Lintang Atiku

“Lintang Atiku” Versi Dewi

Senadyan nganti sak ketip, gumebyar aring wiyati
Sumawur sumunar lan semune, rebutan endah tinulu..
Ananging tangeh nandhingi, mustikaning siang ratri
Sumunar mancur mancur nan biru, kartiko lintang atiku..

Senadyan mego ing andanmu, laksus pinusu sederi
Nanging cahyane tetep nelahi biru, lintange atiku..
Lamun ombak ing samudro, teng nrenggunuk sak praboto
Ambyar natap pendamping lan watu, lintangku tetep sliramu..

reff:
Senadyan nganti sak ketip, gumebyar aring wiyati
Sumawur sumunar lan semune, rebutan endah tinulu..
Ananging tangeh nandhingi, mustikaning siang ratri
Sumunar mancur mancur nan biru, kartiko lintang atiku..

Senadyan mego ing andanmu, laksus pinusu sederi
Nanging cahyane tetep nelahi biru, lintange atiku..
Lamun ombak ing samudro, teng nrenggunuk sak praboto
Ambyar natap pendamping lan watu, lintangku tetep sliramu..

Roso Tanpo Guno

Versi: Dewi

DERESE UDAN NENG KUTHO KEDIRI
NAMBAH DERES TANGIS JRONING ATI IKI..
MERGO ATIKU WIS DILARANI,
MARANG WONG SING PALING TAK TRESNANI..

SLIRAMU MBIYEN TANSAH NGALEMBONO,
KONDHO AKU UWONG SING PALING MBOK TRESNO..
JANJI SELAWASE BAKAL SETYO,
NGANTI NYOWO PISAH SOKO ROGO..

NANGIS AKU NELONGSO..,
LORO ATI IKI TANSOYO NDODRO..
AKU ORA NGIRO, KOWE MEDHOT TRESNO
NJUR SAIKI ATI IKI GELO..

reff:
SLIRAMU MBIYEN TANSAH NGALEMBONO,
KONDHO AKU UWONG SING PALING MBOK TRESNO..
JANJI SELAWASE BAKAL SETYO,
NGANTI NYOWO PISAH SOKO ROGO..

NANGIS AKU NELONGSO..,
LORO ATI IKI TANSOYO NDODRO..
AKU ORA NGIRO, KOWE MEDHOT TRESNO
NJUR SAIKI ATI IKI GELO..

NANGIS AKU NELONGSO..,
LORO ATI IKI TANSOYO NDODRO..
AKU ORA NGIRO, KOWE MEDHOT TRESNO
NJUR SAIKI ATI IKI GELO..

12