Nyongah Ati


Versi: Demy

Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro-goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

reff:
Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro-goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

reff:
Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro-goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..
———————-
[ver: lyrics]
[id: aozqasci]
[ar: Demy]
[ti: Nyongah Ati]
[al: Dhut Jawa Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:00.06]Nyongah Ati
[00:00.06]by: Demy
[00:11.06]
[00:13.06]>>>
[00:14.06]>>
[00:15.06]>
[00:16.06]Wis kadhung semayanan,
[00:19.56]Jaremu ketemuan..
[00:22.76]Dino iki,
[00:24.62]Lah jebule nyongah ati..
[00:28.84]
[00:29.08]Mung goro-goro udan,
[00:33.13]Grimis dadi alangan..
[00:36.29]Opo yo ora biso,
[00:39.27]Nekat payungan..
[00:41.95]
[00:43.72]Kok tego karo aku,
[00:46.57]Ora nggagas teles rambutku..
[00:50.18]Semendal ati,
[00:52.36]Kangen kepengen ketemu..
[00:56.02]
[01:08.05]>>>
[01:09.05]>>
[01:10.05]>
[01:11.05]Udan-udan banyu,
[01:13.90]Dadi lambang katresnanku..
[01:17.32]Sing kepengen deres,
[01:19.93]Nelesi atimu..
[01:23.10]
[01:31.89]Prasasat sewindu,
[01:34.41]Sedino ora ketemu..
[01:37.69]Luput janjimu,
[01:40.37]Nggawe nyongah atiku..
[01:43.65]
[01:55.87]>>>
[01:56.87]>>
[01:57.87]>
[01:58.87]Wis kadhung semayanan,
[02:01.87]Jaremu ketemuan..
[02:05.10]Dino iki,
[02:06.97]Lah jebule nyongah ati..
[02:11.25]
[02:12.19]Mung goro-goro udan,
[02:15.23]Grimis dadi alangan..
[02:18.59]Opo yo ora biso,
[02:21.51]Nekat payungan..
[02:24.48]
[02:26.00]Kok tego karo aku,
[02:29.47]Ora nggagas teles rambutku..
[02:32.75]Semendal ati,
[02:34.81]Kangen kepengen ketemu..
[02:38.47]
[02:50.05]>>>
[02:51.05]>>
[02:52.05]>
[02:53.05]Udan-udan banyu,
[02:54.35]Dadi lambang katresnanku..
[03:00.30]Sing kepengen deres,
[03:02.97]Nelesi atimu..
[03:06.21]
[03:13.91]Prasasat sewindu,
[03:16.95]Sedino ora ketemu..
[03:20.30]Luput janjimu,
[03:23.04]Nggawe nyongah atiku..
[03:26.33]
[03:37.54]>>>
[03:38.54]>>
[03:39.54]>
[03:40.54]Wis kadhung semayanan,
[03:44.54]Jaremu ketemuan..
[03:47.73]Dino iki,
[03:49.72]Lah jebule nyongah ati..
[03:53.69]
[03:55.00]Mung goro-goro udan,
[03:57.85]Grimis dadi alangan..
[04:01.40]Opo yo ora biso,
[04:04.44]Nekat payungan..
[04:07.30]
[04:09.38]Kok tego karo aku,
[04:12.17]Ora nggagas teles rambutku..
[04:15.53]Semendal ati,
[04:17.70]Kangen kepengen ketemu..
[04:21.43]
[04:33.54]>>>
[04:34.54]>>
[04:35.54]>
[04:36.54]Udan-udan banyu,
[04:39.34]Dadi lambang katresnanku..
[04:42.81]Sing kepengen deres,
[04:45.55]Nelesi atimu..
[04:48.71]
[04:57.03]Prasasat sewindu,
[04:59.83]Sedino ora ketemu..
[05:03.18]Luput janjimu,
[05:05.85]Nggawe nyongah atiku..
[05:09.76]
[05:11.20]Udan-udan banyu,
[05:13.42]Dadi lambang katresnanku..
[05:16.84]Sing kepengen deres,
[05:19.52]Nelesi atimu..
[05:23.62]
[05:31.06]Prasasat sewindu,
[05:33.92]Sedino ora ketemu..
[05:37.21]Luput janjimu,
[05:39.82]Nggawe nyongah atiku..
[05:43.80]Luput janjimu,
[05:46.97]Nggawe nyongah atiku..
[05:51.74]
————-
Preview:

Advertisements

Wis Luntur


Versi: Demy

Dudu isun sing biso,
Mbales roso welas riko..
Dudu isun hang njalari,
Luntur roso welas iki..

Dudu isun sing biso,
Mbales roso welas riko..
Dudu isun hang njalari,
Luntur roso welas iki..

Perih tatune ati,
Sopo hang njalari..
Riko suloyo ring janji,
Luntur roso welas iki..

Sing ono maning,
Welas kanggo riko..
Sing bakal maning,
Sun urip bareng riko..
Tatune ati wis keliwat loro,
Nono tambane,
Sing ono tambane..

Wis luntur welase,
Ilang nono pecake..
Mergo tatu ring atine,
Sing ono tambane..

(wis luntur welase) uwis,
(ilang nono pecake) pecake..
(mergo tatu ring atine),
Sing ono tambane..

reff:
Sing ono maning,
Welas kanggo riko..
Sing bakal maning
Sun urip bareng riko..
Tatune ati wis keliwat loro,
Nono tambane,
Sing ono tambane..

Wis luntur welase,
Ilang nono pecake..
Mergo tatu ring atine,
Sing ono tambane..

(wis luntur welase) uwis,
(ilang nono pecake) pecake..
(mergo tatu ring atine),
Sing ono tambane..

(wis luntur welase),
(ilang nono pecake),
(mergo tatu ring atine),

(wis luntur welase),
(ilang nono pecake),
(mergo tatu ring atine),
———————
[ver: lyrics]
[id: ichpzwcu]
[ar: Demy]
[ti: Wis Luntur]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:00.04]Wis Luntur
[00:00.04]by: Demy
[00:25.01]
[00:27.01]>>>
[00:28.01]>>
[00:29.01]>
[00:30.01]Dudu isun sing biso,
[00:33.54]Mbales roso welas riko..
[00:38.32]Dudu isun hang njalari,
[00:42.42]Luntur roso welas iki..
[00:50.31]
[01:01.24]Dudu isun sing biso,
[01:04.71]Mbales roso welas riko..
[01:09.25]Dudu isun hang njalari,
[01:13.35]Luntur roso welas iki..
[01:20.86]
[01:22.54]Perih tatune ati,
[01:25.64]Sopo hang njalari..
[01:29.93]Riko suloyo ring janji,
[01:34.46]Luntur roso welas iki..
[01:41.67]
[01:43.91]Sing ono maning,
[01:47.21]Welas kanggo riko..
[01:52.62]Sing bakal maning,
[01:55.40]Sun urip bareng riko..
[01:59.86]Tatune ati wis keliwat loro,
[02:08.56]Nono tambane,
[02:14.82]Sing ono tambane..
[02:20.23]
[02:22.22]Wis luntur welase,
[02:24.59]Ilang nono pecake..
[02:29.05]Mergo tatu ring atine,
[02:33.04]Sing ono tambane..
[02:36.45](wis luntur welase) uwis,
[02:39.86](ilang nono pecake) pecake..
[02:43.66](mergo tatu ring atine),
[02:47.44]Sing ono tambane..
[02:53.84]
[03:20.90]>>>
[03:21.90]>>
[03:22.90]>
[03:23.90]Sing ono maning,
[03:27.88]Welas kanggo riko..
[03:32.23]Sing bakal maning
[03:35.72]Sun urip bareng riko..
[03:40.45]Tatune ati wis keliwat loro,
[03:48.83]Nono tambane,
[03:54.30]Sing ono tambane..
[04:01.06]Wis luntur welase,
[04:04.67]Ilang nono pecake..
[04:09.15]Mergo tatu ring atine,
[04:13.24]Sing ono tambane..
[04:16.78](wis luntur welase) uwis,
[04:19.77](ilang nono pecake) pecake..
[04:22.93](mergo tatu ring atine),
[04:27.65]Sing ono tambane..
[04:31.31](wis luntur welase),
[04:33.74](ilang nono pecake),
[04:38.08](mergo tatu ring atine),
[04:42.12]
[04:45.06](wis luntur welase),
[04:48.42](ilang nono pecake),
[04:52.52](mergo tatu ring atine),
[04:57.12]
—————-
Preview:

Ngenes Kepikiran


Versi: Demy

Roso hang sun tandur hang ono ring njero ati,
Ilang mergo riko hang njalari..
Welas hang sun pendem hang ono ring njero dodo,
Musno saiki sing ono..
Mergo riko wis ngumbar asmoro nong wong liyo..

Sing kiro sun getun kadhung riko ninggal isun,
Mergo sun sing kuat nyonggo..
Roso welas asih hang bengen riko elungno,
Saiki mung kari cerito..
Bangur sun urip dewekan,
Timbangane sun ngenes kepikiran..

reff:
Bengen riko sun eman sun kudang-kudang,
Bengen riko sun pujo sun sayang-sayang..
Sun sing nyongko lan sun sing ngiro,
Riko ngutung roso kanggo wong liyo..

Kari tego riko kari mentolo,
Nong ngarep moto riko nggandeng wong liyo..
Rasane ati wis sing kuat nyonggo,
Aluk baen riko sun lalekeno..

Bengen riko sun eman sun kudang-kudang,
Bengen riko sun pujo sun sayang-sayang..
Sun sing nyongko lan sun sing ngiro,
Riko ngutung roso kanggo wong liyo..

Kari tego riko kari mentolo,
Nong ngarep moto riko nggandeng wong liyo..
Rasane ati wis sing kuat nyonggo,
Aluk baen riko sun lalekeno..
Timbangane atinisun loro..
Ati loro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: lnounzcu]
[ar: Demy]
[ti: Ngenes Kepikiran]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:00.02]Ngenes Kepikiran
[00:00.02]by: Demy
[00:34.02]
[00:36.22]>>>
[00:37.22]>>
[00:38.22]>
[00:39.22]Roso hang sun tandur
[00:43.22]hang ono ring njero ati,
[00:47.07]Ilang mergo riko hang njalari..
[00:56.14]Welas hang sun pendem
[00:59.36]hang ono ring njero dodo,
[01:04.33]Musno saiki sing ono..
[01:12.72]Mergo riko wis ngumbar asmoro
[01:21.04]nong wong liyo..
[01:29.17]
[01:38.02]Sing kiro sun getun
[01:41.28]kadhung riko ninggal isun,
[01:45.81]Mergo sun sing kuat nyonggo..
[01:54.19]Roso welas asih
[01:57.92]hang bengen riko elungno,
[02:02.45]Saiki mung kari cerito..
[02:11.34]Bangur sun urip dewekan,
[02:19.03]Timbangane sun ngenes kepikiran..
[02:27.11]
[02:58.74]>>>
[02:59.74]>>
[03:00.74]>
[03:01.74]Bengen riko sun eman
[03:07.21]sun kudang-kudang,
[03:10.24]Bengen riko sun pujo
[03:15.59]sun sayang-sayang..
[03:18.33]Sun sing nyongko
[03:21.41]lan sun sing ngiro,
[03:25.94]Riko ngutung roso kanggo wong liyo..
[03:33.65]
[03:35.13]Kari tego riko kari mentolo,
[03:43.02]Nong ngarep moto
[03:48.18]riko nggandeng wong liyo..
[03:51.41]Rasane ati wis sing kuat nyonggo,
[03:59.44]Aluk baen riko sun lalekeno..
[04:07.20]Bengen riko sun eman
[04:13.78]sun kudang-kudang,
[04:16.77]Bengen riko sun pujo
[04:22.61]sun sayang-sayang..
[04:24.90]Sun sing nyongko
[04:28.75]lan sun sing ngiro,
[04:32.60]Riko ngutung roso kanggo wong liyo..
[04:41.42]Kari tego riko kari mentolo,
[04:49.68]Nong ngarep moto
[04:54.78]riko nggandeng wong liyo..
[04:58.25]Rasane ati wis sing kuat nyonggo,
[05:06.08]Aluk baen riko sun lalekeno..
[05:13.41]Timbangane atinisun loro..
[05:27.57]Ati loro..
[05:30.50]
————–
Preview:

Opo Salah

demy_43
Versi: Demy

Opo tah salah sun demen nyang riko,
Opo tah salah sun welas nyang riko..
Masio sun ngerti riko wis duwe rabi,
Tapi kelendi ati wis kadhung ngewelasi..

Mung siji riko wong wadon hang katon sempurno,
Nono liyo welas sun mung kanggo riko..
Sing perduli masio pati sun lakoni,
Myakne riko biso ngerti welas iki..

reff:
Rungokeno sworo ati iki,
Myakne riko biso ngerti welas iki..
Yo mung riko angenan ring ngimpi,
Nono liyo mung riko hang sun welasi..

Opo tah salah sun demen nyang riko,
Opo tah salah sun welas nyang riko..
Masio sun ngerti riko wis duwe rabi,
Tapi kelendi ati wis kadhung ngewelasi..

Mung siji riko wong wadon hang katon sempurno,
Nono liyo welas sun mung kanggo riko..
Sing perduli masio pati sun lakoni,
Myakne riko biso ngerti welas iki..

reff:
Rungokeno sworo ati iki,
Myakne riko biso ngerti welas iki..
Yo mung riko angenan ring ngimpi,
Nono liyo mung riko hang sun welasi..

Rungokeno sworo ati iki,
Myakne riko biso ngerti welas iki..
Yo mung riko angenan ring ngimpi,
Nono liyo mung riko hang sun welasi..
Nono liyo mung riko hang sun welasi..
——————
[ver: lyrics]
[id: sccppwcu]
[ar: Demy]
[ti: Opo Salah]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:00.03]Opo Salah
[00:00.03]by: Demy
[00:26.03]
[00:28.33]>>>
[00:29.33]>>
[00:30.33]>
[00:31.33]Opo tah salah sun demen nyang riko,
[00:37.72]Opo tah salah sun welas nyang riko..
[00:44.87]Masio sun ngerti riko wis duwe rabi,
[00:51.26]Tapi kelendi ati wis kadhung ngewelasi..
[00:57.72]
[01:05.45]Mung siji riko wong wadon hang katon sempurno,
[01:11.97]Nono liyo welas sun mung kanggo riko..
[01:19.05]Sing perduli masio pati sun lakoni,
[01:25.51]Myakne riko biso ngerti welas iki..
[01:32.29]
[01:57.08]>>>
[01:58.08]>>
[01:59.08]>
[02:00.08]Rungokeno sworo ati iki,
[02:06.70]Myakne riko biso ngerti welas iki..
[02:13.52]Yo mung riko angenan ring ngimpi,
[02:19.98]Nono liyo mung riko hang sun welasi..
[02:26.62]
[02:34.51]Opo tah salah sun demen nyang riko,
[02:40.67]Opo tah salah sun welas nyang riko..
[02:47.80]Masio sun ngerti riko wis duwe rabi,
[02:54.26]Tapi kelendi ati wis kadhung ngewelasi..
[03:00.72]
[03:08.48]Mung siji riko wong wadon hang katon sempurno,
[03:15.07]Nono liyo welas sun mung kanggo riko..
[03:21.72]Sing perduli masio pati sun lakoni,
[03:28.42]Myakne riko biso ngerti welas iki..
[03:36.18]
[03:59.21]>>>
[04:00.21]>>
[04:01.21]>
[04:02.21]Rungokeno sworo ati iki,
[04:08.92]Myakne riko biso ngerti welas iki..
[04:16.55]Yo mung riko angenan ring ngimpi,
[04:22.70]Nono liyo mung riko hang sun welasi..
[04:29.97]Rungokeno sworo ati iki,
[04:36.18]Myakne riko biso ngerti welas iki..
[04:43.57]Yo mung riko angenan ring ngimpi,
[04:50.03]Nono liyo mung riko hang sun welasi..
[04:56.98]Nono liyo mung riko hang sun welasi..
[05:05.56]
————–
Preview:

Pait Pungkase

demy_42
Versi: Demy

Panase serngenge nong raino,
Sing biso ngedem panase dodo..
Sakat weruh riko ambi wong lanang liyo,
Ati rasane koyo keslomot mowo..

Magih iling nong janji bengene,
Sing bakal luntur ilang welase..
Tapi paran nyatane sing podo ambi omonge,
Manis kawitan pait ring pungkase..

reff:
Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun pujo,
Tapi tego riko gawe ati gelo..

Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun karepno,
Tapi nyatane riko tego ngeliyo..

Salah paran isun iki,
duso paran awak iki,
Tego riko saiki suloyo janji..

Panase serngenge nong raino,
Sing biso ngedem panase dodo..
Sakat weruh riko ambi wong lanang liyo,
Ati rasane koyo keslomot mowo..

Magih iling nong janji bengene,
Sing bakal luntur ilang welase..
Tapi paran nyatane sing podo ambi omonge,
Manis kawitan pait ring pungkase..

reff:
Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun pujo,
Tapi tego riko gawe ati gelo..

Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun karepno,
Tapi nyatane riko tego ngeliyo..

Salah paran isun iki,
duso paran awak iki,
Tego riko saiki suloyo janji..
Tego riko saiki suloyo janji..
Suloyo janji..
———————
[ver: lyrics]
[id: lspipccu]
[ar: Demy]
[ti: Pait Pungkase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:00.02]Pait Pungkase
[00:00.02]by: Demy
[00:22.02]
[00:24.76]>>>
[00:25.76]>>
[00:26.76]>
[00:27.76]Panase serngenge nong raino,
[00:33.76]Sing biso ngedem panase dodo..
[00:40.81]Sakat weruh riko
[00:43.87]ambi wong lanang liyo,
[00:47.40]Ati rasane koyo keslomot mowo..
[00:53.62]
[01:01.34]Magih iling nong janji bengene,
[01:06.82]Sing bakal luntur ilang welase..
[01:13.79]Tapi paran nyatane
[01:16.34]sing podo ambi omonge,
[01:20.13]Manis kawitan pait ring pungkase..
[01:26.30]
[02:03.05]>>>
[02:04.05]>>
[02:05.05]>
[02:06.05]Sun pingin ngumbar asmoro,
[02:10.55]ambi riko hang sun pujo,
[02:13.33]Tapi tego riko gawe ati gelo..
[02:19.99]Sun pingin ngumbar asmoro,
[02:23.04]ambi riko hang sun karepno,
[02:26.72]Tapi nyatane riko tego ngeliyo..
[02:33.12]Salah paran isun iki,
[02:36.11]duso paran awak iki,
[02:39.71]Tego riko saiki suloyo janji..
[02:46.31]
[02:53.02]Panase serngenge nong raino,
[02:58.95]Sing biso ngedem panase dodo..
[03:06.45]Sakat weruh riko
[03:09.06]ambi wong lanang liyo,
[03:12.35]Ati rasane koyo keslomot mowo..
[03:19.20]
[03:22.37]Magih iling nong janji bengene,
[03:28.66]Sing bakal luntur ilang welase..
[03:36.30]Tapi paran nyatane
[03:38.80]sing podo ambi omonge,
[03:42.22]Manis kawitan pait ring pungkase..
[03:49.11]
[04:25.03]>>>
[04:26.03]>>
[04:27.03]>
[04:28.03]Sun pingin ngumbar asmoro,
[04:31.59]ambi riko hang sun pujo,
[04:34.76]Tapi tego riko gawe ati gelo..
[04:41.80]Sun pingin ngumbar asmoro,
[04:44.79]ambi riko hang sun karepno,
[04:48.33]Tapi nyatane riko tego ngeliyo..
[04:55.18]Salah paran isun iki,
[04:57.92]duso paran awak iki,
[05:01.46]Tego riko saiki suloyo janji..
[05:07.74]Tego riko saiki suloyo janji..
[05:16.14]Suloyo janji..
[05:22.05]
—————-
Preview:

Welas Hang Sempurno

demy_41
Versi : Demy

Sing biso sun mungkiri,
Kadhung riko sun welasi..
Ring ati iki sing keneng diilangi,
Yo mung riko hang ono nong njero ati..

Sing biso sun mungkiri,
Kadhung riko sun welasi..
Ring ati iki sing keneng diilangi,
Yo mung riko hang ono nong njero ati..
Hoooooo..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

reff:
Sing biso sun mungkiri,
Kadhung riko sun welasi..
Ring ati iki sing keneng diilangi,
Yo mung riko hang ono nong njero ati..
Hoooooo..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

Welas.. sing keneng diibaratno,
Welas.. ojo sampek riko
Gawe ati nisun loro..
Ojo sampek riko..
Gawe ati nisun loro..
———————
[ver: lyrics]
[id: lunzoqcu]
[ar: Demy]
[ti: Welas Hang Sempurno]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:21]
[00:00.02]Welas Hang Sempurno
[00:00.02]by : Demy
[00:18.02]
[00:20.12]>>>
[00:21.12]>>
[00:22.12]>
[00:23.12]Sing biso sun mungkiri,
[00:31.13]Kadhung riko sun welasi..
[00:38.96]Ring ati iki sing keneng diilangi,
[00:47.05]Yo mung riko hang ono nong njero ati..
[00:53.82]
[01:02.85]Sing biso sun mungkiri,
[01:10.56]Kadhung riko sun welasi..
[01:18.52]Ring ati iki sing keneng diilangi,
[01:26.78]Yo mung riko hang ono nong njero ati..
[01:34.44]Hoooooo..
[01:42.90]
[01:51.03]Welas sun nong riko,
[01:54.88]Sing keneng diibaratno,
[01:58.71]Ugo sing biso digawe umpomo..
[02:07.18]Welas sun nong riko,
[02:10.54]Iki welas hang sempurno,
[02:14.82]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[02:26.02]
[02:27.26]Welas sun nong riko,
[02:30.44]Sing keneng diibaratno,
[02:34.42]Ugo sing biso digawe umpomo..
[02:43.37]Welas sun nong riko,
[02:46.36]Iki welas hang sempurno,
[02:50.52]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[03:01.05]
[03:24.03]>>>
[03:25.03]>>
[03:26.03]>
[03:27.03]Sing biso sun mungkiri,
[03:34.27]Kadhung riko sun welasi..
[03:43.04]Ring ati iki sing keneng diilangi,
[03:51.13]Yo mung riko hang ono nong njero ati..
[03:58.21]Hoooooo..
[04:07.43]
[04:15.07]Welas sun nong riko,
[04:18.77]Sing keneng diibaratno,
[04:23.06]Ugo sing biso digawe umpomo..
[04:30.97]Welas sun nong riko,
[04:35.07]Iki welas hang sempurno,
[04:39.43]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[04:49.13]
[04:50.00]Welas sun nong riko,
[04:52.80]Sing keneng diibaratno,
[04:57.15]Ugo sing biso digawe umpomo..
[05:05.06]Welas sun nong riko,
[05:08.66]Iki welas hang sempurno,
[05:13.02]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[05:23.72]Welas.. sing keneng diibaratno,
[05:40.28]Welas.. ojo sampek riko
[05:51.11]gawe ati nisun loro..
[05:57.01]Ojo sampek riko..
[06:08.21]Gawe ati nisun loro..
[06:14.06]
————-
Preview:

Kumbang Lan Kembang

demy_40
Versi: Demy

Kelendi rasane sambel sak jangane,
Kadhung nono uyahe..
Langit tanpo lintang sing endah disawang,
Ulan sintru dewekan..

Dunyo katon rumat padang sesawangan,
Kadhung nyanding demenan..
Bareng keloronan gegandengan tangan,
Runtang-runtung sir-siran..

reff:
Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

reff:
Kelendi rasane sambel sak jangane,
Kadhung nono uyahe..
Langit tanpo lintang sing endah disawang,
Ulan sintru dewekan..

Dunyo katon rumat padang sesawangan,
Kadhung nyanding demenan..
Bareng keloronan gegandengan tangan,
Runtang-runtung sir-siran..

reff:
Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
——————
[ver: lyrics]
[id: zcubvbcu]
[ar: Demy]
[ti: Kumbang Lan Kembang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:42]
[00:00.03]Kumbang lan Kembang
[00:00.03]by: Demy
[00:27.03]
[00:29.03]>>>
[00:30.03]>>
[00:31.03]>
[00:32.03]Kelendi rasane
[00:35.33]sambel sak jangane,
[00:38.67]Kadhung nono uyahe..
[00:45.46]Langit tanpo lintang
[00:48.94]sing endah disawang,
[00:52.49]Ulan sintru dewekan..
[00:58.65]
[01:00.05]Dunyo katon rumat
[01:03.29]padang sesawangan,
[01:06.20]Kadhung nyanding demenan..
[01:13.11]Bareng keloronan
[01:16.86]gegandengan tangan,
[01:20.16]Runtang-runtung sir-siran..
[01:25.18]
[01:53.00]>>>
[01:54.00]>>
[01:55.00]>
[01:56.00]Koyo kembang lan kumbang,
[02:00.70]Geredoan ono ring taman..
[02:08.58]Matek janji nong ati,
[02:14.34]Welas suci digowo mati..
[02:23.01]Seneng seru senenge,
[02:28.43]Sampek lali paran-parane..
[02:36.26]Tentrem seru tentreme,
[02:42.07]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[02:50.54]
[03:18.02]>>>
[03:19.02]>>
[03:20.02]>
[03:21.02]Kelendi rasane
[03:23.88]sambel sak jangane,
[03:27.21]Kadhung nono uyahe..
[03:34.55]Langit tanpo lintang
[03:37.79]sing endah disawang,
[03:41.26]Ulan sintru dewekan..
[03:48.60]Dunyo katon rumat
[03:51.35]padang sesawangan,
[03:54.89]Kadhung nyanding demenan..
[04:01.82]Bareng keloronan
[04:05.43]gegandengan tangan,
[04:08.77]Runtang-runtung sir-siran..
[04:13.94]
[04:41.88]>>>
[04:42.88]>>
[04:43.88]>
[04:44.88]Koyo kembang lan kumbang,
[04:49.10]Geredoan ono ring taman..
[04:57.13]Matek janji nong ati,
[05:03.17]Welas suci digowo mati..
[05:12.24]Seneng seru senenge,
[05:17.41]Sampek lali paran-parane..
[05:24.37]Tentrem seru tentreme,
[05:30.91]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[05:39.43]Koyo kembang lan kumbang,
[05:44.97]Geredoan ono ring taman..
[05:51.81]Matek janji nong ati,
[05:58.85]Welas suci digowo mati..
[06:07.48]Seneng seru senenge,
[06:12.96]Sampek lali paran-parane..
[06:19.74]Tentrem seru tentreme,
[06:26.53]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[06:37.81]
————–
Preview: