Kebrojolan


Versi: Melinda ft Dhani Gumintang

Lk:
Urip wis soro ojo patek sembrono,
Lagek tas mbrojol anak sing nomer limo..
Cerindhil abang rung genep selapan dino,
Wis njaluk maneh jarene engge tombo..

Pr:
Ngendep kangen mas mergo gedene tresno,
Ora popo senadyan manak ping songo..
Pokok’e kowe ra bakal neko neko,
Timbang mengko tak antem tugelan boto..

Lk:
Mati ngadek aku lek sampek kowe manak songo,
Atase kuli kowe ojo sembrono..
Iso-iso nyolong berase tonggo,
Dipentungi aku modar kowe rondo..

Pr:
Jarene simbok mas anak biso nekakne dunyo,
Sopo ngerti sing keri biso nyenengno..
Lk:
Ojo ngenyang endang nguntal pil kb kono,
Timbang tak jait bumpet ora ngrasakno..

reff:
Lk:
Urip wis soro ojo patek sembrono,
Lagek tas mbrojol anak sing nomer limo..
Cerindhil abang rung genep selapan dino,
Wis njaluk maneh jarene engge tombo..

Pr:
Ngendep kangen mas mergo gedene tresno,
Ora popo senadyan manak ping songo..
Pokok’e kowe ra bakal neko neko,
Timbang mengko tak antem tugelan boto..

Lk:
Mati ngadek aku lek sampek kowe manak songo,
Atase kuli kowe ojo sembrono..
Iso-iso nyolong berase tonggo,
Dipentungi aku modar kowe rondo..

Pr:
Jarene simbok mas anak biso nekakne dunyo,
Sopo ngerti sing keri biso nyenengno..
Lk:
Ojo ngenyang endang nguntal pil kb kono,
Timbang tak jait bumpet ora ngrasakno..

Abang Abang Lambe (dhani gumintang)


Versi: Dhani Gumintang

ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO AYU RUPANE..
LAN ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO GEDHE WELASE..
MERGO ISUN SING PERCOYO,
MERGO ATI WIS KADHUNG LORO..
NYANG RIKO..

SING USAH RIKO NGAREP,
DHUNG ISUN BALIK MANING,
MERGO ATINISUN WIS KADHUNG MONTING..
KABEH WIS SUN TURUTI,
HANG WIS RIKO KAREPI,
BISANE RIKO MUNGKUR ATI..

BENGEN RIKO NGUCAP JANJI,
BAKAL WELAS SELAWASE..
PUNGKASANE RIKO MUNGKUR ATI..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..

reff:
ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO AYU RUPANE..
LAN ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO GEDHE WELASE..
MERGO ISUN SING PERCOYO,
MERGO ATI WIS KADHUNG LORO..
NYANG RIKO..

SING USAH RIKO NGAREP,
DHUNG ISUN BALIK MANING,
MERGO ATINISUN WIS KADHUNG MONTING..
KABEH WIS SUN TURUTI,
HANG WIS RIKO KAREPI,
BISANE RIKO MUNGKUR ATI..

BENGEN RIKO NGUCAP JANJI,
BAKAL WELAS SELAWASE..
PUNGKASANE RIKO MUNGKUR ATI..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..

SING USAH RIKO NGAREP,
DHUNG ISUN BALIK MANING,
MERGO ATINISUN WIS KADHUNG MONTING..
KABEH WIS SUN TURUTI,
HANG WIS RIKO KAREPI,
BISANE RIKO MUNGKUR ATI..

BENGEN RIKO NGUCAP JANJI,
BAKAL WELAS SELAWASE..
PUNGKASANE RIKO MUNGKUR ATI..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..

123