Golek Bojo


Versi: Mas Herman ft. Dewi Asty

Lk:
Lombok ijo sayur asem,
Iwak tempe sambel trasi..
Pengen bojo,
Nanging isih wedi..

Pr:
Klambi abang numpak kreto,
Semarang tekane yogja..
Yen sembranan,
Luwih becik ojo..

Lk:
Yen tenanan dhik,
Terus kudu ngopo..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepmu opo..

Lk:
Didodel mlakune mogel,
Lagi ngetren jare model..
Koyo gelem,
Koyo angel-angel..

Pr:
Pelem gadhung nggo lutisan,
Gulo jowo gulo aren..
Sopo gelem,
Sopo-sopo angel..

Lk:
Yen wis gelem dhik,
Aku kudu ngopo..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepe opo..

Lk:
Krambil ijo sing enom degan,
Mbok menowo jodo yen isih legan..
Pr:
Simbah ngobong menyan mbakone nggo susuran,
Aku iki mas yo isih perawan..

Lk:
Emping mlinjo kanggo suguhan,
Golek bojo kanggo tenanan..
Pr:
Janur mas pucuk’e klopo,
Kudu matur mas ibu lan romo..

reff:
Lk:
Didodel mlakune mogel,
Lagi ngetren jare model..
Koyo gelem,
Koyo angel-angel..

Pr:
Pelem gadhung nggo lutisan,
Gulo jowo gulo aren..
Sopo gelem,
Sopo-sopo angel..

Lk:
Yen wis gelem dhik,
Aku terus piye..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepe opo..

Lk:
Krambil ijo sing enom degan,
Mbok menowo jodo yen isih legan..
Pr:
Simbah ngobong menyan mbakone nggo susuran,
Aku iki mas yo isih perawan..

Lk:
Emping mlinjo kanggo suguhan,
Golek bojo kanggo tenanan..
Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
Lk: Ayo’ to..
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
Lk: He emm..
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zzuwhuci]
[ar: Mas Herman ft. Dewi Asty]
[ti: Golek Bojo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.04]Golek Bojo
[00:00.04]by: Mas Herman ft. Dewi Asty
[00:15.04]
[00:17.04]>>>
[00:18.04]>>
[00:19.04]>
[00:20.04]Lk: Lombok ijo sayur asem,
[00:23.54]Lk: Iwak tempe sambel trasi..
[00:28.33]Lk: Pengen bojo,
[00:30.25]Lk: Nanging isih wedi..
[00:33.24]
[00:35.05]Pr: Klambi abang numpak kreto,
[00:38.58]Pr: Semarang tekane yogja..
[00:43.36]Pr: Yen sembranan,
[00:45.35]Pr: Luwih becik ojo..
[00:48.82]Lk: Yen tenanan dhik,
[00:50.87]Lk: Terus kudu ngopo..
[00:53.61]Pr: Ora ngerti mas,
[00:55.53]Pr: Karepmu opo..
[00:58.70]
[01:02.30]Lk: Didodel mlakune mogel,
[01:05.90]Lk: Lagi ngetren jare model..
[01:11.25]Lk: Koyo gelem,
[01:13.24]Lk: Koyo angel-angel..
[01:16.65]Pr: Pelem gadhung nggo lutisan,
[01:21.24]Pr: Gulo jowo gulo aren..
[01:26.22]Pr: Sopo gelem,
[01:28.08]Pr: Sopo-sopo angel..
[01:31.62]Lk: Yen wis gelem dhik,
[01:33.66]Lk: Aku kudu ngopo..
[01:36.46]Pr: Ora ngerti mas,
[01:38.39]Pr: Karepe opo..
[01:41.74]Lk: Krambil ijo sing enom degan,
[01:47.33]Lk: Mbok menowo jodo yen isih legan..
[01:52.61]Pr: Simbah ngobong menyan
[01:55.16]Pr: mbakone nggo susuran,
[01:58.14]Pr: Aku iki mas yo isih perawan..
[02:03.03]Lk: Emping mlinjo kanggo suguhan,
[02:07.39]Lk: Golek bojo kanggo tenanan..
[02:12.24]Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
[02:17.02]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[02:22.54]
[02:32.02]>>>
[02:33.02]>>
[02:34.02]>
[02:35.02]Lk: Didodel mlakune mogel,
[02:39.08]Lk: Lagi ngetren jare model..
[02:44.07]Lk: Koyo gelem,
[02:45.99]Lk: Koyo angel-angel..
[02:50.53]Pr: Pelem gadhung nggo lutisan,
[02:54.56]Pr: Gulo jowo gulo aren..
[02:58.97]Pr: Sopo gelem,
[03:01.08]Pr: Sopo-sopo angel..
[03:04.75]Lk: Yen wis gelem dhik,
[03:06.54]Lk: Aku terus piye..
[03:10.35]Pr: Ora ngerti mas,
[03:12.34]Pr: Karepe opo..
[03:15.64]Lk: Krambil ijo sing enom degan,
[03:21.16]Lk: Mbok menowo jodo yen isih legan..
[03:26.62]Pr: Simbah ngobong menyan
[03:29.29]Pr: mbakone nggo susuran,
[03:31.90]Pr: Aku iki mas yo isih perawan..
[03:36.37]Lk: Emping mlinjo kanggo suguhan,
[03:41.23]Lk: Golek bojo kanggo tenanan..
[03:46.31]Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
[03:50.97]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[03:56.68]Lk: Ayo’ to..
[03:57.29]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[04:01.39]Lk: He emm..
[04:02.16]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[04:07.13]
————–
Preview:

Advertisements

Ojo Dumeh (dewi asty)

Dewi-Asty
Versi: Dewi Asty

Ojo.., mung nyawang klambine
Ojo.., mung nyawang rupane..
Ojo.., mung nyawang bandhane
Kabeh iku, mung dadi kembang lambe..

Ojo.., mung nyawang endahe
Ojo.., mung nyawang wernane..
Ojo.., mung nyawang muktine
Mergo mati, ora nggowo donyane..

reff:
Sejatine bondho
Rupo endah lan busono..
Kuwi kabeh mau
Namung sak dermo..

Ojo kanti gawe,
Lali wayah awan wengi..
Kabeh bondho dunyo ono sing duweni,
Eling marang gusti kang moho suci..

Ojo.., mung nyawang klambine
Ojo.., mung nyawang rupane..
Ojo.., mung nyawang bandhane
Kabeh iku, mung dadi kembang lambe..

Ojo.., mung nyawang endahe
Ojo.., mung nyawang wernane..
Ojo.., mung nyawang muktine
Mergo mati, ora nggowo donyane..

reff:
Sejatine bondho
Rupo endah lan busono..
Kuwi kabeh mau
Namung sak dermo..

Ojo kanti gawe,
Lali wayah awan wengi..
Kabeh bondho dunyo ono sing duweni,
Eling marang gusti kang moho suci..
Eling marang gusti kang moho suci..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Dewi Asty]
[ti: Ojo Dumeh]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[id: ppbqnosw]
[00:01.89]Ojo Dumeh – Dewi Asty
[00:40.89]
[00:43.89]>>>
[00:44.89]>>
[00:45.89]>
[00:46.89]Ojo.., mung nyawang klambine
[00:54.57]Ojo.., mung nyawang rupane..
[01:01.79]Ojo.., mung nyawang bandhane
[01:09.11]Kabeh iku,
[01:11.10]mung dadi kembange lambe..
[01:17.80]
[01:22.25]Ojo.., mung nyawang endahe
[01:30.02]Ojo.., mung nyawang wernane..
[01:37.27]Ojo.., mung nyawang muktine
[01:44.45]Mergo mati
[01:45.93]ora nggowo donyane..
[01:52.77]
[01:55.52]==dewi asty,ojo dumeh==
[02:00.85]
[02:03.85]>>>
[02:04.85]>>
[02:05.85]>
[02:06.85]Sejatine bondho
[02:09.80]rupo endah lan busono..
[02:14.65]Kuwi kabeh mau
[02:17.14]namung sak dermo..
[02:22.24]
[02:29.69]Ojo kanti gawe,
[02:31.83]lali wayah awan wengi..
[02:36.79]Kabeh bondho dunyo
[02:39.37]ono sing duweni..
[02:43.84]Eling marang gusti
[02:46.70]kang moho suci..
[02:51.43]Ojo.., mung nyawang klambine
[02:58.44]Ojo.., mung nyawang rupane..
[03:05.36]Ojo.., mung nyawang bandhane
[03:12.64]Kabeh iku,
[03:14.78]mung dadi kembange lambe..
[03:21.08]
[03:26.21]Ojo.., mung nyawang endahe
[03:33.37]Ojo.., mung nyawang wernane..
[03:40.60]Ojo.., mung nyawang muktine
[03:47.63]Mergo mati
[03:49.38]ora nggowo donyane..
[03:56.06]
[03:59.54]==ojo dumeh,dewi asty==
[04:04.08]
[04:07.08]>>>
[04:08.08]>>
[04:09.08]>
[04:10.08]Sejatine bondho
[04:12.87]rupo endah lan busono..
[04:18.19]Kuwi kabeh mau
[04:20.06]namung sak dermo..
[04:26.19]
[04:32.55]Ojo kanti gawe,
[04:34.72]lali wayah awan wengi..
[04:40.07]Kabeh bondho dunyo
[04:42.22]ono sing duweni..
[04:47.62]Eling marang gusti
[04:49.71]kang moho suci..
[04:54.55]Eling marang gusti
[04:56.83]kang moho suci..
[05:01.88]
———–
Preview:

Ra Sanggup

Ciptaan : ??
Vokal : Dewi Asty
Produksi : (c)2013,SRP

Ra sanggup.., aku ra sanggup
Tenan aku ra sanggup..,
Yen to urip iki, tanpo sliramu..

Ra kuat.., aku ra kuat..
Jujur kondho? ra kuat,
Mergo kulinoku, cedhak nang sandhingmu
Aku ra sanggup, ra sanggup..

Abote atiku, koyo nyonggo watu
Sabendino kangen ra biso turu,
Sak kecape crito,
Ra bakal aku ninggalke sliramu..

Roso tresno iki, koyo banyu mili
Amargo tresno ning kersoning ati,
Mulo kuwi ojo, tak suwun atiku ojo dilarani..

reff:
Ra kuat, aku ra kuat..
Jujur kondho ra kuat,
Mergo kulinoku, cedhak nang sandhingmu
Aku ra sanggup, ra sanggup..

Abote atiku, koyo nyonggo watu
Sabendino kangen ra biso turu,
Sak kecape crito, ra bakal aku ninggalke sliramu..

Roso tresno iki, koyo banyu mili
Amargo tresno ning kersoning ati,
Mulo kuwi ojo, tak suwun atiku ojo dilarani.
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: zbsaplsw]
[ar: Dewi Asty]
[ti: Ra Sanggup]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:01.03]Ra Sanggup
[00:25.03]Versi : Dewi Asty
[00:28.03][01:36.62][02:04.83][02:30.19][03:35.66][04:29.81]
[00:31.03][02:58.19]>>>
[00:32.03][02:59.19]>>
[00:33.03][03:00.19]>
[00:34.03]Ra sanggup.., aku ra sanggup
[00:45.47]Tenan aku ra sanggup..,
[00:51.32]Yen to urip iki, tanpo sliramu..
[00:59.82][03:01.19]Ra kuat.., aku ra kuat..
[01:11.32][03:13.48]Jujur kondho ra kuat,
[01:18.35][03:17.78]Mergo kulinoku, cedhak nang sandhingmu
[01:27.70][03:27.08]Aku ra sanggup, ra sanggup..
[01:39.76][03:39.29]Abote atiku, koyo nyonggo watu
[01:46.33][03:45.54]Sabendino kangen ra biso turu,
[01:53.12][03:52.60]Sak kecape crito,
[01:56.08][03:55.60]Ra bakal aku ninggalke sliramu..
[02:06.94][04:05.81]Roso tresno iki, koyo banyu mili
[02:13.47][04:12.65]Amargo? tresno ning kersoning ati,
[02:20.52][04:19.40]Mulo kuwi ojo? ,
[02:23.30][04:22.40]Tak suwun atiku ojo dilarani..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=v1Ax7mo_hoU

Kuwarasan

Ciptaan : ??
Vokal : Dewi Asty
Produksi : ??

UMPOMO WIT-WITAN, IJO GODHONGE
YEN TITI WANCINE, THUKUL KEMBANGE
KOYO SING WIS, TAK RASAKKE
KATRESNANKU MARANG KOWE..

BIYEN KEKANCAN, YO MUNG KEKANCAN
SAIKI PACARAN, DISAYANG SAYANG
ORA KROSO, ORA NGIRO
THUKUL JALARAN KULINO..

YO MUNG KOWE, RA ONO LIYANE
TAK PASRAHKE, URIP NGANTI TEMBE..

SURINAME KENANGAN..,(suriname kenangan)..
ING DESOMU KUWARASAN,
KETEMU SEPISANAN,
YO MUNG SAWANG-SAWANGAN,
UWIS KETEKAN..

SURINAME KENANGAN..,(suriname kenangan)..
ING DESOMU KUWARASAN,
NAJAN URIP NING HOLLAND,
AKU TANSAH KELINGAN,
TANSAH KELINGAN..

kembali keatas..umpomo wit witan…
reff :
YO MUNG KOWE, RA ONO LIYANE
TAK PASRAHKE, URIP NGANTI TEMBE..

SURINAME KENANGAN..,(suriname kenangan)..
ING DESOMU KUWARASAN,
KETEMU SEPISANAN,
YO MUNG SAWANG-SAWANGAN,
UWIS KETEKAN..

SURINAME KENANGAN..,(suriname kenangan)..
ING DESOMU KUWARASAN,
NAJAN URIP NING HOLLAND,
AKU TANSAH KELINGAN,
TANSAH KELINGAN..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[ar: Dewi Asty]
[ti: Kuwarasan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:01.01]Kuwarasan
[00:08.01]Versi : Dewi Asty
[00:10.01][03:21.28]
[00:12.01]>>>
[00:13.01]>>
[00:14.01]>
[00:15.01][01:47.89]UMPOMO WIT-WITAN, IJO GODHONGE
[00:18.40][01:52.42]YEN TITI WANCINE, THUKUL KEMBANGE
[00:22.35][01:56.22]KOYO SING WIS, TAK RASAKKE
[00:26.40][02:00.21]KATRESNANKU MARANG KOWE..
[00:31.16][02:05.10]BIYEN KEKANCAN, YO MUNG KEKANCAN
[00:34.79][02:08.63]SAIKI PACARAN, DISAYANG SAYANG
[00:38.53][02:12.35]ORA KROSO, ORA NGIRO
[00:42.55][02:16.27]THUKUL JALARAN KULINO..
[00:47.66][02:21.58]YO MUNG KOWE, RA ONO LIYANE
[00:55.35][02:29.82]TAK PASRAHKE, URIP NGANTI TEMBE..
[01:06.25][01:28.17][02:40.09][03:01.47]SURINAME KENANGAN..,(suriname kenangan)..
[01:13.99][01:35.24][02:47.77][03:08.97]ING DESOMU KUWARASAN,
[01:18.27][02:51.96]KETEMU SEPISANAN,
[01:19.85][02:53.35]YO MUNG SAWANG-SAWANGAN,
[01:21.73][02:55.56]UWIS KETEKAN..
[01:39.82][03:13.39]NAJAN URIP NING HOLLAND,
[01:41.75][03:15.13]AKU TANSAH KELINGAN,
[01:43.80][03:17.83]TANSAH KELINGAN..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=by1hPkyU9jE