Cinta Hianat


Versi: Dewi Kirana

Tulung kakang aja tegelan temen,
Ning kula wong lagi demen..

Sampe hati sampean nyakiti,
Sekien wis ganti kekasih..
Kula emong ditinggalaken,
Kula emong putus demenan..

reff:
Panase nggeni bli nyusul panas,
Wong lara ati sampe kapan bli lali..

Rasane berat kula bli kuat,
Kaya sekarat karna cinta hianat..
Yakin.. sampe ning batin,
Emong.. putus demenan..

Sampe hati sampean nyakiti,
Sekien wis ganti kekasih..
Kula emong ditinggalaken,
Kula emong putus demenan..

refff:
Panase nggeni bli nyusul panas,
Wong lara ati sampe kapan bli lali..

Rasane berat kula bli kuat,
Kaya sekarat karna cinta hianat..
Yakin.. sampe ning batin,
Emong.. putus demenan..

Tulung kakang aja tegelan temen,
Ning kula wong lagi demen..

Sampe hati sampean nyakiti,
Sekien wis ganti kekasih..
Kula emong ditinggalaken,
Kula emong putus demenan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: biizaqci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Cinta Hianat]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:58]
[00:00.04]Cinta Hianat
[00:00.04]by: Dewi Kirana
[00:48.04]
[00:50.04]>>>
[00:51.04]>>
[00:52.04]>
[00:53.04]Tulung kakang aja tegelan temen,
[00:59.52]Ning kula wong lagi demen..
[01:05.83]
[01:15.47]Sampe hati sampean nyakiti,
[01:21.49]Sekien wis ganti kekasih..
[01:27.48]Kula emong ditinggalaken,
[01:35.20]Kula emong putus demenan..
[01:41.79]
[02:08.04]>>>
[02:09.04]>>
[02:10.04]>
[02:11.04]Panase nggeni bli nyusul panas,
[02:18.75]Wong lara ati sampe kapan bli lali..
[02:25.33]
[02:40.85]Rasane berat kula bli kuat,
[02:47.77]Kaya sekarat karna cinta hianat..
[02:53.81]Yakin.. sampe ning batin,
[03:00.69]Emong.. putus demenan..
[03:07.96]
[03:08.06]Sampe hati sampean nyakiti,
[03:15.00]Sekien wis ganti kekasih..
[03:21.15]Kula emong ditinggalaken,
[03:28.36]Kula emong putus demenan..
[03:34.38]
[04:01.04]>>>
[04:02.04]>>
[04:03.04]>
[04:04.04]Panase nggeni bli nyusul panas,
[04:11.47]Wong lara ati sampe kapan bli lali..
[04:17.43]
[04:33.45]Rasane berat kula bli kuat,
[04:40.53]Kaya sekarat karna cinta hianat..
[04:46.61]Yakin.. sampe ning batin,
[04:53.14]Emong.. putus demenan..
[04:59.78]
[05:01.46]Tulung kakang aja tegelan temen,
[05:07.84]Ning kula wong lagi demen..
[05:13.74]
[05:23.06]Sampe hati sampean nyakiti,
[05:29.77]Sekien wis ganti kekasih..
[05:36.42]Kula emong ditinggalaken,
[05:42.88]Kula emong putus demenan..
[05:49.34]
—————–
Preview:

Advertisements

Nyusubi Weteng


Versi: Dewi Kirana

KEMBANG KEMBANG TURI DIWADAHI TELOMBO,
KITA DUE LAKI SERING DIBEBODOH..
MOLAH AWAN BENGI DUITE PADA MENDI,
DIJALUK NING RABI SEWOT BLI MARI-MARI..

ATI WIS CURIGA SAMPEAN ANA APA,
BIASANE EMAN KIEN KAYA KEMANGMANG..
DISUGUHI MANGAN ORA GELEM DIPANGAN,
BENGI DITAWANI BORO-BORO MAREKI..

REFF:
YEN MASIH DEMEN BEKAS RABINE,
KULA SING NGALAH BERESAN BAE..

PERCUMA DIPERTAHANAKEN,
DADI GAWE NYUSUBI WETENG..

ATI WIS CURIGA SAMPEAN ANA APA,
BIASANE EMAN KIEN KAYA KEMANGMANG..
DISUGUHI MANGAN ORA GELEM DIPANGAN,
BENGI DITAWANI BORO-BORO MAREKI..

REFF:
YEN MASIH DEMEN BEKAS RABINE,
KULA SING NGALAH BERESAN BAE..

PERCUMA DIPERTAHANAKEN,
DADI GAWE NYUSUBI WETENG..

KEMBANG KEMBANG TURI DIWADAHI TELOMBO,
KITA DUE LAKI SERING DIBEBODOH..
MOLAH AWAN BENGI DUITE PADA MENDI,
DIJALUK NING RABI SEWOT BLI MARI-MARI..
—————————-
Chord : NYUSUBI WETENG – DEWI KIRANA
—————————-
[ver: lyrics]
[id: bwkwcici]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Nyusubi Weteng]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:00.04]Nyusubi Weteng
[00:00.04]by: Dewi Kirana
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Kembang kembang turi
[00:36.28]diwadahi telombo,
[00:40.27]Kita due laki
[00:43.07]sering dibebodoh..
[00:46.73]
[00:48.07]Molah awan bengi
[00:51.57]duite pada mendi,
[00:54.92]Dijaluk ning rabi
[00:58.13]sewot bli mari-mari..
[01:02.30]
[01:05.16]Ati wis curiga
[01:08.07]sampean ana apa,
[01:11.61]Biasane eman
[01:15.28]kien kaya kemangmang..
[01:18.44]
[01:20.49]Disuguhi mangan
[01:22.90]ora gelem dipangan,
[01:26.75]Bengi ditawani
[01:29.95]boro-boro mareki..
[01:34.30]
[02:05.87]>>>
[02:06.87]>>
[02:07.87]>
[02:08.87]Yen masih demen
[02:11.42]bekas rabine,
[02:13.77]Kula sing ngalah
[02:17.59]beresan bae..
[02:21.45]
[02:40.02]Percuma dipertahanaken,
[02:46.18]Dadi gawe nyusubi weteng..
[02:52.75]
[02:55.07]Ati wis curiga
[02:58.24]sampean ana apa,
[03:01.58]Biasane eman
[03:04.68]kien kaya kemangmang..
[03:08.04]
[03:10.03]Disuguhi mangan
[03:12.57]ora gelem dipangan,
[03:16.36]Bengi ditawani
[03:19.52]boro-boro mareki..
[03:23.69]
[03:55.07]>>>
[03:56.07]>>
[03:57.07]>
[03:58.07]Yen masih demen
[04:00.06]bekas rabine,
[04:04.17]Kula sing ngalah
[04:07.28]beresan bae..
[04:10.82]
[04:30.26]Percuma dipertahanaken,
[04:35.60]Dadi gawe nyusubi weteng..
[04:42.30]
[04:44.92]Kembang kembang turi
[04:47.80]diwadahi telombo,
[04:51.55]Kita due laki
[04:54.52]sering dibebodoh..
[04:58.37]
[05:00.22]Molah awan bengi
[05:02.90]duite pada mendi,
[05:06.56]Dijaluk ning rabi
[05:09.67]sewot bli mari-mari..
[05:13.64]
—————
Preview:

Arip Arip Tek Ladeni

Dewi-Kirana_20
Versi: Dewi Kirana

Sepira maning kang sepira maning,
Baktine kula kang nurut ning laki..
Awan kelawan bengi dadi wadon sejati,
Ngurus anak lan laki arip-arip tek ladeni..

Kumat maning kang demenan maning,
Lagu lama kang ngelara ati..
Kula wis ora sudi kula ora perduli,
Kuat teka ning endi yen aripan turu lali..
Kumat maning kang demenan maning..

reff:
Napsu wong wadon bisa ngancuraken dunia,
Yen dilelara bisa gawe luwih lara..
Kakang tulung sadara,
Ingeta ning keluarga..

Dasar wong lanang pengen menang dewek bae,
Pinter alesan emong belok kedinginan..
Kakang tulung elinga,
Isin anak wis lima..

Kumat maning kang demenan maning,
Lagu lama kang ngelara ati..
Kula wis ora sudi kula ora perduli,
Kuat teka ning endi yen aripan turu lali..
Kumat maning kang demenan maning..

reff:
Napsu wong wadon bisa ngancuraken dunia,
Yen dilelara bisa gawe luwih lara..
Kakang tulung sadara,
Ingeta ning keluarga..

Dasar wong lanang pengen menang dewek bae,
Pinter alesan emong belok kedinginan..
Kakang tulung elinga,
Isin anak wis lima..

Sepira maning kang sepira maning,
Baktine kula kang nurut ning laki..
Awan kelawan bengi dadi wadon sejati,
Ngurus anak lan laki arip-arip tek ladeni..
Kumat maning kang demenan maning..
——————
[ver: lyrics]
[id: kqvksqcu]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Arip-Arip Tek Ladeni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:00.02]Arip-Arip Tek Ladeni
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:29.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Sepira maning kang
[00:36.68]sepira maning,
[00:38.96]Baktine kula kang
[00:41.92]nurut ning laki..
[00:45.20]Awan kelawan bengi
[00:47.79]dadi wadon sejati,
[00:50.51]Ngurus anak lan laki
[00:53.25]arip-arip tek ladeni..
[00:59.27]Kumat maning kang
[01:02.33]demenan maning,
[01:05.14]Lagu lama kang
[01:07.95]ngelara ati..
[01:10.89]Kula wis ora sudi
[01:13.77]kula ora perduli,
[01:16.45]Kuat teka ning endi
[01:19.14]yen aripan turu lali..
[01:25.51]Kumat maning kang
[01:28.07]demenan maning..
[01:31.08]
[01:51.02]>>>
[01:52.02]>>
[01:53.02]>
[01:54.02]Napsu wong wadon
[01:56.09]bisa ngancuraken dunia,
[01:58.98]Yen dilelara
[02:01.17]bisa gawe luwih lara..
[02:04.42]Kakang tulung sadara,
[02:09.54]Ingeta ning keluarga..
[02:15.24]
[02:26.68]Dasar wong lanang
[02:28.37]pengen menang dewek bae,
[02:31.56]Pinter alesan
[02:33.81]emong belok kedinginan..
[02:37.24]Kakang tulung elinga,
[02:41.99]Isin anak wis lima..
[02:47.81]
[02:49.05]Kumat maning kang
[02:52.07]demenan maning,
[02:54.49]Lagu lama kang
[02:56.80]ngelara ati..
[03:00.05]Kula wis ora sudi
[03:02.61]kula ora perduli,
[03:05.49]Kuat teka ning endi
[03:08.23]yen aripan turu lali..
[03:14.92]Kumat maning kang
[03:17.55]demenan maning..
[03:19.98]
[03:40.18]>>>
[03:41.18]>>
[03:42.18]>
[03:43.18]Napsu wong wadon
[03:44.69]bisa ngancuraken dunia,
[03:48.06]Yen dilelara
[03:50.30]bisa gawe luwih lara..
[03:53.56]Kakang tulung sadara,
[03:58.50]Ingeta ning keluarga..
[04:03.87]
[04:15.49]Dasar wong lanang
[04:17.44]pengen menang dewek bae,
[04:20.74]Pinter alesan
[04:22.94]emong belok kedinginan..
[04:26.24]Kakang tulung elinga,
[04:31.18]Isin anak wis lima..
[04:36.74]
[04:38.06]Sepira maning kang
[04:40.81]sepira maning,
[04:43.31]Baktine kula kang
[04:46.12]nurut ning laki..
[04:49.18]Awan kelawan bengi
[04:51.81]dadi wadon sejati,
[04:54.43]Ngurus anak lan laki
[04:57.69]arip-arip tek ladeni..
[05:04.19]Kumat maning kang
[05:06.62]demenan maning..
[05:09.25]
————–
Preview:

Rangda Bodong

Dewi-Kirana_19
Versi: Dewi Kirana

“ya nasib nangapa dadi kenen,
“due laki ora nafkahi,
“kula dadi rangda bodong..

Blenak temen duh rasane,
Nglakoni dadi rangda bodong..
Lantaran cerai digantung,
Sampe kien terkatung-katung..

Blenak temen duh rasane,
Nglakoni dadi rangda bodong..
Lantaran cerai digantung,
Sampe kien terkatung-katung..

Dilosaken endase,
Tapi dicekeli buntute..
Gawe kula sengsara,
Karna dinambang dawa..

reff:
Nangapa sampean tega ninggal kula,
Sampe klalen anak rabi ora nafkahi..

Nangapa sampean sekiene teka,
Ngomong kangen anak rabi emong mberesi..

Pengen bareng seumah,
Sekien wis ora bisa..
Sebab kula wis rangda,
Najan masih rangda bodong..

Blenak temen duh rasane,
Nglakoni dadi rangda bodong..
Lantaran cerai digantung,
Sampe kien terkatung-katung..

Dilosaken endase,
Tapi dicekeli buntute..
Gawe kula sengsara,
Karna dinambang dawa..

reff:
Nangapa sampean tega ninggal kula,
Sampe klalen anak rabi ora nafkahi..

Nangapa sampean sekiene teka,
Ngomong kangen anak rabi emong mberesi..

Pengen bareng seumah,
Sekien wis ora bisa..
Sebab kula wis rangda,
Najan masih rangda bodong..

Blenak temen duh rasane,
Nglakoni dadi rangda bodong..
Lantaran cerai digantung,
Sampe kien terkatung-katung..

Dilosaken endase,
Tapi dicekeli buntute..
Gawe kula sengsara,
Karna dinambang dawa..
——————
[ver: lyrics]
[id: qzqqzich]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Rangda Bodong]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:15]
[00:00.04]Rangda Bodong – Dewi Kirana
[00:08.04]
[00:10.02]”ya nasib nangapa dadi kenen
[00:15.09]”due laki ora nafkahi
[00:18.18]”kula dadi rangda bodong..
[00:21.97]
[00:23.04]Blenak temen duh rasane,
[00:26.50]Nglakoni dadi rangda bodong..
[00:30.12]Lantaran cerai digantung,
[00:34.50]Sampe kien terkatung-katung..
[00:39.38]
[01:10.00]Blenak temen duh rasane,
[01:13.44]Nglakoni dadi rangda bodong..
[01:17.14]Lantaran cerai digantung,
[01:21.19]Sampe kien terkatung-katung..
[01:25.50]Dilosaken endase,
[01:29.68]Tapi dicekeli buntute..
[01:34.18]Gawe kula sengsara,
[01:37.62]Karna dinambang dawa..
[01:42.49]
[02:09.09]>>>
[02:10.09]>>
[02:11.09]>
[02:12.09]Nangapa sampean
[02:16.49]tega ninggal kula,
[02:20.57]Sampe klalen anak rabi
[02:25.07]ora nafkahi..
[02:28.63]
[02:46.33]Nangapa sampean
[02:50.33]sekiene teka,
[02:54.70]Ngomong kangen anak rabi
[02:59.58]emong mberesi..
[03:04.39]Pengen bareng seumah,
[03:08.33]Sekien wis ora bisa..
[03:13.01]Sebab kula wis rangda,
[03:17.27]Najan masih rangda bodong..
[03:21.57]
[03:24.09]Blenak temen duh rasane,
[03:27.14]Nglakoni dadi rangda bodong..
[03:31.64]Lantaran cerai digantung,
[03:35.21]Sampe kien terkatung-katung..
[03:40.14]Dilosaken endase,
[03:43.64]Tapi dicekeli buntute..
[03:48.45]Gawe kula sengsara,
[03:51.77]Karna dinambang dawa..
[03:56.58]
[04:23.01]>>>
[04:24.01]>>
[04:25.01]>
[04:26.01]Nangapa sampean
[04:30.01]tega ninggal kula,
[04:35.89]Sampe klalen anak rabi
[04:39.46]ora nafkahi..
[04:43.77]
[05:00.45]Nangapa sampean
[05:04.77]sekiene teka,
[05:09.15]Ngomong kangen anak rabi
[05:14.06]emong mberesi..
[05:18.87]Pengen bareng seumah,
[05:22.62]Sekien wis ora bisa..
[05:27.74]Sebab kula wis rangda,
[05:31.56]Najan masih rangda bodong..
[05:35.81]
[05:39.25]Blenak temen duh rasane,
[05:41.87]Nglakoni dadi rangda bodong..
[05:45.46]Lantaran cerai digantung,
[05:49.83]Sampe kien terkatung-katung..
[05:54.33]Dilosaken endase,
[05:58.34]Tapi dicekeli buntute..
[06:02.78]Gawe kula sengsara,
[06:06.20]Karna dinambang dawa..
[06:11.39]
————–
Preview:

Lanang Nakal

Dewi-Kirana_18
Versi: Dewi Kirana

Modus modale dusta,
Tebar tebar pesona..
Akeh wadon terlena dibuai asmara,
Manis ngomong cinta..

Dasar wong lanang nakal,
Rayuane sing handal..
Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
Bli gampang kerayu..
Kasian deh lu..

Dasar lanang nakal,
Gawe ati dugal..
Wadon sing kerayu,
Pasti dadi tumbal..

Dasar lanang jadul,
Ganteng modal dengkul..
Cintane sewakul,
Sesalang sepikul..
Dasar wong lanang nakal,
Pantes dihajar sendal..

reff:
Modus modale dusta,
Tebar tebar pesona..
Akeh wadon terlena dibuai asmara,
Manis ngomong cinta..

Dasar wong lanang nakal,
Rayuane sing handal..
Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
Bli gampang kerayu..
Kasian deh lu..

Dasar lanang nakal,
Gawe ati dugal..
Wadon sing kerayu,
Pasti dadi tumbal..

Dasar lanang jadul,
Ganteng modal dengkul..
Cintane sewakul,
Sesalang sepikul..
Dasar wong lanang nakal,
Pantes dihajar sendal..

reff:
Modus modale dusta,
Tebar tebar pesona..
Akeh wadon terlena dibuai asmara,
Manis ngomong cinta..

Dasar wong lanang nakal,
Rayuane sing handal..
Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
Bli gampang kerayu..
Kasian deh lu..

Dasar lanang nakal,
Gawe ati dugal..
Wadon sing kerayu,
Pasti dadi tumbal..

Dasar lanang jadul,
Ganteng modal dengkul..
Cintane sewakul,
Sesalang sepikul..
Dasar wong lanang nakal,
Pantes dihajar sendal..

Dasar lanang nakal,
Gawe ati dugal..
Wadon sing kerayu,
Pasti dadi tumbal..

Dasar lanang jadul,
Ganteng modal dengkul..
Cintane sewakul,
Sesalang sepikul..
Dasar wong lanang nakal,
Pantes dihajar sendal..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bqbibcch]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Lanang Nakal]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:00.03]Lanang Nakal
[00:00.03]by: Dewi Kirana
[00:38.03]
[00:40.03]>>>
[00:41.03]>>
[00:42.03]>
[00:43.03]Modus modale dusta,
[00:45.16]Tebar tebar pesona..
[00:47.49]Akeh wadon terlena dibuai asmara,
[00:51.31]Manis ngomong cinta..
[00:54.31]
[00:56.99]Dasar wong lanang nakal,
[00:59.57]Rayuane sing handal..
[01:02.50]Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
[01:05.99]Bli gampang kerayu..
[01:08.63]Kasian deh lu..
[01:12.19]Dasar lanang nakal,
[01:14.19]Gawe ati dugal..
[01:17.32]Wadon sing kerayu,
[01:20.20]Pasti dadi tumbal..
[01:23.50]Dasar lanang jadul,
[01:25.87]Ganteng modal dengkul..
[01:28.45]Cintane sewakul,
[01:31.19]Sesalang sepikul..
[01:34.00]Dasar wong lanang nakal,
[01:36.50]Pantes dihajar sendal..
[01:39.69]
[02:04.02]>>>
[02:05.02]>>
[02:06.02]>
[02:07.02]Modus modale dusta,
[02:09.59]Tebar tebar pesona..
[02:12.00]Akeh wadon terlena dibuai asmara,
[02:15.63]Manis ngomong cinta..
[02:19.06]
[02:22.00]Dasar wong lanang nakal,
[02:24.25]Rayuane sing handal..
[02:27.00]Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
[02:30.56]Bli gampang kerayu..
[02:33.31]Kasian deh lu..
[02:36.43]Dasar lanang nakal,
[02:38.87]Gawe ati dugal..
[02:41.88]Wadon sing kerayu,
[02:44.69]Pasti dadi tumbal..
[02:47.88]Dasar lanang jadul,
[02:50.20]Ganteng modal dengkul..
[02:52.82]Cintane sewakul,
[02:55.58]Sesalang sepikul..
[02:59.01]Dasar wong lanang nakal,
[03:01.14]Pantes dihajar sendal..
[03:04.02]
[03:28.06]>>>
[03:29.06]>>
[03:30.06]>
[03:31.06]Modus modale dusta,
[03:34.16]Tebar tebar pesona..
[03:36.64]Akeh wadon terlena dibuai asmara,
[03:39.31]Manis ngomong cinta..
[03:43.13]
[03:46.00]Dasar wong lanang nakal,
[03:48.50]Rayuane sing handal..
[03:51.51]Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
[03:55.13]Bli gampang kerayu..
[03:58.00]Kasian deh lu..
[04:01.00]Dasar lanang nakal,
[04:03.44]Gawe ati dugal..
[04:06.76]Wadon sing kerayu,
[04:09.44]Pasti dadi tumbal..
[04:12.44]Dasar lanang jadul,
[04:14.69]Ganteng modal dengkul..
[04:17.07]Cintane sewakul,
[04:20.00]Sesalang sepikul..
[04:23.50]Dasar wong lanang nakal,
[04:25.63]Pantes dihajar sendal..
[04:30.19]Dasar lanang nakal,
[04:32.26]Gawe ati dugal..
[04:35.14]Wadon sing kerayu,
[04:37.70]Pasti dadi tumbal..
[04:40.83]Dasar lanang jadul,
[04:43.32]Ganteng modal dengkul..
[04:46.26]Cintane sewakul,
[04:48.89]Sesalang sepikul..
[04:52.08]Dasar wong lanang nakal,
[04:54.51]Pantes dihajar sendal..
[04:57.51]
————–
Preview:

Wedang Centol

Dewi-Kirana_17
Versi: Dewi Kirana

Panase jeroan,
Wong digawa demenan,
Due laki rada edan..

Bli mikir anake
Wis pada gede lan wis prawan..
Bapane mabok tukang wedang..

reff:
Sampean mabok,
Ning tukang wedang cetol..
Ning rabi mrengut,
Kaya berokan ngompol..

Pari rong kintal,
Entok kanggo sewakan..
Yen wis dicetol,
Duit sekantong mrojol..
Aduh aduh aduh lara ati,
Kula lara ati..

Bli mikir anake
Wis pada gede lan wis prawan..
Bapane mabok tukang wedang..

reff:
Sampean mabok,
Ning tukang wedang cetol..
Ning rabi mrengut,
Kaya berokan ngompol..

Pari rong kintal,
Entok kanggo sewakan..
Yen wis dicetol,
Duit sekantong mrojol..
Aduh aduh aduh lara ati,
Kula lara ati..

Bli mikir anake
Wis pada gede lan wis prawan..
Bapane mabok tukang wedang..

reff:
Sampean mabok,
Ning tukang wedang cetol..
Ning rabi mrengut,
Kaya berokan ngompol..

Pari rong kintal,
Entok kanggo sewakan..
Yen wis dicetol,
Duit sekantong mrojol..
Aduh aduh aduh lara ati,
Kula lara ati..

Panase jeroan,
Wong digawa demenan,
Due laki rada edan..

Bli mikir anake
Wis pada gede lan wis prawan..
Bapane mabok tukang wedang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ppnlnpch]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Wedang Centol]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:51]
[00:00.01]Wedang Cetol
[00:00.01]byi: Dewi Kirana
[00:47.04]
[00:49.04]>>>
[00:50.04]>>
[00:51.04]>
[00:52.04]Panase jeroan,
[00:58.74]Wong digawa demenan..
[01:04.88]Due laki rada edan..
[01:10.75]
[01:29.88]Bli mikir anake,
[01:36.70]Wis pada gede
[01:39.34]lan wis prawan..
[01:43.14]Bapane mabok tukang wedang..
[01:49.39]
[02:16.06]>>>
[02:17.06]>>
[02:18.06]>
[02:19.06]Sampean mabok,
[02:21.76]Ning tukang wedang cetol..
[02:25.30]Ning rabi mrengut,
[02:28.24]Kaya berokan ngompol..
[02:32.43]
[02:46.31]Pari rong kintal,
[02:48.99]Entok kanggo sewakan..
[02:53.11]Yen wis dicetol,
[02:56.18]Duit sekantong mrojol..
[03:00.55]Aduh aduh aduh lara ati,
[03:06.55]Kula lara ati..
[03:10.56]
[03:14.55]Bli mikir anake,
[03:21.05]Wis pada gede
[03:23.55]lan wis prawan..
[03:27.24]Bapane mabok tukang wedang..
[03:33.61]
[04:00.06]>>>
[04:01.06]>>
[04:02.06]>
[04:03.06]Sampean mabok,
[04:06.16]Ning tukang wedang cetol..
[04:09.56]Ning rabi mrengut,
[04:12.68]Kaya berokan ngompol..
[04:16.80]
[04:30.69]Pari rong kintal,
[04:33.50]Entok kanggo sewakan..
[04:37.43]Yen wis dicetol,
[04:40.37]Duit sekantong mrojol..
[04:44.87]Aduh aduh aduh lara ati,
[04:50.87]Kula lara ati..
[04:54.74]
[04:59.18]Bli mikir anake,
[05:05.50]Wis pada gede
[05:07.68]lan wis prawan..
[05:12.18]Bapane mabok tukang wedang..
[05:17.82]
[05:44.01]>>>
[05:45.01]>>
[05:46.01]>
[05:47.01]Sampean mabok,
[05:50.51]Ning tukang wedang cetol..
[05:53.90]Ning rabi mrengut,
[05:56.97]Kaya berokan ngompol..
[06:01.34]
[06:15.53]Pari rong kintal,
[06:17.90]Entok kanggo sewakan..
[06:21.84]Yen wis dicetol,
[06:24.84]Duit sekantong mrojol..
[06:28.96]Aduh aduh aduh lara ati,
[06:35.22]Kula lara ati..
[06:38.97]
[06:43.09]Panase jeroan,
[06:49.66]Wong digawa demenan..
[06:56.41]Due laki rada edan..
[07:01.97]
[07:22.09]Bli mikir anake,
[07:28.20]Wis pada gede
[07:31.07]lan wis prawan..
[07:34.82]Bapane mabok tukang wedang..
[07:40.38]
————–
Preview:

Kesingkur

Dewi-Kirana_16
Versi: Dewi Kirana

Kenangan indah sing tek alami,
Bli bakal sirna tumekang pati..
Najan raga pisah,
nanging wis nempel ning jiwa,
Sun bli bisa pudar masih peka..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

reff:
Bengen pernah kelipur,
Sekien kula kesingkur..

Bengen pernah nyayangi,
Sekien ditinggal kari..
Larane nancep ning ati..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

reff:
Bengen pernah kelipur,
Sekien kula kesingkur..

Bengen pernah nyayangi,
Sekien ditinggal kari..
Larane nancep ning ati..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

reff:
Bengen pernah kelipur,
Sekien kula kesingkur..

Bengen pernah nyayangi,
Sekien ditinggal kari..
Larane nancep ning ati..

Kenangan indah sing tek alami,
Bli bakal sirna tumekang pati..
Najan raga pisah,
nanging wis nempel ning jiwa,
Sun bli bisa pudar masih peka..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: cqavnhch]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Kesingkur]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:22]
[00:00.02]Kesingkur
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:24.02]
[00:26.89]>>>
[00:27.89]>>
[00:28.89]>
[00:29.89]Kenangan indah sing tek alami,
[00:36.84]Bli bakal sirna tumekang pati..
[00:43.78]Najan raga pisah,
[00:46.78]nanging wis nempel ning jiwa,
[00:50.72]Sun bli bisa pudar masih peka..
[00:57.21]
[01:12.09]Gunung sing duwur ora keukur,
[01:19.04]Laut sing amba ora keraba..
[01:26.04]Kangen ning ati bli bisa mari,
[01:33.22]Nanging angel arepan nemoni..
[01:40.10]
[02:05.09]>>>
[02:06.09]>>
[02:07.09]>
[02:08.09]Bengen pernah kelipur,
[02:12.17]Sekien kula kesingkur..
[02:16.85]
[02:31.13]Bengen pernah nyayangi,
[02:34.75]Sekien ditinggal kari..
[02:39.87]Larane nancep ning ati..
[02:47.50]
[02:49.31]Gunung sing duwur ora keukur,
[02:56.22]Laut sing amba ora keraba..
[03:03.03]Kangen ning ati bli bisa mari,
[03:10.28]Nanging angel arepan nemoni..
[03:17.03]
[03:42.17]>>>
[03:43.17]>>
[03:44.17]>
[03:45.17]Bengen pernah kelipur,
[03:49.10]Sekien kula kesingkur..
[03:53.78]
[04:08.87]Bengen pernah nyayangi,
[04:11.81]Sekien ditinggal kari..
[04:17.06]Larane nancep ning ati..
[04:24.63]
[04:26.19]Gunung sing duwur ora keukur,
[04:33.20]Laut sing amba ora keraba..
[04:40.19]Kangen ning ati bli bisa mari,
[04:47.32]Nanging angel arepan nemoni..
[04:54.01]
[05:19.54]>>>
[05:20.54]>>
[05:21.54]>
[05:22.54]Bengen pernah kelipur,
[05:26.29]Sekien kula kesingkur..
[05:30.78]
[05:45.66]Bengen pernah nyayangi,
[05:48.85]Sekien ditinggal kari..
[05:53.80]Larane nancep ning ati..
[06:01.49]
[06:03.23]Kenangan indah sing tek alami,
[06:09.55]Bli bakal sirna tumekang pati..
[06:17.04]Najan raga pisah,
[06:20.24]nanging wis nempel ning jiwa,
[06:24.04]Sun bli bisa pudar masih peka..
[06:30.36]
[06:45.30]Gunung sing duwur ora keukur,
[06:51.98]Laut sing amba ora keraba..
[06:59.36]Kangen ning ati bli bisa mari,
[07:06.49]Nanging angel arepan nemoni..
[07:13.61]
————-
Preview: