Kumbang Lan Kembang

demy_40
Versi: Demy

Kelendi rasane sambel sak jangane,
Kadhung nono uyahe..
Langit tanpo lintang sing endah disawang,
Ulan sintru dewekan..

Dunyo katon rumat padang sesawangan,
Kadhung nyanding demenan..
Bareng keloronan gegandengan tangan,
Runtang-runtung sir-siran..

reff:
Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

reff:
Kelendi rasane sambel sak jangane,
Kadhung nono uyahe..
Langit tanpo lintang sing endah disawang,
Ulan sintru dewekan..

Dunyo katon rumat padang sesawangan,
Kadhung nyanding demenan..
Bareng keloronan gegandengan tangan,
Runtang-runtung sir-siran..

reff:
Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
——————
[ver: lyrics]
[id: zcubvbcu]
[ar: Demy]
[ti: Kumbang Lan Kembang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:42]
[00:00.03]Kumbang lan Kembang
[00:00.03]by: Demy
[00:27.03]
[00:29.03]>>>
[00:30.03]>>
[00:31.03]>
[00:32.03]Kelendi rasane
[00:35.33]sambel sak jangane,
[00:38.67]Kadhung nono uyahe..
[00:45.46]Langit tanpo lintang
[00:48.94]sing endah disawang,
[00:52.49]Ulan sintru dewekan..
[00:58.65]
[01:00.05]Dunyo katon rumat
[01:03.29]padang sesawangan,
[01:06.20]Kadhung nyanding demenan..
[01:13.11]Bareng keloronan
[01:16.86]gegandengan tangan,
[01:20.16]Runtang-runtung sir-siran..
[01:25.18]
[01:53.00]>>>
[01:54.00]>>
[01:55.00]>
[01:56.00]Koyo kembang lan kumbang,
[02:00.70]Geredoan ono ring taman..
[02:08.58]Matek janji nong ati,
[02:14.34]Welas suci digowo mati..
[02:23.01]Seneng seru senenge,
[02:28.43]Sampek lali paran-parane..
[02:36.26]Tentrem seru tentreme,
[02:42.07]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[02:50.54]
[03:18.02]>>>
[03:19.02]>>
[03:20.02]>
[03:21.02]Kelendi rasane
[03:23.88]sambel sak jangane,
[03:27.21]Kadhung nono uyahe..
[03:34.55]Langit tanpo lintang
[03:37.79]sing endah disawang,
[03:41.26]Ulan sintru dewekan..
[03:48.60]Dunyo katon rumat
[03:51.35]padang sesawangan,
[03:54.89]Kadhung nyanding demenan..
[04:01.82]Bareng keloronan
[04:05.43]gegandengan tangan,
[04:08.77]Runtang-runtung sir-siran..
[04:13.94]
[04:41.88]>>>
[04:42.88]>>
[04:43.88]>
[04:44.88]Koyo kembang lan kumbang,
[04:49.10]Geredoan ono ring taman..
[04:57.13]Matek janji nong ati,
[05:03.17]Welas suci digowo mati..
[05:12.24]Seneng seru senenge,
[05:17.41]Sampek lali paran-parane..
[05:24.37]Tentrem seru tentreme,
[05:30.91]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[05:39.43]Koyo kembang lan kumbang,
[05:44.97]Geredoan ono ring taman..
[05:51.81]Matek janji nong ati,
[05:58.85]Welas suci digowo mati..
[06:07.48]Seneng seru senenge,
[06:12.96]Sampek lali paran-parane..
[06:19.74]Tentrem seru tentreme,
[06:26.53]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[06:37.81]
————–
Preview:

Gelem Nerimo

demy_39
Versi: Demy

Isun gelem nerimo,
Urip bareng riko..
Ojo mung ngarungi samudro,
Njangkahi gunung isun lakoni..

Dudu mung dunyo,
Hang isun karepno..
Percoyo nong anane gusti,
Petenge ati mugo baen dipadangno..

Masio paran anane,
Sucine welas podo dijogo..
Wis sun jawab welase,
Ilangno roso curigo..
Padange ulan nembus nong mego,
Koyo welas riko nembus nong dodo..

reff:
Dudu mung dunyo,
Hang isun karepno..
Percoyo nong anane gusti,
Petenge ati mugo baen dipadangno..

Masio paran anane,
Sucine welas podo dijogo..
Wis sun jawab welase,
Ilangno roso curigo..
Padange ulan nembus nong mego,
Koyo welas riko nembus nong dodo..

Wis sun jawab welase,
Ilangno roso curigo..
Padange ulan nembus nong mego,
Koyo welas riko nembus nong dodo..

Nembus nong dodo..
Nembus nong dodo..
Nembus nong dodo..
——————
[ver: lyrics]
[id: bauqvpcu]
[ar: Demy]
[ti: Gelem Nerimo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:00.01]Gelem Nerimo
[00:00.01]by: Demy
[00:14.01]
[00:16.01]>>>
[00:17.01]>>
[00:18.01]>
[00:19.01]Isun gelem nerimo,
[00:26.47]Urip bareng riko..
[00:33.57]Ojo mung ngarungi samudro,
[00:39.35]Njangkahi gunung isun lakoni..
[00:50.91]
[00:53.06]Dudu mung dunyo,
[01:00.43]Hang isun karepno..
[01:06.46]Percoyo nong anane gusti,
[01:13.07]Petenge ati mugo baen dipadangno..
[01:25.13]
[01:29.74]Masio paran anane,
[01:38.31]Sucine welas podo dijogo..
[01:45.97]
[01:49.77]Wis sun jawab welase,
[01:57.33]Ilangno roso curigo..
[02:03.92]Padange ulan nembus nong mego,
[02:12.01]Koyo welas riko nembus nong dodo..
[02:24.38]
[03:00.02]>>>
[03:01.02]>>
[03:02.02]>
[03:03.02]Dudu mung dunyo,
[03:11.16]Hang isun karepno..
[03:16.93]Percoyo nong anane gusti,
[03:24.08]Petenge ati mugo baen dipadangno..
[03:36.91]
[03:40.63]Masio paran anane,
[03:47.73]Sucine welas podo dijogo..
[03:55.33]
[03:59.73]Wis sun jawab welase,
[04:07.27]Ilangno roso curigo..
[04:13.55]Padange ulan nembus nong mego,
[04:22.17]Koyo welas riko nembus nong dodo..
[04:33.70]
[04:38.36]Wis sun jawab welase,
[04:45.58]Ilangno roso curigo..
[04:52.18]Padange ulan nembus nong mego,
[05:00.07]Koyo welas riko nembus nong dodo..
[05:13.45]Nembus nong dodo..
[05:19.74]Nembus nong dodo..
[05:29.39]Nembus nong dodo..
[05:34.74]
————–
Preview:

Dudo Kere

demy_38
Versi: Demy

Ono dudo naksir rondone londo,
Rambute abang koyo rambute jaran..
Rupane ayu koyo kencono wungu,
Tapi sayang rondone meteng rong ulan..

Dudo kere ngaku juragan tempe,
Kenalan karo perawan kampunge..
Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..

reff:
Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

reff:
Ono dudo naksir rondone londo,
Rambute abang koyo rambute jaran..
Rupane ayu koyo kencono wungu,
Tapi sayang rondone meteng rong ulan..

Dudo kere ngaku juragan tempe,
Kenalan karo perawan kampunge..
Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..

reff:
Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

reff:
Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
——————-
[ver: lyrics]
[id: chpvvlcu]
[ar: Demy]
[ti: Dudo Kere]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.02]Dudo Kere
[00:00.02]by: Demy
[00:32.02]
[00:35.02]>>>
[00:36.02]>>
[00:37.02]>
[00:38.02]Ono dudo naksir rondone londo,
[00:41.18]Rambute abang koyo rambute jaran..
[00:45.07]Rupane ayu koyo kencono wungu,
[00:48.99]Tapi sayang rondone meteng rong ulan..
[00:52.72]
[00:54.35]Dudo kere ngaku juragan tempe,
[00:58.02]Kenalan karo perawan kampunge..
[01:02.27]Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
[01:05.27]Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..
[01:09.22]
[01:15.96]>>>
[01:16.96]>>
[01:17.96]>
[01:18.96]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[01:23.92]Sugih mung ketok neng lambe..
[01:26.98]Dudo dudo dudo dudo kere,
[01:29.84]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[01:35.76]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[01:39.92]Sugih mung ketok neng lambe..
[01:43.34]Dudo dudo dudo dudo kere,
[01:46.44]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[01:51.54]
[02:05.79]>>>
[02:06.79]>>
[02:07.79]>
[02:08.79]Ono dudo naksir rondone londo,
[02:12.66]Rambute abang koyo rambute jaran..
[02:16.19]Rupane ayu koyo kencono wungu,
[02:19.75]Tapi sayang rondone meteng rong ulan..
[02:23.86]
[02:25.72]Dudo kere ngaku juragan tempe,
[02:29.02]Kenalan karo perawan kampunge..
[02:32.38]Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
[02:36.24]Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..
[02:40.33]
[02:46.43]>>>
[02:47.43]>>
[02:48.43]>
[02:49.43]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[02:53.36]Sugih mung ketok neng lambe..
[02:56.53]Dudo dudo dudo dudo kere,
[02:59.82]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[03:05.30]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[03:09.85]Sugih mung ketok neng lambe..
[03:13.27]Dudo dudo dudo dudo kere,
[03:16.47]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[03:21.77]
[03:27.06]>>>
[03:28.06]>>
[03:29.06]>
[03:30.06]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[03:34.10]Sugih mung ketok neng lambe..
[03:37.47]Dudo dudo dudo dudo kere,
[03:40.83]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[03:46.16]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[03:50.39]Sugih mung ketok neng lambe..
[03:53.75]Dudo dudo dudo dudo kere,
[03:56.85]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[04:01.00]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[04:05.20]
—————
Preview:

Sangking Welase

demy_37
Versi: Demy

KEGOWO SENENG NONG ATI KATON KATONEN,
DIGAWE MENENG ANTENG SAMPEK METENGGENGEN..
SANGKING WELASE SAMPEK IMPEN IMPENEN,
RIKO KEMBANG PUJANE ATI..

NGGUDO NONG ATI KOYO KENENG JARAN GOYANG,
KELIWAT WAYAH TEKANE YO KARI GAMPANG..
SANGKING WELASE KOYO SING ONO MANING,
HANG SUN KUDANG KUDANG,
HANG SUN KUDANG KUDANG..

reff:
ATI KEROSO SEPI,
YORO RAINO LAN BENGI..
KADHUNG SING NYANDING KUDANGAN ATI,
YO MUNG ANGEN HANG NGANCANI..

reff:
KEGOWO SENENG NONG ATI KATON KATONEN,
DIGAWE MENENG ANTENG SAMPEK METENGGENGEN..
SANGKING WELASE SAMPEK IMPEN IMPENEN,
RIKO KEMBANG PUJANE ATI..

NGGUDO NONG ATI KOYO KENENG JARAN GOYANG,
KELIWAT WAYAH TEKANE YO KARI GAMPANG..
SANGKING WELASE KOYO SING ONO MANING,
HANG SUN KUDANG KUDANG,
HANG SUN KUDANG KUDANG..

reff:
ATI KEROSO SEPI,
YORO RAINO LAN BENGI..
KADHUNG SING NYANDING KUDANGAN ATI,
YO MUNG ANGEN HANG NGANCANI..

ATI KEROSO SEPI,
YORO RAINO LAN BENGI..
KADHUNG SING NYANDING KUDANGAN ATI,
YO MUNG ANGEN HANG NGANCANI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uuqwcwcu]
[ar: Demy]
[ti: Sangking Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.04]Sangking Welase
[00:00.04]by: Demy
[00:35.04]
[00:37.74]>>>
[00:38.74]>>
[00:39.74]>
[00:40.74]Kegowo seneng
[00:42.61]nong ati katon katonen,
[00:45.78]Digawe meneng anteng
[00:48.82]sampek metenggengen..
[00:51.50]Sangking welase
[00:54.43]sampek impen impenen,
[01:00.54]Riko kembang pujane ati..
[01:06.62]
[01:10.17]Nggudo nong ati
[01:11.73]koyo keneng jaran goyang,
[01:15.09]Keliwat wayah
[01:17.27]tekane yo kari gampang..
[01:20.50]Sangking welase
[01:23.11]koyo sing ono maning,
[01:29.40]Hang sun kudang kudang,
[01:34.00]Hang sun kudang kudang..
[01:40.66]
[02:00.61]>>>
[02:01.61]>>
[02:02.61]>
[02:03.61]Ati keroso sepi,
[02:08.54]Yoro raino lan bengi..
[02:13.88]Kadhung sing nyanding kudangan ati,
[02:19.97]Yo mung angen hang ngancani..
[02:23.66]
[02:53.43]>>>
[02:54.43]>>
[02:55.43]>
[02:56.43]Kegowo seneng
[02:58.04]nong ati katon katonen,
[03:01.41]Digawe meneng anteng
[03:03.96]sampek metenggengen..
[03:06.75]Sangking welase
[03:09.56]sampek impen impenen,
[03:15.84]Riko kembang pujane ati..
[03:22.01]
[03:25.17]Nggudo nong ati
[03:26.85]koyo keneng jaran goyang,
[03:30.22]Keliwat wayah
[03:32.07]tekane yo kari gampang..
[03:35.70]Sangking welase
[03:39.36]koyo sing ono maning,
[03:44.95]Hang sun kudang kudang,
[03:49.38]Hang sun kudang kudang..
[03:55.78]
[04:15.55]>>>
[04:16.55]>>
[04:17.55]>
[04:18.55]Ati keroso sepi,
[04:22.17]Yoro raino lan bengi..
[04:28.63]Kadhung sing nyanding kudangan ati,
[04:35.10]Yo mung angen hang ngancani..
[04:39.66]
[04:43.76]Ati keroso sepi,
[04:49.61]Yoro raino lan bengi..
[04:54.59]Kadhung sing nyanding kudangan ati,
[05:00.31]Yo mung angen hang ngancani..
[05:04.16]
————-
Preview:

Luntur Welase (demy)

demy_48
Versi: Demy

BENGEN SUN MAGIH PERCOYO NYANG RIKO,
ISUN RIKO SIO-SIO..
BENGEN SUN MAGIH KEDANAN NYANG RIKO,
ISUN RIKO PULOSORO..

SERTO SAIKI,
ISUN WIS ONO HANG DUWENI..
RIKO TEKO,
NGAJAK AREP MBALENI..

reff:
OH WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

MERGANE ATI IKI,
YO SING KENENG DIPOKSO..
TEKAD ISUN BELANI,
SING BAKAL BALIK NYANG RIKO..

reff:
BENGEN SUN MAGIH PERCOYO NYANG RIKO,
ISUN RIKO SIO-SIO..
BENGEN SUN MAGIH KEDANAN NYANG RIKO,
ISUN RIKO PULOSORO..

SERTO SAIKI,
ISUN WIS ONO HANG DUWENI..
RIKO TEKO,
NGAJAK AREP MBALENI..

reff:
OH WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

MERGANE ATI IKI,
YO SING KENENG DIPOKSO..
TEKAD ISUN BELANI,
SING BAKAL BALIK NYANG RIKO..
—————–
[ver: lyrics]
[id: luvocvcu]
[ar: Demy]
[ti: Luntur Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:15]
[00:00.02]Luntur Welase
[00:00.02]by: Demy
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Bengen sun magih
[00:23.49]percoyo nyang riko,
[00:28.84]Isun riko sio-sio..
[00:39.85]Bengen sun magih
[00:45.77]kedanan nyang riko,
[00:51.62]Isun riko pulosoro..
[01:00.07]
[01:03.00]Serto saiki isun,
[01:07.99]Wis ono hang duweni..
[01:13.80]Riko teko,
[01:18.53]Ngajak arep mbaleni..
[01:24.00]
[01:57.01]>>>
[01:58.01]>>
[01:59.01]>
[02:00.01]Oh welas isun nyang riko,
[02:06.61]Wis kadhung luntur..
[02:10.77]Ugo lawang atinisun,
[02:16.25]Wis ketutup petenge mendhung..
[02:20.73]Mergane ati iki,
[02:23.34]Yo sing keneng dipokso..
[02:25.84]Tekad isun belani,
[02:28.81]Sing bakal balik nyang riko..
[02:34.04]
[02:56.02]>>>
[02:57.02]>>
[02:58.02]>
[02:59.02]Bengen sun magih
[03:04.18]percoyo nyang riko,
[03:09.37]Isun riko sio-sio..
[03:19.88]Bengen sun magih
[03:26.23]kedanan nyang riko,
[03:31.95]Isun riko pulosoro..
[03:43.71]Serto saiki isun,
[03:47.75]Wis ono hang duweni..
[03:54.35]Riko teko,
[03:58.90]Ngajak arep mbaleni..
[04:04.36]
[04:37.21]>>>
[04:38.21]>>
[04:39.21]>
[04:40.21]Oh welas isun nyang riko,
[04:47.29]Wis kadhung luntur..
[04:51.03]Ugo lawang atinisun,
[04:56.38]Wis ketutup petenge mendhung..
[05:03.17]Welas isun nyang riko,
[05:10.07]Wis kadhung luntur..
[05:14.18]Ugo lawang atinisun,
[05:19.90]Wis ketutup petenge mendhung..
[05:23.76]Mergane ati iki,
[05:26.81]Yo sing keneng dipokso..
[05:29.48]Tekad isun belani,
[05:32.15]Sing bakal balik nyang riko..
[05:38.31]
————-
Preview:

Banguro Mengo

demy_47
Versi: Demy

Isun bingung yo ngabeti riko,
Nong ngarep riko sun nono benere..
Jujur salah paran maning ngapusi,
Isun kari sampek salah tingkah..

Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
Awak isun soyo sing direken..
Nawi sun salah riko yo ngomongo,
Timbang meneng yo banguro mengo..

reff:
Sak temene sun magih welas nyang riko,
Sak temene sun demen riko..
Jalarane saiki yo riko bedo,
Opo tah wis sing ono roso..

reff:
Isun bingung yo ngabeti riko,
Nong ngarep riko sun nono benere..
Jujur salah paran maning ngapusi,
Isun kari sampek salah tingkah..

Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
Awak isun soyo sing direken..
Nawi sun salah riko yo ngomongo,
Timbang meneng yo banguro mengo..

reff:
Sak temene sun magih welas nyang riko,
Sak temene sun demen riko..
Jalarane saiki yo riko bedo,
Opo tah wis sing ono roso..
——————-
[ver: lyrics]
[id: psuicccu]
[ar: Demy]
[ti: Banguro Mengo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:58]
[00:00.04]Banguro Mengo
[00:00.04]by: Demy
[00:38.04]
[00:40.04]>>>
[00:41.04]>>
[00:42.04]>
[00:43.04]Isun bingung yo ngabeti riko,
[00:48.67]Nong ngarep riko sun nono benere..
[00:56.13]Jujur salah paran maning ngapusi,
[01:02.84]Isun kari sampek salah tingkah..
[01:09.39]Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
[01:15.94]Awak isun soyo sing direken..
[01:23.41]Nawi sun salah riko yo ngomongo,
[01:29.94]Timbang meneng yo banguro mengo..
[01:36.28]
[02:25.06]>>>
[02:26.06]>>
[02:27.06]>
[02:28.06]Sak temene sun magih welas nyang riko,
[02:35.06]Sak temene sun demen riko..
[02:41.31]Jalarane saiki yo riko bedo,
[02:48.40]Opo tah wis sing ono roso..
[02:54.81]
[03:23.02]>>>
[03:24.02]>>
[03:25.02]>
[03:26.02]Isun bingung yo ngabeti riko,
[03:32.52]Nong ngarep riko sun nono benere..
[03:38.70]Jujur salah paran maning ngapusi,
[03:45.68]Isun kari sampek salah tingkah..
[03:52.33]Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
[03:59.00]Awak isun soyo sing direken..
[04:05.90]Nawi sun salah riko yo ngomongo,
[04:12.67]Timbang meneng yo banguro mengo..
[04:19.07]
[05:08.01]>>>
[05:09.01]>>
[05:10.01]>
[05:11.01]Sak temene sun magih welas nyang riko,
[05:17.68]Sak temene sun demen riko..
[05:24.53]Jalarane saiki yo riko bedo,
[05:31.24]Opo tah wis sing ono roso..
[05:38.10]
————–
Preview:

Recehan

demy_36
Versi: Demy

Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
Golek recehan opo ewonan..

Tak gawe mangan tak lakoni,
Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
Piye maneh pancen teko nasibe,
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..

Aku ngamen ora mergo males megawe,
Piye maneh durung ketemu dalane..
Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
Menowo onok rejekine..

Aku iso merubah nasibe,
Aku iso ngerubah awakke..
Aku ben ora ngamen wae..

reff:
Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
Golek recehan opo ewonan..

Tak gawe mangan tak lakoni,
Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
Piye maneh pancen teko nasibe,
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..

Aku ngamen ora mergo males megawe,
Piye maneh durung ketemu dalane..
Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
Menowo onok rejekine..

Aku iso ngerubah nasibe,
Aku iso ngerubah awakke..
Aku ben ora ngamen wae..

Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
Golek recehan opo ewonan..

Tak gawe mangan tak lakoni,
Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
Piye maneh pancen teko nasibe,
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iucbcscu]
[ar: Demy ]
[ti: Recehan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.02]Recehan
[00:00.02]by: Demy
[00:30.02]
[00:33.02]>>>
[00:34.02]>>
[00:35.02]>
[00:36.02]Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
[00:39.40]Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
[00:42.78]Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
[00:46.53]Golek recehan opo ewonan..
[00:47.46]Tak gawe mangan tak lakoni,
[00:52.40]Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
[00:58.07]Piye maneh pancen teko nasibe,
[01:02.02]Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
[01:07.35]
[01:22.09]Aku ngamen ora mergo males megawe,
[01:29.57]Piye maneh durung ketemu dalane..
[01:37.63]Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
[01:44.53]Menowo onok rejekine..
[01:51.93]Aku iso ngerubah nasibe,
[01:56.17]Aku iso ngerubah awakke..
[02:00.53]Aku ben ora ngamen wae..
[02:05.91]
[02:17.02]>>>
[02:18.02]>>
[02:19.02]>
[02:20.02]Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
[02:23.02]Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
[02:26.92]Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
[02:30.64]Golek recehan opo ewonan..
[02:34.62]Tak gawe mangan tak lakoni,
[02:36.79]Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
[02:42.67]Piye maneh pancen teko nasibe,
[02:46.64]Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
[02:52.38]
[03:07.28]Aku ngamen ora mergo males megawe,
[03:14.94]Piye maneh durung ketemu dalane..
[03:22.57]Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
[03:28.93]Menowo onok rejekine..
[03:36.43]Aku iso ngerubah nasibe,
[03:41.03]Aku iso ngerubah awakke..
[03:44.70]Aku ben ora ngamen wae..
[03:51.62]Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
[03:54.24]Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
[03:57.79]Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
[04:01.59]Golek recehan opo ewonan..
[04:05.29]Tak gawe mangan tak lakoni,
[04:07.45]Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
[04:13.08]Piye maneh pancen teko nasibe,
[04:17.00]Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
[04:22.32]Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
[04:26.28]
—————
Preview: