Golek Bojo


Versi: Mas Herman ft. Dewi Asty

Lk:
Lombok ijo sayur asem,
Iwak tempe sambel trasi..
Pengen bojo,
Nanging isih wedi..

Pr:
Klambi abang numpak kreto,
Semarang tekane yogja..
Yen sembranan,
Luwih becik ojo..

Lk:
Yen tenanan dhik,
Terus kudu ngopo..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepmu opo..

Lk:
Didodel mlakune mogel,
Lagi ngetren jare model..
Koyo gelem,
Koyo angel-angel..

Pr:
Pelem gadhung nggo lutisan,
Gulo jowo gulo aren..
Sopo gelem,
Sopo-sopo angel..

Lk:
Yen wis gelem dhik,
Aku kudu ngopo..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepe opo..

Lk:
Krambil ijo sing enom degan,
Mbok menowo jodo yen isih legan..
Pr:
Simbah ngobong menyan mbakone nggo susuran,
Aku iki mas yo isih perawan..

Lk:
Emping mlinjo kanggo suguhan,
Golek bojo kanggo tenanan..
Pr:
Janur mas pucuk’e klopo,
Kudu matur mas ibu lan romo..

reff:
Lk:
Didodel mlakune mogel,
Lagi ngetren jare model..
Koyo gelem,
Koyo angel-angel..

Pr:
Pelem gadhung nggo lutisan,
Gulo jowo gulo aren..
Sopo gelem,
Sopo-sopo angel..

Lk:
Yen wis gelem dhik,
Aku terus piye..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepe opo..

Lk:
Krambil ijo sing enom degan,
Mbok menowo jodo yen isih legan..
Pr:
Simbah ngobong menyan mbakone nggo susuran,
Aku iki mas yo isih perawan..

Lk:
Emping mlinjo kanggo suguhan,
Golek bojo kanggo tenanan..
Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
Lk: Ayo’ to..
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
Lk: He emm..
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Ojo Dumeh (dewi asty)


Versi: Dewi Asty

Ojo.., mung nyawang klambine
Ojo.., mung nyawang rupane..
Ojo.., mung nyawang bandhane
Kabeh iku, mung dadi kembange lambe..

Ojo.., mung nyawang endahe
Ojo.., mung nyawang wernane..
Ojo.., mung nyawang muktine
Mergo mati, ora nggowo donyane..

reff:
Sejatine bondho rupo endah lan busono,
Kuwi kabeh mau namung sak dermo..

Ojo kanti gawe, lali wayah awan wengi
Kabeh bondho dunyo ono sing duweni..
Eling marang gusti kang moho suci..

Ojo.., mung nyawang klambine
Ojo.., mung nyawang rupane..
Ojo.., mung nyawang bandhane
Kabeh iku, mung dadi kembange lambe..

Ojo.., mung nyawang endahe
Ojo.., mung nyawang wernane..
Ojo.., mung nyawang muktine
Mergo mati, ora nggowo donyane..

reff:
Sejatine bondho rupo endah lan busono,
Kuwi kabeh mau namung sak dermo..

Ojo kanti gawe, lali wayah awan wengi
Kabeh bondho dunyo ono sing duweni..
Eling marang gusti kang moho suci..
Eling marang gusti kang moho suci..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12