Ulahe Riko

“Ulahe Riko” Versi Demy

SEPISAN PINDO MAGIH SUN NGIMBANGI,
TAPI APUWO KOK SING DUWE ATI..
TETEP BAIN RIKO NGELORO ATI,
APIKE ISUN TETEP NUTUP-NUTUPI..

SAK KUAT-KUATE ISUN NUTUP MOTO,
AMBI KABEH ULAHE RIKO..
TAPI SANGGUP TAH ISUN NUTUP MOTO ATI,
YAKINAKEN ROSO KOYO SING BISO..

MOTO ATI IKI SERING RIKO GAWE LORO,
SING KENENG DIAPUSI NOG BATIN KARI KEROSO..
MOTO ATI IKI SING BISO MANING PERCOYO,
NAMPANI ROSO WELAS RIKO..

REFF:
SAK KUAT-KUATE ISUN NUTUP MOTO,
AMBI KABEH ULAHE RIKO..
TAPI SANGGUP TAH ISUN NUTUP MOTO ATI,
YAKINAKEN ROSO KOYO SING BISO..

MOTO ATI IKI SERING RIKO GAWE LORO,
SING KENENG DIAPUSI NOG BATIN KARI KEROSO..
MOTO ATI IKI SING BISO MANING PERCOYO,
NAMPANI ROSO WELAS RIKO..

MOTO ATI IKI SERING RIKO GAWE LORO,
SING KENENG DIAPUSI NOG BATIN KARI KEROSO..
MOTO ATI IKI SING BISO MANING PERCOYO,
NAMPANI ROSO WELAS RIKO..

Selendang Angen

“SELENDANG ANGEN” Versi Demy

Ha ha aaa..
Ha ha aaa..
Ha ha aaa..

Seprene kangen sun nong riko nono tambane,
Serang kangene sampek sun lali ambi rupane..
Mung riko hang sing ono tunggale..

Koyo kepengen balik nong wayah magih bebarengan,
Seru keliwat seru kangen sun nong riko..
Kari keseron nyikso..

Bukti sujud sumpah kanggo riko,
Kangen nong gatiniro..

Nawi ono sempate tekoo liwat mimpi,
Masio sedelo sambangen sun teko suworo..
Masio wujud ayang-ayang eseme mego..
He ya ha..

Masio wujud selendang angenan beloko,
Welas asihe riko sing ono tunggale..
Riko sing ono wong liyo..

Eseme bain sun sing ngerti koyo kelendi,
Ikhlas sun riko tinggalno..

reff:
Seprene kangen sun nong riko nono tambane,
Serang kangene sampek sun lali ambi rupane..
Mung riko hang sing ono tunggale..

Koyo kepengen balik nong wayah magih bebarengan,
Seru keliwat seru kangen sun nong riko..
Kari keseron nyikso..

Bukti sujud sumpah kanggo riko,
Kangen nong gatiniro..

Nawi ono sempate tekoo liwat mimpi,
Masio sedelo sambangen sun teko suworo..
Masio wujud ayang-ayang eseme mego..
Ho ya he ya..

Masio wujud selendang angenan beloko,
Welas asihe riko sing ono tunggale..
Riko sing ono wong liyo..

Eseme bain sun sing ngerti koyo kelendi,
Ikhlas sun riko tinggalno..
Hoooo…hoooo…

12347