Getah Rengas


Versi: Dewi Kirana

Kula ora yakin,
Sampean ngomong wis eling..
Kula masih mar-as,
Watir dilelara maning..

Lagi dadi siji sampean selewa-lewa,
Sering gawa wadon ning njero kamare kula..
Kadiran wong sugih dunyane wong tua,
Masang getah rengas ning kula..

reff:
Enak dadi rangdaan,
Akeh sing dolan akeh duite..
Akeh sandangan olih sewakan..

Lagi karo sampean,
Mangane utang blanjane kurang..
Sampe kelaran,
Digawa demenan..

Lagi dadi siji sampean selewa-lewa,
Sering gawa wadon ning njero kamare kula..
Kadiran wong sugih dunyane wong tua,
Masang getah rengas ning kula..

reff:
Enak dadi rangdaan,
Akeh sing dolan akeh duite..
Akeh sandangan olih sewakan..

Lagi karo sampean,
Mangane utang blanjane kurang..
Sampe kelaran,
Digawa demenan..

Kula ora yakin,
Sampean ngomong wis eling..
Kula masih mar-as,
Watir dilelara maning..

Lagi dadi siji sampean selewa-lewa,
Sering gawa wadon ning njero kamare kula..
Kadiran wong sugih dunyane wong tua,
Masang getah rengas ning kula..
———————–
[ver: lyrics]
[id: snlkhpci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Getah Rengas]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:45]
[00:00.02]Getah Rengas
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:55.02]
[00:57.02]>>>
[00:58.02]>>
[00:59.02]>
[01:00.02]Kula ora yakin,
[01:02.62]Sampean ngomong wis eling..
[01:06.12]Kula masih mar-as,
[01:10.03]Watir dilelara maning..
[01:13.18]
[01:22.57]Lagi dadi siji,
[01:25.83]sampean selewa-lewa..
[01:29.19]Sering gawa wadon,
[01:32.78]ning njero kamare kula..
[01:36.35]Kadiran wong sugih,
[01:41.08]dunyane wong tua,
[01:44.35]Masang getah rengas,
[01:47.35]ning kula..
[01:50.08]
[02:11.01]>>>
[02:12.01]>>
[02:13.01]>
[02:14.01]Enak dadi rangdaan,
[02:19.21]Akeh sing dolan,
[02:23.49]akeh duite..
[02:26.71]Akeh sandangan,
[02:29.56]olih sewakan..
[02:32.82]
[02:44.07]Lagi karo sampean,
[02:49.23]Mangane utang,
[02:52.62]blanjane kurang..
[02:56.16]Sampe kelaran,
[02:59.40]Digawa demenan..
[03:01.84]
[03:05.45]Lagi dadi siji,
[03:08.15]sampean selewa-lewa..
[03:11.95]Sering gawa wadon,
[03:15.11]ning njero kamare kula..
[03:19.84]Kadiran wong sugih,
[03:23.43]dunyane wong tua,
[03:27.03]Masang getah rengas,
[03:29.89]ning kula..
[03:32.63]
[03:53.72]>>>
[03:54.72]>>
[03:55.72]>
[03:56.72]Enak dadi rangdaan,
[04:01.69]Akeh sing dolan,
[04:04.87]akeh duite..
[04:09.03]Akeh sandangan,
[04:11.81]olih sewakan..
[04:14.43]
[04:26.02]Lagi karo sampean,
[04:31.12]Mangane utang,
[04:35.06]blanjane kurang..
[04:38.97]Sampe kelaran,
[04:41.76]Digawa demenan..
[04:44.44]
[04:47.80]Kula ora yakin,
[04:50.82]Sampean ngomong wis eling..
[04:54.60]Kula masih mar-as,
[04:57.79]Watir dilelara maning..
[05:02.14]
[05:10.83]Lagi dadi siji,
[05:14.32]sampean selewa-lewa..
[05:17.68]Sering gawa wadon,
[05:20.85]ning njero kamare kula..
[05:25.51]Kadiran wong sugih,
[05:28.74]dunyane wong tua,
[05:32.47]Masang getah rengas,
[05:35.50]ning kula..
[05:38.30]
—————
Preview:

Advertisements

Tegelan Temen


Versi: Dewi Kirana

Ora kuat nyangga larane,
Ora sanggup nanggung deritane..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

reff:
Sepuas-puas sampean nggawe lelara,
Tanpa perasaan kula dianggep boneka..

Mending terus terang,
Lamun kakang wis bli sayang..
Aja ninggalaken,
Kula wong kang lagi demen..
Duh kakang tegelan temen..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

reff:
Sepuas-puas sampean nggawe lelara,
Tanpa perasaan kula dianggep boneka..

Mending terus terang,
Lamun kakang wis bli sayang..
Aja ninggalaken,
Kula wong kang lagi demen..
Duh kakang tegelan temen..

Ora kuat nyangga larane,
Ora sanggup nanggung deritane..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..
————————
[ver: lyrics]
[id: habkhcci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Tegelan Temen]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:23]
[00:00.02]Tegelan Temen
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:47.02]
[00:49.02]>>>
[00:50.02]>>
[00:51.02]>
[00:52.02]Ora kuat nyangga larane,
[00:58.64]Ora sanggup nanggung deritane..
[01:05.69]
[01:14.03]Tanpa salah apa maning dosa,
[01:21.29]Sampean tega ninggalaken kula..
[01:27.89]Tanpa salah..
[01:32.87]
[02:00.06]>>>
[02:01.06]>>
[02:02.06]>
[02:03.06]Sepuas-puas
[02:05.61]sampean nggawe lelara,
[02:09.41]Tanpa perasaan
[02:13.07]kula dianggep boneka..
[02:17.18]
[02:31.72]Mending terus terang
[02:34.24]lamun kakang wis bli sayang..
[02:38.65]Aja ninggalaken
[02:42.32]kula wong kang lagi demen..
[02:45.57]Duh kakang tegelan temen..
[02:52.55]
[02:55.68]Tanpa salah apa maning dosa,
[03:02.05]Sampean tega ninggalaken kula..
[03:08.76]Tanpa salah..
[03:13.73]
[03:40.48]>>>
[03:41.48]>>
[03:42.48]>
[03:43.48]Sepuas-puas
[03:46.02]sampean nggawe lelara,
[03:50.06]Tanpa perasaan
[03:53.54]kula dianggep boneka..
[03:57.02]
[04:12.49]Mending terus terang
[04:15.27]lamun kakang wis bli sayang..
[04:19.37]Aja ninggalaken
[04:22.73]kula wong kang lagi demen..
[04:26.21]Duh kakang tegelan temen..
[04:32.29]
[04:36.33]Ora kuat nyangga larane,
[04:42.50]Ora sanggup nanggung deritane..
[04:48.96]
[04:58.58]Tanpa salah apa maning dosa,
[05:04.72]Sampean tega ninggalaken kula..
[05:11.50]Tanpa salah..
[05:16.28]
—————
Preview:

Cengkal Lawang


Versi: Dewi Kirana

Arep nyoba jampi anyar,
Kakang due demenan..
Jajal selingkuhan,
Awas kedrawasan..

Ning umah wedi ning rabi,
Ning njabane ngulati..
Nganggep wong ning umah,
Makanan sehari-hari..

Arep nyoba jampi anyar,
Kakang coba selingkuhan..
Yen ning umah idep pisan,
Wayah metu belingsatan..

Meneng meneng ayam anggrem,
Suwe suwe rada njarem..
Rabi kanggo cengkal lawang,
Dasar lanang kurang ajar..
Due laki model sampean,
Pantese dicakar..

reff:
Ning umah wedi ning rabi,
Ning njabane ngulati..
Nganggep wong ning umah,
Makanan sehari-hari..

Arep nyoba jampi anyar,
Kakang coba selingkuhan..
Yen ning umah idep pisan,
Wayah metu belingsatan..

Meneng meneng ayam anggrem,
Suwe suwe rada njarem..
Rabi kanggo cengkal lawang,
Dasar lanang kurang ajar..
Due laki model sampean,
Pantese dicakar..

reff:
Arep nyoba jampi anyar,
Kakang due demenan..
Jajal selingkuhan,
Awas kedrawasan..

Ning umah wedi ning rabi,
Ning njabane ngulati..
Nganggep wong ning umah,
Makanan sehari-hari..
————————
[ver: lyrics]
[id: aznovpci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Cengkal Lawang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:00.04]Cengkal Lawang
[00:00.04]by: Dewi Kirana
[00:50.04]
[00:52.04]>>>
[00:53.04]>>
[00:54.04]>
[00:55.04]Arep nyoba jampi anyar,
[00:57.94]Kakang due demenan..
[01:01.06]Jajal selingkuhan,
[01:03.99]Awas kedrawasan..
[01:07.46]
[01:15.01]Ning umah wedi ning rabi,
[01:17.71]Ning njabane ngulati..
[01:20.93]Nganggep wong ning umah,
[01:23.92]Makanan sehari-hari..
[01:26.77]
[01:27.06]Arep nyoba jampi anyar,
[01:30.99]Kakang coba selingkuhan..
[01:35.03]Yen ning umah idep pisan,
[01:37.58]Wayah metu belingsatan..
[01:41.80]
[01:48.03]Meneng meneng ayam anggrem,
[01:50.65]Suwe suwe rada njarem..
[01:54.93]Rabi kanggo cengkal lawang,
[01:57.35]Dasar lanang kurang ajar..
[02:01.52]Due laki model sampean,
[02:05.63]Pantese dicakar..
[02:08.73]
[02:39.95]>>>
[02:40.95]>>
[02:41.95]>
[02:42.95]Ning umah wedi ning rabi,
[02:45.38]Ning njabane ngulati..
[02:48.54]Nganggep wong ning umah,
[02:51.52]Makanan sehari-hari..
[02:55.00]
[02:56.43]Arep nyoba jampi anyar,
[02:58.51]Kakang coba selingkuhan..
[03:02.61]Yen ning umah idep pisan,
[03:05.27]Wayah metu belingsatan..
[03:09.43]
[03:16.45]Meneng meneng ayam anggrem,
[03:18.80]Suwe suwe rada njarem..
[03:22.55]Rabi kanggo cengkal lawang,
[03:25.09]Dasar lanang kurang ajar..
[03:29.26]Due laki model sampean,
[03:33.17]Pantese dicakar..
[03:36.58]
[04:07.03]>>>
[04:08.03]>>
[04:09.03]>
[04:10.03]Arep nyoba jampi anyar,
[04:12.79]Kakang due demenan..
[04:16.14]Jajal selingkuhan,
[04:19.19]Awas kedrawasan..
[04:22.17]
[04:30.18]Ning umah wedi ning rabi,
[04:32.54]Ning njabane ngulati..
[04:35.83]Nganggep wong ning umah,
[04:38.63]Makanan sehari-hari..
[04:42.35]
————–
Preview:

Dirangkul Nyingkur


Versi: Dewi Kirana

Due laki sampean
Bli bisa nggo aleman..
Diguyoni emosi
Ditakoni bli ngladeni..

Turu bareng sekasur
Dirangkul malah nyingkur..
Wong wadon jaluk kelon
Malah ditinggal ngloyong..

reff:
Kula dudu
Wong nekat lan patung watu..

Apa kakang
Wis due wong wadon liyan..
Setulus hati cintane mati
Tapi sewu hina sing kula terima..

Turu bareng sekasur
Dirangkul malah nyingkur..
Wong wadon jaluk kelon
Malah ditinggal ngloyong..

reff:
Kula dudu
Wong nekat lan patung watu..

Apa kakang
Wis due wong wadon liyan..
Setulus hati cintane mati
Tapi sewu hina sing kula terima..

Due laki sampean
Bli bisa nggo aleman..
Diguyoni emosi
Ditakoni bli ngladeni..
———————
[ver: lyrics]
[id: nshnanci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Dirangkul Nyingkur]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:23]
[00:00.02]Dirangkul Nyingkur
[00:00.02]By: Dewi Kirana
[00:53.02]
[00:55.02]>>>
[00:56.02]>>
[00:57.02]>
[00:58.02]Due laki sampean
[01:03.16]Bli bisa nggo aleman..
[01:09.69]Diguyoni emosi
[01:15.81]Ditakoni bli ngladeni..
[01:23.01]
[01:36.01]Turu bareng sekasur
[01:41.20]Dirangkul malah nyingkur..
[01:47.95]Wong wadon jaluk kelon
[01:54.43]Malah ditinggal ngloyong..
[02:01.00]
[02:22.03]>>>
[02:23.03]>>
[02:24.03]>
[02:25.03]Kula dudu
[02:28.19]Wong nekat lan patung watu..
[02:35.44]
[02:45.09]Apa kakang
[02:49.33]Wis due wong wadon liyan..
[02:56.00]Setulus hati cintane mati
[03:02.84]Tapi sewu hina sing kula terima..
[03:10.45]
[03:14.06]Turu bareng sekasur
[03:19.69]Dirangkul malah nyingkur..
[03:26.24]Wong wadon jaluk kelon
[03:31.98]Malah ditinggal ngloyong..
[03:38.22]
[03:59.03]>>>
[04:00.03]>>
[04:01.03]>
[04:02.03]Kula dudu
[04:05.76]Wong nekat lan patung watu..
[04:13.69]
[04:23.12]Apa kakang
[04:26.42]Wis due wong wadon liyan..
[04:34.10]Setulus hati cintane mati
[04:40.59]Tapi sewu hina sing kula terima..
[04:47.95]
[04:52.02]Due laki sampean
[04:57.24]Bli bisa nggo aleman..
[05:03.92]Diguyoni emosi
[05:09.78]Ditakoni bli ngladeni..
[05:16.08]
————-
Preview:

Cinta Hianat


Versi: Dewi Kirana

Tulung kakang aja tegelan temen,
Ning kula wong lagi demen..

Sampe hati sampean nyakiti,
Sekien wis ganti kekasih..
Kula emong ditinggalaken,
Kula emong putus demenan..

reff:
Panase nggeni bli nyusul panas,
Wong lara ati sampe kapan bli lali..

Rasane berat kula bli kuat,
Kaya sekarat karna cinta hianat..
Yakin.. sampe ning batin,
Emong.. putus demenan..

Sampe hati sampean nyakiti,
Sekien wis ganti kekasih..
Kula emong ditinggalaken,
Kula emong putus demenan..

refff:
Panase nggeni bli nyusul panas,
Wong lara ati sampe kapan bli lali..

Rasane berat kula bli kuat,
Kaya sekarat karna cinta hianat..
Yakin.. sampe ning batin,
Emong.. putus demenan..

Tulung kakang aja tegelan temen,
Ning kula wong lagi demen..

Sampe hati sampean nyakiti,
Sekien wis ganti kekasih..
Kula emong ditinggalaken,
Kula emong putus demenan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: biizaqci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Cinta Hianat]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:58]
[00:00.04]Cinta Hianat
[00:00.04]by: Dewi Kirana
[00:48.04]
[00:50.04]>>>
[00:51.04]>>
[00:52.04]>
[00:53.04]Tulung kakang aja tegelan temen,
[00:59.52]Ning kula wong lagi demen..
[01:05.83]
[01:15.47]Sampe hati sampean nyakiti,
[01:21.49]Sekien wis ganti kekasih..
[01:27.48]Kula emong ditinggalaken,
[01:35.20]Kula emong putus demenan..
[01:41.79]
[02:08.04]>>>
[02:09.04]>>
[02:10.04]>
[02:11.04]Panase nggeni bli nyusul panas,
[02:18.75]Wong lara ati sampe kapan bli lali..
[02:25.33]
[02:40.85]Rasane berat kula bli kuat,
[02:47.77]Kaya sekarat karna cinta hianat..
[02:53.81]Yakin.. sampe ning batin,
[03:00.69]Emong.. putus demenan..
[03:07.96]
[03:08.06]Sampe hati sampean nyakiti,
[03:15.00]Sekien wis ganti kekasih..
[03:21.15]Kula emong ditinggalaken,
[03:28.36]Kula emong putus demenan..
[03:34.38]
[04:01.04]>>>
[04:02.04]>>
[04:03.04]>
[04:04.04]Panase nggeni bli nyusul panas,
[04:11.47]Wong lara ati sampe kapan bli lali..
[04:17.43]
[04:33.45]Rasane berat kula bli kuat,
[04:40.53]Kaya sekarat karna cinta hianat..
[04:46.61]Yakin.. sampe ning batin,
[04:53.14]Emong.. putus demenan..
[04:59.78]
[05:01.46]Tulung kakang aja tegelan temen,
[05:07.84]Ning kula wong lagi demen..
[05:13.74]
[05:23.06]Sampe hati sampean nyakiti,
[05:29.77]Sekien wis ganti kekasih..
[05:36.42]Kula emong ditinggalaken,
[05:42.88]Kula emong putus demenan..
[05:49.34]
—————–
Preview:

Nyusubi Weteng


Versi: Dewi Kirana

KEMBANG KEMBANG TURI DIWADAHI TELOMBO,
KITA DUE LAKI SERING DIBEBODOH..
MOLAH AWAN BENGI DUITE PADA MENDI,
DIJALUK NING RABI SEWOT BLI MARI-MARI..

ATI WIS CURIGA SAMPEAN ANA APA,
BIASANE EMAN KIEN KAYA KEMANGMANG..
DISUGUHI MANGAN ORA GELEM DIPANGAN,
BENGI DITAWANI BORO-BORO MAREKI..

REFF:
YEN MASIH DEMEN BEKAS RABINE,
KULA SING NGALAH BERESAN BAE..

PERCUMA DIPERTAHANAKEN,
DADI GAWE NYUSUBI WETENG..

ATI WIS CURIGA SAMPEAN ANA APA,
BIASANE EMAN KIEN KAYA KEMANGMANG..
DISUGUHI MANGAN ORA GELEM DIPANGAN,
BENGI DITAWANI BORO-BORO MAREKI..

REFF:
YEN MASIH DEMEN BEKAS RABINE,
KULA SING NGALAH BERESAN BAE..

PERCUMA DIPERTAHANAKEN,
DADI GAWE NYUSUBI WETENG..

KEMBANG KEMBANG TURI DIWADAHI TELOMBO,
KITA DUE LAKI SERING DIBEBODOH..
MOLAH AWAN BENGI DUITE PADA MENDI,
DIJALUK NING RABI SEWOT BLI MARI-MARI..
—————————-
Chord : NYUSUBI WETENG – DEWI KIRANA
—————————-
[ver: lyrics]
[id: bwkwcici]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Nyusubi Weteng]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:00.04]Nyusubi Weteng
[00:00.04]by: Dewi Kirana
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Kembang kembang turi
[00:36.28]diwadahi telombo,
[00:40.27]Kita due laki
[00:43.07]sering dibebodoh..
[00:46.73]
[00:48.07]Molah awan bengi
[00:51.57]duite pada mendi,
[00:54.92]Dijaluk ning rabi
[00:58.13]sewot bli mari-mari..
[01:02.30]
[01:05.16]Ati wis curiga
[01:08.07]sampean ana apa,
[01:11.61]Biasane eman
[01:15.28]kien kaya kemangmang..
[01:18.44]
[01:20.49]Disuguhi mangan
[01:22.90]ora gelem dipangan,
[01:26.75]Bengi ditawani
[01:29.95]boro-boro mareki..
[01:34.30]
[02:05.87]>>>
[02:06.87]>>
[02:07.87]>
[02:08.87]Yen masih demen
[02:11.42]bekas rabine,
[02:13.77]Kula sing ngalah
[02:17.59]beresan bae..
[02:21.45]
[02:40.02]Percuma dipertahanaken,
[02:46.18]Dadi gawe nyusubi weteng..
[02:52.75]
[02:55.07]Ati wis curiga
[02:58.24]sampean ana apa,
[03:01.58]Biasane eman
[03:04.68]kien kaya kemangmang..
[03:08.04]
[03:10.03]Disuguhi mangan
[03:12.57]ora gelem dipangan,
[03:16.36]Bengi ditawani
[03:19.52]boro-boro mareki..
[03:23.69]
[03:55.07]>>>
[03:56.07]>>
[03:57.07]>
[03:58.07]Yen masih demen
[04:00.06]bekas rabine,
[04:04.17]Kula sing ngalah
[04:07.28]beresan bae..
[04:10.82]
[04:30.26]Percuma dipertahanaken,
[04:35.60]Dadi gawe nyusubi weteng..
[04:42.30]
[04:44.92]Kembang kembang turi
[04:47.80]diwadahi telombo,
[04:51.55]Kita due laki
[04:54.52]sering dibebodoh..
[04:58.37]
[05:00.22]Molah awan bengi
[05:02.90]duite pada mendi,
[05:06.56]Dijaluk ning rabi
[05:09.67]sewot bli mari-mari..
[05:13.64]
—————
Preview:

Arip Arip Tek Ladeni

Dewi-Kirana_20
Versi: Dewi Kirana

Sepira maning kang sepira maning,
Baktine kula kang nurut ning laki..
Awan kelawan bengi dadi wadon sejati,
Ngurus anak lan laki arip-arip tek ladeni..

Kumat maning kang demenan maning,
Lagu lama kang ngelara ati..
Kula wis ora sudi kula ora perduli,
Kuat teka ning endi yen aripan turu lali..
Kumat maning kang demenan maning..

reff:
Napsu wong wadon bisa ngancuraken dunia,
Yen dilelara bisa gawe luwih lara..
Kakang tulung sadara,
Ingeta ning keluarga..

Dasar wong lanang pengen menang dewek bae,
Pinter alesan emong belok kedinginan..
Kakang tulung elinga,
Isin anak wis lima..

Kumat maning kang demenan maning,
Lagu lama kang ngelara ati..
Kula wis ora sudi kula ora perduli,
Kuat teka ning endi yen aripan turu lali..
Kumat maning kang demenan maning..

reff:
Napsu wong wadon bisa ngancuraken dunia,
Yen dilelara bisa gawe luwih lara..
Kakang tulung sadara,
Ingeta ning keluarga..

Dasar wong lanang pengen menang dewek bae,
Pinter alesan emong belok kedinginan..
Kakang tulung elinga,
Isin anak wis lima..

Sepira maning kang sepira maning,
Baktine kula kang nurut ning laki..
Awan kelawan bengi dadi wadon sejati,
Ngurus anak lan laki arip-arip tek ladeni..
Kumat maning kang demenan maning..
——————
[ver: lyrics]
[id: kqvksqcu]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Arip-Arip Tek Ladeni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:00.02]Arip-Arip Tek Ladeni
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:29.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Sepira maning kang
[00:36.68]sepira maning,
[00:38.96]Baktine kula kang
[00:41.92]nurut ning laki..
[00:45.20]Awan kelawan bengi
[00:47.79]dadi wadon sejati,
[00:50.51]Ngurus anak lan laki
[00:53.25]arip-arip tek ladeni..
[00:59.27]Kumat maning kang
[01:02.33]demenan maning,
[01:05.14]Lagu lama kang
[01:07.95]ngelara ati..
[01:10.89]Kula wis ora sudi
[01:13.77]kula ora perduli,
[01:16.45]Kuat teka ning endi
[01:19.14]yen aripan turu lali..
[01:25.51]Kumat maning kang
[01:28.07]demenan maning..
[01:31.08]
[01:51.02]>>>
[01:52.02]>>
[01:53.02]>
[01:54.02]Napsu wong wadon
[01:56.09]bisa ngancuraken dunia,
[01:58.98]Yen dilelara
[02:01.17]bisa gawe luwih lara..
[02:04.42]Kakang tulung sadara,
[02:09.54]Ingeta ning keluarga..
[02:15.24]
[02:26.68]Dasar wong lanang
[02:28.37]pengen menang dewek bae,
[02:31.56]Pinter alesan
[02:33.81]emong belok kedinginan..
[02:37.24]Kakang tulung elinga,
[02:41.99]Isin anak wis lima..
[02:47.81]
[02:49.05]Kumat maning kang
[02:52.07]demenan maning,
[02:54.49]Lagu lama kang
[02:56.80]ngelara ati..
[03:00.05]Kula wis ora sudi
[03:02.61]kula ora perduli,
[03:05.49]Kuat teka ning endi
[03:08.23]yen aripan turu lali..
[03:14.92]Kumat maning kang
[03:17.55]demenan maning..
[03:19.98]
[03:40.18]>>>
[03:41.18]>>
[03:42.18]>
[03:43.18]Napsu wong wadon
[03:44.69]bisa ngancuraken dunia,
[03:48.06]Yen dilelara
[03:50.30]bisa gawe luwih lara..
[03:53.56]Kakang tulung sadara,
[03:58.50]Ingeta ning keluarga..
[04:03.87]
[04:15.49]Dasar wong lanang
[04:17.44]pengen menang dewek bae,
[04:20.74]Pinter alesan
[04:22.94]emong belok kedinginan..
[04:26.24]Kakang tulung elinga,
[04:31.18]Isin anak wis lima..
[04:36.74]
[04:38.06]Sepira maning kang
[04:40.81]sepira maning,
[04:43.31]Baktine kula kang
[04:46.12]nurut ning laki..
[04:49.18]Awan kelawan bengi
[04:51.81]dadi wadon sejati,
[04:54.43]Ngurus anak lan laki
[04:57.69]arip-arip tek ladeni..
[05:04.19]Kumat maning kang
[05:06.62]demenan maning..
[05:09.25]
————–
Preview: