Lintang Atiku

Dewi
Versi: Dewi

Senadyan nganti sak ketip, gumebyar aring wiyati
Sumawur sumunar lan semune, rebutan endah tinulu..
Ananging tangeh nandhingi, mustikaning siang ratri
Sumunar mancur mancur nan biru, kartiko lintang atiku..

Senadyan mego ing andanmu, laksus pinusu sederi
Nanging cahyane tetep nelahi biru, lintange atiku..
Lamun ombak ing samudro, teng nrenggunuk sak praboto
Ambyar natap pendamping lan watu, lintangku tetep sliramu..

reff:
Senadyan nganti sak ketip, gumebyar aring wiyati
Sumawur sumunar lan semune, rebutan endah tinulu..
Ananging tangeh nandhingi, mustikaning siang ratri
Sumunar mancur mancur nan biru, kartiko lintang atiku..

Senadyan mego ing andanmu, laksus pinusu sederi
Nanging cahyane tetep nelahi biru, lintange atiku..
Lamun ombak ing samudro, teng nrenggunuk sak praboto
Ambyar natap pendamping lan watu, lintangku tetep sliramu..
————
[ver: lyrics]
[id: bsaziscq]
[ar: Dewi]
[ti: Lintang Atiku]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:01.02]Lintang Atiku
[00:22.02]Versi : Dewi
[00:25.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Senadyan nganti sak ketip,
[00:37.83]Gumebyar aring wiyati..
[00:45.24]Sumawur sumunar lan semune,
[00:52.34]Rebutan endah tinulu..
[01:00.25]Ananging tangeh nandhingi,
[01:06.68]Mustikaning siang ratri..
[01:13.93]Sumunar mancur mancur nan biru,
[01:21.24]Kartiko lintang atiku..
[01:27.97]Senadyan mego ing andanmu,
[01:36.12]Laksus pinusu sederi..
[01:43.48]Nanging cahyane tetep nelahi biru,
[01:50.60]Lintange atiku..
[01:57.92]Lamun ombak ing samudro,
[02:04.09]Teng nrenggunuk sak praboto..
[02:11.75]Ambyar natap pendamping lan watu,
[02:19.33]Lintangku tetep sliramu..
[02:27.81]
[02:30.81]==dewi, lintang atiku==
[03:01.00]
[03:04.00]>>>
[03:05.00]>>
[03:06.00]>
[03:07.00]Senadyan nganti sak ketip,
[03:14.61]Gumebyar aring wiyati..
[03:24.72]Sumawur sumunar lan semune,
[03:33.90]Rebutan endah tinulu..
[03:44.41]Ananging tangeh nandhingi,
[03:52.52]Mustikaning siang ratri..
[04:02.59]Sumunar mancur mancur nan biru,
[04:11.78]Kartiko lintang atiku..
[04:21.60]Senadyan mego ing andanmu,
[04:30.31]Laksus pinusu sederi..
[04:39.72]Nanging cahyane tetep nelahi biru,
[04:48.30]Lintange atiku..
[04:58.86]Lamun ombak ing samudro,
[05:06.23]Teng nrenggunuk sak praboto..
[05:15.90]Ambyar natap pendamping lan watu,
[05:25.30]Lintangku tetep sliramu..
[05:36.10]
————-
Preview:

Advertisements

Roso Tanpo Guno

Dewi_1
Versi: Dewi

DERESE UDAN NENG KUTHO KEDIRI
NAMBAH DERES TANGIS JRONING ATI IKI..
MERGO ATIKU WIS DILARANI,
MARANG WONG SING PALING TAK TRESNANI..

SLIRAMU MBIYEN TANSAH NGALEMBONO,
KONDHO AKU UWONG SING PALING MBOK TRESNO..
JANJI SELAWASE BAKAL SETYO,
NGANTI NYOWO PISAH SOKO ROGO..

NANGIS AKU NELONGSO..,
LORO ATI IKI TANSOYO NDODRO..
AKU ORA NGIRO, KOWE MEDHOT TRESNO
NJUR SAIKI ATI IKI GELO..

reff:
SLIRAMU MBIYEN TANSAH NGALEMBONO,
KONDHO AKU UWONG SING PALING MBOK TRESNO..
JANJI SELAWASE BAKAL SETYO,
NGANTI NYOWO PISAH SOKO ROGO..

NANGIS AKU NELONGSO..,
LORO ATI IKI TANSOYO NDODRO..
AKU ORA NGIRO, KOWE MEDHOT TRESNO
NJUR SAIKI ATI IKI GELO..

NANGIS AKU NELONGSO..,
LORO ATI IKI TANSOYO NDODRO..
AKU ORA NGIRO, KOWE MEDHOT TRESNO
NJUR SAIKI ATI IKI GELO..
——————
[ver: lyrics]
[id: aqqaqpcq]
[ar: Dewi]
[ti: Roso Tanpo Guno]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.04]Roso Tanpo Guno
[00:00.04]by: Dewi
[00:29.04]
[00:31.04]>>>
[00:32.04]>>
[00:33.04]>
[00:34.04]DERESE UDAN
[00:37.84]NENG KUTHO KEDIRI..
[00:41.42]NAMBAH DERES
[00:44.01]TANGIS JRONING ATI IKI..
[00:48.04]MERGO ATIKU WIS DILARANI,
[00:55.00]MARANG WONG SING PALING
[00:57.88]TAK TRESNANI..
[01:05.78]SLIRAMU MBIYEN
[01:08.94]TANSAH NGALEMBONO,
[01:12.71]KONDHO AKU UWONG
[01:15.74]SING PALING MBOK TRESNO..
[01:19.75]JANJI SELAWASE BAKAL SETYO,
[01:25.86]NGANTI NYOWO
[01:28.06]PISAH SOKO ROGO..
[01:35.87]NANGIS AKU NELONGSO..,
[01:43.80]LORO ATI IKI
[01:46.32]TANSOYO NDODRO..
[01:50.22]AKU ORA NGIRO,
[01:53.35]KOWE MEDHOT TRESNO
[01:57.27]NJUR SAIKI ATI IKI GELO..
[02:04.56]
[02:07.93]=dewi, roso tanpo guno=
[02:25.93]
[02:28.93]>>>
[02:29.93]>>
[02:30.93]>
[02:31.93]SLIRAMU MBIYEN
[02:35.00]TANSAH NGALEMBONO,
[02:39.16]KONDHO AKU UWONG
[02:42.11]SING PALING MBOK TRESNO..
[02:46.17]JANJI SELAWASE BAKAL SETYO,
[02:52.47]NGANTI NYOWO
[02:54.50]PISAH SOKO ROGO..
[03:02.50]NANGIS AKU NELONGSO..,
[03:10.23]LORO ATI IKI
[03:12.63]TANSOYO NDODRO..
[03:16.90]AKU ORA NGIRO,
[03:19.86]KOWE MEDHOT TRESNO
[03:23.84]NJUR SAIKI ATI IKI GELO..
[03:32.40]NANGIS AKU NELONGSO..,
[03:41.31]LORO ATI IKI
[03:44.20]TANSOYO NDODRO..
[03:48.04]AKU ORA NGIRO,
[03:51.60]KOWE MEDHOT TRESNO
[03:55.04]NJUR SAIKI ATI IKI GELO..
[04:02.46]
————-
Preview:

Aku Pilih Ngalah

Aku Pilih Ngalah
Ciptaan : Wawan Jembet
Vokal : Wawan Jembet & Dewi P.
Produksi : ??

Lk :
Wis tak ngalah, aku pilih ngalah
Aku rumongso, aku iki nduweni opo
Wis tak donga, isaku mung ndonga
Mugo-mugo batin iki biso narimo

Pr :
Mas duh kang mas, sepurane aku
Aku lungo amargo wong tuwo
Mas duh kang mas, aku isih tresno
Sak tenane batin iki ora lilo
Aku ra lilo…

reff :

Lk :
Aku koyo layangan, sing pedot taline
Montang-manting tresnaku ra ono tujuane

Pr :
Meski koyo layangan, sing pedot taline
Sing tak suwun jo nganti putung atimu

Lk :
Roso gelone ati, rasane pingin mati
Sliramu lungo atiku tambah nelongso

Pr :
Kang mas sing tak tresnani, sliramu kudu lilo
Aku lungo amargo wong tuwo
Aku sih tresno

Lk :
Wis tak ngalah, aku pilih ngalah
Aku rumongso, aku iki nduweni opo
Wis tak donga, isaku mung ndonga
Mugo-mugo batin iki biso narimo

Duet : Aku sih tresno

kembali ke reff : aku koyo layangan…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8J6MOplRnco

Kalulut

Lgm. KALULUT
Ciptaan : Maryantoko
Vokal : Dewi
produksi : Aini Record

Jare kurang bagus pasuryane
Malah gawe ati linglung
Secawu priyo pinilih
Bebasan ora lunturke tresnaku

Jare kurang sugih kadunyane
Malah gawe ati bingung
Gandhes sak solah bawane, alae
Soyo nambahi setyaku

Kecute munduh senadyan agawe linu
Tak roso sepete madu
Wohing maoni, tak roso gendhis sing jawi
Bungah susah tak lakoni

Jane menopo sing dipadosi
Kajawi ati kang suci
Dede bondo dede rupo
Yektine roso kanti kang sejati

reff :

kembali ke atas..jare kurang bagus…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4b1hlH1WVlo