Katon Katonen (demy)

demy_30
Versi: Demy

Semene wis isun lakoni,
Sampek kapan isun goleti..
Hang gawe batin isun demen,
Hang gawe batin isun tentrem..
Opo tah riko magih ono,
Kadhung magih atinisun lego..

Opo magih riko iling isun,
Ring riwayat bengen-bengene..
Riko lan isun bengen dadi siji,
Masio sing ono taline roso..
Isun sak benere,
Demen ambi riko..

Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..

Opo magih riko iling isun,
Ring riwayat bengen-bengene..
Riko lan isun bengen dadi siji,
Masio sing ono taline roso..
Isun sak benere,
Demen ambi riko..

Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..

reff:
Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..

reff:
Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aoabbuch]
[ar: Demy]
[ti: Katon Katonen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:00.03]Katon Katonen
[00:00.03]by: Demy
[00:19.03]
[00:21.03]>>>
[00:22.03]>>
[00:23.03]>
[00:24.03]Semene wis isun lakoni,
[00:28.13]Sampek kapan isun goleti..
[00:32.58]Hang gawe batin isun demen,
[00:36.93]Hang gawe batin isun tentrem..
[00:41.54]Opo tah riko magih ono,
[00:46.19]Kadhung magih atinisun lego..
[00:51.74]
[00:53.06]Opo magih riko iling isun,
[00:57.21]Ring riwayat bengen-bengene..
[01:02.06]Riko lan isun bengen dadi siji,
[01:06.54]Masio sing ono taline roso..
[01:11.08]Isun sak benere,
[01:15.44]Demen ambi riko..
[01:21.61]
[01:22.60]Sakat riko wis sing ono,
[01:26.70]Ninggal isun dewek ring deso..
[01:31.68]Ring endi bain riko menyang,
[01:36.04]Raino bengi sun katon-katonen..
[01:40.71]Riko hang dadi impenan,
[01:44.94]Yo mung riko hang dadi angenan..
[01:50.59]
[01:52.15]Opo magih riko iling isun,
[01:56.31]Ring riwayat bengen-bengene..
[02:01.04]Riko lan isun bengen dadi siji,
[02:05.33]Masio sing ono taline roso..
[02:10.57]Isun sak benere,
[02:14.61]Demen ambi riko..
[02:20.52]
[02:21.94]Sakat riko wis sing ono,
[02:25.92]Ninggal isun dewek ring deso..
[02:30.84]Ring endi bain riko menyang,
[02:35.32]Raino bengi sun katon-katonen..
[02:40.18]Riko hang dadi impenan,
[02:43.91]Yo mung riko hang dadi angenan..
[02:49.31]
[03:25.01]>>>
[03:26.01]>>
[03:27.01]>
[03:28.01]Sakat riko wis sing ono,
[03:31.89]Ninggal isun dewek ring deso..
[03:36.83]Ring endi bain riko menyang,
[03:41.87]Raino bengi sun katon-katonen..
[03:47.02]Riko hang dadi impenan,
[03:50.88]Yo mung riko hang dadi angenan..
[03:55.92]
[04:31.55]>>>
[04:32.55]>>
[04:33.55]>
[04:34.55]Sakat riko wis sing ono,
[04:38.90]Ninggal isun dewek ring deso..
[04:43.81]Ring endi bain riko menyang,
[04:48.04]Raino bengi sun katon-katonen..
[04:52.71]Riko hang dadi impenan,
[04:56.82]Yo mung riko hang dadi angenan..
[05:02.10]Riko hang dadi impenan,
[05:06.29]Yo mung riko hang dadi angenan..
[05:11.83]
————-
Preview:

Mung Siji (demy)

Demy_28
Versi: Demy

Mung bisone nglarani,
Mung bisone mrekes ati..
Yo mung bisone njalari,
Ati nisun iki..

Mung bisone ngimbangi,
Mung bisone ngukur ati..
Yo mung bisone ngilangi,
Welas isun iki..

reff:
Sing ikhlas welas isun iki,
Kegowo wong liyo sing biso nggandoli..
Mung siji riko hang sun demeni,
Yo wis ilang yo wis ilang..

Mung riko kudangane ati,
Nong punjere dodo sing biso ngilangi..
Mung siji riko kembange ati,
Yo wis ilang kegowo wong liyo..

reff:
Mung bisone nglarani,
Mung bisone mrekes ati..
Yo mung bisone njalari,
Ati nisun iki..

Mung bisone ngimbangi,
Mung bisone ngukur ati..
Yo mung bisone ngilangi,
Welas isun iki..

reff:
Sing ikhlas welas isun iki,
Kegowo wong liyo sing biso nggandoli..
Mung siji riko hang sun demeni,
Yo wis ilang yo wis ilang..

Mung riko kudangane ati,
Nong punjere dodo sing biso ngilangi..
Mung siji riko kembange ati,
Yo wis ilang kegowo wong liyo..

Mung riko kudangane ati,
Nong punjere dodo sing biso ngilangi..
Mung siji riko kembange ati,
Yo wis ilang kegowo wong liyo..
——————
[ver: lyrics]
[id: pznonbch]
[ar: Demy]
[ti: Mung Siji]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:00]
[00:00.04]Mung Siji
[00:00.04]by: Demy
[00:34.04]
[00:36.04]>>>
[00:37.04]>>
[00:38.04]>
[00:39.04]Mung bisone nglarani,
[00:44.64]Mung bisone mrekes ati..
[00:52.00]Yo mung bisone njalari,
[00:58.16]Ati nisun iki..
[01:04.75]
[01:07.42]Mung bisone ngimbangi,
[01:13.26]Mung bisone ngukur ati..
[01:20.36]Yo mung bisone ngilangi,
[01:27.40]Welas isun iki..
[01:33.31]
[01:56.04]>>>
[01:57.04]>>
[01:58.04]>
[01:59.04]Sing ikhlas welas isun iki,
[02:03.18]Kegowo wong liyo
[02:06.11]sing biso nggandoli..
[02:10.02]Mung siji riko hang sun demeni,
[02:16.43]Yo wis ilang yo wis ilang..
[02:27.80]
[02:30.17]Mung riko kudangane ati,
[02:35.45]Nong punjere dodo
[02:39.01]sing biso ngilangi..
[02:42.37]Mung siji riko kembange ati,
[02:48.46]Yo wis ilang
[02:51.46]kegowo wong liyo..
[02:55.86]
[03:07.03]>>>
[03:08.03]>>
[03:09.03]>
[03:10.03]Mung bisone nglarani,
[03:14.53]Mung bisone mrekes ati..
[03:21.66]Yo mung bisone njalari,
[03:27.70]Ati nisun iki..
[03:34.16]
[03:37.40]Mung bisone ngimbangi,
[03:43.31]Mung bisone ngukur ati..
[03:50.15]Yo mung bisone ngilangi,
[03:56.99]Welas isun iki..
[04:03.27]
[04:26.09]>>>
[04:27.09]>>
[04:28.09]>
[04:29.09]Sing ikhlas welas isun iki,
[04:34.09]Kegowo wong liyo
[04:36.70]sing biso nggandoli..
[04:41.25]Mung siji riko hang sun demeni,
[04:46.77]Yo wis ilang yo wis ilang..
[04:57.97]
[05:00.40]Mung riko kudangane ati,
[05:05.74]Nong punjere dodo
[05:08.67]sing biso ngilangi..
[05:12.54]Mung siji riko kembange ati,
[05:19.07]Yo wis ilang
[05:21.68]kegowo wong liyo..
[05:26.97]Mung riko kudangane ati,
[05:32.01]Nong punjere dodo
[05:35.43]sing biso ngilangi..
[05:39.42]Mung siji riko kembange ati,
[05:45.33]Yo wis ilang
[05:48.55]kegowo wong liyo..
[05:54.53]
————–
Preview:

Terimo Nyawang

Demy_26
Versi: Demy

Pungkasane isun mung trimo nyawang,
Sakjege sun wis sing biso ngudang..
Riko katut manise rayuan,
Mentolo riko ninggal sun menyang..

reff:
Ho..ho..ho..ho..
Mergo mung mbelani,
Welas hang durung pasti..
Welas sun hang suci,
Riko larani..

Ngeduhung isun getun,
Nyejo riko gawe sun ngelayung bingung..

reff:
Pungkasane isun mung trimo nyawang,
Sakjege sun wis sing biso ngudang..
Riko katut manise rayuan,
Mentolo riko ninggal sun menyang..

reff:
Ho..ho..ho..ho..
Mergo mung mbelani,
Welas hang durung pasti..
Welas sun hang suci,
Riko larani..

Ngeduhung isun getun,
Nyejo riko gawe sun ngelayung bingung..

Sun sadari jodoh teko hang kuoso,
Welas demen osing kudu urip bareng..
Dudu mergo pisah sun tangisi,
Kerono ketemune sun getuni..
Kerono ketemune sun getuni..
Ho..hoo..sun getuni..
——————
[ver: lyrics]
[id: slkwuach]
[ar: Demy]
[ti: Terimo Nyawang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:00.12]Terimo Nyawang
[00:00.12]by: Demy
[00:29.12]
[00:31.92]>>>
[00:32.92]>>
[00:33.92]>
[00:34.92]Pungkasane isun
[00:39.48]mung trimo nyawang,
[00:42.06]Sakjege sun wis
[00:45.25]sing biso ngudang..
[00:49.55]Riko katut manise rayuan,
[00:56.11]Mentolo riko
[00:58.75]ninggal sun menyang..
[01:03.68]
[01:15.12]>>>
[01:16.12]>>
[01:17.12]>
[01:18.12]Ho..ho..ho..ho..
[01:31.99]Mergo mung mbelani,
[01:39.31]Welas hang durung pasti..
[01:47.13]Welas sun hang suci,
[01:53.57]Riko larani..
[02:01.06]Ngeduhung isun getun,
[02:08.44]Nyejo riko gawe
[02:11.31]sun ngelayung bingung..
[02:15.25]
[02:44.25]>>>
[02:45.25]>>
[02:46.25]>
[02:47.25]Pungkasane isun
[02:52.06]mung trimo nyawang,
[02:55.26]Sakjege sun wis
[02:57.56]sing biso ngudang..
[03:01.69]Riko katut manise rayuan,
[03:08.57]Mentolo riko
[03:11.13]ninggal sun menyang..
[03:16.38]
[03:27.46]>>>
[03:28.46]>>
[03:29.46]>
[03:30.46]Ho..ho..ho..ho..
[03:42.45]Mergo mung mbelani,
[03:49.82]Welas hang durung pasti..
[03:59.02]Welas sun hang suci,
[04:05.76]Riko larani..
[04:13.83]Ngeduhung isun getun,
[04:20.45]Nyejo riko gawe
[04:23.82]sun ngelayung bingung..
[04:28.83]
[04:31.22]Sun sadari
[04:34.27]jodoh teko hang kuoso,
[04:38.06]Welas demen
[04:40.37]osing kudu urip bareng..
[04:45.49]Dudu mergo pisah sun tangisi,
[04:52.44]Kerono ketemune sun getuni..
[05:00.38]Kerono ketemune sun getuni..
[05:07.75]Ho..hoo..sun getuni..
[05:18.89]
————
Preview:

Kesuwen Urip Dewe

Demy_22
Versi: Demy

Tak rewangi kerjo awan bengi,
Lumpuk-lumpuk golek sangu kanggo rabi..
Keri-keri arek wedok sing tak gondeli,
Saikine tego nyulayani..

Arep wadul emak ora wani,
Wadul bapak aku malah tambah wedi..
Dulur tonggo kabeh uwis ngerti,
Iso ra iso ndang golet ganti..

reff:
Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
Yen ono rondo aku ndang kenalno enak’e..
Saben enek arek wedok sing tak jaga’no,
Akhir-akhire malah ditinggalno..

Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
Dino iki aku njaluk pandungo..
Aku wis bosen kesuwen urip dewe,
Mugo-mugo jodohku endang ditemokke..

reff:
Tak rewangi kerjo awan bengi,
Lumpuk-lumpuk golek sangu kanggo rabi..
Keri-keri arek wedok sing tak gondeli,
Saikine tego nyulayani..

Arep wadul emak ora wani,
Wadul bapak aku malah tambah wedi..
Dulur tonggo kabeh uwis ngerti,
Iso ra iso ndang golet ganti..

reff:
Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
Yen ono rondo aku ndang kenalno..
Saben enek arek wedok sing tak jaga’no,
Akhir-akhire malah ditinggalno..

Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
Dino iki aku njaluk pandungo..
Aku wis bosen kesuwen urip dewe,
Mugo-mugo jodohku endang ditemokke..
Aku wis bosen kesuwen urip dewe,
Mugo-mugo jodohku endang ditemokke..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pqvkvsch]
[ar: Demy]
[ti: Kesuwen urip dewe]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.04]Kesuwen Urip Dewe
[00:01.04]by: Demy
[00:25.04]
[00:27.04]>>>
[00:28.04]>>
[00:29.04]>
[00:30.04]Tak rewangi kerjo awan bengi,
[00:32.16]Lumpuk-lumpuk
[00:33.98]golek sangu kanggo rabi..
[00:36.60]Keri-keri arek wedok sing tak gondeli,
[00:39.84]Saikine tego nyulayani..
[00:43.97]
[00:51.59]Arep wadul emak ora wani,
[00:54.97]Wadul bapak
[00:56.25]aku malah tambah wedi..
[00:58.60]Dulur tonggo kabeh
[01:00.94]uwis ngerti,
[01:02.29]Iso ra iso ndang golet ganti..
[01:06.60]
[01:31.50]>>>
[01:32.50]>>
[01:33.50]>
[01:34.50]Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
[01:41.25]Yen ono rondo
[01:42.94]aku ndang kenalno enak’e..
[01:48.31]Saben enek arek wedok
[01:51.00]sing tak jaga’no,
[01:53.81]Akhir-akhire malah ditinggalno..
[02:01.75]Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
[02:08.75]Dino iki aku njaluk pandungo..
[02:15.19]Aku wis bosen
[02:16.93]kesuwen urip dewe,
[02:21.80]Mugo-mugo jodohku endang ditemokke..
[02:28.80]
[02:54.50]>>>
[02:55.50]>>
[02:56.50]>
[02:57.50]Tak rewangi kerjo awan bengi,
[02:59.81]Lumpuk-lumpuk
[03:01.44]golek sangu kanggo rabi..
[03:04.06]Keri-keri arek wedok sing tak gondeli,
[03:07.19]Saikine tego nyulayani..
[03:11.25]
[03:19.38]Arep wadul emak ora wani,
[03:22.31]Wadul bapak
[03:23.81]aku malah tambah wedi..
[03:26.31]Dulur tonggo kabeh
[03:28.05]uwis podo ngerti,
[03:29.43]Iso ra iso ndang golet ganti..
[03:33.86]
[03:59.54]>>>
[04:00.54]>>
[04:01.54]>
[04:02.54]Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
[04:08.55]Yen ono rondo aku ndang kenalno..
[04:14.86]Saben enek arek wedok sing tak jaga’no,
[04:21.35]Akhir-akhire malah ditinggalno..
[04:29.48]Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
[04:36.29]Dino iki aku njaluk pandungo..
[04:42.61]Aku wis bosen
[04:44.75]kesuwen urip dewe,
[04:48.80]Mugo-mugo jodohku endang ditemokke..
[04:56.18]Aku wis bosen
[04:58.43]kesuwen urip dewe,
[05:02.74]Mugo-mugo jodohku endang ditemokke..
[05:09.37]
————
Preview:

Panjer Kiling

Demy_20
Versi: Demy

Kiling manjer kiling
Wis manjer kiling,
Geminyere milu angin..
Syalalalala..

Kiling riko munio cerito-o
Duduheno wong hang sun karepno..

Angger bengi isun iki
Ademe angin hang ngancani,
Isun kemulan sepi..
Gancangono duduhono
Myakne sing kari dowo..
Lorone loro..

Kiling manjer kiling
Wis manjer kiling,
Geminyere milu angin..
Hulalalalala..

Kiling riko munio cerito-o
Duduheno wong hang sun karepno..
Lalalalala.. lalalalala..

reff:
Angger bengi isun iki
Ademe angin hang ngancani,
Isun kemulan sepi..
Gancangono duduhono
Myakne sing kari dowo..
Lorone loro..

Winih roso hang sun duweni,
Welas riko sun tunggoni..
Isun nganteni..
(huuu..)

Winih roso hang sun duweni,
Welas riko sun tunggoni..
Isun nganteni..

(kiling manjer kiling)
(wis manjer kiling),
(geminyere)..
Geminyere..
(milu angin)..
(huuu..)

(kiling riko munio cerito-o)
Cerito-o..
(duduheno..)
Wong hang sun karepno..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wioacbch]
[ar: Demy]
[ti: Panjer Kiling]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[00:01.00]Panjer Kiling – Demy
[00:18.00]
[00:20.00]>>>
[00:21.00]>>
[00:22.00]>
[00:23.00]Kiling manjer kiling
[00:28.50]Wis manjer kiling,
[00:31.46]Geminyere milu angin..
[00:41.47]Syalalalala..
[00:44.33]Kiling riko munio cerito-o
[00:53.60]Duduheno
[00:58.64]wong hang sun karepno..
[01:04.93]Angger bengi isun iki
[01:07.61]Ademe angin hang ngancani,
[01:10.71]Isun kemulan sepi..
[01:16.57]Gancangono duduhono
[01:19.11]Myakne sing kari dowo..
[01:21.66]Lorone loro..
[01:27.25]Kiling manjer kiling
[01:32.42]Wis manjer kiling,
[01:37.22]Geminyere milu angin..
[01:45.18]Hulalalala..
[01:48.35]Kiling riko munio cerito-o
[01:58.18]Duduheno
[02:02.29]wong hang sun karepno..
[02:08.00]Lalalalala.. lalalalala..
[02:17.47]
[02:21.14]>>>
[02:22.14]>>
[02:23.14]>
[02:24.14]Angger bengi isun iki
[02:28.05]Ademe angin hang ngancani,
[02:30.85]Isun kemulan sepi..
[02:36.51]Gancangono duduhono
[02:38.87]Myakne sing kari dowo..
[02:41.36]Lorone loro..
[02:47.96]
[02:50.05]Winih roso hang sun duweni,
[02:56.67]Welas riko sun tunggoni..
[03:03.32]Isun nganteni..
[03:08.18](huuu..)
[03:11.91]Winih roso hang sun duweni,
[03:16.82]Welas riko sun tunggoni..
[03:24.41]Isun nganteni..
[03:30.33](kiling manjer kiling)
[03:35.12](wis manjer kiling),
[03:37.73](geminyere)
[03:42.57]Geminyere..
[03:44.99](milu angin)..
[03:48.32](huuu..)
[03:50.81](kiling riko munio cerito-o)
[03:56.36]Ceritoo..
[04:00.72](duduheno..)
[04:04.57]Wong hang sun karepno..
[04:12.10]
————
Preview:

Tambah Rabi

Demy_19
Versi: Demy

Kepingine ati,
Arep nambahi rabi..
Arep ngomong wedi,
Kuatir nyelentik nong ati..

Aran roso demen,
Sing keneng diapusi..
Mugo baen rabi,
Hang lawas yo ngidini..

reff:
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Mergo nuruti karepe ati..
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Nawi baen ugo biso tambah rejeki..

Masio blonjo tambah,
Enake ugo tambah..
Jare dhung tambah rabi,
Ugo biso tambah rejeki..

reff:
Kepingine ati,
Arep nambahi rabi..
Arep ngomong wedi,
Kuatir nyelentik nong ati..

Aran roso demen,
Sing keneng diapusi..
Mugo baen rabi,
Hang lawas yo ngidini..

reff:
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Mergo nuruti karepe ati..
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Nawi baen ugo biso tambah rejeki..

Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Mergo nuruti karepe ati..
Polah-polah nyacak arep nambahi rabi,
Nawi baen ugo biso tambah rejeki..

Masio blonjo tambah,
Enake ugo tambah..
Jare dhung tambah rabi,
Ugo biso tambah rejeki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zulkcich]
[ar: Demy]
[ti: Tambah Rabi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.03]Tambah Rabi – Demy
[00:22.03]
[00:24.03]>>>
[00:25.03]>>
[00:26.03]>
[00:27.03]Kepingine ati,
[00:29.44]Arep nambahi rabi..
[00:32.94]Arep ngomong wedi,
[00:35.54]Kuatir nyelentik nong ati..
[00:39.11]Aran roso demen,
[00:42.08]Sing keneng diapusi..
[00:45.19]Mugo baen rabi,
[00:48.17]Hang lawas yo ngidini..
[00:52.04]
[01:16.04]>>>
[01:17.04]>>
[01:18.04]>
[01:19.04]Polah-polah
[01:20.78]nyacak arep nambahi rabi,
[01:24.52]Mergo nuruti karepe ati..
[01:30.24]Polah-polah
[01:32.54]nyacak arep nambahi rabi,
[01:37.07]Nawi baen ugo
[01:40.39]biso tambah rejeki..
[01:44.31]Masio blonjo tambah,
[01:46.49]Enake ugo tambah..
[01:49.79]Jare dhung tambah rabi,
[01:52.84]Ugo biso.. tambah rejeki..
[02:03.04]
[02:24.44]>>>
[02:25.44]>>
[02:26.44]>
[02:27.44]Kepingine ati,
[02:30.29]Arep nambahi rabi..
[02:34.34]Arep ngomong wedi,
[02:37.08]Kuatir nyelentik nong ati..
[02:40.99]Aran roso demen,
[02:43.48]Sing keneng diapusi..
[02:46.79]Mugo baen rabi,
[02:49.70]Hang lawas yo ngidini..
[02:53.56]
[03:17.62]>>>
[03:18.62]>>
[03:19.62]>
[03:20.62]Polah-polah
[03:22.37]nyacak arep nambahi rabi,
[03:26.28]Mergo nuruti karepe ati..
[03:32.56]Polah-polah
[03:34.43]nyacak arep nambahi rabi,
[03:38.98]Nawi baen ugo
[03:41.22]biso tambah rejeki..
[03:45.50]
[03:47.14]Polah-polah
[03:49.00]nyacak arep nambahi rabi,
[03:53.36]Mergo nuruti karepe ati..
[03:59.15]Polah-polah
[04:01.46]nyacak arep nambahi rabi,
[04:05.93]Nawi baen ugo
[04:07.98]biso tambah rejeki..
[04:12.34]Masio blonjo tambah,
[04:14.65]Enake ugo tambah..
[04:18.13]Jare dhung tambah rabi,
[04:21.30]Ugo biso.. tambah rejeki..
[04:31.81]
———–
Preview:

Kedanan Riko

Demy_16
Versi: Demy

Welas hang sun songgo,
Kangen noring dodo..
Katon rupan riko,
Batin sun kesikso..

Magih noring ati,
Seru welas iki..
Sing biso diganti,
Kalung emas gelang ali-ali..

Sewu lintang hang madangi,
Jagad royo..
Koyo riko hang magih,
Manggon ring dodo..

Masio isun lalekaken,
Welas riko..
Tapi isun sing biso,
Sing lilo..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..

reff:
Welas hang sun songgo,
Kangen noring dodo..
Katon rupan riko,
Batin sun kesikso..

Magih noring ati,
Seru welas iki..
Sing biso diganti,
Kalung emas gelang ali-ali..

Sewu lintang hang madangi,
Jagad royo..
Koyo riko hang magih,
Manggon ring dodo..

Masio isun lalekaken,
Welas riko..
Tapi isun sing biso,
Sing lilo..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: clwnquch]
[ar: Demy]
[ti: Kedanan Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.00]Kedanan Riko – Demy
[00:23.00]
[00:25.80]>>>
[00:26.80]>>
[00:27.80]>
[00:28.80]Welas hang sun songgo,
[00:31.80]Kangen noring dodo..
[00:34.96]Katon rupan riko,
[00:38.26]Batin sun kesikso..
[00:42.00]Magih noring ati,
[00:45.65]Seru welas iki..
[00:49.51]Sing biso diganti,
[00:51.45]Kalung emas gelang ali-ali..
[00:55.05]Sewu lintang hang madangi,
[00:59.65]Jagad royo..
[01:03.38]Koyo riko hang magih,
[01:06.80]Manggon ring dodo..
[01:11.28]Masio isun lalekaken,
[01:14.32]Welas riko..
[01:17.81]Tapi isun sing biso,
[01:21.30]Sing lilo..
[01:28.13]Ono hang ilang
[01:30.80]Ring njero atinisun..
[01:35.40]Kelayung-layung
[01:37.52]Hang sun ambati mung riko..
[01:42.75]Ngumboro nong awang-awang,
[01:45.85]Mung katon riko..
[01:49.70]Gedigi rasane,
[01:52.26]Dadi wong kedanan..
[01:56.61]
[02:22.79]>>>
[02:23.79]>>
[02:24.79]>
[02:25.79]Welas hang sun songgo,
[02:28.35]Kangen noring dodo..
[02:32.26]Katon rupan riko,
[02:35.26]Batin sun kesikso..
[02:39.43]Magih noring ati,
[02:42.11]Seru welas iki..
[02:46.53]Sing biso diganti,
[02:48.46]Kalung emas gelang ali-ali..
[02:53.31]Sewu lintang hang madangi,
[02:56.43]Jagad royo..
[03:00.46]Koyo riko hang magih,
[03:03.77]Manggon ring dodo..
[03:08.11]Masio isun lalekaken,
[03:11.41]Welas riko..
[03:14.83]Tapi isun sing biso,
[03:18.01]Sing lilo..
[03:22.18]Ono hang ilang
[03:24.48]Ring njero atinisun..
[03:30.14]Kelayung-layung
[03:32.31]Hang sun ambati mung riko..
[03:37.67]Ngumboro nong awang-awang,
[03:40.65]Mung katon riko..
[03:44.51]Gedigi rasane,
[03:46.87]Dadi wong kedanan..
[03:51.61]Ono hang ilang
[03:53.46]Ring njero atinisun..
[03:58.57]Kelayung-layung
[04:00.68]Hang sun ambati mung riko..
[04:05.72]Ngumboro nong awang-awang,
[04:09.14]Mung katon riko..
[04:12.81]Gedigi rasane,
[04:15.36]Dadi wong kedanan..
[04:20.09]
————
Preview: