Getah Rengas


Versi: Dewi Kirana

Kula ora yakin,
Sampean ngomong wis eling..
Kula masih mar-as,
Watir dilelara maning..

Lagi dadi siji sampean selewa-lewa,
Sering gawa wadon ning njero kamare kula..
Kadiran wong sugih dunyane wong tua,
Masang getah rengas ning kula..

reff:
Enak dadi rangdaan,
Akeh sing dolan akeh duite..
Akeh sandangan olih sewakan..

Lagi karo sampean,
Mangane utang blanjane kurang..
Sampe kelaran,
Digawa demenan..

Lagi dadi siji sampean selewa-lewa,
Sering gawa wadon ning njero kamare kula..
Kadiran wong sugih dunyane wong tua,
Masang getah rengas ning kula..

reff:
Enak dadi rangdaan,
Akeh sing dolan akeh duite..
Akeh sandangan olih sewakan..

Lagi karo sampean,
Mangane utang blanjane kurang..
Sampe kelaran,
Digawa demenan..

Kula ora yakin,
Sampean ngomong wis eling..
Kula masih mar-as,
Watir dilelara maning..

Lagi dadi siji sampean selewa-lewa,
Sering gawa wadon ning njero kamare kula..
Kadiran wong sugih dunyane wong tua,
Masang getah rengas ning kula..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Tegelan Temen


Versi: Dewi Kirana

Ora kuat nyangga larane,
Ora sanggup nanggung deritane..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

reff:
Sepuas-puas sampean nggawe lelara,
Tanpa perasaan kula dianggep boneka..

Mending terus terang,
Lamun kakang wis bli sayang..
Aja ninggalaken,
Kula wong kang lagi demen..
Duh kakang tegelan temen..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

reff:
Sepuas-puas sampean nggawe lelara,
Tanpa perasaan kula dianggep boneka..

Mending terus terang,
Lamun kakang wis bli sayang..
Aja ninggalaken,
Kula wong kang lagi demen..
Duh kakang tegelan temen..

Ora kuat nyangga larane,
Ora sanggup nanggung deritane..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12328