Tegelan Temen


Versi: Dewi Kirana

Ora kuat nyangga larane,
Ora sanggup nanggung deritane..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

reff:
Sepuas-puas sampean nggawe lelara,
Tanpa perasaan kula dianggep boneka..

Mending terus terang,
Lamun kakang wis bli sayang..
Aja ninggalaken,
Kula wong kang lagi demen..
Duh kakang tegelan temen..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

reff:
Sepuas-puas sampean nggawe lelara,
Tanpa perasaan kula dianggep boneka..

Mending terus terang,
Lamun kakang wis bli sayang..
Aja ninggalaken,
Kula wong kang lagi demen..
Duh kakang tegelan temen..

Ora kuat nyangga larane,
Ora sanggup nanggung deritane..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..
————————
[ver: lyrics]
[id: habkhcci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Tegelan Temen]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:23]
[00:00.02]Tegelan Temen
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:47.02]
[00:49.02]>>>
[00:50.02]>>
[00:51.02]>
[00:52.02]Ora kuat nyangga larane,
[00:58.64]Ora sanggup nanggung deritane..
[01:05.69]
[01:14.03]Tanpa salah apa maning dosa,
[01:21.29]Sampean tega ninggalaken kula..
[01:27.89]Tanpa salah..
[01:32.87]
[02:00.06]>>>
[02:01.06]>>
[02:02.06]>
[02:03.06]Sepuas-puas
[02:05.61]sampean nggawe lelara,
[02:09.41]Tanpa perasaan
[02:13.07]kula dianggep boneka..
[02:17.18]
[02:31.72]Mending terus terang
[02:34.24]lamun kakang wis bli sayang..
[02:38.65]Aja ninggalaken
[02:42.32]kula wong kang lagi demen..
[02:45.57]Duh kakang tegelan temen..
[02:52.55]
[02:55.68]Tanpa salah apa maning dosa,
[03:02.05]Sampean tega ninggalaken kula..
[03:08.76]Tanpa salah..
[03:13.73]
[03:40.48]>>>
[03:41.48]>>
[03:42.48]>
[03:43.48]Sepuas-puas
[03:46.02]sampean nggawe lelara,
[03:50.06]Tanpa perasaan
[03:53.54]kula dianggep boneka..
[03:57.02]
[04:12.49]Mending terus terang
[04:15.27]lamun kakang wis bli sayang..
[04:19.37]Aja ninggalaken
[04:22.73]kula wong kang lagi demen..
[04:26.21]Duh kakang tegelan temen..
[04:32.29]
[04:36.33]Ora kuat nyangga larane,
[04:42.50]Ora sanggup nanggung deritane..
[04:48.96]
[04:58.58]Tanpa salah apa maning dosa,
[05:04.72]Sampean tega ninggalaken kula..
[05:11.50]Tanpa salah..
[05:16.28]
—————
Preview:

Advertisements