Lungset Bajakan


Versi: Arif Citenx ft. Della Monica

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

Pr:
Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
Pada kekasihku yang telah pergi..
Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..

reff:
Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

Pr:
Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
Pada kekasihku yang telah pergi..
Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..

reff:
Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..
Lungset klambi iki..
Lungset klambi iki..
Lungset..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ukoalnci]
[ar: Arif Citenx ft. Della Monica]
[ti: Lungset Bajakan]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:58]
[00:00.02]Lungset Bajakan
[00:00.02]by: Arif Citenx ft. Della Monica
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Goro goro kowe lungo,
[00:31.28]Ninggal aku neng negoro liyo..
[00:39.77]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[00:46.73]Lungset klambi iki..
[00:53.06]
[00:54.25]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[00:57.16]lagu ini mengingatkanku pada si putri..
[01:01.26]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[01:04.75]lagu ini membuatku sakit hati..
[01:10.46]Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
[01:13.87]Pada kekasihku yang telah pergi..
[01:17.60]Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
[01:20.70]Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..
[01:24.86]Goro goro kowe lungo,
[01:30.08]Ninggal aku neng negoro liyo..
[01:38.28]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[01:45.36]Lungset klambi iki..
[01:52.37]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[01:55.98]lagu ini mengingatkanku pada si putri..
[01:59.95]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[02:03.24]lagu ini membuatku sakit hati..
[02:09.33]aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
[02:12.19]uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
[02:15.85]jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
[02:19.27]opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..
[02:23.00]
[02:34.05]>>>
[02:35.05]>>
[02:36.05]>
[02:37.05]Goro goro kowe lungo,
[02:43.15]Ninggal aku neng negoro liyo..
[02:51.70]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[02:58.47]Lungset klambi iki..
[03:05.05]Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
[03:09.09]Pada kekasihku yang telah pergi..
[03:13.31]Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
[03:16.91]Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..
[03:20.64]Goro goro kowe lungo,
[03:25.98]Ninggal aku neng negoro liyo..
[03:33.93]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[03:41.14]Lungset klambi iki..
[03:47.85]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[03:51.57]lagu ini mengingatkanku pada si putri,
[03:56.17]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[03:59.39]lagu ini membuatku sakit hati..
[04:05.36]aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
[04:08.09]uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
[04:11.63]jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
[04:15.11]opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..
[04:18.90]
[04:30.19]>>>
[04:31.19]>>
[04:32.19]>
[04:33.19]Goro goro kowe lungo,
[04:38.65]Ninggal aku neng negoro liyo..
[04:47.41]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[04:54.48]Lungset klambi iki..
[05:01.25]Goro goro kowe lungo,
[05:07.65]Ninggal aku neng negoro liyo..
[05:15.42]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[05:23.06]Lungset klambi iki..
[05:29.95]Lungset klambi iki..
[05:37.27]Lungset klambi iki..
[05:46.15]
[05:51.80]Lungset..
—————-
Preview:

Advertisements

Ngukir Sandiworo


Versi: Della Monica

SOPO BAEN MESTI KEROSO LORO ATINE,
UMPOMO ASIH DIPARUH ROSO WELASE..
PERIH JANGGET NORING DODO MUNG ELUH MOTO,
HANG BISO NGARANI PERIHE ATI..

APUWO ISUN SING NGIRO RIKO BISO MARUH ROSO,
TAMBAH PERIH ATI SAKAT SUN WERUHI..
KEROSO NYECEK NORING MOTO,
APUWO KONCO NISUN HANG RIKO DEMENI..

REFF:
UMPOMO RIKO NGOMONG APUWO WIS SING ONO ROSO,
MUNGKIN SUN IKHLAS MASIO ISUN HANG LUNGO..
OSING GEDIGI,
HANG SUN JALUK CORO RIKO MEDHOT ATI..

ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
ROSO LORO MULO LORO..
HANG SAIKI SUN ROSO,
NYANG MBURI ATIN RIKO MEMENGAN ROSO,
NGUKIR SANDIWORO..

REFF:
SOPO BAEN MESTI KEROSO LORO ATINE,
UMPOMO ASIH DIPARUH ROSO WELASE..
PERIH JANGGET NORING DODO MUNG ELUH MOTO,
HANG BISO NGARANI PERIHE ATI..

APUWO ISUN SING NGIRO RIKO BISO MARUH ROSO,
TAMBAH PERIH ATI SAKAT SUN WERUHI..
KEROSO NYECEK NORING MOTO,
APUWO KONCO NISUN HANG RIKO DEMENI..

UMPOMO RIKO NGOMONG APUWO WIS SING ONO ROSO,
MUNGKIN SUN IKHLAS MASIO ISUN HANG LUNGO..
OSING GEDIGI,
HANG SUN JALUK CORO RIKO MEDHOT ATI..

ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
ROSO LORO MULO LORO..
HANG SAIKI SUN ROSO,
NYANG MBURI ATIN RIKO MEMENGAN ROSO,
NGUKIR SANDIWORO..
———————
[ver: lyrics]
[id: pqunspci]
[ar: Della Monica]
[ti: Ngukir Sandiworo]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:33]
[00:00.03]Ngukir Sandiworo
[00:00.03]by: Della Monica
[00:33.03]
[00:35.03]>>>
[00:36.03]>>
[00:37.03]>
[00:38.03]SOPO BAEN MESTI
[00:41.83]KEROSO LORO ATINE,
[00:47.70]UMPOMO ASIH
[00:50.62]DIPARUH ROSO WELASE..
[00:56.58]PERIH JANGGET NORING DODO
[00:59.75]MUNG ELUH MOTO,
[01:02.79]HANG BISO NGARANI
[01:07.20]PERIHE ATI..
[01:11.49]
[01:13.41]APUWO ISUN SING NGIRO
[01:17.39]RIKO BISO MARUH ROSO,
[01:21.67]TAMBAH PERIH ATI
[01:25.71]SAKAT SUN WERUHI..
[01:31.61]KEROSO NYECEK NORING MOTO,
[01:34.72]APUWO KONCO NISUN
[01:37.82]HANG RIKO DEMENI..
[01:41.95]
[02:13.95]>>>
[02:14.95]>>
[02:15.95]>
[02:16.95]UMPOMO RIKO NGOMONG
[02:21.95]APUWO WIS SING ONO ROSO,
[02:25.70]MUNGKIN SUN IKHLAS
[02:28.44]MASIO ISUN HANG LUNGO..
[02:32.98]OSING GEDIGI,
[02:35.46]HANG SUN JALUK
[02:39.43]CORO RIKO MEDHOT ATI..
[02:44.88]
[02:47.86]ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
[02:55.12]ROSO LORO MULO LORO..
[02:59.60]HANG SAIKI SUN ROSO,
[03:02.58]NYANG MBURI ATIN RIKO
[03:07.12]MEMENGAN ROSO,
[03:11.53]NGUKIR SANDIWORO..
[03:16.05]
[03:26.03]>>>
[03:27.03]>>
[03:28.03]>
[03:29.03]SOPO BAEN MESTI
[03:32.83]KEROSO LORO ATINE,
[03:38.46]UMPOMO ASIH
[03:41.75]DIPARUH ROSO WELASE..
[03:47.60]PERIH JANGGET NORING DODO
[03:51.01]MUNG ELUH MOTO,
[03:53.93]HANG BISO NGARANI
[03:58.22]PERIHE ATI..
[04:02.32]
[04:03.80]APUWO ISUN SING NGIRO
[04:08.40]RIKO BISO MARUH ROSO,
[04:12.75]TAMBAH PERIH ATI
[04:16.53]SAKAT SUN WERUHI..
[04:21.57]KEROSO NYECEK NORING MOTO,
[04:25.85]APUWO KONCO NISUN
[04:28.83]HANG RIKO DEMENI..
[04:32.80]
[04:35.98]UMPOMO RIKO NGOMONG
[04:41.44]APUWO WIS SING ONO ROSO,
[04:45.22]MUNGKIN SUN IKHLAS
[04:48.27]MASIO ISUN HANG LUNGO..
[04:51.43]OSING GEDIGI,
[04:54.48]HANG SUN JALUK
[04:58.39]CORO RIKO MEDHOT ATI..
[05:04.60]
[05:07.39]ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
[05:14.61]ROSO LORO MULO LORO..
[05:19.69]HANG SAIKI SUN ROSO,
[05:23.98]NYANG MBURI ATIN RIKO
[05:26.89]MEMENGAN ROSO,
[05:31.13]NGUKIR SANDIWORO..
[05:35.10]
————–
Preview: