Kebrojolan

Dhani-Gumintang_Melinda
Versi: Melinda ft Dhani Gumintang

Lk:
Urip wis soro ojo patek sembrono,
Lagek tas mbrojol anak sing nomer limo..
Cerindhil abang rung genep selapan dino,
Wis njaluk maneh jarene engge tombo..

Pr:
Ngendep kangen mas mergo gedene tresno,
Ora popo senadyan manak ping songo..
Pokok’e kowe ra bakal neko neko,
Timbang mengko tak antem tugelan boto..

Lk:
Mati ngadek aku lek sampek kowe manak songo,
Atase kuli kowe ojo sembrono..
Iso-iso nyolong berase tonggo,
Dipentungi aku modar kowe rondo..

Pr:
Jarene simbok mas anak biso nekakne dunyo,
Sopo ngerti sing keri biso nyenengno..
Lk:
Ojo ngenyang endang nguntal pil kb kono,
Timbang tak jait bumpet ora ngrasakno..

reff:
Lk:
Urip wis soro ojo patek sembrono,
Lagek tas mbrojol anak sing nomer limo..
Cerindhil abang rung genep selapan dino,
Wis njaluk maneh jarene engge tombo..

Pr:
Ngendep kangen mas mergo gedene tresno,
Ora popo senadyan manak ping songo..
Pokok’e kowe ra bakal neko neko,
Timbang mengko tak antem tugelan boto..

Lk:
Mati ngadek aku lek sampek kowe manak songo,
Atase kuli kowe ojo sembrono..
Iso-iso nyolong berase tonggo,
Dipentungi aku modar kowe rondo..

Pr:
Jarene simbok mas anak biso nekakne dunyo,
Sopo ngerti sing keri biso nyenengno..
Lk:
Ojo ngenyang endang nguntal pil kb kono,
Timbang tak jait bumpet ora ngrasakno..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qobcssch]
[ar: Dhani G ft. Melinda]
[ti: Kebrojolan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:33]
[00:01.01]Kebrojolan
[00:01.01]by: Melinda ft Dhani Gumintang
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Lk: Urip wis soro
[00:36.08]Lk: ojo patek sembrono,
[00:38.03]Lk: Lagek tas mbrojol
[00:40.08]Lk: anak sing nomer limo..
[00:43.02]Lk: Cerindhil abang
[00:44.02]Lk: rung genep selapan dino,
[00:47.01]Lk: Wis njaluk maneh
[00:48.06]Lk: jarene engge tombo..
[00:51.08]
[00:52.06]Pr: Ngendep kangen mas
[00:55.06]Pr: mergo gedene tresno,
[00:57.04]Pr: Ora popo senadyan
[00:58.01]Pr: manak ping songo..
[01:01.09]Pr: Pokok’e kowe
[01:02.07]Pr: ra bakal neko neko,
[01:05.02]Pr: Timbang mengko
[01:06.03]Pr: tak antem tugelan boto..
[01:09.00]
[01:11.06]Lk: Mati ngadek aku lek sampek
[01:13.02]Lk: kowe manak songo,
[01:15.03]Lk: Atase kuli
[01:16.01]Lk: kowe ojo sembrono..
[01:19.09]Lk: Iso-iso nyolong
[01:20.07]Lk: berase tonggo,
[01:22.09]Lk: Dipentungi aku modar
[01:24.01]Lk: kowe rondo..
[01:26.01]Pr: Jarene simbok mas
[01:28.07]Pr: anak biso nekakne dunyo,
[01:31.07]Pr: Sopo ngerti
[01:32.05]Pr: sing keri biso nyenengno..
[01:35.09]Lk: Ojo ngenyang endang
[01:36.06]Lk: nguntal pil kb kono,
[01:39.04]Lk: Timbang tak jait
[01:40.02]Lk: bumpet ora ngrasakno..
[01:43.02]
[02:15.00]>>>
[02:16.00]>>
[02:17.00]>
[02:18.50]Lk: Urip wis soro
[02:20.04]Lk: ojo patek sembrono,
[02:22.06]Lk: Lagek tas mbrojol
[02:24.03]Lk: anak sing nomer limo..
[02:27.04]Lk: Cerindhil abang
[02:28.03]Lk: rung genep selapan dino,
[02:31.09]Lk: Wis njaluk maneh
[02:32.05]Lk: jarene engge tombo..
[02:35.04]
[02:37.05]Pr: Ngendep kangen mas
[02:38.09]Pr: mergo gedene tresno,
[02:41.02]Pr: Ora popo senadyan
[02:42.09]Pr: manak ping songo..
[02:44.08]Pr: Pokok’e kowe
[02:46.04]Pr: ra bakal neko neko,
[02:49.04]Pr: Timbang mengko
[02:50.08]Pr: tak antem tugelan boto..
[02:53.03]
[02:55.09]Lk: Mati ngadek aku lek sampek
[02:57.02]Lk: kowe manak songo,
[02:59.07]Lk: Atase kuli
[03:00.00]Lk: kowe ojo sembrono..
[03:02.06]Lk: Iso-iso nyolong
[03:04.07]Lk: berase tonggo,
[03:06.00]Lk: Dipentungi aku modar
[03:08.05]Lk: kowe rondo..
[03:11.09]Pr: Jarene simbok mas
[03:12.06]Pr: anak biso nekakne dunyo,
[03:15.08]Pr: Sopo ngerti
[03:16.07]Pr: sing keri biso nyenengno..
[03:19.07]Lk: Ojo ngenyang endang
[03:20.05]Lk: nguntal pil kb kono,
[03:23.01]Lk: Timbang tak jait
[03:24.00]Lk: bumpet ora ngrasakno..
[03:27.03]
———–
Preview:

Abang Abang Lambe (dhani gumintang)

Dhani-Gumintang
Versi: Dhani Gumintang

ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO AYU RUPANE..
LAN ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO GEDHE WELASE..
MERGO ISUN SING PERCOYO,
MERGO ATI WIS KADHUNG LORO..
NYANG RIKO..

SING USAH RIKO NGAREP,
DHUNG ISUN BALIK MANING,
MERGO ATINISUN WIS KADHUNG MONTING..
KABEH WIS SUN TURUTI,
HANG WIS RIKO KAREPI,
BISANE RIKO MUNGKUR ATI..

BENGEN RIKO NGUCAP JANJI,
BAKAL WELAS SELAWASE..
PUNGKASANE RIKO MUNGKUR ATI..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..

reff:
ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO AYU RUPANE..
LAN ISUN SING PERDULI,
MASIO RIKO GEDHE WELASE..
MERGO ISUN SING PERCOYO,
MERGO ATI WIS KADHUNG LORO..
NYANG RIKO..

SING USAH RIKO NGAREP,
DHUNG ISUN BALIK MANING,
MERGO ATINISUN WIS KADHUNG MONTING..
KABEH WIS SUN TURUTI,
HANG WIS RIKO KAREPI,
BISANE RIKO MUNGKUR ATI..

BENGEN RIKO NGUCAP JANJI,
BAKAL WELAS SELAWASE..
PUNGKASANE RIKO MUNGKUR ATI..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..

SING USAH RIKO NGAREP,
DHUNG ISUN BALIK MANING,
MERGO ATINISUN WIS KADHUNG MONTING..
KABEH WIS SUN TURUTI,
HANG WIS RIKO KAREPI,
BISANE RIKO MUNGKUR ATI..

BENGEN RIKO NGUCAP JANJI,
BAKAL WELAS SELAWASE..
PUNGKASANE RIKO MUNGKUR ATI..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..
JANJINE ABANG ABANG LAMBE..
—————
[ver: lyrics]
[id: cazzsscc]
[ar: Dhani Gumintang]
[ti: Abang Abang Lambe]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:30]
[00:01.02]Abang Abang Lambe
[00:25.02]Versi : Dany Gumintang
[00:28.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Isun sing perduli,
[00:37.69]Masio riko ayu rupane..
[00:45.28]Lan isun sing perduli,
[00:52.37]Masio riko gedhe welase..
[01:00.65]Mergo isun sing percoyo,
[01:07.31]Mergo ati wis kadhung loro..
[01:13.66]Nyang riko..
[01:22.06]
[01:32.07]Sing usah riko ngarep,
[01:35.86]Dhung isun balik maning,
[01:38.97]Mergo atinisun wis kadhung monting..
[01:45.50]Kabeh wis sun turuti,
[01:49.35]Hang wis riko karepi,
[01:52.96]Bisane riko mungkur ati..
[01:59.56]Bengen riko ngucap janji,
[02:02.73]Bakal welas selawase..
[02:06.46]Pungkasane riko mungkur ati..
[02:11.29]Janjine abang abang lambe..
[02:17.16]
[02:20.47]==dani, abang abang lambe==
[03:15.06]
[03:18.06]>>>
[03:19.06]>>
[03:20.06]>
[03:21.06]Isun sing perduli,
[03:25.04]Masio riko ayu rupane..
[03:32.90]Lan isun sing perduli,
[03:39.67]Masio riko gedhe welase..
[03:46.76]Mergo isun sing percoyo,
[03:55.97]Mergo ati wis kadhung loro..
[04:01.62]Nyang riko..
[04:07.73]
[04:19.60]Sing usah riko ngarep,
[04:22.78]Dhung isun balik maning,
[04:26.38]Mergo atinisun wis kadhung monting..
[04:32.62]Kabeh wis sun turuti,
[04:36.61]Hang wis riko karepi,
[04:40.41]Bisane riko mungkur ati..
[04:46.65]Bengen riko ngucap janji,
[04:50.27]Bakal welas selawase..
[04:53.76]Pungkasane riko mungkur ati..
[04:59.36]Janjine abang abang lambe..
[05:04.71]Sing usah riko ngarep,
[05:08.81]Dhung isun balik maning,
[05:12.80]Mergo atinisun wis kadhung monting..
[05:18.83]Kabeh wis sun turuti,
[05:21.83]Hang wis riko karepi,
[05:26.18]Bisane riko mungkur ati..
[05:32.88]Bengen riko ngucap janji,
[05:36.38]Bakal welas selawase..
[05:40.42]Pungkasane riko mungkur ati..
[05:45.26]Janjine abang abang lambe..
[05:51.56]Janjine abang abang lambe..
[06:00.03]Janjine abang abang lambe..
[06:04.96]
————-
Preview:

Welas Sun Mung Siji

Ciptaan : ??
Vokal : Dhani Gumintang
Produksi : Sandi Record

Duh aduh, yo senenge ati
Lungguh semandhing, gesah ambi riko
Rasane ati sing karuan,
Sampek koyo, sing enget paran-paran

Mung riko lare hang ayu rupo,
Koyo-koyo nono maning hang liyo
Ibarate condro dewi nong nduwuran,
Sing mari-mari, ulihe isun nyawang

Riko nak sun kudang-kudang,
Wis sak mestine sun eman-eman
Welas sun mung siji, demen sun mung siji
Yo mung riko, kembange ati

reff :
Ulan siji, tanggal limo
Sun nak ngelamar riko
Sun emong kadhung riko,
Sampek keneng wong liyo

Ulan siji, tanggal limo
Sun nak ngelamar riko
Sun emong kadhung riko,
Sampek keneng wong liyo

reff :
kembali ke bait-2..mung riko lare…

Sun emong kadhung riko,
Sampek keneng wong liyo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mRyUMGnlk9A

Uwah Roso

Ciptaan : Faried DS / Dhany Gumintang
Vokal : Dhany Gumintang
Produksi : Sandi Record

Sing tah yo kari keseron-seron,
Uliye nggudo, riko baleni yo gawe loro
Sulung tah sulung, pikiran maning,
uliye riko, yo kari mentolo

Kurang paran tah welas isun nyang riko
Kok bisane magih ngeliyan
Nono maning tah welas nong atin riko,
Opo tah yo wis mulo ilang

Opo tah wis sing demen,
Ugo yoro wis bosen
Kok riko nyang isun sakikine,
Sing pati ngereken

reff :
Sing cukup tah riko gawe larane ati iki,
Nong ngarepe moto nggandeng wong liyo
Sing enget tah riko ambi janji bengen-bengene
Urip keloronan yo selawase

Sing cukup tah riko gawe larane ati iki,
Nong ngarepe moto nggandeng wong liyo
Sing enget tah riko ambi janji bengen-bengene
Urip keloronan yo selawase

Saiki yo wis uwah, welas riko nyang isun
Mergo riko saiki, wis ono kudangan liyo
Saiki yo wis ilang, welas riko nyang isun
Mergo riko saiki, wis duwe kembang hang liyo

Saiki yo wis uwah, welas riko nyang isun
Mergo riko saiki, wis ono kudangan liyo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ZIRTIyKphBs

Sing Kepikir

Ciptaan : ??
Vokal : Dhany Gumintang
Produksi : Sandi Record

Sing kepikir, biso pisah-pisahan
Sing kepikir, noring dino mburian
Dadi bentet, yo dewek-dewekan
Mergo dunyo, hang dadi jalaran

Koyo kembang, rontok nong pelataran
Alum mergo, mergo kepanasan
Nono maning, gondo arume kembang
Hang ono yo, kari mung aran kembang

reff :
He iye…e..hee…,
He iye…e..he…kari eman-eman
He iye…e..hee…,
He iye…e..he… kari sing dieman

Urip iki ibarat kembang, ojo sampek kurang siraman
Myakne mekar arum ring taman
Yo myakne sing alum, lan apik disawang
Biso dadi kudangan

Koyo kembang, rontok nong pelataran
Alum mergo, mergo kepanasan
Nono maning, gondo arume kembang
Hang ono yo, kari mung aran kembang

reff :
He iye…e..hee…,
He iye…e..he…kari eman-eman
He iye…e..hee…,
He iye…e..he… kari sing dieman

Urip iki ibarat kembang, ojo sampek kurang siraman
Myakne mekar arum ring taman
Yo myakne sing alum lan apik disawang
Biso dadi kudangan

Urip iki ibarat kembang, ojo sampek kurang siraman
Myakne mekar arum ring taman
Yo myakne sing alum, lan apik disawang
Biso dadi kudangan, biso dadi kudangan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=q5S1Ozlio-s

Kabeh Sing Podho (KasPo)

Ciptaan : Nanang YZ
Vokal : Dhany Gumintang
Produksi : Sandi Record

RASANE WIS KOYO SING ONO MANING,
HANG BISO NGGANTENI DEDEG JEJEGE, AWAK RIKO
ALIH TAH WIS SUN UBENGI WERANE DUNYO

NGEDUHUNG LAN GETUN HANG NORING MBURI
APUWO BENGEN WELAS RIKO KOK SING SUN RUMATI
SERTO WIS SING ONO KOK BURU SUN RUMANGSANI

ILANG…, SAIKINE YO WIS ILANG
ILANG…, KEMBANGE ATI
ILANG…, SAIKINE YO WIS ILANG
ILANG…, KEPENDHEM SEPI

reff :
NONO MANING HANG BISO DADI GANDHOLAN,
NONO MANING HANG BISO SUN NGGO JUJUGANE ROSO
DHUH GUSTI, SUN NJALUK TULUNG NYANG NDIKO
MUGO BAIN SUN SABAR NERIMO

RAMENE DUNYO KEROSO SINTRU,
TANPO ANANE RIKO
NJANGKAH BARENG NGLIWATI OBAHE DUNYO,
PARAN HANG SUN ROSO
KABEH SING BISO PODHO,
KEJOBO YO MUNG AMBI RIKO

NONO MANING HANG BISO DADI GANDHOLAN,
NONO MANING HANG BISO SUN NGGO JUJUGANE ROSO
DHUH GUSTI, SUN NJALUK TULUNG NYANG NDIKO
MUGO BAIN SUN SABAR NERIMO

RAMENE DUNYO, KEROSO SINTRU
TANPO ANANE RIKO
NJANGKAH BARENG NGLIWATI OBAHE DUNYO,
PARAN HANG SUN ROSO
KABEH SING BISO PODHO,
KEJOBO YO MUNG AMBI RIKO

RAMENE DUNYO, KEROSO SINTRU
TANPO ANANE RIKO
PARAN HANG SUN ROSO
KABEH SING BISO PODHO,
KEJOBO YO MUNG AMBI RIKO

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=9ItIjPR8q2s