Nganggo Roso (della monica)


Versi: Della Monica

Rungokno nganggo roso,
Welas isun nyang riko..
Sun gowo gending,
Tembang liwat suworo..

Welase ati iki bungahe ati iki,
Podo podo bareng rasakeno..
Dalan hang cilik isun liwati,
Dalan hang gedi ugo sun ambai..

Nuruti karepe ati,
Ojo mung liwat ngimpi..
Isun lan riko,
Biso dadi siji..

Wutuhe welase ati,
Yoro mung kanggo riko..
Masio korban ati,
Korban roso..

Kadang nangis nong ati,
Kadange biso gemuyu..
Nong angenan,
Ati kepilu..

reff:
Rungokno nganggo roso,
Welas isun nyang riko..
Sun gowo gending,
Tembang liwat suworo..

Welase ati iki bungahe ati iki,
Podo podo bareng rasakeno..
Dalan hang cilik isun liwati,
Dalan hang gedi ugo sun ambai..

Nuruti karepe ati,
Ojo mung liwat ngimpi..
Isun lan riko,
Biso dadi siji..

Wutuhe welase ati,
Yoro mung kanggo riko..
Masio korban ati,
Korban roso..

Kadang nangis nong ati,
Kadange biso gemuyu..
Nong angenan,
Ati kepilu..

Wutuhe welase ati,
Yoro mung kanggo riko..
Masio korban ati,
Korban roso..

Kadang nangis nong ati,
Kadange biso gemuyu..
Nong angenan,
Ati kepilu..
Nong angenan,
Ati kepilu..

Abane Ati

Lirik lagu sanguturu ke-4250 Abane Ati

Versi: Feri ft. Della Monica

LK:
RUNGOKNO RUNGOKNO ABANE ATI,
NONO LEREN LERENE NYELUK ARAN RIKO..
SING ONO WAYAH TANPO RIKO,
LANGIT BUMI HANG NYEKSENI..
GEDENE WELAS ISUN,
SANTER NGILENI ROSO..

DUWURE GUNUNG SUN KANGKANGI,
SEGORO SUN SEBRANGI..
SIJI RIKO RING ATI,
SIJI RIKO RING ATI..

PR:
RUNGOKNO RUNGOKNO ABANE ATI,
NONO LEREN LERENE NYELUK ARAN RIKO..
SING ONO DINO TANPO RIKO,
LANGIT BUMI HANG NYEKSENI..
GEDENE WELAS ISUN,
SANTER NGILENI ROSO..

REFF:
PR:
NONO KIDUNG HANG MAKILI,
ENDAHE ROSO NYANG RIKO..
SIJI RIKO RING ATI,
SIJI RIKO RING ATI..

LK:
DUWURE GUNUNG SUN KANGKANGI,
SEGORO SUN SEBRANGI..
PR:
NONO KIDUNG HANG MAKILI,
ENDAHE ROSO NYANG RIKO..

FT: SIJI RIKO RING ATI,
PR: SIJI RIKO RING ATI..

LK:
DUWURE GUNUNG SUN KANGKANGI,
SEGORO SUN SEBRANGI..
PR:
NONO KIDUNG HANG MAKILI,
ENDAHE ROSO NYANG RIKO..

FT: SIJI RIKO RING ATI,
LK: SIJI RIKO RING ATI..
FT: SIJI RIKO RING ATI..

12