Gang Dolly (dhalang poer)

Lirik Lagu Sanguturu ke-2900 Gang Dolly
Versi: Dhalang Poer

KABEH PANCEN LUPUTKU,
NINGGALAKE SLIRAMU..
NGANTI NEKAT TANPO AKU,
NJEBUR ING LOKALISASI..

GETUNKU KEPATI-PATI,
WIS RUMONGSO NJALARI..
KEPIYE WAE TAK GOLEK’I,
NING RA NGERTI NYANG ENDI..

TAK PARANI ONO KOJI,
(ONO KOJI)..
JARENE WIS PINDAH DOLLY,
(PINDAH DOLLY)..
AGE AGE TAK TUTUTI,
(TAK TUTUTI)..
JARENE WIS NING KALISARI,

GUYANGAN MBABEN LAN BAYANGAN,
KABEH WIS TAK LAJAHI..
O ORANE KIRIMO LAYANG,
MAPANMU ONO NGENDI..

reff:
GUYANGAN MBABEN LAN BAYANGAN,
KABEH WIS TAK LAJAHI..
O ORANE KIRIMO LAYANG,
MAPANMU ONO NGENDI..

TAK PARANI ONO KOJI,
(ONO KOJI)..
JARENE WIS PINDAH DOLLY,
(PINDAH DOLLY)..
AGE AGE TAK TUTUTI,
(TAK TUTUTI)..
JARENE WIS NING KALISARI,

TAK PARANI ONO KOJI,
(ONO KOJI)..
JARENE WIS PINDAH DOLLY,
(PINDAH DOLLY)..
AGE AGE TAK TUTUTI,
(TAK TUTUTI)..
JARENE WIS NING KALISARI,
NDANG BALI..

Wengi Ing Madiun

Versi: Dhalang Poer

DINO DINO LAN SLIRAMU,
ROLAS TAUN KEPUNGKUR..
NALIKO ISIH PODHO SEKOLAH,
ISIH KROSO ENDAH..

NAJAN TAUN TAUN LUMAKU,
RASANE LAGI DHEK WINGI..
ISIH LABET JRONING ATIKU,
ALUS ALUM PIPIMU..

YEN ROSO KANGEN,
RA BISO TAK BENDHUNG
TENGAH WENGI NGELAMUN..
NGLARI TRESNAKU,
SING NATE NGREMBUYUNG,
ING DALAN DALAN MADIUN..

REFF:
YEN ROSO KANGEN,
RA BISO TAK BENDHUNG
TENGAH WENGI NGELAMUN..
NGLARI TRESNAKU,
SING NATE NGREMBUYUNG,
ING DALAN DALAN MADIUN..

YEN ROSO KANGEN,
RA BISO TAK BENDHUNG
TENGAH WENGI NGELAMUN..
NGLARI TRESNAKU,
SING NATE NGREMBUYUNG,
ING DALAN DALAN MADIUN..

1234