Gang Dolly (dhalang poer)

Dhalang-Poer
Lirik Lagu Sanguturu ke-2900 Gang Dolly
Versi: Dhalang Poer

KABEH PANCEN LUPUTKU,
NINGGALAKE SLIRAMU..
NGANTI NEKAT TANPO AKU,
NJEBUR ING LOKALISASI..

GETUNKU KEPATI-PATI,
WIS RUMONGSO NJALARI..
KEPIYE WAE TAK GOLEK’I,
NING RA NGERTI NYANG ENDI..

TAK PARANI ONO KOJI,
(ONO KOJI)..
JARENE WIS PINDAH DOLLY,
(PINDAH DOLLY)..
AGE AGE TAK TUTUTI,
(TAK TUTUTI)..
JARENE WIS NING KALISARI,

GUYANGAN MBABEN LAN BAYANGAN,
KABEH WIS TAK LAJAHI..
O ORANE KIRIMO LAYANG,
MAPANMU ONO NGENDI..

reff:
GUYANGAN MBABEN LAN BAYANGAN,
KABEH WIS TAK LAJAHI..
O ORANE KIRIMO LAYANG,
MAPANMU ONO NGENDI..

TAK PARANI ONO KOJI,
(ONO KOJI)..
JARENE WIS PINDAH DOLLY,
(PINDAH DOLLY)..
AGE AGE TAK TUTUTI,
(TAK TUTUTI)..
JARENE WIS NING KALISARI,

TAK PARANI ONO KOJI,
(ONO KOJI)..
JARENE WIS PINDAH DOLLY,
(PINDAH DOLLY)..
AGE AGE TAK TUTUTI,
(TAK TUTUTI)..
JARENE WIS NING KALISARI,
NDANG BALI..
—————
[ver: lyrics]
[id: uswkvhcc]
[ar: Dhalang Poer]
[ti: Gang Dolly]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:24]
[00:01.44]Gang Dolly – Dhalang Poer
[00:03.44]
[00:06.44]>>>
[00:07.44]>>
[00:08.44]>
[00:09.44]KABEH PANCEN LUPUTKU,
[00:14.94]NINGGALAKE SLIRAMU..
[00:21.75]NGANTI NEKAT TANPO AKU,
[00:27.23]NJEBUR ING LOKALISASI..
[00:33.45]GETUNKU KEPATI-PATI,
[00:38.92]WIS RUMONGSO NJALARI..
[00:45.02]KEPIYE WAE TAK GOLEK’I,
[00:51.44]NING RA NGERTI NYANG ENDI..
[00:57.65]TAK PARANI ONO KOJI,
[01:00.27](ONO KOJI)..
[01:03.93]JARENE WIS PINDAH DOLLY,
[01:06.79](PINDAH DOLLY)..
[01:09.72]AGE AGE TAK TUTUTI,
[01:12.70](TAK TUTUTI)..
[01:15.75]JARENE WIS NING KALISARI,
[01:20.43]GUYANGAN MBABEN LAN BAYANGAN,
[01:25.59]KABEH WIS TAK LAJAHI..
[01:32.37]O ORANE KIRIMO LAYANG,
[01:37.91]MAPANMU ONO NGENDI..
[01:43.13]
[02:06.09]>>>
[02:07.09]>>
[02:08.09]>
[02:09.09]GUYANGAN MBABEN LAN BAYANGAN,
[02:14.87]KABEH WIS TAK LAJAHI..
[02:20.54]O ORANE KIRIMO LAYANG,
[02:26.82]MAPANMU ONO NGENDI..
[02:33.04]TAK PARANI ONO KOJI,
[02:36.26](ONO KOJI)..
[02:39.13]JARENE WIS PINDAH DOLLY,
[02:42.50](PINDAH DOLLY)..
[02:44.91]AGE AGE TAK TUTUTI,
[02:47.91](TAK TUTUTI)..
[02:50.77]JARENE WIS NING KALISARI,
[02:56.49]TAK PARANI ONO KOJI,
[02:59.48](ONO KOJI)..
[03:02.54]JARENE WIS PINDAH DOLLY,
[03:05.59](PINDAH DOLLY)..
[03:08.32]AGE AGE TAK TUTUTI,
[03:11.62](TAK TUTUTI)..
[03:14.23]JARENE WIS NING KALISARI,
[03:18.72]NDANG BALI..
[03:21.32]
————
Preview:

Wengi Ing Madiun

Ciptaan : Dhalang Poer
Vokal : Dhalang Poer
Produksi : ??

Dino dino lan sliramu,
Rolas taun kepungkur..
Naliko isih podo sekolah,
Isih kroso endah..

Najan taun taun lumaku,
Rasane lagi dhek wingi..
Isih labet jroning atiku,
Alus alum pipimu..

Yen roso kangen, ra biso tak bendhung
Tengah wengi ngelamun..
Nglari tresnaku, sing nate ngrembuyung,
Ing dalan dalan madiun..

reff :
Yen roso kangen, ra biso tak bendhung
Tengah wengi ngelamun..
Nglari tresnaku, sing nate ngrembuyung,
Ing dalan dalan madiun..

Yen roso kangen, ra biso tak bendhung
Tengah wengi ngelamun..
Nglari tresnaku, sing nate ngrembuyung,
Ing dalan dalan madiun..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: lqbblcsw]
[ar: Dhalang Poer]
[ti: Wengi Ing Madiun]
[al: Lagu Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:01.76]Wengi Ing Madiun
[00:27.76]Versi : Dhalang Poer
[00:30.76][01:00.92][01:37.69][02:15.09][02:34.67][03:05.16][03:42.35]
[00:33.76][02:37.67]>>>
[00:34.76][02:38.67]>>
[00:35.76][02:39.67]>
[00:36.76]Dino dino lan sliramu,
[00:42.60]Rolas taun kepungkur..
[00:48.50]Naliko isih podo sekolah,
[00:55.27]Isih kroso endah..
[01:13.71]Najan taun taun lumaku,
[01:19.80]Rasane lagi dhek wingi..
[01:25.58]Isih labet jroning atiku,
[01:32.28]Alus alum pipimu..
[01:50.94][02:40.67][03:17.57]Yen roso kangen, ra biso tak bendhung
[01:57.23][02:46.72][03:23.90]Tengah wengi ngelamun..
[02:03.80][02:53.23][03:30.30]Nglari tresnaku, sing nate ngrembuyung,
[02:09.70][02:58.94][03:36.01]Ing dalan dalan madiun..
[02:18.26]==dhalang poer, wengi ing madiun==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tArVK07z7UY

Bulan Ing Bayanan

Bulan Ing Bayanan
Ciptaan : Dhalang Poer
Vokal : Dhalang Poer & ??
Produksi : ??

Pr :
Aku eling sliramu, saben wengi tumapak
Lan wong wiwit nutup korine

Lk :
Aku eling sliramu, naliko kembang mekar
Lan kumbang ngaras nyesep sarine

Pr : Wengi-wengi sing endah
Lk : Linggo sumandhing wadah
Pr : Padhang jembar kalangan
Lk : mBulan langit mbayanan

Pr :
Aku eling sliramu, naliko dres udane
Lan prawan ngekepi gulinge

Lk :
Aku eling sliramu, naliko padhang mbulan
Lan temanten gumerit ranjange

reff :
kembali keatas..aku eling sliramu…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=yXqU7msAb7U

Layang Katresnan (dhalang poer)

LAYANG KATRESNAN
Ciptaan : Dhalang Poer
Vokal : Dhalang Poer
Produksi : ??

JENG, LAYANG LAYANG TRESNAN WINGI
BOLA-BALI, TAK WACANI
TEKO ADOH SUSATE PRANYATAN KASUNYATANE

WINGI RA SENGOJO AKU NYIPATI
OH JANJIMU, WIS KOK ONCAPI
BARENG PRIYO LIYO ING TAMAN RIA MAOSPATI

RA KUAT MRIPATKU NYAWANG, ATI KEBRANAN
RASANE KEPINGIN NJERIT
TAK SUMPAHI BUMI LAN LANGIT, OH JENG

TAK SUWEK’I LAYANG-LAYANGMU
DIMEN LEBUR, ORA SEMI
TRESNO LAMPUS BARENG LAN ILANGE KUKUSE GENI

reff :

WINGI RA SENGOJO AKU NYIPATI
OH JANJIMU, WIS KOK ONCAPI
BARENG PRIYO LIYO ING TAMAN RIA MAOSPATI

RA KUAT MRIPATKU NYAWANG, ATI KEBRANAN
RASANE KEPINGIN NJERIT
TAK SUMPAHI BUMI LAN LANGIT, OH JENG

TAK SUWEK’I LAYANG-LAYANGMU
DIMEN LEBUR, ORA SEMI
TRESNO LAMPUS BARENG LAN ILANGE KUKUSE GENI

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zqpwdqJ2wu0

Selingkuh (Dhalang Poer)

Selingkuh (versi dangdut)
Ciptaan : Dhalang Poer
Vokal : Dhalang Poer & Sis Enn
Produksi : CHGB Record

Pr :
Wiwit biyen mas, aku wis nate matur
Loro larane, wanito yen diwayuh
Ning yo kene, tega-tegane mring bojo
Kangmas nembung, niat arep rabi loro

Lk :
Ngene lho jeng, murih genah karepku
Timbang slingkuh, harak luwih becik wayuh
Opo kowe, luwih seneng tak apusi
Aku njajan, nanging kowe ora ngerti

Pr : Opo kuwat mas opo kuwat, Urip nandhang sujono
lk : Pancen angel jeng, Pancen angel darbe ati kencono
Pr : Opo ono mas, Tuladhane coba wanita ngendi
lk : Kene kene jeng, Kene kene lungguho tak kandhani

Lk :
Dyah sumbodro garwo raden danan joyo
Katon ayu kumpul poro marune
Ora nistho nanging malah nyokrowati
Bebarengan lebur ing sih tresno suci

reff :
kembali ke atas..wiwit biyen mas…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=eJSgO7EPUtU

Sidangmu Dudu Sidangku

Sidangmu Dudu Sidangku
Ciptaan : Dhalang Poer
Vokal : Dhalang Poer
Produksi : ??

Jare wakile rakyat, Kudune betah tirakat
Yo gene naliko rakyat melarat, Kowe malah nekat mupakat

Sopo sing ngongkon kowe rapat, Njaluk unda’an gaji
Sopo sing ngongkon kowe njaluk mobil dinese kuwi

Sopo sing ngongkon kowe golek utangan luar negeri
Gumun maneh utang ora sudo, ning kok malah ndadi

Dhuwite nyang endi?

Opo lali jaman pemilu, kowe janji arep mikir aku
Nanging bareng wis oleh bangku,
Rakyat njerit kowe ora krungu

Opo bisu…

Lho, malah turu…

Katon watu…

Husss! saru…

reff :

Agenda rapat digawe, nyang-nyangan meneh isine
Kowe sing nong kono, kowe sing neng kene
Rakyate amung nyawang wae

Opo sing kok rembug ono sidang, sing gede ragate
Antarane putusan lan rakyat, ra ono sambunge
Isine mung ndum-nduman kursi, rebutan jatah wae

Rumangsaku kowe kok mung rembugan butuhmu dewe
Njur kepriye…

Opo lali jaman pemilu, kowe janji arep mikir aku
Nanging bareng wis oleh bangku,
Rakyat njerit kowe ora krungu

Opo bisu…

Lho, malah turu…

Lho, malah nesu…

Oh…saru…

Sidang-sidangmu, dudu sidangku dulur
[Sidang-sidangmu, dudu sidangku]
Rapat-rapatmu, dudu rapatku
[Rapat-rapatmu, dudu rapatku]
Pasal-pasalmu, dudu pasalku dulur
[Pasal-pasalmu, dudu pasalku]
Kursi-kursimu, biyen kursiku
[Kursi-kursimu, biyen kursiku]
Seneng-senengmu, sambat sebutku dulur
[Seneng-senengmu, sambat sebutku]
Sorak-sorakmu, loro lapaku
[Sorak-sorakmu, loro lapaku]
Seneng-senengmu, sedih tangisku dulur
[Seneng-senengmu, sedih tangisku]
Pesta-pestamu, ngelak luweku
[Pesta-pestamu, ngelak luweku]

“Janjine…janjine.. mitro…,nggedebus….”

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=MYWN7Cv7zAg

Ojo Selingkuh (dhalang poer)

Dhalang-Poer_Iip
Versi: Dhalang Poer ft. Iip

Pr:
Wiwit biyen mas aku wis nate matur,
Loro larane wanito yen diwayuh..
Ning yo kene tego tegane mring bojo,
Kang mas mundut niat arep rabi loro..

Lk:
Ngene lo jeng murih genah karepku,
Timbang slingkuh harak luwik becik wayuh..
Opo kowe luwih seneng tak apusi,
Aku njajan nanging kowe ora ngerti..

Pr:
Opo kuwat mas opo kuwat,
Urip nandang sujono..
Lk:
Pancen angel jeng
Pancen angel darbe ati kencono..

Pr: Opo ono mas
Tuladhane jebul wanito ngendi..
Lk:
Kene kene jeng
Kene kene lungguho tak sadu’i..

Lk:
Dyah sumbrodo garwo raden danan joyo,
Katon ayu kumpul poro marune..
Ora nistho nanging malah nyokro wadi,
Bebarengan lebur ing sih tresno suci..

reff:
Pr:
Wiwit biyen mas aku wis nate matur,
Loro larane wanito yen diwayuh..
Ning yo kene tego tegane mring bojo,
Kang mas mundut niat arep rabi loro..

Lk:
Ngene lo jeng murih genah karepku,
Timbang slingkuh harak luwik becik wayuh..
Opo kowe luwih seneng tak apusi,
Aku njajan nanging kowe ora ngerti..

Pr:
Opo kuwat mas opo kuwat,
Urip nandang sujono..
Lk:
Pancen angel jeng
Pancen angel darbe ati kencono..

Pr: Opo ono mas
Tuladhane jebul wanito ngendi..
Lk:
Kene kene jeng
Kene kene lungguho tak sadu’i..

Lk:
Dyah sumbrodo garwo raden danan joyo,
Katon ayu kumpul poro marune..
Ora nistho nanging malah nyokro wadi,
Bebarengan lebur ing sih tresno suci..

reff:
Pr:
Wiwit biyen mas aku wis nate matur,
Loro larane wanito yen diwayuh..
Ning yo kene tego tegane mring bojo,
Kang mas mundut niat arep rabi loro..

Lk:
Ngene lo jeng murih genah karepku,
Timbang slingkuh harak luwik becik wayuh..
Opo kowe luwih seneng tak apusi,
Aku njajan nanging kowe ora ngerti..

Pr:
Opo kuwat mas opo kuwat,
Urip nandang sujono..
Lk:
Pancen angel jeng
Pancen angel darbe ati kencono..

Pr: Opo ono mas
Tuladhane jebul wanito ngendi..
Lk:
Kene kene jeng
Kene kene lungguho tak sadu’i..

Lk:
Dyah sumbrodo garwo raden danan joyo,
Katon ayu kumpul poro marune..
Ora nistho nanging malah nyokro wadi,
Bebarengan lebur ing sih tresno suci..
—————
[ver: lyrics]
[id: hcbnvwch]
[ar: Dhalang Poer ft Iip]
[ti: Ojo Selingkuh]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:16]
[00:00.03]Ojo Selingkuh
[00:00.03]by: Dhalang Poer ft. Iip
[00:19.03]
[00:21.03]>>>
[00:22.03]>>
[00:23.03]>
[00:24.03]Pr: Wiwit biyen mas,
[00:26.26]Pr: aku wis nate matur..
[00:29.87]Pr: Loro larane
[00:32.05]Pr: wanito yen diwayuh..
[00:35.98]Pr: Ning yo kene,
[00:37.97]Pr: tego tegane mring bojo..
[00:42.19]Pr: Kang mas mundut,
[00:44.30]Pr: niat arep rabi loro..
[00:47.86]Lk: Ngene lo jeng,
[00:49.93]Lk: murih genah karepku..
[00:53.29]Lk: Timbang slingkuh,
[00:56.04]Lk: harak luwik becik wayuh..
[00:59.65]Lk: Opo kowe
[01:01.75]Lk: luwih seneng tak apusi..
[01:05.37]Lk: Aku njajan
[01:07.98]Lk: nanging kowe ora ngerti..
[01:11.59]Pr: Opo kuwat mas opo kuwat,
[01:15.01]Pr: Urip nandang sujono..
[01:18.85]Lk: Pancen angel jeng
[01:20.28]Lk: Pancen angel darbe ati kencono..
[01:24.02]Pr: Opo ono mas
[01:26.44]Pr: Tuladhane jebul wanito ngendi..
[01:31.05]Lk: Kene kene jeng
[01:32.80]Lk: Kene kene lungguho tak sadu’i..
[01:36.64]Lk: Dyah sumbrodo
[01:38.77]Lk: garwo raden danan joyo..
[01:42.50]Lk: Katon ayu
[01:44.62]Lk: kumpul poro marune..
[01:48.47]Lk: Ora nistho
[01:50.77]Lk: nanging malah nyokro wadi..
[01:54.33]Lk: Bebarengan lebur
[01:57.37]Lk: ing sih tresno suci..
[02:00.24]
[02:21.66]>>>
[02:22.66]>>
[02:23.66]>
[02:24.66]Pr: Wiwit biyen mas,
[02:27.66]Pr: aku wis nate matur..
[02:30.97]Pr: Loro larane
[02:33.39]Pr: wanito yen diwayuh..
[02:37.63]Pr: Ning yo kene,
[02:39.55]Pr: tego tegane mring bojo..
[02:43.41]Pr: Kang mas mundut,
[02:45.64]Pr: niat arep rabi loro..
[02:49.82]Lk: Ngene lo jeng,
[02:51.31]Lk: murih genah karepku..
[02:54.98]Lk: Timbang slingkuh,
[02:57.66]Lk: harak luwik becik wayuh..
[03:01.13]Lk: Opo kowe
[03:03.44]Lk: luwih seneng tak apusi..
[03:07.27]Lk: Aku njajan
[03:09.71]Lk: nanging kowe ora ngerti..
[03:13.94]Pr: Opo kuwat mas opo kuwat,
[03:17.24]Pr: Urip nandang sujono..
[03:20.59]Lk: Pancen angel jeng
[03:22.27]Lk: Pancen angel darbe ati kencono..
[03:26.00]Pr: Opo ono mas
[03:28.24]Pr: Tuladhane jebul wanito ngendi..
[03:32.78]Lk: Kene kene jeng
[03:34.34]Lk: Kene kene lungguho tak kandhani..
[03:38.88]Lk: Dyah sumbrodo
[03:40.51]Lk: garwo raden danan joyo..
[03:44.37]Lk: Katon ayu
[03:46.29]Lk: kumpul poro marune..
[03:50.21]Lk: Ora nistho
[03:52.33]Lk: nanging malah nyokro wadi..
[03:56.18]Lk: Bebarengan lebur
[03:58.80]Lk: ing sih tresno suci..
[04:01.97]
[04:25.04]>>>
[04:26.04]>>
[04:27.04]>
[04:28.04]Pr: Wiwit biyen mas,
[04:30.03]Pr: aku wis nate matur..
[04:33.62]Pr: Loro larane
[04:35.87]Pr: wanito yen diwayuh..
[04:40.16]Pr: Ning yo kene,
[04:41.83]Pr: tego tegane mring bojo..
[04:46.06]Pr: Kang mas mundut,
[04:48.49]Pr: niat arep rabi loro..
[04:52.28]Lk: Ngene lo jeng,
[04:53.98]Lk: murih genah karepku..
[04:57.71]Lk: Timbang slingkuh,
[05:00.32]Lk: harak luwik becik wayuh..
[05:04.06]Lk: Opo kowe
[05:06.41]Lk: luwih seneng tak apusi..
[05:09.90]Lk: Aku njajan
[05:12.33]Lk: nanging kowe ora ngerti..
[05:17.06]Pr: Opo kuwat mas opo kuwat,
[05:19.92]Pr: Urip nandang sujono..
[05:23.28]Lk: Pancen angel jeng
[05:25.02]Lk: Pancen angel darbe ati kencono..
[05:29.19]Pr: Opo ono mas
[05:31.11]Pr: Tuladhane jebul wanito ngendi..
[05:35.48]Lk: Kene kene jeng
[05:37.34]Lk: Kene kene lungguho tak kandhani..
[05:41.63]Lk: Dyah sumbrodo
[05:43.31]Lk: garwo raden danan joyo..
[05:46.92]Lk: Katon ayu
[05:49.40]Lk: kumpul poro marune..
[05:53.14]Lk: Ora nistho
[05:55.87]Lk: nanging malah nyokro wadi..
[05:59.49]Lk: Bebarengan lebur
[06:01.92]Lk: ing sih tresno suci..
[06:05.46]
————–
Preview: