Ilat Kucing

“Ilat Kucing” Versi Dewi Kirana

Sabandina mangan pikiran,
Sun due laki ora karuan..
Aja mentang-mentang dadi lanang,
Wis due rabi pengen wayuan..

Aja kadiran lagi ganteng,
Aja kadiran akeh sing demen..
Lawase wong ganteng mung limang taun,
Yen wis tua raine pada ngluntung..

reff:
Apa kabeh wong lanang,
Ilate kucing..
Wis due rabi,
Masih njilat rinting..

Arep tek sabari,
Sampe tekan ning endi..
Lamun wis pekro,
Bli arep ngurusi..
Lamun sampean wis doyok,
Kula laki maning..

Aja kadiran lagi ganteng,
Aja kadiran akeh sing demen..
Lawase wong ganteng mung limang taun,
Yen wis tua raine pada ngluntung..

reff:
Apa kabeh wong lanang,
Ilate kucing..
Wis due rabi,
Masih njilat rinting..

Arep tek sabari,
Sampe tekan ning endi..
Lamun wis pekro,
Bli arep ngurusi..
Lamun sampean wis doyok,
Kula laki maning..

Sabandina mangan pikiran,
Sun due laki ora karuan..
Aja mentang-mentang dadi lanang,
Wis due rabi pengen wayuan..

Aja kadiran lagi ganteng,
Aja kadiran akeh sing demen..
Lawase wong ganteng mung limang taun,
Yen wis tua raine pada ngluntung..

Nyandak Angin

“Nyandak Angin” Versi Dewi Kirana

Akeh lanang pada pinter pinter,
Tapi ora bener..
Nyakiti rabi,
ora nganggo ati,
Ora mari mari..
Urip sekarepe,
Doyane main cewe..

Pengalaman due laki dalang,
Lara ning pikiran..
Manggung sepisan,
ora balik sewulan,
Ngakune bandrengan..
Padahal demenan,
Ngekepi rangda anjatan..

reff:
Kakang memang licin,
Kaya nyandak angin..
Awan dirante,
Bengi ucul maning..

Pipi tek servis,
Supaya muncung..
Angger lakine,
Ora ngambung ngambung..

Pengalaman due laki dalang,
Lara ning pikiran..
Manggung sepisan,
ora balik sewulan,
Ngakune bandrengan..
Padahal demenan,
Ngekepi rangda anjatan..

reff:
Kakang memang licin,
Kaya nyandak angin..
Awan dirante,
Bengi ucul maning..

Pipi tek servis,
Supaya muncung..
Angger lakine,
Ora ngambung ngambung..

Akeh lanang pada pinter pinter,
Tapi ora bener..
Nyakiti rabi,
ora nganggo ati,
Ora mari mari..
Urip sekarepe,
Doyane main cewe..

Pengalaman due laki dalang,
Lara ning pikiran..
Manggung sepisan,
ora balik sewulan,
Ngakune bandrengan..
Padahal demenan,
Ngekepi rangda anjatan..

12329