Hang Diangen


Versi: Denik Armila

Isun demen riko yo demen,
Paran maning hang digoleti..
Opo magih kurang bukti,
Sejatine mung riko pujane ati..

Taune saiki wis ganti,
Welas isun yo mung siji..
Masio bumi sing ngrestui,
Tapi isun sing kiro golet ganti..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen angen..

reff:
Taune saiki wis ganti,
Welas isun yo mung siji..
Masio bumi sing ngrestui,
Tapi isun sing kiro golet ganti..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen angen..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen angen..
——————
[ver: lyrics]
[id: qhvilhci]
[ar: Denik Armila]
[ti: Hang Diangen]
[al: Dhut Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:11]
[00:00.08]Hang Diangen
[00:00.08]by: Denik Armila
[00:12.08]
[00:14.08]>>>
[00:15.08]>>
[00:16.08]>
[00:17.08]Isun demen riko yo demen,
[00:21.48]Paran maning hang digoleti..
[00:24.44]Opo magih kurang bukti,
[00:28.31]Sejatine mung riko pujane ati..
[00:35.30]
[00:40.04]Taune saiki wis ganti,
[00:43.03]Welas isun yo mung siji..
[00:46.84]Masio bumi sing ngrestui,
[00:50.21]Tapi isun sing kiro golet ganti..
[00:58.39]
[01:02.00]Isun demen riko yo demen,
[01:04.94]Dadi demenan hang sun angen..
[01:08.87]Isun demen riko yo demen,
[01:12.43]Dadi demenan hang sun angen..
[01:18.85]
[01:22.00]Isun demen riko yo demen,
[01:25.74]Dadi demenan hang sun angen..
[01:29.49]Isun demen riko yo demen,
[01:33.04]Dadi demenan
[01:39.45]hang sun angen angen..
[01:44.69]
[02:07.05]>>>
[02:08.05]>>
[02:09.05]>
[02:10.05]Taune saiki wis ganti,
[02:13.37]Welas isun yo mung siji..
[02:17.30]Masio bumi sing ngrestui,
[02:20.98]Tapi isun sing kiro golet ganti..
[02:28.47]Isun demen riko yo demen,
[02:32.21]Dadi demenan hang sun angen..
[02:35.89]Isun demen riko yo demen,
[02:39.39]Dadi demenan hang sun angen..
[02:44.57]
[02:47.44]Isun demen riko yo demen,
[02:50.25]Dadi demenan hang sun angen..
[02:54.30]Isun demen riko yo demen,
[02:57.86]Dadi demenan
[03:03.73]hang sun angen angen..
[03:09.40]Isun demen riko yo demen,
[03:12.58]Dadi demenan hang sun angen..
[03:16.52]Isun demen riko yo demen,
[03:20.14]Dadi demenan hang sun angen..
[03:25.13]Isun demen riko yo demen,
[03:29.31]Dadi demenan hang sun angen..
[03:33.24]Isun demen riko yo demen,
[03:36.86]Dadi demenan
[03:43.54]hang sun angen angen..
[03:49.21]
————-
Preview:

Advertisements

Mati Roso


Versi: Denik Armila

MATI ROSO NISUN NYANG RIKO,
KEGUNONO LEMES MANING..
KETUTUP MENDUNG NORING SUKMO,
NINGGULI MOTO ATI..

MUNGGO TAH KENENG ISUN JALUK,
SING KEPINGIN WERUH RIKO..
GETUN SAIKI KARI GETUN,
APUWO SING SUN BUSEK ARAN RIKO..

BENCEL ATINISUN CUIL ATINISUN,
RONTOK AJUR LELERAN..
ROSO LORO IKI RIKO HANG NATONI,
SOYO KEROSO PERIH..
SING NGIRO ISUN,
TEGONE RIKO NGIRIS-NGIRIS ATI..

MUNGGO TAH KENENG ISUN JALUK,
SING KEPINGIN WERUH RIKO..
GETUN SAIKI KARI GETUN,
APUWO SING SUN BUSEK ARAN RIKO..

REFF:
MATI ROSO NISUN NYANG RIKO,
KEGUNONO LEMES MANING..
KETUTUP MENDUNG NORING SUKMO,
NINGGULI MOTO ATI..

MUNGGO TAH KENENG ISUN JALUK,
SING KEPINGIN WERUH RIKO..
GETUN SAIKI KARI GETUN,
APUWO SING SUN BUSEK ARAN RIKO..

BENCEL ATINISUN CUIL ATINISUN,
RONTOK AJUR LELERAN..
ROSO LORO IKI RIKO HANG NATONI,
SOYO KEROSO PERIH..
SING NGIRO ISUN,
TEGONE RIKO NGIRIS-NGIRIS ATI..

MUNGGO TAH KENENG ISUN JALUK,
SING KEPINGIN WERUH RIKO..
GETUN SAIKI KARI GETUN,
APUWO SING SUN BUSEK ARAN RIKO..

BENCEL ATINISUN CUIL ATINISUN,
RONTOK AJUR LELERAN..
ROSO LORO IKI RIKO HANG NATONI,
SOYO KEROSO PERIH..
SING NGIRO ISUN,
TEGONE RIKO NGIRIS-NGIRIS ATI..
———————–
[ver: lyrics]
[id: vukzkwci]
[ar: Denik Armila]
[ti: Mati Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:21]
[00:00.09]Mati Roso
[00:00.09]by: Denik Armila
[00:33.09]
[00:35.09]>>>
[00:36.09]>>
[00:37.09]>
[00:38.09]Mati roso nisun nyang riko,
[00:44.29]Kegunono lemes maning..
[00:50.02]Ketutup mendung noring sukmo,
[00:57.38]Ningguli moto ati..
[01:03.25]
[01:07.18]Munggo tah keneng isun jaluk,
[01:14.04]Sing kepingin weruh riko..
[01:20.16]Getun saiki kari getun,
[01:26.34]Apuwo sing sun busek aran riko..
[01:35.57]
[01:39.13]Bencel atinisun cuil atinisun,
[01:45.93]Rontok ajur leleran..
[01:52.04]Roso loro iki riko hang natoni,
[01:58.97]Soyo keroso perih..
[02:04.15]Sing ngiro isun,
[02:09.45]Tegone riko ngiris-ngiris ati..
[02:17.69]
[02:23.00]Munggo tah keneng isun jaluk,
[02:28.30]Sing kepingin weruh riko..
[02:35.41]Getun saiki kari getun,
[02:41.65]Apuwo sing sun busek aran riko..
[02:50.64]
[03:19.03]>>>
[03:20.03]>>
[03:21.03]>
[03:22.03]Mati roso nisun nyang riko,
[03:27.73]Kegunono lemes maning..
[03:33.28]Ketutup mendung noring sukmo,
[03:40.46]Ningguli moto ati..
[03:46.45]
[03:51.04]Munggo tah keneng isun jaluk,
[03:56.81]Sing kepingin weruh riko..
[04:03.80]Getun saiki kari getun,
[04:10.10]Apuwo sing sun busek aran riko..
[04:19.27]
[04:23.02]Bencel atinisun cuil atinisun,
[04:29.63]Rontok ajur leleran..
[04:35.68]Roso loro iki riko hang natoni,
[04:42.42]Soyo keroso perih..
[04:48.72]Sing ngiro isun,
[04:53.09]Tegone riko ngiris-ngiris ati..
[05:01.77]
[05:06.03]Munggo tah keneng isun jaluk,
[05:11.75]Sing kepingin weruh riko..
[05:18.93]Getun saiki kari getun,
[05:25.10]Apuwo sing sun busek aran riko..
[05:33.40]Bencel atinisun cuil atinisun,
[05:38.02]Rontok ajur leleran..
[05:44.45]Roso loro iki riko hang natoni,
[05:51.44]Soyo keroso perih..
[05:58.61]Sing ngiro isun,
[06:01.92]Tegone riko ngiris-ngiris ati..
[06:11.22]
————–
Preview:

Mbagi Ati


Versi: Denik Armila

Kurang paran isun iki,
Magih demenan riko sun belani pati..
Kurang paran isun iki,
Magih demenan riko sun ragati..

Isun yo wis kebacut ngabekti,
Njaluk paran bain sun turuti..
Kanggo njogo ikhlase ati,
Kanggo njogo welas hang suci..

Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..
Ambi wong liyo..

reff:
Bengi iki riko wis ngelarani,
Bengi iki riko tego mbagi ati..
Nong ngarep moto nggandeng wong liyo,
Nong ngarep moto ngaku iku konco..

Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..
Ambi wong liyo..

reff:
Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..

Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..
Ambi wong liyo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aovknocu]
[ar: Denik Armila]
[ti: Mbagi Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:00.05]Mbagi Ati
[00:00.05]by: Denik Armila
[00:48.05]
[00:50.05]>>>
[00:51.05]>>
[00:52.05]>
[00:53.05]Kurang paran isun iki,
[00:58.49]Magih demenan riko sun belani pati..
[01:04.54]Kurang paran isun iki,
[01:09.84]Magih demenan riko sun ragati..
[01:16.33]
[01:19.03]Isun yo wis kebacut ngabekti,
[01:25.82]Njaluk paran bain sun turuti..
[01:31.06]Kanggo njogo ikhlase ati,
[01:37.24]Kanggo njogo welas hang suci..
[01:50.53]
[01:53.03]Bengi iki isun seru kesikso,
[01:58.45]Arep turu isun sing biso..
[02:04.63]Bengi iki isun seru kesikso,
[02:10.31]Ngerasakno riko mbagi ati..
[02:18.36]Ambi wong liyo..
[02:23.10]
[02:40.03]>>>
[02:41.03]>>
[02:42.03]>
[02:43.03]Bengi iki riko wis ngelarani,
[02:49.53]Bengi iki riko tego mbagi ati..
[02:55.46]Nong ngarep moto nggandeng wong liyo,
[03:01.14]Nong ngarep moto ngaku iku konco..
[03:10.44]Bengi iki isun seru kesikso,
[03:16.30]Arep turu isun sing biso..
[03:22.48]Bengi iki isun seru kesikso,
[03:28.28]Ngerasakno riko mbagi ati..
[03:35.90]Ambi wong liyo..
[03:41.08]
[04:01.03]>>>
[04:02.03]>>
[04:03.03]>
[04:04.03]Bengi iki isun seru kesikso,
[04:10.63]Arep turu isun sing biso..
[04:16.51]Bengi iki isun seru kesikso,
[04:22.56]Ngerasakno riko mbagi ati..
[04:28.06]Bengi iki isun seru kesikso,
[04:34.04]Arep turu isun sing biso..
[04:40.53]Bengi iki isun seru kesikso,
[04:46.33]Ngerasakno riko mbagi ati..
[04:53.57]
[05:04.03]Ambi wong liyo..
[05:08.36]
————–
Preview:

Ikhlase Ati (denik armila)

Denik-Armila_2
Versi: Denik Armila

Sing keroso wis telung taun,
Isun dewekan..
Sing ono maning hang ngancani,
Pedhote bundelane ati..

Sing ngarep-ngarep tekane riko,
Hang wis ono hang nyanding..
Kari keroso kari nelongso,
Rontoke kembange ati..

Opo tah riko magih eling,
Bengen riko njaluk sepuro..
Saikine riko wis ngeliyo,
Sun lilakno sun ikhlasno..

Kembange atinisun,
Saikine wis ilang..
Sing bakal balik maning,
Kembange ati hang ilang..

reff:
Sing keroso wis telung taun,
Isun dewekan..
Sing ono maning hang ngancani,
Pedhote bundelane ati..

reff:
Opo tah riko magih eling,
Bengen riko njaluk sepuro..
Saikine riko wis ngeliyo,
Sun lilakno sun ikhlasno..

Kembange atinisun,
Saikine wis ilang..
Sing bakal balik maning,
Kembange ati hang ilang..

Kembange atinisun,
Saikine wis ilang..
Sing bakal balik maning,
Kembange ati hang ilang..
Kembange ati hang ilang..
—————
[ver: lyrics]
[id: cuqhwpcv]
[ar: Denik Armila]
[ti: Ikhlase Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.01]Ikhlase Ati – Denik Armila
[00:22.01]
[00:24.01]>>>
[00:25.01]>>
[00:26.01]>
[00:27.01]Sing keroso wis telung taun,
[00:33.09]Isun dewekan..
[00:38.50]Sing ono maning hang ngancani,
[00:46.09]Pedhote bundelane ati..
[00:51.72]
[00:54.17]Sing ngarep-ngarep tekane riko,
[01:00.79]Hang wis ono hang nyanding..
[01:06.43]Kari keroso kari nelongso,
[01:13.71]Rontoke kembange ati..
[01:19.62]
[01:22.42]Opo tah riko magih eling,
[01:29.75]Bengen riko njaluk sepuro..
[01:37.01]Saikine riko wis ngeliyo,
[01:43.19]Sun lilakno sun ikhlasno..
[01:52.47]Kembange atinisun,
[01:58.99]Saikine wis ilang..
[02:04.66]Sing bakal balik maning,
[02:12.49]Kembange ati hang ilang..
[02:18.00]
[02:23.18]>>>
[02:24.18]>>
[02:25.18]>
[02:26.18]Sing keroso wis telung taun,
[02:32.61]Isun dewekan..
[02:37.87]Sing ono maning hang ngancani,
[02:45.28]Pedhote bundelane ati..
[02:51.19]
[03:16.04]>>>
[03:17.04]>>
[03:18.04]>
[03:19.04]Opo tah riko magih eling,
[03:24.22]Bengen riko njaluk sepuro..
[03:31.93]Saikine riko wis ngeliyo,
[03:37.52]Sun lilakno sun ikhlasno..
[03:46.99]Kembange atinisun,
[03:52.81]Saikine wis ilang..
[03:58.95]Sing bakal balik maning,
[04:05.89]Kembange ati hang ilang..
[04:12.04]Kembange atinisun,
[04:17.31]Saikine wis ilang..
[04:21.48]Sing bakal balik maning,
[04:28.58]Kembange ati hang ilang..
[04:33.36]Kembange ati hang ilang..
[04:40.78]
———–
Preview:

Sing Ketemu Riko

Denik-Armila_1
Versi: Denik Armila

Setaun suwine riko sing ono arane,
Setaun lawase riko sing ono kabare..
Nong endi parane isun nggoleti,
Sing ketemu ambi panggonane..

Sun ubengi dunyo lan sun arungi segoro,
Apuwo magih sing ketemu ambi riko..
Mung batin iki sun roso kesikso,
Apuwo riko mentolo..

Arep nangis isun sing biso,
Mung mbeseseg nong njerone dodo..
Mergo mung katon nong riko,
Sun sing biso ngeliyo..

reff:
Sun ubengi dunyo lan sun arungi segoro,
Apuwo magih sing ketemu ambi riko..
Mung batin iki sun roso kesikso,
Apuwo riko mentolo..

Arep nangis isun sing biso,
Mung mbeseseg nong njerone dodo..
Mergo mung katon nong riko,
Sun sing biso ngeliyo..

Masio ilang nyowo lan ilange rogo,
Sun anteni tekone riko..
Sing ketemu nong alam dunyo,
Hang sun jaluk ketemu nong swargo..

Arep nangis isun sing biso,
Mung mbeseseg nong njerone dodo..
Mergo mung katon nong riko,
Sun sing biso ngeliyo..

Masio ilang nyowo lan ilange rogo,
Sun anteni tekone riko..
Sing ketemu nong alam dunyo,
Hang sun jaluk ketemu nong swargo..
Ho ho ho..
—————-
[id: vpakzbcv]
[ar: Denik Armila]
[ti: Sing Ketemu Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:01.04]Sing Ketemu Riko – Denik Armila
[00:30.09]
[00:32.09]>>>
[00:33.09]>>
[00:34.09]>
[00:35.09]Setaun suwine
[00:38.42]riko sing ono arane,
[00:42.33]Setaun lawase
[00:45.47]riko sing ono kabare..
[00:49.71]Nong endi parane
[00:53.56]isun nggoleti,
[00:56.96]Sing ketemu
[00:59.62]ambi panggonane..
[01:04.83]
[01:07.57]Sun ubengi dunyo
[01:11.19]lan sun arungi segoro,
[01:15.58]Apuwo magih
[01:18.63]sing ketemu ambi riko..
[01:23.03]Mung batin iki
[01:25.94]sun roso kesikso,
[01:29.97]Apuwo riko mentolo..
[01:38.96]
[01:41.08]Arep nangis isun sing biso,
[01:47.77]Mung mbeseseg
[01:50.50]nong njerone dodo..
[01:55.65]Mergo mung katon nong riko,
[02:02.29]Sun sing biso ngeliyo..
[02:11.27]
[02:26.21]>>>
[02:27.21]>>
[02:28.21]>
[02:29.21]Sun ubengi dunyo
[02:32.41]lan sun arungi segoro,
[02:36.78]Apuwo magih
[02:39.91]sing ketemu ambi riko..
[02:44.28]Mung batin iki
[02:47.31]sun roso kesikso,
[02:51.37]Apuwo riko mentolo..
[02:59.51]
[03:02.19]Arep nangis isun sing biso,
[03:08.44]Mung mbeseseg
[03:11.20]nong njerone dodo..
[03:16.63]Mergo mung katon nong riko,
[03:23.94]Sun sing biso ngeliyo..
[03:32.07]
[03:34.31]Masio ilang nyowo
[03:37.34]lan ilange rogo,
[03:42.22]Sun anteni tekone riko..
[03:49.53]Sing ketemu nong alam dunyo,
[03:57.09]Hang sun jaluk
[03:59.58]ketemu nong swargo..
[04:06.14]
[04:08.76]Arep nangis isun sing biso,
[04:15.33]Mung mbeseseg
[04:18.02]nong njerone dodo..
[04:22.90]Mergo mung katon nong riko,
[04:30.15]Sun sing biso ngeliyo..
[04:39.46]
[04:40.64]Masio ilang nyowo
[04:43.90]lan ilange rogo,
[04:48.46]Sun anteni tekone riko..
[04:56.02]Sing ketemu nong alam dunyo,
[05:03.33]Hang sun jaluk
[05:05.96]ketemu nong swargo..
[05:12.96]Ho ho ho..
[05:18.33]
————
Preview:

Rupo Lan Dunyo

Denik-Armila
Versi: Denik Armila

Mung riko hang sun anteni,
Mung riko hang sun welasi..
Bondo dunyo sun taruhi,
Ilange nyowo sun belani..

Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..

Rupo lan dunyo sing dadi mergo,
Susah seneng podo disonggo..
Hang sun jaluk riko ojo ngelali,
Gawe ngeloro ati..

Isun demen riko sing mergo rupo,
Isun demen riko sing mergo dunyo..
Rupo lan dunyo sing dadi paran,
Hang sun jaluk biso sesandhingan..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

reff:
Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..

Rupo lan dunyo sing dadi mergo,
Susah seneng podo disonggo..
Hang sun jaluk riko ojo ngelali,
Gawe ngeloro ati..

Isun demen riko sing mergo rupo,
Isun demen riko sing mergo dunyo..
Rupo lan dunyo sing dadi paran,
Hang sun jaluk biso sesandhingan..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

reff:
Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Njaluk paran riko sun turuti,
Lintang rembulan sun labuhi..
Masio nyowo sun belani,
Hang sun jaluk ojo ngloro ati..

Hee iye iye iye..
Hee iye iye iye..
Hooo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zzubhpcv]
[ar: Denik Armila]
[ti: Rupo Lan Dunyo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:01.05]Rupo Lan Dunyo
[00:14.03]by: Denik Armila
[00:16.03]
[00:18.03]>>>
[00:19.03]>>
[00:20.03]>
[00:21.03]Mung riko hang sun anteni,
[00:25.33]Mung riko hang sun welasi..
[00:29.19]Bondo dunyo sun taruhi,
[00:33.04]Ilange nyowo sun belani..
[00:38.65]
[00:41.21]Hee iye iye iye..
[00:45.68]Hee iye iye iye..
[00:50.09]
[00:57.68]Rupo lan dunyo
[00:59.30]sing dadi mergo..
[01:01.16]Susah seneng
[01:02.61]podo disonggo..
[01:04.84]Hang sun jaluk
[01:06.87]riko ojo ngelali,
[01:09.11]Gawe ngeloro ati..
[01:13.92]
[01:15.70]Isun demen riko
[01:18.63]sing mergo rupo..
[01:22.79]Isun demen riko
[01:27.12]sing mergo dunyo..
[01:30.98]Rupo lan dunyo
[01:33.17]sing dadi paran,
[01:35.22]Hang sun jaluk
[01:37.15]biso sesandhingan..
[01:41.76]
[01:46.60]Njaluk paran riko
[01:48.60]sun turuti,
[01:50.46]Lintang rembulan
[01:52.33]sun labuhi..
[01:54.75]Masio nyowo
[01:56.31]sun belani,
[01:58.37]Hang sun jaluk
[02:00.60]ojo ngloro ati..
[02:06.05]
[02:07.07]Njaluk paran riko
[02:08.62]sun turuti,
[02:10.39]Lintang rembulan
[02:12.31]sun labuhi..
[02:14.68]Masio nyowo
[02:15.92]sun belani,
[02:18.34]Hang sun jaluk
[02:20.33]ojo ngloro ati..
[02:25.87]
[02:29.34]Hee iye iye iye..
[02:33.27]Hee iye iye iye..
[02:37.25]
[02:45.47]Rupo lan dunyo
[02:46.76]sing dadi mergo,
[02:48.94]Susah seneng
[02:50.25]podo disonggo..
[02:52.79]Hang sun jaluk
[02:54.59]riko ojo ngelali,
[02:56.64]Gawe ngeloro ati..
[03:02.19]
[03:03.67]Isun demen riko
[03:06.41]sing mergo rupo,
[03:10.71]Isun demen riko
[03:14.81]sing mergo dunyo..
[03:18.61]Rupo lan dunyo
[03:20.86]sing dadi paran,
[03:22.73]Hang sun jaluk
[03:24.90]biso sesandhingan..
[03:29.82]
[03:34.48]Njaluk paran riko
[03:35.85]sun turuti,
[03:38.03]Lintang rembulan
[03:39.70]sun labuhi..
[03:42.57]Masio nyowo
[03:43.75]sun belani,
[03:45.99]Hang sun jaluk
[03:47.99]ojo ngloro ati..
[03:54.57]
[03:55.13]Njaluk paran riko
[03:56.76]sun turuti,
[03:58.24]Lintang rembulan
[04:00.10]sun labuhi..
[04:02.54]Masio nyowo
[04:03.90]sun belani,
[04:06.15]Hang sun jaluk
[04:08.08]ojo ngloro ati..
[04:13.30]
[04:16.90]Hee iye iye iye..
[04:21.25]Hee iye iye iye..
[04:25.25]
[04:33.93]Njaluk paran riko
[04:35.98]sun turuti,
[04:37.79]Lintang rembulan
[04:39.46]sun labuhi..
[04:42.32]Masio nyowo
[04:43.57]sun belani,
[04:46.06]Hang sun jaluk
[04:47.74]ojo ngloro ati..
[04:53.72]
[04:54.72]Njaluk paran riko
[04:56.14]sun turuti,
[04:57.82]Lintang rembulan
[04:59.93]sun labuhi..
[05:02.23]Masio nyowo
[05:03.61]sun belani,
[05:05.85]Hang sun jaluk
[05:08.03]ojo ngloro ati..
[05:13.50]
[05:14.62]Njaluk paran riko
[05:16.23]sun turuti,
[05:17.66]Lintang rembulan
[05:19.60]sun labuhi..
[05:22.15]Masio nyowo
[05:23.76]sun belani,
[05:25.88]Hang sun jaluk
[05:27.74]ojo ngloro ati..
[05:33.47]
[05:34.34]Njaluk paran riko
[05:36.14]sun turuti,
[05:37.76]Lintang rembulan
[05:39.82]sun labuhi..
[05:42.12]Masio nyowo
[05:43.86]sun belani,
[05:45.84]Hang sun jaluk
[05:47.90]ojo ngloro ati..
[05:53.37]
[05:57.54]Hee iye iye iye..
[06:01.15]Hee iye iye iye..
[06:04.74]
[06:08.92]Hooo..
[06:12.34]
————
Preview: