Abane Ati

Lirik lagu sanguturu ke-4250 Abane Ati
Versi: Feri ft. Della Monica

LK:
RUNGOKNO RUNGOKNO ABANE ATI,
NONO LEREN LERENE NYELUK ARAN RIKO..
SING ONO WAYAH TANPO RIKO,
LANGIT BUMI HANG NYEKSENI..
GEDENE WELAS ISUN,
SANTER NGILENI ROSO..

DUWURE GUNUNG SUN KANGKANGI,
SEGORO SUN SEBRANGI..
SIJI RIKO RING ATI,
SIJI RIKO RING ATI..

PR:
RUNGOKNO RUNGOKNO ABANE ATI,
NONO LEREN LERENE NYELUK ARAN RIKO..
SING ONO DINO TANPO RIKO,
LANGIT BUMI HANG NYEKSENI..
GEDENE WELAS ISUN,
SANTER NGILENI ROSO..

REFF:
PR:
NONO KIDUNG HANG MAKILI,
ENDAHE ROSO NYANG RIKO..
SIJI RIKO RING ATI,
SIJI RIKO RING ATI..

LK:
DUWURE GUNUNG SUN KANGKANGI,
SEGORO SUN SEBRANGI..
PR:
NONO KIDUNG HANG MAKILI,
ENDAHE ROSO NYANG RIKO..

FT: SIJI RIKO RING ATI,
PR: SIJI RIKO RING ATI..

LK:
DUWURE GUNUNG SUN KANGKANGI,
SEGORO SUN SEBRANGI..
PR:
NONO KIDUNG HANG MAKILI,
ENDAHE ROSO NYANG RIKO..

FT: SIJI RIKO RING ATI,
LK: SIJI RIKO RING ATI..
FT: SIJI RIKO RING ATI,

Lungset Bajakan

Versi: Arif Citenx ft. Della Monica

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

Pr:
Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
Pada kekasihku yang telah pergi..
Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..

reff:
Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

Pr:
Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
Pada kekasihku yang telah pergi..
Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..

reff:
Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..
Lungset klambi iki..
Lungset klambi iki..
Lungset..

Ngukir Sandiworo

Versi: Della Monica

SOPO BAEN MESTI KEROSO LORO ATINE,
UMPOMO ASIH DIPARUH ROSO WELASE..
PERIH JANGGET NORING DODO MUNG ELUH MOTO,
HANG BISO NGARANI PERIHE ATI..

APUWO ISUN SING NGIRO RIKO BISO MARUH ROSO,
TAMBAH PERIH ATI SAKAT SUN WERUHI..
KEROSO NYECEK NORING MOTO,
APUWO KONCO NISUN HANG RIKO DEMENI..

REFF:
UMPOMO RIKO NGOMONG APUWO WIS SING ONO ROSO,
MUNGKIN SUN IKHLAS MASIO ISUN HANG LUNGO..
OSING GEDIGI,
HANG SUN JALUK CORO RIKO MEDHOT ATI..

ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
ROSO LORO MULO LORO..
HANG SAIKI SUN ROSO,
NYANG MBURI ATIN RIKO MEMENGAN ROSO,
NGUKIR SANDIWORO..

REFF:
SOPO BAEN MESTI KEROSO LORO ATINE,
UMPOMO ASIH DIPARUH ROSO WELASE..
PERIH JANGGET NORING DODO MUNG ELUH MOTO,
HANG BISO NGARANI PERIHE ATI..

APUWO ISUN SING NGIRO RIKO BISO MARUH ROSO,
TAMBAH PERIH ATI SAKAT SUN WERUHI..
KEROSO NYECEK NORING MOTO,
APUWO KONCO NISUN HANG RIKO DEMENI..

UMPOMO RIKO NGOMONG APUWO WIS SING ONO ROSO,
MUNGKIN SUN IKHLAS MASIO ISUN HANG LUNGO..
OSING GEDIGI,
HANG SUN JALUK CORO RIKO MEDHOT ATI..

ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
ROSO LORO MULO LORO..
HANG SAIKI SUN ROSO,
NYANG MBURI ATIN RIKO MEMENGAN ROSO,
NGUKIR SANDIWORO..