Pait Pungkase

demy_42
Versi: Demy

Panase serngenge nong raino,
Sing biso ngedem panase dodo..
Sakat weruh riko ambi wong lanang liyo,
Ati rasane koyo keslomot mowo..

Magih iling nong janji bengene,
Sing bakal luntur ilang welase..
Tapi paran nyatane sing podo ambi omonge,
Manis kawitan pait ring pungkase..

reff:
Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun pujo,
Tapi tego riko gawe ati gelo..

Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun karepno,
Tapi nyatane riko tego ngeliyo..

Salah paran isun iki,
duso paran awak iki,
Tego riko saiki suloyo janji..

Panase serngenge nong raino,
Sing biso ngedem panase dodo..
Sakat weruh riko ambi wong lanang liyo,
Ati rasane koyo keslomot mowo..

Magih iling nong janji bengene,
Sing bakal luntur ilang welase..
Tapi paran nyatane sing podo ambi omonge,
Manis kawitan pait ring pungkase..

reff:
Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun pujo,
Tapi tego riko gawe ati gelo..

Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun karepno,
Tapi nyatane riko tego ngeliyo..

Salah paran isun iki,
duso paran awak iki,
Tego riko saiki suloyo janji..
Tego riko saiki suloyo janji..
Suloyo janji..
———————
[ver: lyrics]
[id: lspipccu]
[ar: Demy]
[ti: Pait Pungkase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:00.02]Pait Pungkase
[00:00.02]by: Demy
[00:22.02]
[00:24.76]>>>
[00:25.76]>>
[00:26.76]>
[00:27.76]Panase serngenge nong raino,
[00:33.76]Sing biso ngedem panase dodo..
[00:40.81]Sakat weruh riko
[00:43.87]ambi wong lanang liyo,
[00:47.40]Ati rasane koyo keslomot mowo..
[00:53.62]
[01:01.34]Magih iling nong janji bengene,
[01:06.82]Sing bakal luntur ilang welase..
[01:13.79]Tapi paran nyatane
[01:16.34]sing podo ambi omonge,
[01:20.13]Manis kawitan pait ring pungkase..
[01:26.30]
[02:03.05]>>>
[02:04.05]>>
[02:05.05]>
[02:06.05]Sun pingin ngumbar asmoro,
[02:10.55]ambi riko hang sun pujo,
[02:13.33]Tapi tego riko gawe ati gelo..
[02:19.99]Sun pingin ngumbar asmoro,
[02:23.04]ambi riko hang sun karepno,
[02:26.72]Tapi nyatane riko tego ngeliyo..
[02:33.12]Salah paran isun iki,
[02:36.11]duso paran awak iki,
[02:39.71]Tego riko saiki suloyo janji..
[02:46.31]
[02:53.02]Panase serngenge nong raino,
[02:58.95]Sing biso ngedem panase dodo..
[03:06.45]Sakat weruh riko
[03:09.06]ambi wong lanang liyo,
[03:12.35]Ati rasane koyo keslomot mowo..
[03:19.20]
[03:22.37]Magih iling nong janji bengene,
[03:28.66]Sing bakal luntur ilang welase..
[03:36.30]Tapi paran nyatane
[03:38.80]sing podo ambi omonge,
[03:42.22]Manis kawitan pait ring pungkase..
[03:49.11]
[04:25.03]>>>
[04:26.03]>>
[04:27.03]>
[04:28.03]Sun pingin ngumbar asmoro,
[04:31.59]ambi riko hang sun pujo,
[04:34.76]Tapi tego riko gawe ati gelo..
[04:41.80]Sun pingin ngumbar asmoro,
[04:44.79]ambi riko hang sun karepno,
[04:48.33]Tapi nyatane riko tego ngeliyo..
[04:55.18]Salah paran isun iki,
[04:57.92]duso paran awak iki,
[05:01.46]Tego riko saiki suloyo janji..
[05:07.74]Tego riko saiki suloyo janji..
[05:16.14]Suloyo janji..
[05:22.05]
—————-
Preview:

Advertisements

Welas Hang Sempurno

demy_41
Versi : Demy

Sing biso sun mungkiri,
Kadhung riko sun welasi..
Ring ati iki sing keneng diilangi,
Yo mung riko hang ono nong njero ati..

Sing biso sun mungkiri,
Kadhung riko sun welasi..
Ring ati iki sing keneng diilangi,
Yo mung riko hang ono nong njero ati..
Hoooooo..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

reff:
Sing biso sun mungkiri,
Kadhung riko sun welasi..
Ring ati iki sing keneng diilangi,
Yo mung riko hang ono nong njero ati..
Hoooooo..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

Welas.. sing keneng diibaratno,
Welas.. ojo sampek riko
Gawe ati nisun loro..
Ojo sampek riko..
Gawe ati nisun loro..
———————
[ver: lyrics]
[id: lunzoqcu]
[ar: Demy]
[ti: Welas Hang Sempurno]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:21]
[00:00.02]Welas Hang Sempurno
[00:00.02]by : Demy
[00:18.02]
[00:20.12]>>>
[00:21.12]>>
[00:22.12]>
[00:23.12]Sing biso sun mungkiri,
[00:31.13]Kadhung riko sun welasi..
[00:38.96]Ring ati iki sing keneng diilangi,
[00:47.05]Yo mung riko hang ono nong njero ati..
[00:53.82]
[01:02.85]Sing biso sun mungkiri,
[01:10.56]Kadhung riko sun welasi..
[01:18.52]Ring ati iki sing keneng diilangi,
[01:26.78]Yo mung riko hang ono nong njero ati..
[01:34.44]Hoooooo..
[01:42.90]
[01:51.03]Welas sun nong riko,
[01:54.88]Sing keneng diibaratno,
[01:58.71]Ugo sing biso digawe umpomo..
[02:07.18]Welas sun nong riko,
[02:10.54]Iki welas hang sempurno,
[02:14.82]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[02:26.02]
[02:27.26]Welas sun nong riko,
[02:30.44]Sing keneng diibaratno,
[02:34.42]Ugo sing biso digawe umpomo..
[02:43.37]Welas sun nong riko,
[02:46.36]Iki welas hang sempurno,
[02:50.52]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[03:01.05]
[03:24.03]>>>
[03:25.03]>>
[03:26.03]>
[03:27.03]Sing biso sun mungkiri,
[03:34.27]Kadhung riko sun welasi..
[03:43.04]Ring ati iki sing keneng diilangi,
[03:51.13]Yo mung riko hang ono nong njero ati..
[03:58.21]Hoooooo..
[04:07.43]
[04:15.07]Welas sun nong riko,
[04:18.77]Sing keneng diibaratno,
[04:23.06]Ugo sing biso digawe umpomo..
[04:30.97]Welas sun nong riko,
[04:35.07]Iki welas hang sempurno,
[04:39.43]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[04:49.13]
[04:50.00]Welas sun nong riko,
[04:52.80]Sing keneng diibaratno,
[04:57.15]Ugo sing biso digawe umpomo..
[05:05.06]Welas sun nong riko,
[05:08.66]Iki welas hang sempurno,
[05:13.02]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[05:23.72]Welas.. sing keneng diibaratno,
[05:40.28]Welas.. ojo sampek riko
[05:51.11]gawe ati nisun loro..
[05:57.01]Ojo sampek riko..
[06:08.21]Gawe ati nisun loro..
[06:14.06]
————-
Preview:

Kumbang Lan Kembang

demy_40
Versi: Demy

Kelendi rasane sambel sak jangane,
Kadhung nono uyahe..
Langit tanpo lintang sing endah disawang,
Ulan sintru dewekan..

Dunyo katon rumat padang sesawangan,
Kadhung nyanding demenan..
Bareng keloronan gegandengan tangan,
Runtang-runtung sir-siran..

reff:
Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

reff:
Kelendi rasane sambel sak jangane,
Kadhung nono uyahe..
Langit tanpo lintang sing endah disawang,
Ulan sintru dewekan..

Dunyo katon rumat padang sesawangan,
Kadhung nyanding demenan..
Bareng keloronan gegandengan tangan,
Runtang-runtung sir-siran..

reff:
Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
——————
[ver: lyrics]
[id: zcubvbcu]
[ar: Demy]
[ti: Kumbang Lan Kembang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:42]
[00:00.03]Kumbang lan Kembang
[00:00.03]by: Demy
[00:27.03]
[00:29.03]>>>
[00:30.03]>>
[00:31.03]>
[00:32.03]Kelendi rasane
[00:35.33]sambel sak jangane,
[00:38.67]Kadhung nono uyahe..
[00:45.46]Langit tanpo lintang
[00:48.94]sing endah disawang,
[00:52.49]Ulan sintru dewekan..
[00:58.65]
[01:00.05]Dunyo katon rumat
[01:03.29]padang sesawangan,
[01:06.20]Kadhung nyanding demenan..
[01:13.11]Bareng keloronan
[01:16.86]gegandengan tangan,
[01:20.16]Runtang-runtung sir-siran..
[01:25.18]
[01:53.00]>>>
[01:54.00]>>
[01:55.00]>
[01:56.00]Koyo kembang lan kumbang,
[02:00.70]Geredoan ono ring taman..
[02:08.58]Matek janji nong ati,
[02:14.34]Welas suci digowo mati..
[02:23.01]Seneng seru senenge,
[02:28.43]Sampek lali paran-parane..
[02:36.26]Tentrem seru tentreme,
[02:42.07]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[02:50.54]
[03:18.02]>>>
[03:19.02]>>
[03:20.02]>
[03:21.02]Kelendi rasane
[03:23.88]sambel sak jangane,
[03:27.21]Kadhung nono uyahe..
[03:34.55]Langit tanpo lintang
[03:37.79]sing endah disawang,
[03:41.26]Ulan sintru dewekan..
[03:48.60]Dunyo katon rumat
[03:51.35]padang sesawangan,
[03:54.89]Kadhung nyanding demenan..
[04:01.82]Bareng keloronan
[04:05.43]gegandengan tangan,
[04:08.77]Runtang-runtung sir-siran..
[04:13.94]
[04:41.88]>>>
[04:42.88]>>
[04:43.88]>
[04:44.88]Koyo kembang lan kumbang,
[04:49.10]Geredoan ono ring taman..
[04:57.13]Matek janji nong ati,
[05:03.17]Welas suci digowo mati..
[05:12.24]Seneng seru senenge,
[05:17.41]Sampek lali paran-parane..
[05:24.37]Tentrem seru tentreme,
[05:30.91]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[05:39.43]Koyo kembang lan kumbang,
[05:44.97]Geredoan ono ring taman..
[05:51.81]Matek janji nong ati,
[05:58.85]Welas suci digowo mati..
[06:07.48]Seneng seru senenge,
[06:12.96]Sampek lali paran-parane..
[06:19.74]Tentrem seru tentreme,
[06:26.53]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[06:37.81]
————–
Preview:

Gelem Nerimo

demy_39
Versi: Demy

Isun gelem nerimo,
Urip bareng riko..
Ojo mung ngarungi samudro,
Njangkahi gunung isun lakoni..

Dudu mung dunyo,
Hang isun karepno..
Percoyo nong anane gusti,
Petenge ati mugo baen dipadangno..

Masio paran anane,
Sucine welas podo dijogo..
Wis sun jawab welase,
Ilangno roso curigo..
Padange ulan nembus nong mego,
Koyo welas riko nembus nong dodo..

reff:
Dudu mung dunyo,
Hang isun karepno..
Percoyo nong anane gusti,
Petenge ati mugo baen dipadangno..

Masio paran anane,
Sucine welas podo dijogo..
Wis sun jawab welase,
Ilangno roso curigo..
Padange ulan nembus nong mego,
Koyo welas riko nembus nong dodo..

Wis sun jawab welase,
Ilangno roso curigo..
Padange ulan nembus nong mego,
Koyo welas riko nembus nong dodo..

Nembus nong dodo..
Nembus nong dodo..
Nembus nong dodo..
——————
[ver: lyrics]
[id: bauqvpcu]
[ar: Demy]
[ti: Gelem Nerimo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:00.01]Gelem Nerimo
[00:00.01]by: Demy
[00:14.01]
[00:16.01]>>>
[00:17.01]>>
[00:18.01]>
[00:19.01]Isun gelem nerimo,
[00:26.47]Urip bareng riko..
[00:33.57]Ojo mung ngarungi samudro,
[00:39.35]Njangkahi gunung isun lakoni..
[00:50.91]
[00:53.06]Dudu mung dunyo,
[01:00.43]Hang isun karepno..
[01:06.46]Percoyo nong anane gusti,
[01:13.07]Petenge ati mugo baen dipadangno..
[01:25.13]
[01:29.74]Masio paran anane,
[01:38.31]Sucine welas podo dijogo..
[01:45.97]
[01:49.77]Wis sun jawab welase,
[01:57.33]Ilangno roso curigo..
[02:03.92]Padange ulan nembus nong mego,
[02:12.01]Koyo welas riko nembus nong dodo..
[02:24.38]
[03:00.02]>>>
[03:01.02]>>
[03:02.02]>
[03:03.02]Dudu mung dunyo,
[03:11.16]Hang isun karepno..
[03:16.93]Percoyo nong anane gusti,
[03:24.08]Petenge ati mugo baen dipadangno..
[03:36.91]
[03:40.63]Masio paran anane,
[03:47.73]Sucine welas podo dijogo..
[03:55.33]
[03:59.73]Wis sun jawab welase,
[04:07.27]Ilangno roso curigo..
[04:13.55]Padange ulan nembus nong mego,
[04:22.17]Koyo welas riko nembus nong dodo..
[04:33.70]
[04:38.36]Wis sun jawab welase,
[04:45.58]Ilangno roso curigo..
[04:52.18]Padange ulan nembus nong mego,
[05:00.07]Koyo welas riko nembus nong dodo..
[05:13.45]Nembus nong dodo..
[05:19.74]Nembus nong dodo..
[05:29.39]Nembus nong dodo..
[05:34.74]
————–
Preview:

Dudo Kere

demy_38
Versi: Demy

Ono dudo naksir rondone londo,
Rambute abang koyo rambute jaran..
Rupane ayu koyo kencono wungu,
Tapi sayang rondone meteng rong ulan..

Dudo kere ngaku juragan tempe,
Kenalan karo perawan kampunge..
Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..

reff:
Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

reff:
Ono dudo naksir rondone londo,
Rambute abang koyo rambute jaran..
Rupane ayu koyo kencono wungu,
Tapi sayang rondone meteng rong ulan..

Dudo kere ngaku juragan tempe,
Kenalan karo perawan kampunge..
Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..

reff:
Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

reff:
Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
——————-
[ver: lyrics]
[id: chpvvlcu]
[ar: Demy]
[ti: Dudo Kere]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.02]Dudo Kere
[00:00.02]by: Demy
[00:32.02]
[00:35.02]>>>
[00:36.02]>>
[00:37.02]>
[00:38.02]Ono dudo naksir rondone londo,
[00:41.18]Rambute abang koyo rambute jaran..
[00:45.07]Rupane ayu koyo kencono wungu,
[00:48.99]Tapi sayang rondone meteng rong ulan..
[00:52.72]
[00:54.35]Dudo kere ngaku juragan tempe,
[00:58.02]Kenalan karo perawan kampunge..
[01:02.27]Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
[01:05.27]Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..
[01:09.22]
[01:15.96]>>>
[01:16.96]>>
[01:17.96]>
[01:18.96]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[01:23.92]Sugih mung ketok neng lambe..
[01:26.98]Dudo dudo dudo dudo kere,
[01:29.84]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[01:35.76]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[01:39.92]Sugih mung ketok neng lambe..
[01:43.34]Dudo dudo dudo dudo kere,
[01:46.44]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[01:51.54]
[02:05.79]>>>
[02:06.79]>>
[02:07.79]>
[02:08.79]Ono dudo naksir rondone londo,
[02:12.66]Rambute abang koyo rambute jaran..
[02:16.19]Rupane ayu koyo kencono wungu,
[02:19.75]Tapi sayang rondone meteng rong ulan..
[02:23.86]
[02:25.72]Dudo kere ngaku juragan tempe,
[02:29.02]Kenalan karo perawan kampunge..
[02:32.38]Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
[02:36.24]Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..
[02:40.33]
[02:46.43]>>>
[02:47.43]>>
[02:48.43]>
[02:49.43]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[02:53.36]Sugih mung ketok neng lambe..
[02:56.53]Dudo dudo dudo dudo kere,
[02:59.82]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[03:05.30]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[03:09.85]Sugih mung ketok neng lambe..
[03:13.27]Dudo dudo dudo dudo kere,
[03:16.47]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[03:21.77]
[03:27.06]>>>
[03:28.06]>>
[03:29.06]>
[03:30.06]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[03:34.10]Sugih mung ketok neng lambe..
[03:37.47]Dudo dudo dudo dudo kere,
[03:40.83]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[03:46.16]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[03:50.39]Sugih mung ketok neng lambe..
[03:53.75]Dudo dudo dudo dudo kere,
[03:56.85]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[04:01.00]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[04:05.20]
—————
Preview:

Sangking Welase

demy_37
Versi: Demy

KEGOWO SENENG NONG ATI KATON KATONEN,
DIGAWE MENENG ANTENG SAMPEK METENGGENGEN..
SANGKING WELASE SAMPEK IMPEN IMPENEN,
RIKO KEMBANG PUJANE ATI..

NGGUDO NONG ATI KOYO KENENG JARAN GOYANG,
KELIWAT WAYAH TEKANE YO KARI GAMPANG..
SANGKING WELASE KOYO SING ONO MANING,
HANG SUN KUDANG KUDANG,
HANG SUN KUDANG KUDANG..

reff:
ATI KEROSO SEPI,
YORO RAINO LAN BENGI..
KADHUNG SING NYANDING KUDANGAN ATI,
YO MUNG ANGEN HANG NGANCANI..

reff:
KEGOWO SENENG NONG ATI KATON KATONEN,
DIGAWE MENENG ANTENG SAMPEK METENGGENGEN..
SANGKING WELASE SAMPEK IMPEN IMPENEN,
RIKO KEMBANG PUJANE ATI..

NGGUDO NONG ATI KOYO KENENG JARAN GOYANG,
KELIWAT WAYAH TEKANE YO KARI GAMPANG..
SANGKING WELASE KOYO SING ONO MANING,
HANG SUN KUDANG KUDANG,
HANG SUN KUDANG KUDANG..

reff:
ATI KEROSO SEPI,
YORO RAINO LAN BENGI..
KADHUNG SING NYANDING KUDANGAN ATI,
YO MUNG ANGEN HANG NGANCANI..

ATI KEROSO SEPI,
YORO RAINO LAN BENGI..
KADHUNG SING NYANDING KUDANGAN ATI,
YO MUNG ANGEN HANG NGANCANI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uuqwcwcu]
[ar: Demy]
[ti: Sangking Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.04]Sangking Welase
[00:00.04]by: Demy
[00:35.04]
[00:37.74]>>>
[00:38.74]>>
[00:39.74]>
[00:40.74]Kegowo seneng
[00:42.61]nong ati katon katonen,
[00:45.78]Digawe meneng anteng
[00:48.82]sampek metenggengen..
[00:51.50]Sangking welase
[00:54.43]sampek impen impenen,
[01:00.54]Riko kembang pujane ati..
[01:06.62]
[01:10.17]Nggudo nong ati
[01:11.73]koyo keneng jaran goyang,
[01:15.09]Keliwat wayah
[01:17.27]tekane yo kari gampang..
[01:20.50]Sangking welase
[01:23.11]koyo sing ono maning,
[01:29.40]Hang sun kudang kudang,
[01:34.00]Hang sun kudang kudang..
[01:40.66]
[02:00.61]>>>
[02:01.61]>>
[02:02.61]>
[02:03.61]Ati keroso sepi,
[02:08.54]Yoro raino lan bengi..
[02:13.88]Kadhung sing nyanding kudangan ati,
[02:19.97]Yo mung angen hang ngancani..
[02:23.66]
[02:53.43]>>>
[02:54.43]>>
[02:55.43]>
[02:56.43]Kegowo seneng
[02:58.04]nong ati katon katonen,
[03:01.41]Digawe meneng anteng
[03:03.96]sampek metenggengen..
[03:06.75]Sangking welase
[03:09.56]sampek impen impenen,
[03:15.84]Riko kembang pujane ati..
[03:22.01]
[03:25.17]Nggudo nong ati
[03:26.85]koyo keneng jaran goyang,
[03:30.22]Keliwat wayah
[03:32.07]tekane yo kari gampang..
[03:35.70]Sangking welase
[03:39.36]koyo sing ono maning,
[03:44.95]Hang sun kudang kudang,
[03:49.38]Hang sun kudang kudang..
[03:55.78]
[04:15.55]>>>
[04:16.55]>>
[04:17.55]>
[04:18.55]Ati keroso sepi,
[04:22.17]Yoro raino lan bengi..
[04:28.63]Kadhung sing nyanding kudangan ati,
[04:35.10]Yo mung angen hang ngancani..
[04:39.66]
[04:43.76]Ati keroso sepi,
[04:49.61]Yoro raino lan bengi..
[04:54.59]Kadhung sing nyanding kudangan ati,
[05:00.31]Yo mung angen hang ngancani..
[05:04.16]
————-
Preview:

Luntur Welase (demy)

demy_48
Versi: Demy

BENGEN SUN MAGIH PERCOYO NYANG RIKO,
ISUN RIKO SIO-SIO..
BENGEN SUN MAGIH KEDANAN NYANG RIKO,
ISUN RIKO PULOSORO..

SERTO SAIKI,
ISUN WIS ONO HANG DUWENI..
RIKO TEKO,
NGAJAK AREP MBALENI..

reff:
OH WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

MERGANE ATI IKI,
YO SING KENENG DIPOKSO..
TEKAD ISUN BELANI,
SING BAKAL BALIK NYANG RIKO..

reff:
BENGEN SUN MAGIH PERCOYO NYANG RIKO,
ISUN RIKO SIO-SIO..
BENGEN SUN MAGIH KEDANAN NYANG RIKO,
ISUN RIKO PULOSORO..

SERTO SAIKI,
ISUN WIS ONO HANG DUWENI..
RIKO TEKO,
NGAJAK AREP MBALENI..

reff:
OH WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

MERGANE ATI IKI,
YO SING KENENG DIPOKSO..
TEKAD ISUN BELANI,
SING BAKAL BALIK NYANG RIKO..
—————–
[ver: lyrics]
[id: luvocvcu]
[ar: Demy]
[ti: Luntur Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:15]
[00:00.02]Luntur Welase
[00:00.02]by: Demy
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Bengen sun magih
[00:23.49]percoyo nyang riko,
[00:28.84]Isun riko sio-sio..
[00:39.85]Bengen sun magih
[00:45.77]kedanan nyang riko,
[00:51.62]Isun riko pulosoro..
[01:00.07]
[01:03.00]Serto saiki isun,
[01:07.99]Wis ono hang duweni..
[01:13.80]Riko teko,
[01:18.53]Ngajak arep mbaleni..
[01:24.00]
[01:57.01]>>>
[01:58.01]>>
[01:59.01]>
[02:00.01]Oh welas isun nyang riko,
[02:06.61]Wis kadhung luntur..
[02:10.77]Ugo lawang atinisun,
[02:16.25]Wis ketutup petenge mendhung..
[02:20.73]Mergane ati iki,
[02:23.34]Yo sing keneng dipokso..
[02:25.84]Tekad isun belani,
[02:28.81]Sing bakal balik nyang riko..
[02:34.04]
[02:56.02]>>>
[02:57.02]>>
[02:58.02]>
[02:59.02]Bengen sun magih
[03:04.18]percoyo nyang riko,
[03:09.37]Isun riko sio-sio..
[03:19.88]Bengen sun magih
[03:26.23]kedanan nyang riko,
[03:31.95]Isun riko pulosoro..
[03:43.71]Serto saiki isun,
[03:47.75]Wis ono hang duweni..
[03:54.35]Riko teko,
[03:58.90]Ngajak arep mbaleni..
[04:04.36]
[04:37.21]>>>
[04:38.21]>>
[04:39.21]>
[04:40.21]Oh welas isun nyang riko,
[04:47.29]Wis kadhung luntur..
[04:51.03]Ugo lawang atinisun,
[04:56.38]Wis ketutup petenge mendhung..
[05:03.17]Welas isun nyang riko,
[05:10.07]Wis kadhung luntur..
[05:14.18]Ugo lawang atinisun,
[05:19.90]Wis ketutup petenge mendhung..
[05:23.76]Mergane ati iki,
[05:26.81]Yo sing keneng dipokso..
[05:29.48]Tekad isun belani,
[05:32.15]Sing bakal balik nyang riko..
[05:38.31]
————-
Preview: