Luntur Welase (demy)

demy_48
Versi: Demy

BENGEN SUN MAGIH PERCOYO NYANG RIKO,
ISUN RIKO SIO-SIO..
BENGEN SUN MAGIH KEDANAN NYANG RIKO,
ISUN RIKO PULOSORO..

SERTO SAIKI,
ISUN WIS ONO HANG DUWENI..
RIKO TEKO,
NGAJAK AREP MBALENI..

reff:
OH WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

MERGANE ATI IKI,
YO SING KENENG DIPOKSO..
TEKAD ISUN BELANI,
SING BAKAL BALIK NYANG RIKO..

reff:
BENGEN SUN MAGIH PERCOYO NYANG RIKO,
ISUN RIKO SIO-SIO..
BENGEN SUN MAGIH KEDANAN NYANG RIKO,
ISUN RIKO PULOSORO..

SERTO SAIKI,
ISUN WIS ONO HANG DUWENI..
RIKO TEKO,
NGAJAK AREP MBALENI..

reff:
OH WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

MERGANE ATI IKI,
YO SING KENENG DIPOKSO..
TEKAD ISUN BELANI,
SING BAKAL BALIK NYANG RIKO..
—————–
[ver: lyrics]
[id: luvocvcu]
[ar: Demy]
[ti: Luntur Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:15]
[00:00.02]Luntur Welase
[00:00.02]by: Demy
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Bengen sun magih
[00:23.49]percoyo nyang riko,
[00:28.84]Isun riko sio-sio..
[00:39.85]Bengen sun magih
[00:45.77]kedanan nyang riko,
[00:51.62]Isun riko pulosoro..
[01:00.07]
[01:03.00]Serto saiki isun,
[01:07.99]Wis ono hang duweni..
[01:13.80]Riko teko,
[01:18.53]Ngajak arep mbaleni..
[01:24.00]
[01:57.01]>>>
[01:58.01]>>
[01:59.01]>
[02:00.01]Oh welas isun nyang riko,
[02:06.61]Wis kadhung luntur..
[02:10.77]Ugo lawang atinisun,
[02:16.25]Wis ketutup petenge mendhung..
[02:20.73]Mergane ati iki,
[02:23.34]Yo sing keneng dipokso..
[02:25.84]Tekad isun belani,
[02:28.81]Sing bakal balik nyang riko..
[02:34.04]
[02:56.02]>>>
[02:57.02]>>
[02:58.02]>
[02:59.02]Bengen sun magih
[03:04.18]percoyo nyang riko,
[03:09.37]Isun riko sio-sio..
[03:19.88]Bengen sun magih
[03:26.23]kedanan nyang riko,
[03:31.95]Isun riko pulosoro..
[03:43.71]Serto saiki isun,
[03:47.75]Wis ono hang duweni..
[03:54.35]Riko teko,
[03:58.90]Ngajak arep mbaleni..
[04:04.36]
[04:37.21]>>>
[04:38.21]>>
[04:39.21]>
[04:40.21]Oh welas isun nyang riko,
[04:47.29]Wis kadhung luntur..
[04:51.03]Ugo lawang atinisun,
[04:56.38]Wis ketutup petenge mendhung..
[05:03.17]Welas isun nyang riko,
[05:10.07]Wis kadhung luntur..
[05:14.18]Ugo lawang atinisun,
[05:19.90]Wis ketutup petenge mendhung..
[05:23.76]Mergane ati iki,
[05:26.81]Yo sing keneng dipokso..
[05:29.48]Tekad isun belani,
[05:32.15]Sing bakal balik nyang riko..
[05:38.31]
————-
Preview:

Banguro Mengo

demy_47
Versi: Demy

Isun bingung yo ngabeti riko,
Nong ngarep riko sun nono benere..
Jujur salah paran maning ngapusi,
Isun kari sampek salah tingkah..

Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
Awak isun soyo sing direken..
Nawi sun salah riko yo ngomongo,
Timbang meneng yo banguro mengo..

reff:
Sak temene sun magih welas nyang riko,
Sak temene sun demen riko..
Jalarane saiki yo riko bedo,
Opo tah wis sing ono roso..

reff:
Isun bingung yo ngabeti riko,
Nong ngarep riko sun nono benere..
Jujur salah paran maning ngapusi,
Isun kari sampek salah tingkah..

Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
Awak isun soyo sing direken..
Nawi sun salah riko yo ngomongo,
Timbang meneng yo banguro mengo..

reff:
Sak temene sun magih welas nyang riko,
Sak temene sun demen riko..
Jalarane saiki yo riko bedo,
Opo tah wis sing ono roso..
——————-
[ver: lyrics]
[id: psuicccu]
[ar: Demy]
[ti: Banguro Mengo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:58]
[00:00.04]Banguro Mengo
[00:00.04]by: Demy
[00:38.04]
[00:40.04]>>>
[00:41.04]>>
[00:42.04]>
[00:43.04]Isun bingung yo ngabeti riko,
[00:48.67]Nong ngarep riko sun nono benere..
[00:56.13]Jujur salah paran maning ngapusi,
[01:02.84]Isun kari sampek salah tingkah..
[01:09.39]Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
[01:15.94]Awak isun soyo sing direken..
[01:23.41]Nawi sun salah riko yo ngomongo,
[01:29.94]Timbang meneng yo banguro mengo..
[01:36.28]
[02:25.06]>>>
[02:26.06]>>
[02:27.06]>
[02:28.06]Sak temene sun magih welas nyang riko,
[02:35.06]Sak temene sun demen riko..
[02:41.31]Jalarane saiki yo riko bedo,
[02:48.40]Opo tah wis sing ono roso..
[02:54.81]
[03:23.02]>>>
[03:24.02]>>
[03:25.02]>
[03:26.02]Isun bingung yo ngabeti riko,
[03:32.52]Nong ngarep riko sun nono benere..
[03:38.70]Jujur salah paran maning ngapusi,
[03:45.68]Isun kari sampek salah tingkah..
[03:52.33]Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
[03:59.00]Awak isun soyo sing direken..
[04:05.90]Nawi sun salah riko yo ngomongo,
[04:12.67]Timbang meneng yo banguro mengo..
[04:19.07]
[05:08.01]>>>
[05:09.01]>>
[05:10.01]>
[05:11.01]Sak temene sun magih welas nyang riko,
[05:17.68]Sak temene sun demen riko..
[05:24.53]Jalarane saiki yo riko bedo,
[05:31.24]Opo tah wis sing ono roso..
[05:38.10]
————–
Preview:

Recehan

demy_36
Versi: Demy

Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
Golek recehan opo ewonan..

Tak gawe mangan tak lakoni,
Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
Piye maneh pancen teko nasibe,
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..

Aku ngamen ora mergo males megawe,
Piye maneh durung ketemu dalane..
Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
Menowo onok rejekine..

Aku iso merubah nasibe,
Aku iso ngerubah awakke..
Aku ben ora ngamen wae..

reff:
Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
Golek recehan opo ewonan..

Tak gawe mangan tak lakoni,
Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
Piye maneh pancen teko nasibe,
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..

Aku ngamen ora mergo males megawe,
Piye maneh durung ketemu dalane..
Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
Menowo onok rejekine..

Aku iso ngerubah nasibe,
Aku iso ngerubah awakke..
Aku ben ora ngamen wae..

Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
Golek recehan opo ewonan..

Tak gawe mangan tak lakoni,
Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
Piye maneh pancen teko nasibe,
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iucbcscu]
[ar: Demy ]
[ti: Recehan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.02]Recehan
[00:00.02]by: Demy
[00:30.02]
[00:33.02]>>>
[00:34.02]>>
[00:35.02]>
[00:36.02]Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
[00:39.40]Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
[00:42.78]Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
[00:46.53]Golek recehan opo ewonan..
[00:47.46]Tak gawe mangan tak lakoni,
[00:52.40]Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
[00:58.07]Piye maneh pancen teko nasibe,
[01:02.02]Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
[01:07.35]
[01:22.09]Aku ngamen ora mergo males megawe,
[01:29.57]Piye maneh durung ketemu dalane..
[01:37.63]Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
[01:44.53]Menowo onok rejekine..
[01:51.93]Aku iso ngerubah nasibe,
[01:56.17]Aku iso ngerubah awakke..
[02:00.53]Aku ben ora ngamen wae..
[02:05.91]
[02:17.02]>>>
[02:18.02]>>
[02:19.02]>
[02:20.02]Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
[02:23.02]Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
[02:26.92]Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
[02:30.64]Golek recehan opo ewonan..
[02:34.62]Tak gawe mangan tak lakoni,
[02:36.79]Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
[02:42.67]Piye maneh pancen teko nasibe,
[02:46.64]Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
[02:52.38]
[03:07.28]Aku ngamen ora mergo males megawe,
[03:14.94]Piye maneh durung ketemu dalane..
[03:22.57]Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
[03:28.93]Menowo onok rejekine..
[03:36.43]Aku iso ngerubah nasibe,
[03:41.03]Aku iso ngerubah awakke..
[03:44.70]Aku ben ora ngamen wae..
[03:51.62]Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
[03:54.24]Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
[03:57.79]Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
[04:01.59]Golek recehan opo ewonan..
[04:05.29]Tak gawe mangan tak lakoni,
[04:07.45]Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
[04:13.08]Piye maneh pancen teko nasibe,
[04:17.00]Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
[04:22.32]Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
[04:26.28]
—————
Preview:

Katon Katonen (demy)

demy_30
Versi: Demy

Semene wis isun lakoni,
Sampek kapan isun goleti..
Hang gawe batin isun demen,
Hang gawe batin isun tentrem..
Opo tah riko magih ono,
Kadhung magih atinisun lego..

Opo magih riko iling isun,
Ring riwayat bengen-bengene..
Riko lan isun bengen dadi siji,
Masio sing ono taline roso..
Isun sak benere,
Demen ambi riko..

Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..

Opo magih riko iling isun,
Ring riwayat bengen-bengene..
Riko lan isun bengen dadi siji,
Masio sing ono taline roso..
Isun sak benere,
Demen ambi riko..

Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..

reff:
Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..

reff:
Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aoabbuch]
[ar: Demy]
[ti: Katon Katonen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:00.03]Katon Katonen
[00:00.03]by: Demy
[00:19.03]
[00:21.03]>>>
[00:22.03]>>
[00:23.03]>
[00:24.03]Semene wis isun lakoni,
[00:28.13]Sampek kapan isun goleti..
[00:32.58]Hang gawe batin isun demen,
[00:36.93]Hang gawe batin isun tentrem..
[00:41.54]Opo tah riko magih ono,
[00:46.19]Kadhung magih atinisun lego..
[00:51.74]
[00:53.06]Opo magih riko iling isun,
[00:57.21]Ring riwayat bengen-bengene..
[01:02.06]Riko lan isun bengen dadi siji,
[01:06.54]Masio sing ono taline roso..
[01:11.08]Isun sak benere,
[01:15.44]Demen ambi riko..
[01:21.61]
[01:22.60]Sakat riko wis sing ono,
[01:26.70]Ninggal isun dewek ring deso..
[01:31.68]Ring endi bain riko menyang,
[01:36.04]Raino bengi sun katon-katonen..
[01:40.71]Riko hang dadi impenan,
[01:44.94]Yo mung riko hang dadi angenan..
[01:50.59]
[01:52.15]Opo magih riko iling isun,
[01:56.31]Ring riwayat bengen-bengene..
[02:01.04]Riko lan isun bengen dadi siji,
[02:05.33]Masio sing ono taline roso..
[02:10.57]Isun sak benere,
[02:14.61]Demen ambi riko..
[02:20.52]
[02:21.94]Sakat riko wis sing ono,
[02:25.92]Ninggal isun dewek ring deso..
[02:30.84]Ring endi bain riko menyang,
[02:35.32]Raino bengi sun katon-katonen..
[02:40.18]Riko hang dadi impenan,
[02:43.91]Yo mung riko hang dadi angenan..
[02:49.31]
[03:25.01]>>>
[03:26.01]>>
[03:27.01]>
[03:28.01]Sakat riko wis sing ono,
[03:31.89]Ninggal isun dewek ring deso..
[03:36.83]Ring endi bain riko menyang,
[03:41.87]Raino bengi sun katon-katonen..
[03:47.02]Riko hang dadi impenan,
[03:50.88]Yo mung riko hang dadi angenan..
[03:55.92]
[04:31.55]>>>
[04:32.55]>>
[04:33.55]>
[04:34.55]Sakat riko wis sing ono,
[04:38.90]Ninggal isun dewek ring deso..
[04:43.81]Ring endi bain riko menyang,
[04:48.04]Raino bengi sun katon-katonen..
[04:52.71]Riko hang dadi impenan,
[04:56.82]Yo mung riko hang dadi angenan..
[05:02.10]Riko hang dadi impenan,
[05:06.29]Yo mung riko hang dadi angenan..
[05:11.83]
————-
Preview:

Mung Siji (demy)

Demy_28
Versi: Demy

Mung bisone nglarani,
Mung bisone mrekes ati..
Yo mung bisone njalari,
Ati nisun iki..

Mung bisone ngimbangi,
Mung bisone ngukur ati..
Yo mung bisone ngilangi,
Welas isun iki..

reff:
Sing ikhlas welas isun iki,
Kegowo wong liyo sing biso nggandoli..
Mung siji riko hang sun demeni,
Yo wis ilang yo wis ilang..

Mung riko kudangane ati,
Nong punjere dodo sing biso ngilangi..
Mung siji riko kembange ati,
Yo wis ilang kegowo wong liyo..

reff:
Mung bisone nglarani,
Mung bisone mrekes ati..
Yo mung bisone njalari,
Ati nisun iki..

Mung bisone ngimbangi,
Mung bisone ngukur ati..
Yo mung bisone ngilangi,
Welas isun iki..

reff:
Sing ikhlas welas isun iki,
Kegowo wong liyo sing biso nggandoli..
Mung siji riko hang sun demeni,
Yo wis ilang yo wis ilang..

Mung riko kudangane ati,
Nong punjere dodo sing biso ngilangi..
Mung siji riko kembange ati,
Yo wis ilang kegowo wong liyo..

Mung riko kudangane ati,
Nong punjere dodo sing biso ngilangi..
Mung siji riko kembange ati,
Yo wis ilang kegowo wong liyo..
——————
[ver: lyrics]
[id: pznonbch]
[ar: Demy]
[ti: Mung Siji]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:00]
[00:00.04]Mung Siji
[00:00.04]by: Demy
[00:34.04]
[00:36.04]>>>
[00:37.04]>>
[00:38.04]>
[00:39.04]Mung bisone nglarani,
[00:44.64]Mung bisone mrekes ati..
[00:52.00]Yo mung bisone njalari,
[00:58.16]Ati nisun iki..
[01:04.75]
[01:07.42]Mung bisone ngimbangi,
[01:13.26]Mung bisone ngukur ati..
[01:20.36]Yo mung bisone ngilangi,
[01:27.40]Welas isun iki..
[01:33.31]
[01:56.04]>>>
[01:57.04]>>
[01:58.04]>
[01:59.04]Sing ikhlas welas isun iki,
[02:03.18]Kegowo wong liyo
[02:06.11]sing biso nggandoli..
[02:10.02]Mung siji riko hang sun demeni,
[02:16.43]Yo wis ilang yo wis ilang..
[02:27.80]
[02:30.17]Mung riko kudangane ati,
[02:35.45]Nong punjere dodo
[02:39.01]sing biso ngilangi..
[02:42.37]Mung siji riko kembange ati,
[02:48.46]Yo wis ilang
[02:51.46]kegowo wong liyo..
[02:55.86]
[03:07.03]>>>
[03:08.03]>>
[03:09.03]>
[03:10.03]Mung bisone nglarani,
[03:14.53]Mung bisone mrekes ati..
[03:21.66]Yo mung bisone njalari,
[03:27.70]Ati nisun iki..
[03:34.16]
[03:37.40]Mung bisone ngimbangi,
[03:43.31]Mung bisone ngukur ati..
[03:50.15]Yo mung bisone ngilangi,
[03:56.99]Welas isun iki..
[04:03.27]
[04:26.09]>>>
[04:27.09]>>
[04:28.09]>
[04:29.09]Sing ikhlas welas isun iki,
[04:34.09]Kegowo wong liyo
[04:36.70]sing biso nggandoli..
[04:41.25]Mung siji riko hang sun demeni,
[04:46.77]Yo wis ilang yo wis ilang..
[04:57.97]
[05:00.40]Mung riko kudangane ati,
[05:05.74]Nong punjere dodo
[05:08.67]sing biso ngilangi..
[05:12.54]Mung siji riko kembange ati,
[05:19.07]Yo wis ilang
[05:21.68]kegowo wong liyo..
[05:26.97]Mung riko kudangane ati,
[05:32.01]Nong punjere dodo
[05:35.43]sing biso ngilangi..
[05:39.42]Mung siji riko kembange ati,
[05:45.33]Yo wis ilang
[05:48.55]kegowo wong liyo..
[05:54.53]
————–
Preview:

Terimo Nyawang

Demy_26
Versi: Demy

Pungkasane isun mung trimo nyawang,
Sakjege sun wis sing biso ngudang..
Riko katut manise rayuan,
Mentolo riko ninggal sun menyang..

reff:
Ho..ho..ho..ho..
Mergo mung mbelani,
Welas hang durung pasti..
Welas sun hang suci,
Riko larani..

Ngeduhung isun getun,
Nyejo riko gawe sun ngelayung bingung..

reff:
Pungkasane isun mung trimo nyawang,
Sakjege sun wis sing biso ngudang..
Riko katut manise rayuan,
Mentolo riko ninggal sun menyang..

reff:
Ho..ho..ho..ho..
Mergo mung mbelani,
Welas hang durung pasti..
Welas sun hang suci,
Riko larani..

Ngeduhung isun getun,
Nyejo riko gawe sun ngelayung bingung..

Sun sadari jodoh teko hang kuoso,
Welas demen osing kudu urip bareng..
Dudu mergo pisah sun tangisi,
Kerono ketemune sun getuni..
Kerono ketemune sun getuni..
Ho..hoo..sun getuni..
——————
[ver: lyrics]
[id: slkwuach]
[ar: Demy]
[ti: Terimo Nyawang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:00.12]Terimo Nyawang
[00:00.12]by: Demy
[00:29.12]
[00:31.92]>>>
[00:32.92]>>
[00:33.92]>
[00:34.92]Pungkasane isun
[00:39.48]mung trimo nyawang,
[00:42.06]Sakjege sun wis
[00:45.25]sing biso ngudang..
[00:49.55]Riko katut manise rayuan,
[00:56.11]Mentolo riko
[00:58.75]ninggal sun menyang..
[01:03.68]
[01:15.12]>>>
[01:16.12]>>
[01:17.12]>
[01:18.12]Ho..ho..ho..ho..
[01:31.99]Mergo mung mbelani,
[01:39.31]Welas hang durung pasti..
[01:47.13]Welas sun hang suci,
[01:53.57]Riko larani..
[02:01.06]Ngeduhung isun getun,
[02:08.44]Nyejo riko gawe
[02:11.31]sun ngelayung bingung..
[02:15.25]
[02:44.25]>>>
[02:45.25]>>
[02:46.25]>
[02:47.25]Pungkasane isun
[02:52.06]mung trimo nyawang,
[02:55.26]Sakjege sun wis
[02:57.56]sing biso ngudang..
[03:01.69]Riko katut manise rayuan,
[03:08.57]Mentolo riko
[03:11.13]ninggal sun menyang..
[03:16.38]
[03:27.46]>>>
[03:28.46]>>
[03:29.46]>
[03:30.46]Ho..ho..ho..ho..
[03:42.45]Mergo mung mbelani,
[03:49.82]Welas hang durung pasti..
[03:59.02]Welas sun hang suci,
[04:05.76]Riko larani..
[04:13.83]Ngeduhung isun getun,
[04:20.45]Nyejo riko gawe
[04:23.82]sun ngelayung bingung..
[04:28.83]
[04:31.22]Sun sadari
[04:34.27]jodoh teko hang kuoso,
[04:38.06]Welas demen
[04:40.37]osing kudu urip bareng..
[04:45.49]Dudu mergo pisah sun tangisi,
[04:52.44]Kerono ketemune sun getuni..
[05:00.38]Kerono ketemune sun getuni..
[05:07.75]Ho..hoo..sun getuni..
[05:18.89]
————
Preview:

Kesuwen Urip Dewe

Demy_22
Versi: Demy

Tak rewangi kerjo awan bengi,
Lumpuk-lumpuk golek sangu kanggo rabi..
Keri-keri arek wedok sing tak gondeli,
Saikine tego nyulayani..

Arep wadul emak ora wani,
Wadul bapak aku malah tambah wedi..
Dulur tonggo kabeh uwis ngerti,
Iso ra iso ndang golet ganti..

reff:
Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
Yen ono rondo aku ndang kenalno enak’e..
Saben enek arek wedok sing tak jaga’no,
Akhir-akhire malah ditinggalno..

Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
Dino iki aku njaluk pandungo..
Aku wis bosen kesuwen urip dewe,
Mugo-mugo jodohku endang ditemokke..

reff:
Tak rewangi kerjo awan bengi,
Lumpuk-lumpuk golek sangu kanggo rabi..
Keri-keri arek wedok sing tak gondeli,
Saikine tego nyulayani..

Arep wadul emak ora wani,
Wadul bapak aku malah tambah wedi..
Dulur tonggo kabeh uwis ngerti,
Iso ra iso ndang golet ganti..

reff:
Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
Yen ono rondo aku ndang kenalno..
Saben enek arek wedok sing tak jaga’no,
Akhir-akhire malah ditinggalno..

Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
Dino iki aku njaluk pandungo..
Aku wis bosen kesuwen urip dewe,
Mugo-mugo jodohku endang ditemokke..
Aku wis bosen kesuwen urip dewe,
Mugo-mugo jodohku endang ditemokke..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pqvkvsch]
[ar: Demy]
[ti: Kesuwen urip dewe]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.04]Kesuwen Urip Dewe
[00:01.04]by: Demy
[00:25.04]
[00:27.04]>>>
[00:28.04]>>
[00:29.04]>
[00:30.04]Tak rewangi kerjo awan bengi,
[00:32.16]Lumpuk-lumpuk
[00:33.98]golek sangu kanggo rabi..
[00:36.60]Keri-keri arek wedok sing tak gondeli,
[00:39.84]Saikine tego nyulayani..
[00:43.97]
[00:51.59]Arep wadul emak ora wani,
[00:54.97]Wadul bapak
[00:56.25]aku malah tambah wedi..
[00:58.60]Dulur tonggo kabeh
[01:00.94]uwis ngerti,
[01:02.29]Iso ra iso ndang golet ganti..
[01:06.60]
[01:31.50]>>>
[01:32.50]>>
[01:33.50]>
[01:34.50]Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
[01:41.25]Yen ono rondo
[01:42.94]aku ndang kenalno enak’e..
[01:48.31]Saben enek arek wedok
[01:51.00]sing tak jaga’no,
[01:53.81]Akhir-akhire malah ditinggalno..
[02:01.75]Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
[02:08.75]Dino iki aku njaluk pandungo..
[02:15.19]Aku wis bosen
[02:16.93]kesuwen urip dewe,
[02:21.80]Mugo-mugo jodohku endang ditemokke..
[02:28.80]
[02:54.50]>>>
[02:55.50]>>
[02:56.50]>
[02:57.50]Tak rewangi kerjo awan bengi,
[02:59.81]Lumpuk-lumpuk
[03:01.44]golek sangu kanggo rabi..
[03:04.06]Keri-keri arek wedok sing tak gondeli,
[03:07.19]Saikine tego nyulayani..
[03:11.25]
[03:19.38]Arep wadul emak ora wani,
[03:22.31]Wadul bapak
[03:23.81]aku malah tambah wedi..
[03:26.31]Dulur tonggo kabeh
[03:28.05]uwis podo ngerti,
[03:29.43]Iso ra iso ndang golet ganti..
[03:33.86]
[03:59.54]>>>
[04:00.54]>>
[04:01.54]>
[04:02.54]Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
[04:08.55]Yen ono rondo aku ndang kenalno..
[04:14.86]Saben enek arek wedok sing tak jaga’no,
[04:21.35]Akhir-akhire malah ditinggalno..
[04:29.48]Mak bapak dulur tonggo ugo konco,
[04:36.29]Dino iki aku njaluk pandungo..
[04:42.61]Aku wis bosen
[04:44.75]kesuwen urip dewe,
[04:48.80]Mugo-mugo jodohku endang ditemokke..
[04:56.18]Aku wis bosen
[04:58.43]kesuwen urip dewe,
[05:02.74]Mugo-mugo jodohku endang ditemokke..
[05:09.37]
————
Preview: