Arip Arip Tek Ladeni

Dewi-Kirana_20
Versi: Dewi Kirana

Sepira maning kang sepira maning,
Baktine kula kang nurut ning laki..
Awan kelawan bengi dadi wadon sejati,
Ngurus anak lan laki arip-arip tek ladeni..

Kumat maning kang demenan maning,
Lagu lama kang ngelara ati..
Kula wis ora sudi kula ora perduli,
Kuat teka ning endi yen aripan turu lali..
Kumat maning kang demenan maning..

reff:
Napsu wong wadon bisa ngancuraken dunia,
Yen dilelara bisa gawe luwih lara..
Kakang tulung sadara,
Ingeta ning keluarga..

Dasar wong lanang pengen menang dewek bae,
Pinter alesan emong belok kedinginan..
Kakang tulung elinga,
Isin anak wis lima..

Kumat maning kang demenan maning,
Lagu lama kang ngelara ati..
Kula wis ora sudi kula ora perduli,
Kuat teka ning endi yen aripan turu lali..
Kumat maning kang demenan maning..

reff:
Napsu wong wadon bisa ngancuraken dunia,
Yen dilelara bisa gawe luwih lara..
Kakang tulung sadara,
Ingeta ning keluarga..

Dasar wong lanang pengen menang dewek bae,
Pinter alesan emong belok kedinginan..
Kakang tulung elinga,
Isin anak wis lima..

Sepira maning kang sepira maning,
Baktine kula kang nurut ning laki..
Awan kelawan bengi dadi wadon sejati,
Ngurus anak lan laki arip-arip tek ladeni..
Kumat maning kang demenan maning..
——————
[ver: lyrics]
[id: kqvksqcu]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Arip-Arip Tek Ladeni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:00.02]Arip-Arip Tek Ladeni
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:29.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Sepira maning kang
[00:36.68]sepira maning,
[00:38.96]Baktine kula kang
[00:41.92]nurut ning laki..
[00:45.20]Awan kelawan bengi
[00:47.79]dadi wadon sejati,
[00:50.51]Ngurus anak lan laki
[00:53.25]arip-arip tek ladeni..
[00:59.27]Kumat maning kang
[01:02.33]demenan maning,
[01:05.14]Lagu lama kang
[01:07.95]ngelara ati..
[01:10.89]Kula wis ora sudi
[01:13.77]kula ora perduli,
[01:16.45]Kuat teka ning endi
[01:19.14]yen aripan turu lali..
[01:25.51]Kumat maning kang
[01:28.07]demenan maning..
[01:31.08]
[01:51.02]>>>
[01:52.02]>>
[01:53.02]>
[01:54.02]Napsu wong wadon
[01:56.09]bisa ngancuraken dunia,
[01:58.98]Yen dilelara
[02:01.17]bisa gawe luwih lara..
[02:04.42]Kakang tulung sadara,
[02:09.54]Ingeta ning keluarga..
[02:15.24]
[02:26.68]Dasar wong lanang
[02:28.37]pengen menang dewek bae,
[02:31.56]Pinter alesan
[02:33.81]emong belok kedinginan..
[02:37.24]Kakang tulung elinga,
[02:41.99]Isin anak wis lima..
[02:47.81]
[02:49.05]Kumat maning kang
[02:52.07]demenan maning,
[02:54.49]Lagu lama kang
[02:56.80]ngelara ati..
[03:00.05]Kula wis ora sudi
[03:02.61]kula ora perduli,
[03:05.49]Kuat teka ning endi
[03:08.23]yen aripan turu lali..
[03:14.92]Kumat maning kang
[03:17.55]demenan maning..
[03:19.98]
[03:40.18]>>>
[03:41.18]>>
[03:42.18]>
[03:43.18]Napsu wong wadon
[03:44.69]bisa ngancuraken dunia,
[03:48.06]Yen dilelara
[03:50.30]bisa gawe luwih lara..
[03:53.56]Kakang tulung sadara,
[03:58.50]Ingeta ning keluarga..
[04:03.87]
[04:15.49]Dasar wong lanang
[04:17.44]pengen menang dewek bae,
[04:20.74]Pinter alesan
[04:22.94]emong belok kedinginan..
[04:26.24]Kakang tulung elinga,
[04:31.18]Isin anak wis lima..
[04:36.74]
[04:38.06]Sepira maning kang
[04:40.81]sepira maning,
[04:43.31]Baktine kula kang
[04:46.12]nurut ning laki..
[04:49.18]Awan kelawan bengi
[04:51.81]dadi wadon sejati,
[04:54.43]Ngurus anak lan laki
[04:57.69]arip-arip tek ladeni..
[05:04.19]Kumat maning kang
[05:06.62]demenan maning..
[05:09.25]
————–
Preview:

Advertisements

Rangda Bodong

Dewi-Kirana_19
Versi: Dewi Kirana

“ya nasib nangapa dadi kenen,
“due laki ora nafkahi,
“kula dadi rangda bodong..

Blenak temen duh rasane,
Nglakoni dadi rangda bodong..
Lantaran cerai digantung,
Sampe kien terkatung-katung..

Blenak temen duh rasane,
Nglakoni dadi rangda bodong..
Lantaran cerai digantung,
Sampe kien terkatung-katung..

Dilosaken endase,
Tapi dicekeli buntute..
Gawe kula sengsara,
Karna dinambang dawa..

reff:
Nangapa sampean tega ninggal kula,
Sampe klalen anak rabi ora nafkahi..

Nangapa sampean sekiene teka,
Ngomong kangen anak rabi emong mberesi..

Pengen bareng seumah,
Sekien wis ora bisa..
Sebab kula wis rangda,
Najan masih rangda bodong..

Blenak temen duh rasane,
Nglakoni dadi rangda bodong..
Lantaran cerai digantung,
Sampe kien terkatung-katung..

Dilosaken endase,
Tapi dicekeli buntute..
Gawe kula sengsara,
Karna dinambang dawa..

reff:
Nangapa sampean tega ninggal kula,
Sampe klalen anak rabi ora nafkahi..

Nangapa sampean sekiene teka,
Ngomong kangen anak rabi emong mberesi..

Pengen bareng seumah,
Sekien wis ora bisa..
Sebab kula wis rangda,
Najan masih rangda bodong..

Blenak temen duh rasane,
Nglakoni dadi rangda bodong..
Lantaran cerai digantung,
Sampe kien terkatung-katung..

Dilosaken endase,
Tapi dicekeli buntute..
Gawe kula sengsara,
Karna dinambang dawa..
——————
[ver: lyrics]
[id: qzqqzich]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Rangda Bodong]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:15]
[00:00.04]Rangda Bodong – Dewi Kirana
[00:08.04]
[00:10.02]”ya nasib nangapa dadi kenen
[00:15.09]”due laki ora nafkahi
[00:18.18]”kula dadi rangda bodong..
[00:21.97]
[00:23.04]Blenak temen duh rasane,
[00:26.50]Nglakoni dadi rangda bodong..
[00:30.12]Lantaran cerai digantung,
[00:34.50]Sampe kien terkatung-katung..
[00:39.38]
[01:10.00]Blenak temen duh rasane,
[01:13.44]Nglakoni dadi rangda bodong..
[01:17.14]Lantaran cerai digantung,
[01:21.19]Sampe kien terkatung-katung..
[01:25.50]Dilosaken endase,
[01:29.68]Tapi dicekeli buntute..
[01:34.18]Gawe kula sengsara,
[01:37.62]Karna dinambang dawa..
[01:42.49]
[02:09.09]>>>
[02:10.09]>>
[02:11.09]>
[02:12.09]Nangapa sampean
[02:16.49]tega ninggal kula,
[02:20.57]Sampe klalen anak rabi
[02:25.07]ora nafkahi..
[02:28.63]
[02:46.33]Nangapa sampean
[02:50.33]sekiene teka,
[02:54.70]Ngomong kangen anak rabi
[02:59.58]emong mberesi..
[03:04.39]Pengen bareng seumah,
[03:08.33]Sekien wis ora bisa..
[03:13.01]Sebab kula wis rangda,
[03:17.27]Najan masih rangda bodong..
[03:21.57]
[03:24.09]Blenak temen duh rasane,
[03:27.14]Nglakoni dadi rangda bodong..
[03:31.64]Lantaran cerai digantung,
[03:35.21]Sampe kien terkatung-katung..
[03:40.14]Dilosaken endase,
[03:43.64]Tapi dicekeli buntute..
[03:48.45]Gawe kula sengsara,
[03:51.77]Karna dinambang dawa..
[03:56.58]
[04:23.01]>>>
[04:24.01]>>
[04:25.01]>
[04:26.01]Nangapa sampean
[04:30.01]tega ninggal kula,
[04:35.89]Sampe klalen anak rabi
[04:39.46]ora nafkahi..
[04:43.77]
[05:00.45]Nangapa sampean
[05:04.77]sekiene teka,
[05:09.15]Ngomong kangen anak rabi
[05:14.06]emong mberesi..
[05:18.87]Pengen bareng seumah,
[05:22.62]Sekien wis ora bisa..
[05:27.74]Sebab kula wis rangda,
[05:31.56]Najan masih rangda bodong..
[05:35.81]
[05:39.25]Blenak temen duh rasane,
[05:41.87]Nglakoni dadi rangda bodong..
[05:45.46]Lantaran cerai digantung,
[05:49.83]Sampe kien terkatung-katung..
[05:54.33]Dilosaken endase,
[05:58.34]Tapi dicekeli buntute..
[06:02.78]Gawe kula sengsara,
[06:06.20]Karna dinambang dawa..
[06:11.39]
————–
Preview:

Lanang Nakal

Dewi-Kirana_18
Versi: Dewi Kirana

Modus modale dusta,
Tebar tebar pesona..
Akeh wadon terlena dibuai asmara,
Manis ngomong cinta..

Dasar wong lanang nakal,
Rayuane sing handal..
Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
Bli gampang kerayu..
Kasian deh lu..

Dasar lanang nakal,
Gawe ati dugal..
Wadon sing kerayu,
Pasti dadi tumbal..

Dasar lanang jadul,
Ganteng modal dengkul..
Cintane sewakul,
Sesalang sepikul..
Dasar wong lanang nakal,
Pantes dihajar sendal..

reff:
Modus modale dusta,
Tebar tebar pesona..
Akeh wadon terlena dibuai asmara,
Manis ngomong cinta..

Dasar wong lanang nakal,
Rayuane sing handal..
Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
Bli gampang kerayu..
Kasian deh lu..

Dasar lanang nakal,
Gawe ati dugal..
Wadon sing kerayu,
Pasti dadi tumbal..

Dasar lanang jadul,
Ganteng modal dengkul..
Cintane sewakul,
Sesalang sepikul..
Dasar wong lanang nakal,
Pantes dihajar sendal..

reff:
Modus modale dusta,
Tebar tebar pesona..
Akeh wadon terlena dibuai asmara,
Manis ngomong cinta..

Dasar wong lanang nakal,
Rayuane sing handal..
Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
Bli gampang kerayu..
Kasian deh lu..

Dasar lanang nakal,
Gawe ati dugal..
Wadon sing kerayu,
Pasti dadi tumbal..

Dasar lanang jadul,
Ganteng modal dengkul..
Cintane sewakul,
Sesalang sepikul..
Dasar wong lanang nakal,
Pantes dihajar sendal..

Dasar lanang nakal,
Gawe ati dugal..
Wadon sing kerayu,
Pasti dadi tumbal..

Dasar lanang jadul,
Ganteng modal dengkul..
Cintane sewakul,
Sesalang sepikul..
Dasar wong lanang nakal,
Pantes dihajar sendal..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bqbibcch]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Lanang Nakal]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:00.03]Lanang Nakal
[00:00.03]by: Dewi Kirana
[00:38.03]
[00:40.03]>>>
[00:41.03]>>
[00:42.03]>
[00:43.03]Modus modale dusta,
[00:45.16]Tebar tebar pesona..
[00:47.49]Akeh wadon terlena dibuai asmara,
[00:51.31]Manis ngomong cinta..
[00:54.31]
[00:56.99]Dasar wong lanang nakal,
[00:59.57]Rayuane sing handal..
[01:02.50]Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
[01:05.99]Bli gampang kerayu..
[01:08.63]Kasian deh lu..
[01:12.19]Dasar lanang nakal,
[01:14.19]Gawe ati dugal..
[01:17.32]Wadon sing kerayu,
[01:20.20]Pasti dadi tumbal..
[01:23.50]Dasar lanang jadul,
[01:25.87]Ganteng modal dengkul..
[01:28.45]Cintane sewakul,
[01:31.19]Sesalang sepikul..
[01:34.00]Dasar wong lanang nakal,
[01:36.50]Pantes dihajar sendal..
[01:39.69]
[02:04.02]>>>
[02:05.02]>>
[02:06.02]>
[02:07.02]Modus modale dusta,
[02:09.59]Tebar tebar pesona..
[02:12.00]Akeh wadon terlena dibuai asmara,
[02:15.63]Manis ngomong cinta..
[02:19.06]
[02:22.00]Dasar wong lanang nakal,
[02:24.25]Rayuane sing handal..
[02:27.00]Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
[02:30.56]Bli gampang kerayu..
[02:33.31]Kasian deh lu..
[02:36.43]Dasar lanang nakal,
[02:38.87]Gawe ati dugal..
[02:41.88]Wadon sing kerayu,
[02:44.69]Pasti dadi tumbal..
[02:47.88]Dasar lanang jadul,
[02:50.20]Ganteng modal dengkul..
[02:52.82]Cintane sewakul,
[02:55.58]Sesalang sepikul..
[02:59.01]Dasar wong lanang nakal,
[03:01.14]Pantes dihajar sendal..
[03:04.02]
[03:28.06]>>>
[03:29.06]>>
[03:30.06]>
[03:31.06]Modus modale dusta,
[03:34.16]Tebar tebar pesona..
[03:36.64]Akeh wadon terlena dibuai asmara,
[03:39.31]Manis ngomong cinta..
[03:43.13]
[03:46.00]Dasar wong lanang nakal,
[03:48.50]Rayuane sing handal..
[03:51.51]Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
[03:55.13]Bli gampang kerayu..
[03:58.00]Kasian deh lu..
[04:01.00]Dasar lanang nakal,
[04:03.44]Gawe ati dugal..
[04:06.76]Wadon sing kerayu,
[04:09.44]Pasti dadi tumbal..
[04:12.44]Dasar lanang jadul,
[04:14.69]Ganteng modal dengkul..
[04:17.07]Cintane sewakul,
[04:20.00]Sesalang sepikul..
[04:23.50]Dasar wong lanang nakal,
[04:25.63]Pantes dihajar sendal..
[04:30.19]Dasar lanang nakal,
[04:32.26]Gawe ati dugal..
[04:35.14]Wadon sing kerayu,
[04:37.70]Pasti dadi tumbal..
[04:40.83]Dasar lanang jadul,
[04:43.32]Ganteng modal dengkul..
[04:46.26]Cintane sewakul,
[04:48.89]Sesalang sepikul..
[04:52.08]Dasar wong lanang nakal,
[04:54.51]Pantes dihajar sendal..
[04:57.51]
————–
Preview:

Wedang Centol

Dewi-Kirana_17
Versi: Dewi Kirana

Panase jeroan,
Wong digawa demenan,
Due laki rada edan..

Bli mikir anake
Wis pada gede lan wis prawan..
Bapane mabok tukang wedang..

reff:
Sampean mabok,
Ning tukang wedang cetol..
Ning rabi mrengut,
Kaya berokan ngompol..

Pari rong kintal,
Entok kanggo sewakan..
Yen wis dicetol,
Duit sekantong mrojol..
Aduh aduh aduh lara ati,
Kula lara ati..

Bli mikir anake
Wis pada gede lan wis prawan..
Bapane mabok tukang wedang..

reff:
Sampean mabok,
Ning tukang wedang cetol..
Ning rabi mrengut,
Kaya berokan ngompol..

Pari rong kintal,
Entok kanggo sewakan..
Yen wis dicetol,
Duit sekantong mrojol..
Aduh aduh aduh lara ati,
Kula lara ati..

Bli mikir anake
Wis pada gede lan wis prawan..
Bapane mabok tukang wedang..

reff:
Sampean mabok,
Ning tukang wedang cetol..
Ning rabi mrengut,
Kaya berokan ngompol..

Pari rong kintal,
Entok kanggo sewakan..
Yen wis dicetol,
Duit sekantong mrojol..
Aduh aduh aduh lara ati,
Kula lara ati..

Panase jeroan,
Wong digawa demenan,
Due laki rada edan..

Bli mikir anake
Wis pada gede lan wis prawan..
Bapane mabok tukang wedang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ppnlnpch]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Wedang Centol]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:51]
[00:00.01]Wedang Cetol
[00:00.01]byi: Dewi Kirana
[00:47.04]
[00:49.04]>>>
[00:50.04]>>
[00:51.04]>
[00:52.04]Panase jeroan,
[00:58.74]Wong digawa demenan..
[01:04.88]Due laki rada edan..
[01:10.75]
[01:29.88]Bli mikir anake,
[01:36.70]Wis pada gede
[01:39.34]lan wis prawan..
[01:43.14]Bapane mabok tukang wedang..
[01:49.39]
[02:16.06]>>>
[02:17.06]>>
[02:18.06]>
[02:19.06]Sampean mabok,
[02:21.76]Ning tukang wedang cetol..
[02:25.30]Ning rabi mrengut,
[02:28.24]Kaya berokan ngompol..
[02:32.43]
[02:46.31]Pari rong kintal,
[02:48.99]Entok kanggo sewakan..
[02:53.11]Yen wis dicetol,
[02:56.18]Duit sekantong mrojol..
[03:00.55]Aduh aduh aduh lara ati,
[03:06.55]Kula lara ati..
[03:10.56]
[03:14.55]Bli mikir anake,
[03:21.05]Wis pada gede
[03:23.55]lan wis prawan..
[03:27.24]Bapane mabok tukang wedang..
[03:33.61]
[04:00.06]>>>
[04:01.06]>>
[04:02.06]>
[04:03.06]Sampean mabok,
[04:06.16]Ning tukang wedang cetol..
[04:09.56]Ning rabi mrengut,
[04:12.68]Kaya berokan ngompol..
[04:16.80]
[04:30.69]Pari rong kintal,
[04:33.50]Entok kanggo sewakan..
[04:37.43]Yen wis dicetol,
[04:40.37]Duit sekantong mrojol..
[04:44.87]Aduh aduh aduh lara ati,
[04:50.87]Kula lara ati..
[04:54.74]
[04:59.18]Bli mikir anake,
[05:05.50]Wis pada gede
[05:07.68]lan wis prawan..
[05:12.18]Bapane mabok tukang wedang..
[05:17.82]
[05:44.01]>>>
[05:45.01]>>
[05:46.01]>
[05:47.01]Sampean mabok,
[05:50.51]Ning tukang wedang cetol..
[05:53.90]Ning rabi mrengut,
[05:56.97]Kaya berokan ngompol..
[06:01.34]
[06:15.53]Pari rong kintal,
[06:17.90]Entok kanggo sewakan..
[06:21.84]Yen wis dicetol,
[06:24.84]Duit sekantong mrojol..
[06:28.96]Aduh aduh aduh lara ati,
[06:35.22]Kula lara ati..
[06:38.97]
[06:43.09]Panase jeroan,
[06:49.66]Wong digawa demenan..
[06:56.41]Due laki rada edan..
[07:01.97]
[07:22.09]Bli mikir anake,
[07:28.20]Wis pada gede
[07:31.07]lan wis prawan..
[07:34.82]Bapane mabok tukang wedang..
[07:40.38]
————–
Preview:

Kesingkur

Dewi-Kirana_16
Versi: Dewi Kirana

Kenangan indah sing tek alami,
Bli bakal sirna tumekang pati..
Najan raga pisah,
nanging wis nempel ning jiwa,
Sun bli bisa pudar masih peka..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

reff:
Bengen pernah kelipur,
Sekien kula kesingkur..

Bengen pernah nyayangi,
Sekien ditinggal kari..
Larane nancep ning ati..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

reff:
Bengen pernah kelipur,
Sekien kula kesingkur..

Bengen pernah nyayangi,
Sekien ditinggal kari..
Larane nancep ning ati..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

reff:
Bengen pernah kelipur,
Sekien kula kesingkur..

Bengen pernah nyayangi,
Sekien ditinggal kari..
Larane nancep ning ati..

Kenangan indah sing tek alami,
Bli bakal sirna tumekang pati..
Najan raga pisah,
nanging wis nempel ning jiwa,
Sun bli bisa pudar masih peka..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: cqavnhch]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Kesingkur]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:22]
[00:00.02]Kesingkur
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:24.02]
[00:26.89]>>>
[00:27.89]>>
[00:28.89]>
[00:29.89]Kenangan indah sing tek alami,
[00:36.84]Bli bakal sirna tumekang pati..
[00:43.78]Najan raga pisah,
[00:46.78]nanging wis nempel ning jiwa,
[00:50.72]Sun bli bisa pudar masih peka..
[00:57.21]
[01:12.09]Gunung sing duwur ora keukur,
[01:19.04]Laut sing amba ora keraba..
[01:26.04]Kangen ning ati bli bisa mari,
[01:33.22]Nanging angel arepan nemoni..
[01:40.10]
[02:05.09]>>>
[02:06.09]>>
[02:07.09]>
[02:08.09]Bengen pernah kelipur,
[02:12.17]Sekien kula kesingkur..
[02:16.85]
[02:31.13]Bengen pernah nyayangi,
[02:34.75]Sekien ditinggal kari..
[02:39.87]Larane nancep ning ati..
[02:47.50]
[02:49.31]Gunung sing duwur ora keukur,
[02:56.22]Laut sing amba ora keraba..
[03:03.03]Kangen ning ati bli bisa mari,
[03:10.28]Nanging angel arepan nemoni..
[03:17.03]
[03:42.17]>>>
[03:43.17]>>
[03:44.17]>
[03:45.17]Bengen pernah kelipur,
[03:49.10]Sekien kula kesingkur..
[03:53.78]
[04:08.87]Bengen pernah nyayangi,
[04:11.81]Sekien ditinggal kari..
[04:17.06]Larane nancep ning ati..
[04:24.63]
[04:26.19]Gunung sing duwur ora keukur,
[04:33.20]Laut sing amba ora keraba..
[04:40.19]Kangen ning ati bli bisa mari,
[04:47.32]Nanging angel arepan nemoni..
[04:54.01]
[05:19.54]>>>
[05:20.54]>>
[05:21.54]>
[05:22.54]Bengen pernah kelipur,
[05:26.29]Sekien kula kesingkur..
[05:30.78]
[05:45.66]Bengen pernah nyayangi,
[05:48.85]Sekien ditinggal kari..
[05:53.80]Larane nancep ning ati..
[06:01.49]
[06:03.23]Kenangan indah sing tek alami,
[06:09.55]Bli bakal sirna tumekang pati..
[06:17.04]Najan raga pisah,
[06:20.24]nanging wis nempel ning jiwa,
[06:24.04]Sun bli bisa pudar masih peka..
[06:30.36]
[06:45.30]Gunung sing duwur ora keukur,
[06:51.98]Laut sing amba ora keraba..
[06:59.36]Kangen ning ati bli bisa mari,
[07:06.49]Nanging angel arepan nemoni..
[07:13.61]
————-
Preview:

Durung Jodoh

Dewi-Kirana_11
Versi: Dewi Kirana

Najan pada bae demene,
Sayang langka jodoh..
Aja cilik ati aja putus asa,
Cinta kula ning kakang bli bakal robah..

Sayang aja sedih,
Usapen banyu mata kakang..
Mungkin durung jodoh kula karo kakang,
Aja sedih cintane kakang tek rawati..
Ning njero ati..

reff:
Kakang kien bokat durung jodoh,
Tapi bokat mengko besuk jodoh ketemu tua..

Sayang najan raga kita pisah,
Nanging ning batine urip kaya slalu barengan..
Seminggu sepisan ketemu ning hayalan,
Bukti kesetiaan najan cuma ning impian..

Sayang aja sedih,
Usapen banyu mata kakang..
Mungkin durung jodoh kula karo kakang,
Aja sedih cintane kakang tek rawati..
Ning njero ati..

reff:
Kakang kien bokat durung jodoh,
Tapi bokat mengko besuk jodoh ketemu tua..

Sayang najan raga kita pisah,
Nanging ning batine urip kaya slalu barengan..
Seminggu sepisan ketemu ning hayalan,
Bukti kesetiaan najan cuma ning impian..

Sayang aja sedih,
Usapen banyu mata kakang..
Mungkin durung jodoh kula karo kakang,
Aja sedih cintane kakang tek rawati..
Ning njero ati..

reff:
Kakang kien bokat durung jodoh,
Tapi bokat mengko besuk jodoh ketemu tua..

Sayang najan raga kita pisah,
Nanging ning batine urip kaya slalu barengan..
Seminggu sepisan ketemu ning hayalan,
Bukti kesetiaan najan cuma ning impian..

Sayang aja sedih,
Usapen banyu mata kakang..
Mungkin durung jodoh kula karo kakang,
Aja sedih cintane kakang tek rawati..
Ning njero ati..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nlvhhbch]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Durung Jodoh]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 9:50]
[00:00.50]Durung Jodoh
[00:00.50]by: Dewi Kirana
[00:07.50]
[00:09.50]>>>
[00:10.50]>>
[00:11.50]>
[00:12.50]Najan pada bae demene,
[00:27.56]Sayang langka jodoh..
[00:33.93]Aja cilik ati aja putus asa,
[00:43.00]Cinta kula ning kakang
[00:48.62]bli bakal robah..
[00:52.30]
[00:54.61]Sayang aja sedih,
[01:02.68]Usapen banyu mata kakang..
[01:14.68]Mungkin durung jodoh
[01:19.05]kula karo kakang,
[01:24.11]Aja sedih
[01:27.11]cintane kakang tek rawati..
[01:34.98]Ning njero ati..
[01:40.92]
[01:57.21]>>>
[01:58.21]>>
[01:59.21]>
[02:00.21]Kakang kien bokat
[02:07.72]durung jodoh,
[02:13.59]Tapi bokat mengko
[02:19.53]besuk jodoh ketemu tua..
[02:29.46]
[02:36.97]Sayang najan raga kita pisah,
[02:47.90]Nanging ning batine
[02:53.66]urip kaya slalu barengan..
[03:03.28]Seminggu sepisan
[03:09.46]ketemu ning hayalan,
[03:13.85]Bukti kesetiaan
[03:18.21]najan cuma ning impian..
[03:23.46]
[03:31.28]Sayang aja sedih,
[03:40.21]Usapen banyu mata kakang..
[03:52.72]Mungkin durung jodoh
[03:57.04]kula karo kakang,
[04:02.22]Aja sedih
[04:05.16]cintane kakang tek rawati..
[04:13.54]Ning njero ati..
[04:18.75]
[04:35.01]>>>
[04:36.01]>>
[04:37.01]>
[04:38.01]Kakang kien bokat
[04:44.09]durung jodoh,
[04:51.03]Tapi bokat mengko
[04:57.16]besuk jodoh ketemu tua..
[05:07.22]
[05:12.54]Sayang najan raga kita pisah,
[05:25.42]Nanging ning batine
[05:31.23]urip kaya slalu barengan..
[05:41.60]Seminggu sepisan
[05:46.66]ketemu ning hayalan,
[05:50.85]Bukti kesetiaan
[05:55.61]najan cuma ning impian..
[06:01.10]
[06:13.10]Sayang aja sedih,
[06:21.38]Usapen banyu mata kakang..
[06:33.63]Mungkin durung jodoh
[06:38.20]kula karo kakang,
[06:43.07]Aja sedih
[06:46.76]cintane kakang tek rawati..
[06:54.14]Ning njero ati..
[06:59.95]
[07:16.01]>>>
[07:17.01]>>
[07:18.01]>
[07:19.01]Kakang kien bokat
[07:26.04]durung jodoh,
[07:32.30]Tapi bokat mengko
[07:38.23]besuk jodoh ketemu tua..
[07:47.36]
[07:53.74]Sayang najan raga kita pisah,
[08:06.61]Nanging ning batine
[08:12.69]urip kaya slalu barengan..
[08:22.80]Seminggu sepisan
[08:28.56]ketemu ning hayalan,
[08:32.49]Bukti kesetiaan
[08:36.81]najan cuma ning impian..
[08:42.43]
[08:49.75]Sayang aja sedih,
[08:59.12]Usapen banyu mata kakang..
[09:09.87]Mungkin durung jodoh
[09:15.38]kula karo kakang,
[09:20.75]Aja sedih
[09:24.24]cintane kakang tek rawati..
[09:31.81]Ning njero ati..
[09:37.50]
————
Preview:

Jodoh Tukar

Dewi-Kirana_4
Versi: Dewi Kirana

Wong lanang gede endase,
Ning rabi kaya sengit bae..
Tek suguhi susu roti,
Sampean malah ngumbangi..

Apa kien jodoh tukar,
Saban dina pasti urusan..
Tek alusi tek ademi,
Angger ora mari-mari..

reff:
Ati bli kuat nahan sabar,
Laki gede cemburuan..

Esuk sore kula ditukari,
Angger bengi dikekepi..
Dasare sampean masih gabug eman,
Ngomong sengit tapi sayang..

Apa kien jodoh tukar,
Saban dina pasti urusan..
Tek alusi tek ademi,
Angger ora mari-mari..

reff:
Ati bli kuat nahan sabar,
Laki gede cemburuan..

Esuk sore kula ditukari,
Angger bengi dikekepi..
Dasare sampean masih gabug eman,
Ngomong sengit tapi sayang..

Apa kien jodoh tukar,
Saban dina pasti urusan..
Tek alusi tek ademi,
Angger ora mari-mari..

reff:
Ati bli kuat nahan sabar,
Laki gede cemburuan..

Esuk sore kula ditukari,
Angger bengi dikekepi..
Dasare sampean masih gabug eman,
Ngomong sengit tapi sayang..

Apa kien jodoh tukar,
Saban dina pasti urusan..
Tek alusi tek ademi,
Angger ora mari-mari..
—————-
[ver: lyrics]
[id: csnkacch]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Jodoh Tukar]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:30]
[00:01.02]Jodoh Tukar – Dewi Kirana
[00:35.02]
[00:37.02]>>>
[00:38.02]>>
[00:39.02]>
[00:40.02]Wong lanang gede endase,
[00:45.59]Ning rabi kaya sengit bae..
[00:52.95]Tek suguhi susu roti,
[01:00.15]Sampean malah ngumbangi..
[01:05.14]
[01:18.26]Apa kien jodoh tukar,
[01:24.50]Saban dina pasti urusan..
[01:32.31]Tek alusi tek ademi,
[01:39.07]Angger ora mari-mari..
[01:44.31]
[02:08.41]>>>
[02:09.41]>>
[02:10.41]>
[02:11.41]Ati bli kuat nahan sabar,
[02:19.00]Laki gede cemburuan..
[02:25.82]
[02:40.07]Esuk sore kula ditukari,
[02:47.64]Angger bengi dikekepi..
[02:55.13]Dasare sampean
[02:57.76]masih gabug eman,
[03:01.32]Ngomong sengit tapi sayang..
[03:08.57]
[03:11.45]Apa kien jodoh tukar,
[03:17.88]Saban dina pasti urusan..
[03:25.52]Tek alusi tek ademi,
[03:32.14]Angger ora mari-mari..
[03:38.08]
[04:02.00]>>>
[04:03.00]>>
[04:04.00]>
[04:05.00]Ati bli kuat nahan sabar,
[04:12.40]Laki gede cemburuan..
[04:19.06]
[04:33.36]Esuk sore kula ditukari,
[04:41.18]Angger bengi dikekepi..
[04:48.38]Dasare sampean
[04:50.88]masih gabug eman,
[04:54.57]Ngomong sengit tapi sayang..
[05:01.81]
[05:04.00]Apa kien jodoh tukar,
[05:10.94]Saban dina pasti urusan..
[05:19.00]Tek alusi tek ademi,
[05:25.51]Angger ora mari-mari..
[05:31.26]
[05:55.02]>>>
[05:56.02]>>
[05:57.02]>
[05:58.02]Ati bli kuat nahan sabar,
[06:05.54]Laki gede cemburuan..
[06:12.23]
[06:26.54]Esuk sore kula ditukari,
[06:34.17]Angger bengi dikekepi..
[06:41.67]Dasare sampean
[06:44.11]masih gabug eman,
[06:47.86]Ngomong sengit tapi sayang..
[06:55.11]
[06:59.01]Apa kien jodoh tukar,
[07:04.60]Saban dina pasti urusan..
[07:12.22]Tek alusi tek ademi,
[07:18.84]Angger ora mari-mari..
[07:24.97]
———–
Preview: