[03:28.66]Bli gampang sun ngalih ati,
[03:35.43]Yen wis siji tetep siji..
[03:42.69]Bli gampang kaya sampean,
[03:49.84]Dauh putus wis ngawin wong liyan..
[03:56.49]
[04:25.37]>>>
[04:26.37]>>
[04:27.37]>
[04:28.26]Demen sih jujur masih demen,
[04:34.44]Tapi kula bli bisa ngomong,
[04:41.40]Sampean wis keduwe uwong..
[04:47.48]
[05:04.93]Pengen banget balen tapi deweki,
[05:11.88]Nduwene sampean sewutuhe,
[05:18.84]Kaya waktu bengen harapane..
[05:25.74]Nyawang anak nyanding karo bapane..
[05:32.69]
[05:36.97]Wong wadon lara atine,
[05:43.54]Duh bli kejagan getune..
[05:50.81]Nangise wong pegat pisah,
[05:58.26]Pengen rujuk tapi dilema..
[06:04.78]
[06:21.49]Bli gampang sun ngalih ati,
[06:28.26]Yen wis siji tetep siji..
[06:35.47]Bli gampang kaya sampean,
[06:42.54]Dauh putus wis ngawin wong liyan..
[06:49.38]
————–
Preview:

Bandar Wadon


Versi: Dian Anic

Kembang kecubung wulung ning duwur layung,
Hoo demen kakang kula digawe bingung..

Mata peteng delengan sing tek demeni,
Hoo nyatane sampean doyan pepesan..

reff:
Aduh krasa kangelan ngubek cinta bayangan,
Sing tek sayang-sayang lir kaya jaran lanangan..

Cinta dibagi papa nahane ora kuat,
Sekien wis katon sampean bandare wadon..

Mata peteng delengan sing tek demeni,
Hoo nyatane sampean doyan pepesan..

reff:
Aduh krasa kangelan ngubek cinta bayangan,
Sing tek sayang-sayang lir kaya jaran lanangan..

Cinta dibagi papa nahane ora kuat,
Sekien wis katon sampean bandare wadon..

Kembang kecubung wulung ning duwur layung,
Hoo demen kakang kula digawe bingung..
———————
[ver: lyrics]
[id: phuvckci]
[ar: Dian Anic]
[ti: Bandar Wadon]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:46]
[00:00.02]Bandar Wadon
[00:00.02]by: Dian Anic
[00:53.02]
[00:55.00]>>>
[00:56.00]>>
[00:57.00]>
[00:58.00]Kembang kecubung wulung
[01:04.05]ning duwur layung,
[01:08.04]Hoo demen kakang
[01:13.01]kula digawe bingung..
[01:16.72]
[01:44.03]Mata peteng delengan
[01:51.00]sing tek demeni,
[01:54.43]Hoo nyatane
[01:59.11]sampean doyan pepesan..
[02:03.39]
[02:35.03]>>>
[02:36.03]>>
[02:37.03]>
[02:38.03]Aduh krasa kangelan,
[02:44.03]Ngubek cinta bayangan..
[02:47.22]Sing tek sayang-sayang,
[02:50.01]Lir kaya jaran lanangan..
[02:54.25]
[03:03.02]Cinta dibagi papa
[03:06.08]nahane ora kuat,
[03:09.68]Sekien wis katon
[03:13.00]sampean bandare wadon..
[03:16.67]
[03:31.09]Mata peteng delengan
[03:37.67]sing tek demeni,
[03:41.33]Hoo nyatane
[03:46.17]sampean doyan pepesan..
[03:49.78]
[04:25.03]>>>
[04:26.03]>>
[04:27.03]>
[04:28.03]Aduh krasa kangelan,
[04:30.77]Ngubek cinta bayangan..
[04:33.71]Sing tek sayang-sayang,
[04:36.94]Lir kaya jaran lanangan..
[04:40.42]
[04:50.16]Cinta dibagi papa
[04:52.90]nahane ora kuat,
[04:56.01]Sekien wis katon
[04:59.24]sampean bandare wadon..
[05:02.83]
[05:18.00]Kembang kecubung wulung
[05:24.24]ning duwur layung,
[05:28.04]Hoo demen kakang
[05:32.75]kula digawe bingung..
[05:36.55]
—————-
Preview:

Remuk Balung


Versi: Dian Anic

Bli usah weruh sun mendi parane,
Nuruti karepe batin..

Percuma bertahan sun mati harapan,
Slalu dilelara badan..
Percuma bertahan..

reff:
Kaya remuk balung,
Wis percuma cintane nusuk jantung..

Sucine ikrar cinta,
Dirusak sampean duwe wong liyan..
Sun lunga gawa kecewa,
Gawa lara..

Percuma bertahan sun mati harapan,
Slalu dilelara badan..
Percuma bertahan..

reff:
Kaya remuk balung,
Wis percuma cintane nusuk jantung..

Sucine ikrar cinta,
Dirusak sampean duwe wong liyan..
Sun lunga gawa kecewa,
Gawa lara..

Bli usah weruh sun mendi parane,
Nuruti karepe batin..

Percuma bertahan sun mati harapan,
Slalu dilelara badan..
Percuma bertahan..
——————
[ver: lyrics]
[id: alvinocu]
[ar: Dian Anic]
[ti: Remuk Balung]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:00.04]Remuk Balung
[00:00.04]by: Dian Anic
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Bli usah weruh
[00:34.24]sun mendi parane,
[00:38.15]Nuruti karepe batin..
[00:45.86]
[00:53.56]Percuma bertahan
[00:57.16]sun mati harapan,
[01:01.94]Slalu dilelara badan..
[01:09.15]Percuma bertahan..
[01:13.69]
[01:42.02]>>>
[01:43.02]>>
[01:44.02]>
[01:45.02]Kaya remuk balung,
[01:51.32]Wis percuma
[01:53.99]cintane nusuk jantung..
[01:58.46]
[02:10.75]Sucine ikrar cinta,
[02:17.90]Dirusak sampean
[02:21.26]duwe wong liyan..
[02:25.98]Sun lunga gawa kecewa,
[02:33.19]Gawa lara..
[02:35.93]
[02:38.60]Percuma bertahan
[02:41.82]sun mati harapan,
[02:46.60]Slalu dilelara badan..
[02:53.93]Percuma bertahan..
[02:58.53]
[03:27.06]>>>
[03:28.06]>>
[03:29.06]>
[03:30.06]Kaya remuk balung,
[03:36.29]Wis percuma
[03:38.59]cintane nusuk jantung..
[03:43.49]
[03:56.06]Sucine ikrar cinta,
[04:02.85]Dirusak sampean
[04:06.09]duwe wong liyan..
[04:10.44]Sun lunga gawa kecewa,
[04:17.45]Gawa lara..
[04:20.62]
[04:23.08]Bli usah weruh
[04:26.14]sun mendi parane,
[04:30.87]Nuruti karepe batin..
[04:38.07]
[04:45.71]Percuma bertahan
[04:49.18]sun mati harapan,
[04:53.97]Slalu dilelara badan..
[05:01.49]Percuma bertahan..
[05:06.39]
————–
Preview:

Demi Cinta


Versi: Dian Anic

Sun selawase rela urip bebarengan,
Demi cinta aja nganti pepisahan..
Najan akeh godaan najan akeh rintangan,
Demi cinta rela pengorbanan..

Najan sampean durung nyukupi ning pangan,
Najan sampean durung nyukupi butuhan..
Kula gelem nrima demi rumah tangga,
Kula rela pasrah demi cinta..

reff:
Tapi ora disangka ora dinyana,
Bengen susah kien kaya akhire gawe lelara..

Duh mengkenen rasane wong digawa demenan,
Lara ati lara jantung uga sih lara pikiran..
Tapi ora dirasa senajana wis lara,
Dasare wong rela demi cinta..

Najan sampean durung nyukupi ning pangan,
Najan sampean durung nyukupi butuhan..
Kula gelem nrima demi rumah tangga,
Kula rela pasrah demi cinta..

reff:
Tapi ora disangka ora dinyana,
Bengen susah kien kaya akhire gawe lelara..

Duh mengkenen rasane wong digawa demenan,
Lara ati lara jantung uga sih lara pikiran..
Tapi ora dirasa senajana wis lara,
Dasare wong rela demi cinta..

Sun selawase rela urip bebarengan,
Demi cinta aja nganti pepisahan..
Najan akeh godaan najan akeh rintangan,
Demi cinta rela pengorbanan..

Najan sampean durung nyukupi ning pangan,
Najan sampean durung nyukupi butuhan..
Kula gelem nrima demi rumah tangga,
Kula rela pasrah demi cinta..
——————-
[ver: lyrics]
[id: sbcbnkcu]
[ar: Dian Anic]
[ti: Demi Cinta]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:42]
[00:00.02]Demi Cinta
[00:00.02]by: Dian Anic
[00:26.02]
[00:28.58]>>>
[00:29.58]>>
[00:30.58]>
[00:31.58]Sun selawase
[00:34.37]rela urip bebarengan,
[00:39.34]Demi cinta
[00:41.20]aja nganti pepisahan..
[00:45.67]Najan akeh godaan
[00:47.85]najan akeh rintangan,
[00:51.26]Demi cinta
[00:53.62]rela pengorbanan..
[00:57.47]
[00:58.83]Najan sampean
[01:01.13]durung nyukupi ning pangan,
[01:05.60]Najan sampean
[01:08.09]durung nyukupi butuhan..
[01:12.31]Kula gelem nrima
[01:14.80]demi rumah tangga,
[01:18.02]Kula rela pasrah
[01:20.95]demi cinta..
[01:24.55]
[01:49.52]>>>
[01:50.52]>>
[01:51.52]>
[01:52.52]Tapi ora disangka
[01:54.32]ora dinyana,
[01:58.55]Bengen susah kien kaya
[02:02.21]akhire gawe lelara..
[02:06.50]
[02:18.15]>>>
[02:19.15]>>
[02:20.15]>
[02:21.15]Duh mengkenen rasane
[02:23.76]wong digawa demenan,
[02:27.55]Lara ati lara jantung
[02:30.96]uga sih lara pikiran..
[02:36.24]Tapi ora dirasa
[02:38.79]senajana wis lara,
[02:42.21]Dasare wong rela
[02:45.93]demi cinta..
[02:49.41]
[02:50.53]Najan sampean
[02:52.67]durung nyukupi ning pangan,
[02:57.45]Najan sampean
[02:59.88]durung nyukupi butuhan..
[03:04.10]Kula gelem nrima
[03:06.40]demi rumah tangga,
[03:10.00]Kula rela pasrah
[03:12.85]demi cinta..
[03:16.02]
[03:41.03]>>>
[03:42.03]>>
[03:43.03]>
[03:44.03]Tapi ora disangka
[03:46.21]ora dinyana,
[03:50.05]Bengen susah kien kaya
[03:53.53]akhire gawe lelara..
[03:58.06]
[04:12.29]Duh mengkenen rasane
[04:15.08]wong digawa demenan,
[04:18.81]Lara ati lara jantung
[04:22.04]uga sih lara pikiran..
[04:27.44]Tapi ora dirasa
[04:29.99]senajana wis lara,
[04:33.59]Dasare wong rela
[04:37.01]demi cinta..
[04:40.55]
[04:41.61]Sun selawase
[04:44.21]rela urip bebarengan,
[04:49.49]Demi cinta
[04:51.30]aja nganti pepisahan..
[04:56.09]Najan akeh godaan
[04:58.32]najan akeh rintangan,
[05:01.67]Demi cinta
[05:04.01]rela pengorbanan..
[05:07.86]
[05:08.98]Najan sampean
[05:12.03]durung nyukupi ning pangan,
[05:16.06]Najan sampean
[05:18.79]durung nyukupi butuhan..
[05:22.65]Kula gelem nrima
[05:25.19]demi rumah tangga,
[05:28.73]Kula rela pasrah
[05:31.77]demi cinta..
[05:34.82]
————–
Preview:

Njaluk Imbuh

dian-anic_19
Versi: Dian Anic

Apa wis hina lirkesed rega diri,
Ning matane sampean kaya barang loakan..

Duh diri kula wis dianggep apa,
Sampean marek mung butuh njaluk imbuh..
Terhina diri langka regane..

reff:
Bengen kula dibuang kaya ampas,
Dilelara selawas-lawas..

Senajana bengen pernah barengan,
Tulung aja nganggep murahan..

Seenake njaluk hubungan badan,
Nganggep sun gampangan..

Duh diri kula wis dianggep apa,
Sampean marek mung butuh njaluk imbuh..
Terhina diri langka regane..

reff:
Bengen kula dibuang kaya ampas,
Dilelara selawas-lawas..

Senajana bengen pernah barengan,
Tulung aja nganggep murahan..

Seenake njaluk hubungan badan,
Nganggep sun gampangan..

Apa wis hina lirkesed rega diri,
Ning matane sampean kaya barang loakan..

Duh diri kula wis dianggep apa,
Sampean marek mung butuh njaluk imbuh..
Terhina diri langka regane..
——————–
[ver: lyrics]
[id: sicwnqcu]
[ar: Dian Anic]
[ti: Njaluk Imbuh]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:00.02]Njaluk Imbuh
[00:00.02]by: Dian Anic
[00:40.02]
[00:42.02]>>>
[00:43.02]>>
[00:44.02]>
[00:45.02]Apa wis hina
[00:49.13]lirkesed rega diri,
[00:54.91]Ning matane sampean
[00:59.07]kaya barang loakan..
[01:03.67]
[01:14.06]Duh diri kula
[01:17.65]wis dianggep apa,
[01:23.29]Sampean marek mung butuh
[01:28.20]njaluk imbuh..
[01:32.92]Terhina diri langka regane..
[01:40.69]
[02:14.27]>>>
[02:15.27]>>
[02:16.27]>
[02:17.27]Bengen kula
[02:20.49]dibuang kaya ampas,
[02:25.40]Dilelara selawas-lawas..
[02:31.05]
[02:49.99]Senajana bengen
[02:52.98]pernah barengan,
[02:56.89]Tulung aja nganggep murahan..
[03:03.73]Seenake njaluk hubungan badan,
[03:10.86]Nganggep sun gampangan..
[03:15.08]
[03:18.06]Duh diri kula
[03:21.72]wis dianggep apa,
[03:27.25]Sampean marek mung butuh
[03:31.78]njaluk imbuh..
[03:36.94]Terhina diri langka regane..
[03:44.76]
[04:18.95]>>>
[04:19.95]>>
[04:20.95]>
[04:21.95]Bengen kula
[04:24.44]dibuang kaya ampas,
[04:29.41]Dilelara selawas-lawas..
[04:35.25]
[04:53.88]Senajana bengen
[04:56.99]pernah barengan,
[05:01.21]Tulung aja nganggep murahan..
[05:08.11]Seenake njaluk hubungan badan,
[05:15.18]Nganggep sun gampangan..
[05:19.47]
[05:21.95]Apa wis hina
[05:25.12]lirkesed rega diri,
[05:31.02]Ning matane sampean
[05:35.25]kaya barang loakan..
[05:39.84]
[05:50.47]Duh diri kula
[05:53.75]wis dianggep apa,
[05:59.34]Sampean marek mung butuh
[06:04.44]njaluk imbuh..
[06:09.16]Terhina diri langka regane..
[06:16.86]
————-
Preview: