Megal Megol

Dewi-Rosalinda_2
Versi: Dewi Rosalinda

Kari megal megol oe,
Masio tah jare bokonge bahenol..
Ono setan liwat,
Biso-biso bokong riko keneng sumbat..

Ojo nyenggal nyenggol oe,
Pamer bokong hang koyo gitar spanyol..
Awas jare paman,
Ojo sampek hang nyawang sing kuat iman..

Megal megol megal megol,
Nyawang bokong riko kari megal megol..
Gregeten kepingin methol,
Sing keroso atinisun kecantol..

Nyenggal nyenggol nyenggal nyenggol,
Goro-goro bokong isun riko senggol..
Nggerangsang sing kakaruan,
Yaduh tobat iman isun sing kuat..

reff:
Kari megal megol oe,
Masio tah jare bokonge bahenol..
Ono setan liwat,
Biso-biso bokong riko keneng sumbat..

Ojo nyenggal nyenggol oe,
Pamer bokong hang koyo gitar spanyol..
Awas jare paman,
Ojo sampek hang nyawang sing kuat iman..

Megal megol megal megol,
Nyawang bokong riko kari megal megol..
Gregeten kepingin methol,
Sing keroso atinisun kecantol..

Nyenggal nyenggol nyenggal nyenggol,
Goro-goro bokong isun riko senggol..
Nggerangsang sing kakaruan,
Yaduh tobat iman isun sing kuat..
——————-
[ver: lyrics]
[id: laizzzch]
[ar: Dewi Rosalinda]
[ti: Megal Megol]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:34]
[00:00.04]Megal Megol
[00:00.04]By: Dewi Rosalinda
[00:45.04]
[00:47.04]>>>
[00:48.04]>>
[00:49.04]>
[00:50.04]Kari megal megol oe,
[00:57.16]Masio tah jare bokonge bahenol..
[01:04.33]Ono setan liwat,
[01:13.86]Biso-biso bokong riko keneng sumbat..
[01:20.52]
[01:23.07]Ojo nyenggal nyenggol oe,
[01:29.67]Pamer bokong hang koyo gitar spanyol..
[01:38.49]Awas jare paman,
[01:47.14]Ojo sampek hang nyawang sing kuat iman..
[01:53.85]
[01:56.09]Megal megol megal megol,
[02:03.27]Nyawang bokong riko kari megal megol..
[02:12.61]Gregeten kepingin methol,
[02:20.52]Sing keroso atinisun kecantol..
[02:27.29]
[02:30.01]Nyenggal nyenggol nyenggal nyenggol,
[02:37.19]Goro-goro bokong isun riko senggol..
[02:45.65]Nggerangsang sing kakaruan,
[02:54.29]Yaduh tobat iman isun sing kuat..
[03:06.12]
[03:38.05]>>>
[03:39.05]>>
[03:40.05]>
[03:41.05]Kari megal megol oe,
[03:47.76]Masio tah jare bokonge bahenol..
[03:56.10]Ono setan liwat,
[04:04.68]Biso-biso bokong riko keneng sumbat..
[04:10.52]
[04:13.14]Ojo nyenggal nyenggol oe,
[04:21.54]Pamer bokong hang koyo gitar spanyol..
[04:27.82]Awas jare paman,
[04:37.90]Ojo sampek hang nyawang sing kuat iman..
[04:44.06]
[04:47.03]Megal megol megal megol,
[04:53.26]Nyawang bokong riko kari megal megol..
[05:03.08]Gregeten kepingin methol,
[05:11.06]Sing keroso atinisun kecantol..
[05:17.46]
[05:20.06]Nyenggal nyenggol nyenggal nyenggol,
[05:26.91]Goro-goro bokong isun riko senggol..
[05:36.31]Nggerangsang sing kakaruan,
[05:44.53]Yaduh tobat iman isun sing kuat..
[05:56.11]
—————
Preview:

Advertisements

Yoyo Untu

Dewi-Rosalinda_1
Versi: Dewi Rosalinda

Kari loro dadi guyonan,
Omonge pelat dadi wadanan..
Kari loro dadi guyonan,
Omonge pelat dadi wadanan..

Nyonggo dagune loro untune,
Kari temenanan kadhung kelaran..
Sopo wonge hang sing gemuyu,
Krungu sambate dhung loro untu..

Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo..
Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo..

reff:
Kari loro dadi guyonan,
Omonge pelat dadi wadanan..
Kari loro dadi guyonan,
Omonge pelat dadi wadanan..

Nyonggo dagune loro untune,
Kari temenanan kadhung kelaran..
Sopo wonge hang sing gemuyu,
Krungu sambate dhung loro untu..

Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo..
Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo..

Nyonggo dagune loro untune,
Kari temenanan kadhung kelaran..
Sopo wonge hang sing gemuyu,
Krungu sambate dhung loro untu..

Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo..
Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo mak..

Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo..
Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo mak..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uiiqbqch]
[ar: Dewi Rosalinda]
[ti: Yoyo Untu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:35]
[00:00.01]Yoyo Untu
[00:00.01]by: Dewi Rosalinda
[00:37.01]
[00:39.01]>>>
[00:40.01]>>
[00:41.01]>
[00:42.01]Kari loro dadi guyonan,
[00:50.01]Omonge pelat dadi wadanan..
[00:58.24]Kari loro dadi guyonan,
[01:06.24]Omonge pelat dadi wadanan..
[01:14.39]
[01:18.08]Nyonggo dagune loro untune,
[01:25.47]Kari temenanan kadhung kelaran..
[01:33.87]Sopo wonge hang sing gemuyu,
[01:41.34]Krungu sambate dhung loro untu..
[01:51.90]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[02:00.61]Yoyo mak uue ayi yoyo..
[02:08.95]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[02:17.28]Yoyo mak uue ayi yoyo..
[02:25.13]
[03:01.05]>>>
[03:02.05]>>
[03:03.05]>
[03:04.05]Kari loro dadi guyonan,
[03:11.25]Omonge pelat dadi wadanan..
[03:20.04]Kari loro dadi guyonan,
[03:28.29]Omonge pelat dadi wadanan..
[03:36.56]
[03:39.99]Nyonggo dagune loro untune,
[03:47.64]Kari temenanan kadhung kelaran..
[03:55.98]Sopo wonge hang sing gemuyu,
[04:06.11]Krungu sambate dhung loro untu..
[04:13.83]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[04:22.56]Yoyo mak uue ayi yoyo..
[04:30.95]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[04:39.22]Yoyo mak uue ayi yoyo..
[04:47.24]Nyonggo dagune loro untune,
[04:56.15]Kari temenanan kadhung kelaran..
[05:05.04]Sopo wonge hang sing gemuyu,
[05:14.81]Krungu sambate dhung loro untu..
[05:23.20]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[05:31.53]Yoyo mak uue ayi yoyo..
[05:39.88]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[05:48.15]Yoyo mak uue ayi yoyo mak..
[05:57.67]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[06:05.02]Yoyo mak uue ayi yoyo..
[06:12.92]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[06:21.20]Yoyo mak uue ayi yoyo mak..
[06:26.98]
————–
Preview:

Tanah Kelahiran

Dewi-Rosalinda
Versi: Dewi Rosalinda

Embuh pirang taun lawas sing sun sambang,
Umah paran pedesan papan klahiran..

Seru kangen isun nong konco memengan,
Enget magih gredoan sak dalan-dalan..

reff:
Saikine isun urip nong kadohan,
Ngembani kewajiban nong ibu pertiwi..

Njaluk pujin riko emak bapak ring kono,
Yo mugo tabahno kulo ngumboro..

Embuh taun kapan embuh dino paran,
Sun ketemu angenan oh belambangan..

Seru kangen isun nong konco memengan,
Enget magih gredoan sak dalan-dalan..

reff:
Saikine isun urip nong kadohan,
Ngembani kewajiban nong ibu pertiwi..

Njaluk pujin riko emak bapak ring kono,
Yo mugo tabahno kulo ngumboro..

Embuh taun kapan embuh dino paran,
Sun ketemu angenan oh belambangan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wcqvnich]
[ar: Dewi Rosalinda]
[ti: Tanah Kelahiran]
[al: Kendang kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[00:00.03]Tanah Kelahiran
[00:00.03]By: Dewi Rosalinda
[00:13.04]
[00:15.04]>>>
[00:16.04]>>
[00:17.04]>
[00:18.04]Embuh pirang taun
[00:25.44]Lawas sing sun sambang..
[00:33.97]Umah paran pedesan
[00:40.99]Papan klahiran..
[00:47.12]
[00:49.29]Seru kangen isun
[00:56.76]Nong konco memengan..
[01:06.09]Enget magih gredoan
[01:13.00]Sak dalan-dalan..
[01:18.34]
[01:52.02]>>>
[01:53.02]>>
[01:54.02]>
[01:55.02]Saikine isun
[02:03.69]Urip nong kadohan..
[02:10.37]Ngembani kewajiban
[02:17.94]Nong ibu pertiwi..
[02:25.95]Njaluk pujin riko
[02:34.74]Emak bapak ring kono..
[02:42.81]Yo mugo tabahno
[02:49.78]Kulo ngumboro..
[02:57.13]
[02:58.98]Embuh taun kapan
[03:06.39]Embuh dino paran..
[03:15.41]Sun ketemu angenan
[03:22.33]Oh belambangan..
[03:27.66]
[03:30.47]Seru kangen isun
[03:38.18]Nong konco memengan..
[03:47.33]Enget magih gredoan
[03:54.24]Sak dalan-dalan..
[03:59.34]
[04:33.09]>>>
[04:34.09]>>
[04:35.09]>
[04:36.09]Saikine isun
[04:44.29]Urip nong kadohan..
[04:51.29]Ngembani kewajiban
[04:59.56]Nong ibu pertiwi..
[05:08.58]Njaluk pujin riko
[05:15.97]Emak bapak ring kono..
[05:24.12]Yo mugo tabahno
[05:31.15]Kulo ngumboro..
[05:38.73]
[05:40.61]Embuh taun kapan
[05:48.01]Embuh dino paran..
[05:56.46]Sun ketemu angenan
[06:03.43]Oh belambangan..
[06:09.22]
—————
Preview:

Wong Lanang (dewi rosalinda)

Ciptaan : Anang Taufik Kartika & Obie
Vokal : Dewi Rosalinda
Produksi : Sandi Record

Sing sepisan pindho wis sun warai,
Sing sepisan pindho sun wis titeni
Sing sepisan pindho wis sun omongi,
Sing sepisan pindho riko mesti lali

Wong lanang ojo kemlinthi,
Wong lanang ojo gampang nyulayani
Wong lanang ojo pethitha-pethithi,
Riko yo mas kari gedigi

Riko lungo awan bengi,
Lali anak lali rabi
Kadhung nuruti karepe ati,
Mbok welaso ambi isun iki

Tak dungakno akeh rejeki,
Nggowo peces iku kudu mesti
Njaluk paran biso dituruti,
Yo hang penting nyukupi ati
Nyukupi ati…

Osing polae isun rewel,
Osing polae isun bawel
Osing polae isun mberengkel,
Ojo riko nggereget ati

Sing sepisan pindho wis sun warai,
Sing sepisan pindho sun wis titeni
Sing sepisan pindho wis sun omongi,
Sing sepisan pindho riko mesti lali

Wong lanang ojo kemlinthi,
Wong lanang ojo gampang nyulayani
Wong lanang ojo pethitha-pethithi,
Riko yo mas kari gedigi

reff :
Riko lungo awan bengi,
Lali anak lali rabi
Kadhung nuruti karepe ati,
Mbok welaso ambi isun iki

Tak dungakno akeh rejeki,
Nggowo peces iku kudu mesti
Njaluk paran biso dituruti,
Yo hang penting nyukupi ati
Nyukupi ati…,kari gedigi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=lOJ1yEh5F0M

Sing Biso Lali

Ciptaan : David BJ.
Vokal : Dewi Rosalinda
Produksi : CHGB Record

Wis pirang taun isun, demen nang riko
Tapi nyatane riko sing ngeroso
Sakat isun kenal riko, seprene magih ono
Roso demen hang sing isun biso lalekno

Kesengsem isun temenan,
Nyawang riko sing ono tuwuke
Sakat isun ndeleng riko,
Sing ono ganti ring ati sun iki

Aju arane kelendi,
Aran demen sing biso hun pungkiri
Myakne magih tuwek sun gowo,
Roso iki tetep ono ring njero ati

reff :
Wis pirang taun isun, demen nang riko
Tapi nyatane riko sing ngeroso
Sakat isun kenal riko, seprene magih ono
Roso demen hang sing isun biso lalekno

Kesengsem isun temenan,
Nyawang riko sing ono tuwuke
Sakat isun ndeleng riko,
Sing ono ganti ring ati sun iki

Aju arane kelendi,
Aran demen sing biso hun pungkiri
Myakne magih tuwek sun gowo,
Roso iki tetep ono ring njero ati

Wis pirang taun isun, demen nang riko
Tapi nyatane riko sing ngeroso
Sakat isun kenal riko, seprene magih ono
Roso demen hang sing isun biso lalekno

Kesengsem isun temenan,
Nyawang riko sing ono tuwuke
Sakat isun ndeleng riko,
Sing ono ganti ring ati sun iki

Aju arane kelendi,
Aran demen sing biso hun pungkiri
Myakne magih tuwek sun gowo,
Roso iki tetep ono ring njero ati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Az-cUNLAvC4