Simpenanmu


Versi: Deviana Safara

Saben kelingan loro atiku,
Kerungon kecap janjimu..
Kowe ngapusi aku ra ngerti,
Sabendino mok apusi..

Opo wong liyo mergo gawe bedo,
Atiku tansah nelongso..
Yen pancen gandeng karo wong liyo,
Lilo aku lilo..

Opo iki walesanmu neng aku,
Kowe tego ninggal aku..
Abot motoku nyawang awakmu,
Mlaku karo simpenanmu..

Cukup atiku wis cukup loro,
Eruh gandeng ro wong liyo..
Lilo ati iki kudu lilo,
Nadyan atiku loro..

reff:
Opo wong liyo mergo gawe bedo,
Atiku tansah nelongso..
Yen pancen gandeng karo wong liyo,
Lilo aku lilo..

Opo iki walesanmu neng aku,
Kowe tego ninggal aku..
Abot motoku nyawang awakmu,
Mlaku karo simpenanmu..

Cukup atiku wis cukup loro,
Eruh gandeng ro wong liyo..
Lilo ati iki kudu lilo,
Nadyan atiku loro..
Lilo ati iki kudu lilo,
Nadyan atiku loro..

Tembang Asmoro (deviana safara)


Versi: Deviana Safara

Telung taun rasane koyo ngimpi,
Dino-dino sing wis tak liwati..
Aku lan sliramu datan ginggang sak rekmo,
Angrajut tembang tembange asmoro..

Naliko iku rembulane ndadari,
Angine tansah setyo ngancani..
Tak rengkuh atimu tak regem tresnamu,
Sineksinan kae lintange mlaku..

reff:
Nanging saiki wis bedo karo ndek wingi,
Kowe ninggal lungo tanpo ngabari..
Kekesing atiku koyo putung rasane,
Jarene kowe lungo sak lawase..

Yo mung esemu lan ngguyumu kang pungkasan,
Pranyoto kowe mung ninggal katresnan..
Koyo ra percoyo nanging iki pancen nyoto,
Sliramu sowan marang kang kuoso..

Mugo-mugo gusti tansah ngayomi,
Tininggal wong sing tak tresnani..
Yo mung pamujiku sing biso tak ucapake,
Ora kleru nggonmu mlaku neng ngersane..

reff:
Naliko iku rembulane ndadari,
Angine tansah setyo ngancani..
Tak rengkuh atimu tak regem tresnamu,
Sineksinan kae lintange mlaku..

reff:
Nanging saiki wis bedo karo ndek wingi,
Kowe ninggal lungo tanpo ngabari..
Kekesing atiku koyo putung rasane,
Jarene kowe lungo sak lawase..

Yo mung esemu lan ngguyumu kang pungkasan,
Pranyoto kowe mung ninggal katresnan..
Koyo ra percoyo nanging iki pancen nyoto,
Sliramu sowan marang kang kuoso..

Mugo-mugo gusti tansah ngayomi,
Tininggal wong sing tak tresnani..
Yo mung pamujiku sing biso tak ucapake,
Ora kleru nggonmu mlaku neng ngersane..
Ora kleru nggonmu mlaku neng ngersane..

12310