Patung Pajangan


Versi: Dewi Anjani

Aja gawe mules ning weteng,
Aja gawe pikiran pangleng..
Turu bareng ora gelem,
Ndodok loroan raine minger..

Percuma kula kawinan,
Yen turu pisah-pisahan..
Gulang-guling dewek bae,
Arep kapan kula disandunge..

reff:
Wis luwih sewulan kula kawinan,
Tapi durung pernah asih-asihan..

Yen kakang bli cinta,
Nangapa ngawin kula..
Aja gawe ketuwon,
Ning atine wong wadon..
Kula dudu patung pajangan,
Tapi kula rabine sampean..

Percuma kula kawinan,
Yen turu pisah-pisahan..
Gulang-guling dewek bae,
Arep kapan kula disandunge..

reff:
Wis luwih sewulan kula kawinan,
Tapi durung pernah asih-asihan..

Yen kakang bli cinta,
Nangapa ngawin kula..
Aja gawe ketuwon,
Ning atine wong wadon..
Kula dudu patung pajangan,
Tapi kula rabine sampean..

Aja gawe mules ning weteng,
Aja gawe pikiran pangleng..
Turu bareng ora gelem,
Ndodok loroan raine minger..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Jaluk Imbuh


Versi: Dewi Anjani

wis ora pengen wis ora ngeli,
Wis ora sudi ora arep ngladeni..

Wis ora napsu wis ora kolu,
Wis ora butuh ora usah ngerayu..
Aja mene mene wis los mana bae,
Bli kiyeng ngladenane wis ora pengen..

reff:
Idih bli kalem isin sampean teka maning,
Apa sih maksude apa sih perlune..

Uwis aja ngerayu bli bakal sun ketipu,
Kula gan wis weruh apa sing dituju..
Dasare sing jaluk imbuh..

Wis ora napsu wis ora kolu,
Wis ora butuh ora usah ngerayu..
Aja mene mene wis los mana bae,
Bli kiyeng ngladenane wis ora pengen..

reff:
Idih bli kalem isin sampean teka maning,
Apa sih maksude apa sih perlune..

Uwis aja ngerayu bli bakal sun ketipu,
Kula gan wis weruh apa sing dituju..
Dasare sing jaluk imbuh..

wis ora pengen wis ora ngeli,
Wis ora sudi ora arep ngladeni..

Wis ora napsu wis ora kolu,
Wis ora butuh ora usah ngerayu..
Aja mene mene wis los mana bae,
Bli kiyeng ngladenane wis ora pengen..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
123