Kebak Tresnamu

Dewi-Marcella_1
versi: Dewi Marcella

Pr:
Mas opo kowe ra ngerteni,
Yen wengi tansah tak kangeni..
Mulo enggalo bali,
Tombo kangen iki..

Lk:
Dik tenan aku yo wis ngerti,
Yen tansah terus mbok kangeni..
Dongakno aku enggal bali,
Ngobati kangenmu..

Ft:
Atiku atiku tansah kebak ing rindu,
Rasaku tresnaku mili mbrebes lumintu,
Jiwaku nafasku tansah nyebut asmamu..

Kangenku dongaku mung njuk nyuwun slametmu,
Setyaku estuku mantep nuju sliramu,
Angenku ngipiku tansah kebak tresnamu..

reff:
Pr:
Malampu lampu kutho iki,
Sing setyo tansah dadi saksi..
Pepetenge ati iki,
Mbendung kangen rindu..

Lk:
Dik tenan aku yo wis ngerti,
Yen tansah terus mbok kangeni..
Dongakno aku enggal bali,
Ngobati kangenmu..

Ft:
Atiku atiku tansah kebak ing rindu,
Rasaku tresnaku mili mbrebes lumintu,
Jiwaku nafasku tansah nyebut asmamu..

Kangenku dongaku mung njuk nyuwun slametmu,
Setyaku estuku mantep nuju sliramu,
Angenku ngipiku tansah kebak tresnamu..

Atiku atiku tansah kebak ing rindu,
Rasaku tresnaku mili mbrebes lumintu,
Jiwaku nafasku tansah nyebut asmamu..

Kangenku dongaku mung njuk nyuwun slametmu,
Setyaku estuku mantep nuju sliramu,
Angenku ngipiku tansah kebak tresnamu..
———–
[ver: lyrics]
[ar: Dewi Marcella]
[ti: Kebak Tresnamu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:18]
[00:01.20]Kebak Tresnamu – Dewi Marcella
[00:41.03]
[00:44.03]>>>
[00:45.03]>>
[00:46.03]>
[00:47.03]Pr: Mas opo kowe ra ngerteni,
[00:51.03]Pr: Yen wengi tansah tak kangeni..
[00:55.16]Pr: Mulo enggalo bali,
[00:59.30]Pr: Tombo kangen iki..
[01:05.19]Lk: Dik tenan aku yo wis ngerti,
[01:10.19]Lk: Yen tansah terus mbok kangeni..
[01:18.64]Lk: Dongakno aku enggal bali,
[01:18.67]Lk: Ngobati kangenmu..
[01:24.97]Ft: Atiku atiku
[01:27.34]Ft: tansah kebak ing rindu..
[01:30.09]Ft: Rasaku tresnaku
[01:31.63]Ft: mili mbrebes lumintu..
[01:34.45]Ft: Jiwaku nafasku
[01:36.17]Ft: tansah nyebut asmamu..
[01:41.21]Ft: Kangenku dongaku
[01:44.75]Ft: mung njuk nyuwun slametmu..
[01:47.57]Ft: Setyaku estuku
[01:49.52]Ft: mantep nuju sliramu..
[01:51.75]Ft: Angenku ngipiku
[01:54.07]Ft: tansah kebak tresnamu..
[01:58.90]
[02:21.48]>>>
[02:22.48]>>
[02:23.48]>
[02:24.48]Pr: Malampu lampu kutho iki,
[02:28.80]Pr: Sing setyo tansah dadi saksi..
[02:33.23]Pr: Pepetenge ati iki,
[02:37.28]Pr: Mbendung kangen rindu..
[02:42.50]Lk: Dik tenan aku yo wis ngerti,
[02:48.21]Lk: Yen tansah terus mbok kangeni..
[02:52.69]Lk: Dongakno aku enggal bali,
[02:56.86]Lk: Ngobati kangenmu..
[03:03.39]Ft: Atiku atiku
[03:05.56]Ft: tansah kebak ing rindu..
[03:07.88]Ft: Rasaku tresnaku
[03:10.05]Ft: mili mbrebes lumintu..
[03:12.23]Ft: Jiwaku nafasku
[03:14.29]Ft: tansah nyebut asmamu..
[03:20.13]Ft: Kangenku dongaku
[03:22.99]Ft: mung njuk nyuwun slametmu..
[03:25.55]Ft: Setyaku estuku
[03:27.42]Ft: mantep nuju sliramu..
[03:29.78]Ft: Angenku ngipiku
[03:32.08]Ft: tansah kebak tresnamu..
[03:36.37]Ft: Atiku atiku
[03:40.50]Ft: tansah kebak ing rindu..
[03:42.92]Ft: Rasaku tresnaku
[03:45.29]Ft: mili mbrebes lumintu..
[03:47.21]Ft: Jiwaku nafasku
[03:49.46]Ft: tansah nyebut asmamu..
[03:55.80]Ft: Kangenku dongaku
[03:58.04]Ft: mung njuk nyuwun slametmu..
[04:00.41]Ft: Setyaku estuku
[04:02.64]Ft: mantep nuju sliramu..
[04:04.70]Ft: Angenku ngipiku
[04:07.06]Ft: tansah kebak tresnamu..
[04:11.54]
————-
Preview:

Advertisements

Ngenteni Ngamen

Dewi-Marcella
Versi: Dewi Marcella

Mak anakmu bagus tenan,
Pitung taun karo aku pacaran..
Direwangi kerjo neng kalimantan,
Kanggo sangu mbesok yen sesandhingan..

Aku muji neng pengeran,
Mugo mugo aku biso keturutan..
Wong bagus sing tak arep arep tenan,
Karo aku biso urip bebrayan..

Aku eling sliramu nate janji,
Yen wis sugih sliramu bakal bali,
Netepi janji sehidup semati..
Tekan seprene kowe ora bali,
Opo kowe saiki entuk ganti,
Sugih tur ayu tumpak’ane mercy,
Nanging aku ora bakal lali..

Jroning ati tansah ono sliramu,
Jroning ati tansah ono tresnamu,
Jroning ati ngenteni tekamu,
Nanging kapan kowe eling aku..

reff:
Sak bagus baguse uwong mesti ono cacate,
Sak elek elek’e uwong mesti ono apik’e,
Elingo biyen karo aku koyo opo,
Saiki kowe rabi ora kondho kondho,
Mergo saiki kowe sugih bondho dunyo,
Nyatane janji janjimu kabeh cidro..

Aku sayang dirimu,
Tapi kamu khianati cintaku,
Cintamu yang dulu,
Ternyata semuanya palsu..
Jane opo salahku,
Sampai kau lupakan diriku..

Tapi aku berdoa,
Semoga kau selalu bahagia,
Dilindungi yang kuasa,
Untuk selama lamanya..

reff:
Mak anakmu bagus tenan,
Pitung taun karo aku pacaran..
Direwangi kerjo neng kalimantan,
Kanggo sangu mbesok yen sesandhingan..

Aku muji neng pengeran,
Mugo mugo aku biso keturutan..
Wong bagus sing tak arep arep tenan,
Karo aku biso urip bebrayan..

Aku eling sliramu nate janji,
Yen wis sugih sliramu bakal bali,
Netepi janji sehidup semati..
Tekan seprene kowe ora bali,
Opo kowe saiki entuk ganti,
Sugih tur ayu tumpak’ane mercy,
Nanging aku ora bakal lali..

Jroning ati tansah ono sliramu,
Jroning ati tansah ono tresnamu,
Jroning ati ngenteni tekamu,
Nanging kapan kowe eling aku..

reff:
Sak bagus baguse uwong mesti ono cacate,
Sak elek elek’e uwong mesti ono apik’e,
Elingo biyen karo aku koyo opo,
Saiki kowe rabi ora kondho kondho,
Mergo saiki kowe sugih bondho dunyo,
Nyatane janji janjimu kabeh cidro..

Aku sayang dirimu,
Tapi kamu khianati cintaku,
Cintamu yang dulu,
Ternyata semuanya palsu..
Jane opo salahku,
Sampai kau lupakan diriku..

Tapi aku berdoa,
Semoga kau selalu bahagia,
Dilindungi yang kuasa,
Untuk selama lamanya..
—————-
[ver: lyrics]
[id: upipnbcs]
[ar: Dewi Marcella]
[ti: Ngenteni Ngamen]
[al: Jan-dut ]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:25]
[00:01.07]Ngenteni Ngamen
[00:48.07]Versi : Dewi Marcella
[00:51.07]
[00:54.07]>>>
[00:55.07]>>
[00:56.07]>
[00:57.07]Mak anakmu bagus tenan,
[00:59.49]Pitung taun karo aku pacaran..
[01:02.91]Direwangi kerjo neng kalimantan,
[01:06.08]Kanggo sangu mbesok yen sesandhingan..
[01:11.89]Aku muji neng pengeran,
[01:14.42]Mugo mugo aku biso keturutan..
[01:17.72]Wong bagus sing tak arep arep tenan,
[01:20.96]Karo aku biso urip bebrayan..
[01:24.57]Aku eling sliramu nate janji,
[01:27.48]Yen wis sugih sliramu bakal bali,
[01:30.97]Netepi janji sehidup semati..
[01:34.09]Tekan seprene kowe ora bali,
[01:39.49]Opo kowe saiki entuk ganti,
[01:42.53]Sugih tur ayu tumpak’ane mercy,
[01:45.78]Nanging aku ora bakal lali..
[01:49.44]Jroning ati tansah ono sliramu,
[01:52.58]Jroning ati tansah ono tresnamu,
[01:55.89]Jroning ati ngenteni tekamu,
[01:59.79]Nanging kapan kowe eling aku..
[02:03.01]
[02:17.76]Sak bagus baguse uwong mesti ono cacate,
[02:24.04]Sak elek elek’e uwong mesti ono apik’e,
[02:30.51]Elingo biyen karo aku koyo opo,
[02:34.07]Saiki kowe rabi ora kondho kondho,
[02:37.49]Mergo saiki kowe sugih bondho dunyo,
[02:40.60]Nyatane janji janjimu kabeh cidro..
[02:46.81]Aku sayang dirimu,
[02:50.49]Tapi kamu khianati cintaku,
[02:53.78]Cintamu yang dulu,
[02:56.77]Ternyata semuanya palsu..
[03:00.18]Jane opo salahku,
[03:03.56]Sampai kau lupakan diriku..
[03:07.09]Tapi aku berdoa,
[03:10.21]Semoga kau selalu bahagia,
[03:13.31]Dilindungi yang kuasa,
[03:16.37]Untuk selama lamanya..
[03:20.47]
[03:52.15]>>>
[03:53.15]>>
[03:54.15]>
[03:55.15]Mak anakmu bagus tenan,
[03:57.70]Pitung taun karo aku pacaran..
[04:01.12]Direwangi kerjo neng kalimantan,
[04:04.28]Kanggo sangu mbesok yen sesandhingan..
[04:09.21]Aku muji neng pengeran,
[04:12.62]Mugo mugo aku biso keturutan..
[04:15.86]Wong bagus sing tak arep arep tenan,
[04:19.59]Karo aku biso urip bebrayan..
[04:23.51]Aku eling sliramu nate janji,
[04:26.50]Yen wis sugih sliramu bakal bali,
[04:29.85]Netepi janji sehidup semati..
[04:33.35]Tekan seprene kowe ora bali,
[04:37.83]Opo kowe saiki entuk ganti,
[04:41.37]Sugih tur ayu tumpak’ane mercy,
[04:44.61]Nanging aku ora bakal lali..
[04:48.09]Jroning ati tansah ono sliramu,
[04:51.11]Jroning ati tansah ono tresnamu,
[04:54.71]Jroning ati ngenteni tekamu,
[04:58.02]Nanging kapan kowe eling aku..
[05:01.44]
[05:16.37]Sak bagus baguse uwong mesti ono cacate,
[05:22.64]Sak elek elek’e uwong mesti ono apik’e,
[05:29.12]Elingo biyen karo aku koyo opo,
[05:32.80]Saiki kowe rabi ora kondho kondho,
[05:36.15]Mergo saiki kowe sugih bondho dunyo,
[05:39.57]Nyatane janji janjimu kabeh cidro..
[05:45.92]Aku sayang dirimu,
[05:49.22]Tapi kamu khianati cintaku,
[05:52.52]Cintamu yang dulu,
[05:55.50]Ternyata semuanya palsu..
[05:59.04]Jane opo salahku,
[06:02.22]Sampai kau lupakan diriku..
[06:05.51]Tapi aku berdoa,
[06:08.61]Semoga kau selalu bahagia,
[06:11.61]Dilindungi yang kuasa,
[06:14.85]Untuk selama lamanya..
[06:19.38]
————–
Preview:

Dukun Ngamen

Dewi-Marcella
Versi: Dewi Marcella

Kowe pancen wong sing sugih,
Jare pakde kowe sing seksi dewe..
Ijazahmu USA pengalamanmu nang LA,
Kurang enak nggeblak dewe..

Wingi jare golek cowok,
Oleh cowok jenggote rodok brewok..
Setengah lempok iki sikil ngidak kodok,
Ra iso njawil natap tembok,
Lha kok malah kejengklok,kapok..

Emang mantep bikin kamu deredhegan oya,
Kayak cak tris yang sedang kesurupan..
Kamu bingung karena selalu bayangkan,
Kau bawakan dukun dari pakistan..

Pakistan rawan perang, ke kalimantan
Kalimantan ra karuan, ke dukun bali..
Dukun bali ra ngatasi,
Kamu bunuh diri..

Mangan krikil sak watune,
Narik kathok sak mlorote..
Bocah cilik nantang wae,
Cekel kene tak kempite..

Asal mulane kowe ra ngerti,
Kenek opo diseret pak polisi..
Ditanyain sana dan sini,
Disuruh naik mobil patroli..

Perkaranya bukan mahasiswa,
Karyawan buruh dan babu babu..
Wajahnya disorot wartawan,
Sehingga dia masuk tv one..

Jangan om jangan menggoda babu,
Menggoda babu larangan mertua..
Jangan om jangan menghina aku,
Menghina aku akan masuk neraka..

reff:
Kowe pancen wong sing sugih,
Jare pakde kowe sing seksi dewe..
Ijazahmu USA pengalamanmu nang LA,
Kurang enak nggeblak dewe..

Wingi jare golek cowok,
Oleh cowok jenggote rodok brewok..
Setengah lempok iki sikil ngidak kodok,
Ra iso njawil natap tembok,
Lha kok malah kejengklok,kapok..

Emang mantep bikin kamu deredhegan oya,
Kayak cak tris yang sedang kesurupan..
Kamu bingung karena selalu bayangkan,
Kau bawakan dukun dari pakistan..

Pakistan rawan perang, ke kalimantan
Kalimantan ra karuan, ke dukun bali..
Dukun bali ra ngatasi,
Kamu bunuh diri..

Mangan krikil sak watune,
Narik kathok sak mlorote..
Bocah cilik nantang wae,
Cekel kene tak kempite..

Asal mulane kowe ra ngerti,
Kenek opo diseret pak polisi..
Ditanyain sana dan sini,
Disuruh naik mobil patroli..

Perkaranya bukan mahasiswa,
Karyawan buruh dan babu babu..
Wajahnya disorot wartawan,
Sehingga dia masuk tv one..

Jangan om jangan menggoda babu,
Menggoda babu larangan mertua..
Jangan om jangan menghina aku,
Menghina aku akan masuk neraka..
—————-
[ver: lyrics]
[id: azqushcs]
[ar: Dewi Marcela]
[ti: Dukun Ngamen]
[al: Jandhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:48]
[00:01.00]Dukun Ngamen
[00:52.00]Versi : Dewi Marcela
[00:55.00]
[00:58.00]>>>
[00:59.00]>>
[01:00.00]>
[01:01.00]Kowe pancen wong sing sugih,
[01:04.18]Jare pakde kowe sing seksi dewe..
[01:07.58]Ijazahmu USA pengalamanmu nang LA,
[01:10.75]Kurang enak nggeblak dewe..
[01:14.59]Wingi jare golek cowok,
[01:18.44]Oleh cowok jenggote rodok brewok..
[01:21.66]Setengah lempok iki sikil ngidak kodok,
[01:24.75]Ra iso njawil natap tembok,
[01:26.61]Lha kok malah kejengklok,kapok..
[01:30.18]Emang mantep bikin kamu deredhegan oya,
[01:34.58]Kayak cak tris yang sedang kesurupan..
[01:37.51]Kamu bingung karena selalu bayangkan,
[01:40.83]Kau bawakan dukun dari pakistan..
[01:44.70]Pakistan rawan perang, ke kalimantan
[01:47.91]Kalimantan ra karuan, ke dukun bali..
[01:51.59]Dukun bali ra ngatasi,
[01:53.48]Kamu bunuh diri..
[01:55.16]Mangan krikil sak watune,
[01:56.92]Narik kathok sak mlorote..
[01:58.83]Bocah cilik nantang wae,
[02:00.56]Cekel kene tak kempite..
[02:03.33]Asal mulane kowe ra ngerti,
[02:08.44]Kenek opo diseret pak polisi..
[02:11.85]Ditanyain sana dan sini,
[02:15.00]Disuruh naik mobil patroli..
[02:18.98]Perkaranya bukan mahasiswa,
[02:22.55]Karyawan buruh dan babu babu..
[02:26.19]Wajahnya disorot wartawan,
[02:29.23]Sehingga dia masuk tv one..
[02:33.56]Jangan om jangan menggoda babu,
[02:38.41]Menggoda babu larangan mertua..
[02:41.94]Jangan om jangan menghina aku,
[02:45.34]Menghina aku akan masuk neraka..
[02:48.99]
[02:51.02]==dewi marcela, dukun ngamen==
[03:19.02]
[03:22.02]>>>
[03:23.02]>>
[03:24.02]>
[03:25.02]Kowe pancen wong sing sugih,
[03:28.42]Jare pakde kowe sing seksi dewe..
[03:31.65]Ijazahmu USA pengalamanmu nang LA,
[03:34.49]Kurang enak nggeblak dewe..
[03:38.87]Wingi jare golek cowok,
[03:42.44]Oleh cowok jenggote rodok brewok..
[03:45.72]Setengah lempok iki sikil ngidak kodok,
[03:48.85]Ra iso njawil natap tembok,
[03:50.69]Lha kok malah kejengklok,kapok..
[03:54.71]Emang mantep bikin kamu deredhegan oya,
[03:58.32]Kayak cak tris yang sedang kesurupan..
[04:01.48]Kamu bingung karena selalu bayangkan,
[04:04.93]Kau bawakan dukun dari pakistan..
[04:08.19]Pakistan rawan perang, ke kalimantan
[04:11.81]Kalimantan ra karuan, ke dukun bali..
[04:14.89]Dukun bali ra ngatasi,
[04:17.05]Kamu bunuh diri..
[04:18.77]Mangan krikil sak watune,
[04:20.42]Narik kathok sak mlorote..
[04:22.51]Bocah cilik nantang wae,
[04:24.23]Cekel kene tak kempite..
[04:28.12]Asal mulane kowe ra ngerti,
[04:31.97]Kenek opo diseret pak polisi..
[04:35.62]Ditanyain sana dan sini,
[04:38.78]Disuruh naik mobil patroli..
[04:42.67]Perkaranya bukan mahasiswa,
[04:46.01]Karyawan buruh dan babu babu..
[04:49.65]Wajahnya disorot wartawan,
[04:53.08]Sehingga dia masuk tv one..
[04:57.10]Jangan om jangan menggoda babu,
[05:02.21]Menggoda babu larangan mertua..
[05:05.84]Jangan om jangan menghina aku,
[05:09.25]Menghina aku akan masuk neraka..
[05:13.12]
————-
Preview:

Tresno Pojok Kutho

Dewi-Marcella_2
Versi: Dewi Marcella

Gebyar lintang ing wayah wengi,
Ngancani aku ing sepi iki..
Kowe wong sing tak tresnani,
Do neng endi..

Mring sang bayu tak titipke,
Unjuk donga kanggo kowe..
Pojok pojok kutho iki,
Dadi seksi..

Baliyo aku ora biso nggandholi ati,
Anagung rindu..
Rungokno, aku ngidhung tresno
Mugo ra lali, ing piduning janji..

reff:
Kowe wis dadi anteping ati,
Wong sing tansah tak pepuji..
Neng kutho bayu nganjuk iki,
Tak enteni..

Mring sang bayu tak titipke,
Unjuk donga kanggo kowe..
Pojok pojok kutho iki,
Dadi seksi..

Baliyo aku ora biso nggandholi ati,
Anagung rindu..
Rungokno, aku ngidhung tresno
Mugo ra lali, ing piduning janji..

Baliyo aku ora biso nggandholi ati,
Anagung rindu..
Rungokno, aku ngidhung tresno
Mugo ra lali, ing piduning janji..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nolvsvcq]
[ar: Dewi Marcella]
[ti: Tresno Pojok Kutho]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:01.46]Tresno Pojok Kutho
[00:19.46]Versi: Dewi Marcella
[00:22.46]
[00:25.46]>>>
[00:26.46]>>
[00:27.46]>
[00:28.46]Gebyar lintang ing wayah wengi,
[00:33.46]Ngancani aku ing sepi iki..
[00:38.37]Kowe wong sing tak tresnani,
[00:43.86]Do neng endi..
[00:49.45]Mring sang bayu tak titipke,
[00:55.08]Unjuk donga kanggo kowe..
[01:00.71]Pojok pojok kutho iki,
[01:05.95]Dadi seksi..
[01:11.85]Baliyo aku ora biso, nggandholi ati
[01:26.05]Anagung rindu..
[01:33.13]Rungokno, aku ngidhung tresno
[01:43.35]Mugo ra lali, ing pidhune janji..
[01:53.71]
[01:56.22]==dewi marcella, tresno pojok kutho==
[02:17.22]
[02:20.22]>>>
[02:21.22]>>
[02:22.22]>
[02:23.22]Kowe wis dadi anteping ati,
[02:29.28]Wong sing tansah tak pepuji..
[02:35.14]Neng kutho bayu nganjuk iki,
[02:40.09]Tak enteni..
[02:45.75]Mring sang bayu tak titipke,
[02:51.34]Unjuk donga kanggo kowe..
[02:56.89]Pojok pojok kutho iki,
[03:02.34]Dadi seksi..
[03:08.22]Baliyo aku ora biso, nggandholi ati
[03:21.66]Anagung rindu..
[03:28.59]Rungokno, aku ngidhung tresno
[03:39.79]Mugo ra lali, ing pidhune janji..
[03:51.46]Baliyo aku ora biso, nggandholi ati
[04:06.36]Anagung rindu..
[04:13.09]Rungokno, aku ngidhung tresno
[04:23.96]Mugo ra lali, ing pidhune janji..
[04:38.35]
————-
Preview: