Hang Diangen


Versi: Denik Armila

Isun demen riko yo demen,
Paran maning hang digoleti..
Opo magih kurang bukti,
Sejatine mung riko pujane ati..

Taune saiki wis ganti,
Welas isun yo mung siji..
Masio bumi sing ngrestui,
Tapi isun sing kiro golet ganti..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen angen..

reff:
Taune saiki wis ganti,
Welas isun yo mung siji..
Masio bumi sing ngrestui,
Tapi isun sing kiro golet ganti..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen angen..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen angen..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Mati Roso


Versi: Denik Armila

MATI ROSO NISUN YANG RIKO,
KEGUNONO LEMES MANING..
KETUTUP MENDUNG NORING SUKMO,
NINGGULI MOTO ATI..

MUNGGO TAH KENENG ISUN JALUK,
SING KEPINGIN WERUH RIKO..
GETUN SAIKI KARI GETUN,
APUWO SING SUN BUSEK ARAN RIKO..

BENCEL ATINISUN CUIL ATINISUN,
RONTOK AJUR LELERAN..
ROSO LORO IKI RIKO HANG NATONI,
SOYO KEROSO PERIH..
SING NGIRO ISUN,
TEGONE RIKO NGIRIS-NGIRIS ATI..

MUNGGO TAH KENENG ISUN JALUK,
SING KEPINGIN WERUH RIKO..
GETUN SAIKI KARI GETUN,
APUWO SING SUN BUSEK ARAN RIKO..

REFF:
MATI ROSO NISUN YANG RIKO,
KEGUNONO LEMES MANING..
KETUTUP MENDUNG NORING SUKMO,
NINGGULI MOTO ATI..

MUNGGO TAH KENENG ISUN JALUK,
SING KEPINGIN WERUH RIKO..
GETUN SAIKI KARI GETUN,
APUWO SING SUN BUSEK ARAN RIKO..

BENCEL ATINISUN CUIL ATINISUN,
RONTOK AJUR LELERAN..
ROSO LORO IKI RIKO HANG NATONI,
SOYO KEROSO PERIH..
SING NGIRO ISUN,
TEGONE RIKO NGIRIS-NGIRIS ATI..

MUNGGO TAH KENENG ISUN JALUK,
SING KEPINGIN WERUH RIKO..
GETUN SAIKI KARI GETUN,
APUWO SING SUN BUSEK ARAN RIKO..

BENCEL ATINISUN CUIL ATINISUN,
RONTOK AJUR LELERAN..
ROSO LORO IKI RIKO HANG NATONI,
SOYO KEROSO PERIH..
SING NGIRO ISUN,
TEGONE RIKO NGIRIS-NGIRIS ATI..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
123