Patung Pajangan

Dewi-Anjani_1
Versi: Dewi Anjani

Aja gawe mules ning weteng,
Aja gawe pikiran pangleng..
Turu bareng ora gelem,
Ndodok loroan raine minger..

Percuma kula kawinan,
Yen turu pisah-pisahan..
Gulang-guling dewek bae,
Arep kapan kula disandunge..

reff:
Wis luwih sewulan kula kawinan,
Tapi durung pernah asih-asihan..

Yen kakang bli cinta,
Nangapa ngawin kula..
Aja gawe ketuwon,
Ning atine wong wadon..
Kula dudu patung pajangan,
Tapi kula rabine sampean..

Percuma kula kawinan,
Yen turu pisah-pisahan..
Gulang-guling dewek bae,
Arep kapan kula disandunge..

reff:
Wis luwih sewulan kula kawinan,
Tapi durung pernah asih-asihan..

Yen kakang bli cinta,
Nangapa ngawin kula..
Aja gawe ketuwon,
Ning atine wong wadon..
Kula dudu patung pajangan,
Tapi kula rabine sampean..

Aja gawe mules ning weteng,
Aja gawe pikiran pangleng..
Turu bareng ora gelem,
Ndodok loroan raine minger..
——————
[ver: lyrics]
[id: uwunbnch]
[ar: Dewi Anjani]
[ti: Patung Pajangan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:00.02]Patung Pajangan
[00:00.02]by: Dewi Anjani
[00:50.02]
[00:52.38]>>>
[00:53.38]>>
[00:54.38]>
[00:55.38]Aja gawe mules ning weteng,
[01:00.32]Aja gawe pikiran pangleng..
[01:06.90]Turu bareng ora gelem,
[01:13.46]Ndodok loroan raine minger..
[01:22.16]
[01:36.90]Percuma kula kawinan,
[01:41.27]Yen turu pisah-pisahan..
[01:48.22]Gulang-guling dewek bae,
[01:54.28]Arep kapan kula disandunge..
[02:03.71]
[02:26.96]>>>
[02:27.96]>>
[02:28.96]>
[02:29.96]Wis luwih sewulan kula kawinan,
[02:35.96]Tapi durung pernah asih-asihan..
[02:42.58]
[02:55.78]Yen kakang bli cinta,
[02:58.72]Nangapa ngawin kula..
[03:01.90]Aja gawe ketuwon,
[03:04.84]Ning atine wong wadon..
[03:08.66]Kula dudu patung pajangan,
[03:12.28]Tapi kula rabine sampean..
[03:19.34]
[03:21.22]Percuma kula kawinan,
[03:26.89]Yen turu pisah-pisahan..
[03:32.90]Gulang-guling dewek bae,
[03:38.82]Arep kapan kula disandunge..
[03:47.88]
[04:11.76]>>>
[04:12.76]>>
[04:13.76]>
[04:14.76]Wis luwih sewulan kula kawinan,
[04:20.94]Tapi durung pernah asih-asihan..
[04:27.50]
[04:40.51]Yen kakang bli cinta,
[04:43.40]Nangapa ngawin kula..
[04:46.57]Aja gawe ketuwon,
[04:49.40]Ning atine wong wadon..
[04:53.39]Kula dudu patung pajangan,
[04:56.89]Tapi kula rabine sampean..
[05:04.02]
[05:06.07]Aja gawe mules ning weteng,
[05:10.64]Aja gawe pikiran pangleng..
[05:17.63]Turu bareng ora gelem,
[05:24.07]Ndodok loroan raine minger..
[05:32.70]
————-
Preview:

Jaluk Imbuh

Dewi-Anjani
versi: Dewi Anjani

wis ora pengen wis ora ngeli,
Wis ora sudi ora arep ngladeni..

Wis ora napsu wis ora kolu,
Wis ora butuh ora usah ngerayu..
Aja mene mene wis los mana bae,
Bli kiyeng ngladenane wis ora pengen..

reff:
Idih bli kalem isin sampean teka maning,
Apa sih maksude apa sih perlune..

Uwis aja ngerayu bli bakal sun ketipu,
Kula gan wis weruh apa sing dituju..
Dasare sing jaluk imbuh..

Wis ora napsu wis ora kolu,
Wis ora butuh ora usah ngerayu..
Aja mene mene wis los mana bae,
Bli kiyeng ngladenane wis ora pengen..

reff:
Idih bli kalem isin sampean teka maning,
Apa sih maksude apa sih perlune..

Uwis aja ngerayu bli bakal sun ketipu,
Kula gan wis weruh apa sing dituju..
Dasare sing jaluk imbuh..

wis ora pengen wis ora ngeli,
Wis ora sudi ora arep ngladeni..

Wis ora napsu wis ora kolu,
Wis ora butuh ora usah ngerayu..
Aja mene mene wis los mana bae,
Bli kiyeng ngladenane wis ora pengen..
——–
[ver: lyrics]
[id: uozphoca]
[ar: Dewi Anjani]
[ti: Jaluk Imbuh]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:01.58]Jaluk Imbuh – Dewi Anjani
[00:24.91]
[00:27.91]>>>
[00:28.91]>>
[00:29.91]>
[00:30.91]Wis ora pengen
[00:33.84]Wis ora ngeli..
[00:36.95]Wis ora sudi
[00:39.43]Ora arep ngladeni..
[00:43.42]
[00:52.93]Wis ora napsu
[00:55.74]Wis ora kolu..
[00:59.27]Wis ora butuh
[01:02.01]Ora usah ngerayu..
[01:05.81]Aja mene mene
[01:08.69]Wis los mana bae,
[01:11.90]Bli kiyeng ngladenane
[01:15.21]Wis ora pengen..
[01:18.43]
[01:47.36]>>>
[01:48.36]>>
[01:49.36]>
[01:50.36]Idih bli kalem isin
[01:53.91]Sampean teka maning..
[01:57.70]Apa sih maksude
[02:00.32]Apa sih perlune..
[02:03.93]
[02:22.84]Uwis aja ngerayu
[02:25.70]Bli bakal sun ketipu..
[02:29.80]Kula gan wis weruh
[02:32.54]Apa sing dituju..
[02:35.53]Dasare sing jaluk imbuh..
[02:39.70]
[02:42.87]Wis ora napsu
[02:45.86]Wis ora kolu..
[02:48.90]Wis ora butuh
[02:51.44]Ora usah ngerayu..
[02:55.55]Aja mene mene
[02:58.23]Wis los mana bae,
[03:01.53]Bli kiyeng ngladenane
[03:04.77]Wis ora pengen..
[03:08.00]
[03:37.67]>>>
[03:38.67]>>
[03:39.67]>
[03:40.67]Idih bli kalem isin
[03:43.89]Sampean teka maning..
[03:47.62]Apa sih maksude
[03:50.48]Apa sih perlune..
[03:53.58]
[04:12.38]Uwis aja ngerayu
[04:15.43]Bli bakal sun ketipu..
[04:19.21]Kula gan wis weruh
[04:21.83]Apa sing dituju..
[04:24.88]Dasare sing jaluk imbuh..
[04:28.60]
[04:32.16]Wis ora pengen
[04:35.14]Wis ora ngeli..
[04:38.25]Wis ora sudi
[04:40.76]Ora arep ngladeni..
[04:44.11]
[04:54.37]Wis ora napsu
[04:57.18]Wis ora kolu..
[05:00.47]Wis ora butuh
[05:03.39]Ora usah ngerayu..
[05:07.18]Aja mene mene
[05:09.87]Wis los mana bae,
[05:13.17]Bli kiyeng ngladenane
[05:16.52]Wis ora pengen..
[05:19.87]
———-
Preview:

Sega Aking

Esta-Joss_Dewi-Anjani
Versi: Esta Joss ft. Dewi Anjani

Pr:
Cinta kula lahir batin, Senajana kakang miskin..
Ora bakal berpaling, Najan mangan sega aking..

Lk:
Kakang uga pada bae, Bli bakal demen sejene..
Arep setia cintane, Sampe tekang pada tuane..
Duet: Sampe tekang akhir hayate..

reff:
Pr: Dudu harta emas liontin, Tapi cinta lahir batin..
Lk: Ora luruh sing ayu rupa, Arep luruh sing setia..
Duet: Setia suka lan duka, Nerima apa sing ana..

Lk:
Kakang uga pada bae, Bli bakal demen sejene..
Arep setia cintane, Sampe tekang pada tuane..
Duet: Sampe tekang akhir hayate..

reff:
Pr: Dudu harta emas liontin, Tapi cinta lahir batin..
Lk: Ora luruh sing ayu rupa, Arep luruh sing setia..
Duet: Setia suka lan duka, Nerima apa sing ana..

Pr:
Cinta kula lahir batin, Senajana kakang miskin..
Ora bakal berpaling, Najan mangan sega aking..

Lk:
Kakang uga pada bae, Bli bakal demen sejene..
Arep setia cintane, Sampe tekang pada tuane..
Duet: Sampe tekang akhir hayate..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qwqvzosw]
[ar: Esta Joss – Dewi Anjani]
[ti: Sega Aking]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:01.52]Sega Aking
[00:48.52]by: Esta Joss ft. Dewi Anjani
[00:51.52]
[00:54.52]>>>
[00:55.52]>>
[00:56.52]>
[00:57.52]Pr: Cinta kula lahir batin,
[01:02.02]Pr: Senajana kakang miskin..
[01:05.87]Pr: Ora bakal berpaling,
[01:09.09]Pr: Najan mangan sega aking..
[01:13.75]
[01:31.39]Lk: Kakang uga pada bae,
[01:36.00]Lk: Bli bakal demen sejene..
[01:39.35]Lk: Arep setia cintane,
[01:42.77]Lk: Sampe tekang pada tuane..
[01:46.99]Duet: Sampe tekang akhir hayate..
[01:51.08]
[01:54.25]==esta joss f. dewi anjani, sega aking==
[02:16.59]
[02:19.59]>>>
[02:20.59]>>
[02:21.59]>
[02:22.59]Pr: Dudu harta emas liontin,
[02:29.30]Pr: Tapi cinta lahir batin..
[02:40.93]
[02:57.69]Lk: Ora luruh sing ayu rupa,
[03:04.88]Lk: Arep luruh sing setia..
[03:17.14]Duet: Setia suka lan duka,
[03:20.72]Duet: Nerima apa sing ana..
[03:26.88]
[03:28.99]Lk: Kakang uga pada bae,
[03:31.00]Lk: Bli bakal demen sejene..
[03:36.54]Lk: Arep setia cintane,
[03:39.96]Lk: Sampe tekang pada tuane..
[03:43.61]Duet: Sampe tekang akhir hayate..
[03:49.01]
[03:52.62]==sega aking, esta joss f. dewi anjani==
[04:13.83]
[04:16.83]>>>
[04:17.83]>>
[04:18.83]>
[04:19.83]Pr: Dudu harta emas liontin,
[04:26.66]Pr: Tapi cinta lahir batin..
[04:38.01]
[04:55.10]Lk: Ora luruh sing ayu rupa,
[05:02.92]Lk: Arep luruh sing setia..
[05:13.60]Duet: Setia suka lan duka,
[05:17.82]Duet: Nerima apa sing ana..
[05:26.64]Pr: Cinta kula lahir batin,
[05:30.74]Pr: Senajana kakang miskin..
[05:34.47]Pr: Ora bakal berpaling,
[05:37.39]Pr: Najan mangan sega aking..
[05:42.23]
[06:00.18]Lk: Kakang uga pada bae,
[06:03.66]Lk: Bli bakal demen sejene..
[06:07.52]Lk: Arep setia cintane,
[06:10.93]Lk: Sampe tekang pada tuane..
[06:14.52]Duet: Sampe tekang akhir hayate..
[06:19.69]
—————
Preview:

Njejek Sarung

Ciptaan : Esta Joss
Vokal : Dewi Anjani
Produksi : ??

Kang tangi aja turu bae,
Jagat wis awan, wis metu serngenge
Kang aja njejek sarung bae,
Duit belanja wis entok kabeh..

Kang dudu bae kula rewel,
Rabi ngongkon, tulung aja jengkel
Kudu mikir anak wis rembel,
Utang ning warung wis pating crantel..

reff :
Aja maning nyandang, kalung gelang
Mangan sedinane, ndadak utang

Aja maning mangan, lawuh ayam semur
Esuk ngliwet, sore mbubur..
Usaha kang, usaha..
Anak pengen jajan bli weruh langka..

Kang dudu bae kula rewel,
Rabi ngongkon, tulung aja jengkel
Kudu mikir anak wis rembel,
Utang ning warung wis pating crantel..

reff :
Aja maning nyandang, kalung gelang
Mangan sedinane, ndadak utang

Aja maning mangan, lawuh ayam semur
Esuk ngliwet, sore mbubur..
Usaha kang, usaha..
Anak pengen jajan bli weruh langka..

Kang tangi aja turu bae,
Jagat wis awan, wis metu serngenge
Kang aja njejek sarung bae,
Duit belanja wis entok kabeh..

[ver: lyrics]
[id: kcsshssz]
[ar: dewi anjani]
[ti: njejek sarung]
[al: tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:01.11]Njejek Sarung
[00:32.11]Versi : Dewi Anjani
[00:35.11][01:05.49][01:43.44][02:07.99][02:26.98][03:34.46][03:59.30][04:17.92][05:26.74]
[00:38.11][01:17.64][02:10.99][02:42.09][04:02.30][04:33.47]>>>
[00:39.11][01:18.64][02:11.99][02:43.09][04:03.30][04:34.47]>>
[00:40.11][01:19.64][02:12.99][02:44.09][04:04.30][04:35.47]>
[00:41.11][05:01.85]Kang tangi aja turu bae,
[00:47.49][05:08.17]Jagat wis awan, wis metu serngenge
[00:53.71][05:14.63]Kang aja njejek sarung bae,
[00:59.04][05:19.91]Duit belanja wis entok kabeh..
[01:20.64][03:10.92]Kang dudu bae kula rewel,
[01:25.54][03:17.30]Rabi ngongkon, tulung aja jengkel
[01:31.70][03:23.55]Kudu mikir anak wis rembel,
[01:37.40][03:28.86]Utang ning warung wis pating crantel..
[01:45.78]==dewi anjani, njejek sarung==
[03:37.22]==njejek sarung, dewi anjani==
[02:13.99][04:05.30]Aja maning nyandang, kalung gelang
[02:19.63][04:10.77]Mangan sedinane, ndadak utang..
[02:45.09][04:36.47]Aja maning mangan, lawuh ayam semur
[02:50.64][04:42.09]Esuk ngliwet, sore mbubur..
[02:57.73][04:48.92]Usaha kang, usaha..
[03:03.65][04:54.75]Anak pengen jajan bli weruh langka..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=48Q4RZ2Fl80

Kepatiwasa Cinta

Ciptaan : Oyok Pangestu
Vokal : Dewi Anjani
Produksi : ??

Kaya nangis, sejeroning ati
Yen kelingan, kasih pujaan
Kaya serba salah, pikire gelisah
Sampe nganggo sendal, silih asih ora krasa

Arep pasrah, lahir klawan batin
Kula wirang, watir bli dikawin
Kula wis rumasa, ora duwe harta
Mengkenen rasane, cinta kepatiwasa

reff :
Tengah wengi, sun maca jampi-jampi
Muga kula, bisa dadi siji

Kapuk kapas, ning duwur peturon
Kula puas, yen bisa kelakon
Kakang kua demen sampean

Arep pasrah, lahir klawan batin
Kula wirang, watir bli dikawin
Kula wis rumasa, ora duwe harta
Mengkenen rasane, cinta kepatiwasa

reff :
Tengah wengi, sun maca jampi-jampi
Muga kula, bisa dadi siji

Kapuk kapas, ning duwur peturon
Kula puas, yen bisa kelakon
Kakang kua demen sampean

Kaya nangis, sejeroning ati
Yen kelingan, kasih pujaan
Kaya serba salah, pikire gelisah
Sampe nganggo sendal, silih asih ora krasa

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zPRuiepPbbQ