Baturraden

Dedy-Pitak_5
Versi: Dedy Pitak

Ceritane desa baturraden,
Manunggale batur karo raden..
Kaki rekajaya tukang nderes klapa,
Tulung maring bendara sing nandang lara..

Putra pejajaran banyak cotro,
Memba dadi raden kamandaka..
Diperwasa dening raden kandadoho,
Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..

reff:
Abote nglabuhi tresna,
Awak nganti ajur mumur..
Dikroyok lan digebugi,
Dening mantu pasir luhur..
Merga pada ora ngerti,
Kamandaka putra ratu pejajaran..

Rekajaya nemu kamandaka,
Sing awake rusak diperwasa..
Ditambani badheg utawane legen,
Panggonane dijenengi baturraden..

reff:
Putra pejajaran banyak cotro,
Memba dadi raden kamandaka..
Diperwasa dening raden kandadoho,
Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..

reff:
Abote nglabuhi tresna,
Awak nganti ajur mumur..
Dikroyok lan digebugi,
Dening mantu pasir luhur..
Merga pada ora ngerti,
Kamandaka putra ratu pejajaran..

Rekajaya nemu kamandaka,
Sing awake rusak diperwasa..
Ditambani badheg utawane legen,
Panggonane dijenengi baturraden..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vuuqnvcq]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Baturraden]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:01.07]Baturraden – Dedy Pitak
[00:29.07]
[00:31.67]>>>
[00:32.67]>>
[00:33.67]>
[00:34.67]Ceritane desa baturraden,
[00:42.28]Manunggale batur karo raden..
[00:49.19]Kaki rekajaya tukang nderes klapa,
[00:56.84]Tulung maring bendara sing nandang lara..
[01:03.49]
[01:05.24]Putra pejajaran banyak cotro,
[01:12.03]Memba dadi raden kamandaka..
[01:19.25]Diperwasa dening raden kandadoho,
[01:26.65]Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..
[01:33.80]
[01:46.98]>>>
[01:47.98]>>
[01:48.98]>
[01:49.98]Abote nglabuhi tresna,
[01:56.76]Awak nganti ajur mumur..
[02:04.29]Dikroyok lan digebugi,
[02:11.62]Dening mantu pasir luhur..
[02:19.03]Merga pada ora ngerti,
[02:26.43]Kamandaka putra ratu pejajaran..
[02:34.08]Rekajaya nemu kamandaka,
[02:41.18]Sing awake rusak diperwasa..
[02:48.65]Ditambani badheg utawane legen,
[02:56.23]Panggonane dijenengi baturraden..
[03:03.20]
[03:31.30]>>>
[03:32.30]>>
[03:33.30]>
[03:34.30]Putra pejajaran banyak cotro,
[03:41.09]Memba dadi raden kamandaka..
[03:48.60]Diperwasa dening raden kandadoho,
[03:56.27]Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..
[04:03.11]
[04:16.29]>>>
[04:17.29]>>
[04:18.29]>
[04:19.29]Abote nglabuhi tresna,
[04:25.76]Awak nganti ajur mumur..
[04:33.54]Dikroyok lan digebugi,
[04:41.07]Dening mantu pasir luhur..
[04:48.59]Merga pada ora ngerti,
[04:55.81]Kamandaka putra ratu pejajaran..
[05:03.83]Rekajaya nemu kamandaka,
[05:10.92]Sing awake rusak diperwasa..
[05:17.82]Ditambani badheg utawane legen,
[05:25.92]Panggonane dijenengi baturraden..
[05:33.93]
———–
Preview:

Meteng Telung Wulan

Dedy-Pitak_4
Versi: Dedy Pitak

Jamane jaman wis edan,
Bocah siki ndeles pacaran..
Pamit maring sekolahan,
Jebul nongkrong nang pinggir ndalan..

reff:
Sering gonta-ganti pasangan,
Dela bae wis bubaran..
Mangkat ngaji nggo alesan,
Jebulane malah janjian..

reff:
Kae deleng anake pak miran,
Ketone ngalim pisan,
Siki meteng telung wulan..

reff;
Duh pak miran rika kudu sabar,
Anak wadon siji malah gawe wirang..

Ayo kabeh de kemutan,
Aja tiru anake pak miran..
Gara-gara seneng pacaran,
Nyambi sekolah ninggal momongan..

reff:
Sering gonta-ganti pasangan,
Dela bae wis bubaran..
Mangkat ngaji nggo alesan,
Jebulane malah janjian..

reff:
Kae deleng anake pak miran,
Ketone ngalim pisan,
Siki meteng telung wulan..

reff;
Duh pak miran rika kudu sabar,
Anak wadon siji malah gawe wirang..

Ayo kabeh de kemutan,
Aja tiru anake pak miran..
Gara-gara seneng pacaran,
Nyambi sekolah ninggal momongan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nsivcuch]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Meteng Telung Wulan]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[00:01.02]Meteng Telung Wulan
[00:01.02]by: Dedy Pitak
[00:26.02]
[00:28.08]>>>
[00:29.08]>>
[00:30.08]>
[00:31.08]Jamane jaman wis edan,
[00:33.82]Bocah siki ndeles pacaran..
[00:37.06]Pamit maring sekolahan,
[00:39.80]Jebul nongkrong nang pinggir ndalan..
[00:43.28]
[00:52.09]>>>
[00:53.09]>>
[00:54.09]>
[00:55.09]Sering gonta-ganti pasangan,
[00:57.77]Dela bae wis bubaran..
[01:01.02]Mangkat ngaji nggo alesan,
[01:03.69]Jebulane malah janjian..
[01:06.79]
[01:18.01]>>>
[01:19.01]>>
[01:20.01]>
[01:21.01]Kae deleng anake pak miran,
[01:25.81]Ketone ngalim pisan,
[01:28.92]Siki meteng telung wulan..
[01:31.41]
[01:41.69]>>>
[01:42.69]>>
[01:43.69]>
[01:44.69]Duh pak miran
[01:46.72]rika kudu sabar,
[01:50.20]Anak wadon siji
[01:52.49]malah gawe wirang..
[01:55.86]Ayo kabeh de kemutan,
[01:59.47]Aja tiru anake pak miran..
[02:02.38]Gara-gara seneng pacaran,
[02:05.37]Nyambi sekolah ninggal momongan..
[02:08.29]
[02:32.03]>>>
[02:33.03]>>
[02:34.03]>
[02:35.03]Sering gonta-ganti pasangan,
[02:38.15]Dela bae wis bubaran..
[02:41.47]Mangkat ngaji nggo alesan,
[02:44.14]Jebulane malah janjian..
[02:47.13]
[02:58.36]>>>
[02:59.36]>>
[03:00.36]>
[03:01.36]Kae deleng anake pak miran,
[03:05.85]Ketone ngalim pisan,
[03:08.72]Siki meteng telung wulan..
[03:11.58]
[03:21.76]>>>
[03:22.76]>>
[03:23.76]>
[03:24.76]Duh pak miran
[03:27.06]rika kudu sabar,
[03:30.23]Anak wadon siji
[03:32.54]malah gawe wirang..
[03:35.84]Ayo kabeh de kemutan,
[03:39.32]Aja tiru anake pak miran..
[03:42.62]Gara-gara seneng pacaran,
[03:45.36]Nyambi sekolah ninggal momongan..
[03:48.27]
———–
Preview:

Sol La Mi

Dedy-Pitak_3
Versi: Dedy Pitak

Sol sol la mi,
Adang se-ons wis ngalami..
Rama mbuh nang ngendi,
Digoleti nang wong mburi..

Sol sol la mi,
Duwe anak patang blindhi..
Rama mbuh nang ngendi,
Digoleti ora bali-bali..

Anake reang ramane ngilang,
Biyung bocah katon bingung pisan..
Digolet ngetan digolet ngulon,
Goli lunga ora pamitan jebule lagi demenan..

Tahu kupat dicampur kecap,
Kanggo tangser weteng kroncongan..
Anake papat pating besasat,
Esih kober nyambi tlencengan..

Tahu kupat dicampur kecap,
Kanggo tangser weteng kroncongan..
Anake papat pating besasat,
Esih kober nyambi pacaran..

reff:
Sol sol la mi,
Adang se-ons wis ngalami..
Rama mbuh nang ngendi,
Digoleti nang wong mburi..

Sol sol la mi,
Duwe anak patang blindhi..
Rama mbuh nang ngendi,
Digoleti ora bali-bali..

Anake reang ramane ngilang,
Biyung bocah katon bingung pisan..
Digolet ngetan digolet ngulon,
Goli lunga ora pamitan jebule lagi demenan..

Tahu kupat dicampur kecap,
Kanggo tangser weteng kroncongan..
Anake papat pating besasat,
Esih kober nyambi tlencengan..

Tahu kupat dicampur kecap,
Kanggo tangser weteng kroncongan..
Anake papat pating besasat,
Esih kober nyambi pacaran..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kavzqzch]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Sol La Mi]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:03]
[00:01.01]Sol La Mi – Dedy Pitak
[00:18.01]
[00:20.01]>>>
[00:21.01]>>
[00:22.01]>
[00:23.01]Sol sol la mi,
[00:26.21]Adang se-ons wis ngalami..
[00:29.41]Rama mbuh nang ngendi,
[00:36.07]Digoleti nang wong mburi..
[00:43.34]Sol sol la mi,
[00:47.07]Duwe anak patang blindhi..
[00:51.29]Rama mbuh nang ngendi,
[00:57.46]Digoleti ora bali-bali..
[01:03.99]
[01:05.35]Anake reang ramane ngilang,
[01:11.96]Biyung bocah katon bingung pisan..
[01:15.56]Digolet ngetan digolet ngulon,
[01:22.52]Goli lunga ora pamitan
[01:26.49]jebule lagi demenan..
[01:30.67]
[01:32.41]Tahu kupat dicampur kecap,
[01:35.33]Kanggo tangser weteng kroncongan..
[01:39.19]Anake papat pating besasat,
[01:42.79]Esih kober nyambi tlencengan..
[01:46.97]Tahu kupat dicampur kecap,
[01:49.82]Kanggo tangser weteng kroncongan..
[01:53.43]Anake papat pating besasat,
[01:56.91]Esih kober nyambi pacaran..
[02:01.14]
[02:15.05]>>>
[02:16.05]>>
[02:17.05]>
[02:18.05]Sol sol la mi,
[02:20.23]Adang se-ons wis ngalami..
[02:24.46]Rama mbuh nang ngendi,
[02:30.56]Digoleti nang wong mburi..
[02:37.96]Sol sol la mi,
[02:41.25]Duwe anak patang blindhi..
[02:45.61]Rama mbuh nang ngendi,
[02:52.08]Digoleti ora bali-bali..
[02:58.43]
[02:59.73]Anake reang ramane ngilang,
[03:06.45]Biyung bocah katon bingung pisan..
[03:10.20]Digolet ngetan digolet ngulon,
[03:17.41]Goli lunga ora pamitan
[03:20.89]jebule lagi demenan..
[03:25.19]
[03:26.86]Tahu kupat dicampur kecap,
[03:29.66]Kanggo tangser weteng kroncongan..
[03:33.39]Anake papat pating besasat,
[03:37.07]Esih kober nyambi tlencengan..
[03:41.10]Tahu kupat dicampur kecap,
[03:44.28]Kanggo tangser weteng kroncongan..
[03:47.83]Anake papat pating besasat,
[03:51.19]Esih kober nyambi pacaran..
[03:55.41]
————
Preview:

Tangise Atiku

Dedy-Pitak_3
Versi: Dedy Pitak

GEMRUJUG SWARANE BANYU,
GAWE TRENYUH RASANE ATIKU..
KELINGAN JAMANE SEMANA,
NALIKANE AKU URIP REKASA..

KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..

reff:
LUH.. DUDU ELUH,
KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..

NRIMA.. AKU NRIMA,
KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..

RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..

reff:
KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..

reff:
LUH.. DUDU ELUH,
KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..

NRIMA.. AKU NRIMA,
KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..

RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wvwpbacv]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Tangise Atiku]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:30]
[00:01.08]Tangise Atiku – Dedy Pitak
[00:40.53]
[00:42.53]>>>
[00:43.53]>>
[00:44.53]>
[00:45.53]GEMRUJUG SWARANE BANYU,
[00:51.52]GAWE TRENYUH RASANE ATIKU..
[01:00.34]KELINGAN JAMANE SEMANA,
[01:08.34]NALIKANE AKU URIP REKASA..
[01:16.28]
[01:19.15]KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
[01:25.34]NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
[01:33.47]NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
[01:41.84]AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..
[01:50.16]
[02:04.90]>>>
[02:05.90]>>
[02:06.90]>
[02:07.90]LUH.. DUDU ELUH,
[02:15.15]KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
[02:23.65]KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
[02:31.84]KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..
[02:39.79]
[02:49.22]NRIMA.. AKU NRIMA,
[02:56.98]KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
[03:05.66]AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
[03:13.54]KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..
[03:20.41]
[03:24.35]RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
[03:30.35]MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
[03:38.66]NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
[03:46.73]GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..
[03:55.29]
[04:28.42]>>>
[04:29.42]>>
[04:30.42]>
[04:31.42]KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
[04:36.99]NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
[04:45.61]NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
[04:53.74]AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..
[05:02.04]
[05:17.03]>>>
[05:18.03]>>
[05:19.03]>
[05:20.03]LUH.. DUDU ELUH,
[05:27.13]KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
[05:35.63]KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
[05:43.76]KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..
[05:51.89]
[06:01.54]NRIMA.. AKU NRIMA,
[06:08.83]KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
[06:17.52]AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
[06:25.71]KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..
[06:32.95]
[06:36.58]RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
[06:42.33]MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
[06:50.71]NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
[06:58.95]GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..
[07:06.95]
———–
Preview:

Parak Iwak

Dedy-Pitak_1
Versi: Dedy Pitak

Tek rasa rasa jan pancen rame pisan,
Tua enom gedhe cilik dadi sepanggonan..
Ana tradisi bisa dadi hiburan,
Parak iwak (parak iwak) katon semanger pisan..

Telaga warna pengilon cebong merdada,
Telaga suwiwi sendang sedayu lan bake kambang..
Sumbere ulam sari tirta nyawiji,
Sing dikawal dening bima suci..

reff:
Akeh tradisi nang tanah jawa,
Katon beda nang banjarnegara,
Dukungane, pancen luar biasa..

Parak iwak kali serayu,
Gawe wong pada gemuyu,
Rame pisan, akeh sing pada rebutan..

Moga moga kabeh bisa kelaksanan,
Pendongane bakalan kasembadan..
Subur makmur kota banjarnegara,
Masyarakate aman sejahtera..

reff:
Telaga warna pengilon cebong merdada,
Telaga suwiwi sendang sedayu lan bake kambang..
Sumbere ulam sari tirta nyawiji,
Sing dikawal dening bima suci..

reff:
Akeh tradisi nang tanah jawa,
Katon beda nang banjarnegara,
Dukungane, pancen luar biasa..

Parak iwak kali serayu,
Gawe wong pada gemuyu,
Rame pisan, akeh sing pada rebutan..

Moga moga kabeh bisa kelaksanan,
Pendongane bakalan kasembadan..
Subur makmur kota banjarnegara,
Masyarakate aman sejahtera..

Akeh tradisi nang tanah jawa,
Katon beda nang banjarnegara,
Dukungane, pancen luar biasa..

Parak iwak kali serayu,
Gawe wong pada gemuyu,
Rame pisan, akeh sing pada rebutan..

Tek rasa rasa jan pancen rame pisan,
Tua enom gedhe cilik dadi sepanggonan..
Ana tradisi bisa dadi hiburan,
Parak iwak (parak iwak) katon semanger pisan..
Parak iwak (parak iwak) katon semanger pisan..
————–
[ver: lyrics]
[id: lubqoccc]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Parak Iwak]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:42]
[00:01.14]Parak Iwak
[00:31.14]Versi: Dedy Pitak
[00:34.14]
[00:37.14]>>>
[00:38.14]>>
[00:39.14]>
[00:40.14]Tek rasa rasa jan pancen rame pisan,
[00:45.37]Tua enom gedhe cilik dadi sepanggonan..
[00:53.83]Ana tradisi bisa dadi hiburan,
[00:59.93]Parak iwak (parak iwak) katon semanger pisan..
[01:07.96]Telaga warna pengilon cebong merdada,
[01:14.24]Telaga suwiwi sendang sedayu lan bake kambang..
[01:21.59]Sumbere ulam sari tirta nyawiji,
[01:28.50]Sing dikawal dening bima suci..
[01:35.63]
[02:03.78]>>>
[02:04.78]>>
[02:05.78]>
[02:06.78]Akeh tradisi nang tanah jawa,
[02:10.20]Katon beda nang banjarnegara,
[02:13.87]Dukungane, pancen luar biasa..
[02:20.34]Parak iwak kali serayu,
[02:24.43]Gawe wong pada gemuyu,
[02:28.22]Rame pisan, akeh sing pada rebutan..
[02:35.93]Moga moga kabeh bisa kelaksanan,
[02:40.97]Pendongane bakalan kasembadan..
[02:48.25]Subur makmur kota banjarnegara,
[02:55.34]Masyarakate aman sejahtera..
[03:02.37]
[03:29.17]>>>
[03:30.17]>>
[03:31.17]>
[03:32.17]Telaga warna pengilon cebong merdada,
[03:37.58]Telaga suwiwi sendang sedayu lan bake kambang..
[03:45.48]Sumbere ulam sari tirta nyawiji,
[03:51.95]Sing dikawal dening bima suci..
[03:58.92]
[04:27.07]>>>
[04:28.07]>>
[04:29.07]>
[04:30.07]Akeh tradisi nang tanah jawa,
[04:33.76]Katon beda nang banjarnegara,
[04:37.64]Dukungane, pancen luar biasa..
[04:44.98]Parak iwak kali serayu,
[04:48.28]Gawe wong pada gemuyu,
[04:52.01]Rame pisan, akeh sing pada rebutan..
[04:59.17]Moga moga kabeh bisa kelaksanan,
[05:04.70]Pendongane bakalan kasembadan..
[05:12.29]Subur makmur kota banjarnegara,
[05:19.07]Masyarakate aman sejahtera..
[05:27.72]Akeh tradisi nang tanah jawa,
[05:30.90]Katon beda nang banjarnegara,
[05:34.51]Dukungane, pancen luar biasa..
[05:41.48]Parak iwak kali serayu,
[05:44.89]Gawe wong pada gemuyu,
[05:48.68]Rame pisan, akeh sing pada rebutan..
[05:55.91]Tek rasa rasa jan pancen rame pisan,
[06:01.44]Tua enom gedhe cilik dadi sepanggonan..
[06:08.97]Ana tradisi bisa dadi hiburan,
[06:15.63]Parak iwak (parak iwak) katon semanger pisan..
[06:23.15]Parak iwak (parak iwak) katon semanger pisan..
[06:30.37]
———-
Preview:

Kisah Raden Kamandaka (baturraden)

Dedy-Pitak_5
Judul asli Baturraden
Versi: Dedy Pitak

Ceritane desa baturraden,
Manunggale batur karo raden..
Kaki rekajaya tukang nderes klapa,
Tulung maring bendara sing nandang lara..

Putra pejajaran banyak cotro,
Memba dadi raden kamandaka..
Diperwasa dening raden kandadoho,
Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..

reff:
Abote nglabuhi tresna,
Awak nganti ajur mumur..
Dikroyok lan digebugi,
Dening mantu pasir luhur..
Merga pada ora ngerti,
Kamandaka putra ratu pejajaran..

Rekajaya nemu kamandaka,
Sing awake rusak diperwasa..
Ditambani badheg utawane legen,
Panggonane dijenengi baturraden..

reff:
Putra pejajaran banyak cotro,
Memba dadi raden kamandaka..
Diperwasa dening raden kandadoho,
Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..

reff:
Abote nglabuhi tresna,
Awak nganti ajur mumur..
Dikroyok lan digebugi,
Dening mantu pasir luhur..
Merga pada ora ngerti,
Kamandaka putra ratu pejajaran..

Rekajaya nemu kamandaka,
Sing awake rusak diperwasa..
Ditambani badheg utawane legen,
Panggonane dijenengi baturraden..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vuuqnvcq]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Kisah Raden Kamandaka]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:01.07]Kisah Raden Kamandaka – Dedy Pitak
[00:29.07]
[00:31.67]>>>
[00:32.67]>>
[00:33.67]>
[00:34.67]Ceritane desa baturraden,
[00:42.28]Manunggale batur karo raden..
[00:49.19]Kaki rekajaya tukang nderes klapa,
[00:56.84]Tulung maring bendara sing nandang lara..
[01:03.49]
[01:05.24]Putra pejajaran banyak cotro,
[01:12.03]Memba dadi raden kamandaka..
[01:19.25]Diperwasa dening raden kandadoho,
[01:26.65]Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..
[01:33.80]
[01:46.98]>>>
[01:47.98]>>
[01:48.98]>
[01:49.98]Abote nglabuhi tresna,
[01:56.76]Awak nganti ajur mumur..
[02:04.29]Dikroyok lan digebugi,
[02:11.62]Dening mantu pasir luhur..
[02:19.03]Merga pada ora ngerti,
[02:26.43]Kamandaka putra ratu pejajaran..
[02:34.08]Rekajaya nemu kamandaka,
[02:41.18]Sing awake rusak diperwasa..
[02:48.65]Ditambani badheg utawane legen,
[02:56.23]Panggonane dijenengi baturraden..
[03:03.20]
[03:31.30]>>>
[03:32.30]>>
[03:33.30]>
[03:34.30]Putra pejajaran banyak cotro,
[03:41.09]Memba dadi raden kamandaka..
[03:48.60]Diperwasa dening raden kandadoho,
[03:56.27]Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..
[04:03.11]
[04:16.29]>>>
[04:17.29]>>
[04:18.29]>
[04:19.29]Abote nglabuhi tresna,
[04:25.76]Awak nganti ajur mumur..
[04:33.54]Dikroyok lan digebugi,
[04:41.07]Dening mantu pasir luhur..
[04:48.59]Merga pada ora ngerti,
[04:55.81]Kamandaka putra ratu pejajaran..
[05:03.83]Rekajaya nemu kamandaka,
[05:10.92]Sing awake rusak diperwasa..
[05:17.82]Ditambani badheg utawane legen,
[05:25.92]Panggonane dijenengi baturraden..
[05:33.93]
———–
Preview:

Kebacut Tresno (dedy pitak)

Dedy-Pitak_6
Versi: Dedy Pitak

Semono roso tresnomu mring aku,
Kowe nganti tego ninggalake aku..
Opo kowe saiki kadung wis lali,
Kowe nganti tego mblenjani janji..

Tak rangke swaraning batinku,
Ndelengake kabeh kahananku..
Opo aku iki kudu nandang loro,
Kapan aku bakal nemoni begjo..

Roso tresnoku iki,
Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
Senajan kowe wis ra ono,
Nanging janji iki tetep tak ugemi..

Angin kang sumilir,
Gawakno roso kangenku..
Senajan wis adoh awakmu,
Nanging kroso cedhak neng ngarep mripatku..

reff:
Roso tresnoku iki,
Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
Senajan kowe wis ra ono,
Nanging janji iki tetep tak ugemi..

Angin kang sumilir,
Gawakno roso kangenku..
Senajan wis adoh awakmu,
Nanging kroso cedhak neng ngarep mripatku..

Pancen aku ora koyo sing mbok nyono,
Mlarat bondho seje karo wong liyo..
Amung ati iki kang nduwe roso,
Tresno sejati sing tansah tak pundhi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hhcuqbcq]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Kebacut Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:01.07]Kebacut Tresno – Dedy Pitak
[00:31.07]
[00:34.07]>>>
[00:35.07]>>
[00:36.07]>
[00:37.07]Semono roso tresnomu mring aku,
[00:43.91]Kowe nganti tego ninggalake aku..
[00:51.23]Opo kowe saiki kadung wis lali,
[00:58.75]Kowe nganti tego mblenjani janji..
[01:05.60]Tak rangke swaraning batinku,
[01:12.73]Ndelengake kabeh kahananku..
[01:20.19]Opo aku iki kudu nandang loro,
[01:27.49]Kapan aku bakal nemoni begjo..
[01:34.66]
[01:38.22]Roso tresnoku iki,
[01:44.99]Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
[01:52.44]Senajan kowe wis ra ono,
[01:59.19]Nanging janji iki tetep tak ugemi..
[02:07.63]Angin kang sumilir,
[02:13.46]Gawakno roso kangenku..
[02:21.11]Senajan wis adoh awakmu,
[02:27.95]Nanging kroso cedhak
[02:30.91]neng ngarep mripatku..
[02:34.27]
[02:37.74]=dedy pitak, kebacut tresno=
[03:02.76]
[03:05.74]>>>
[03:06.74]>>
[03:07.74]>
[03:08.74]Roso tresnoku iki,
[03:15.63]Tetep tak jogo neng jroning dodoku..
[03:22.81]Senajan kowe wis ra ono,
[03:29.76]Nanging janji iki tetep tak ugemi..
[03:37.92]Angin kang sumilir,
[03:44.00]Gawakno roso kangenku..
[03:51.79]Senajan wis adoh awakmu,
[03:58.53]Nanging kroso cedhak
[04:01.09]neng ngarep mripatku..
[04:06.00]Pancen aku ora koyo sing mbok nyono,
[04:12.82]Mlarat bondho seje karo wong liyo..
[04:20.29]Amung ati iki kang nduwe roso,
[04:28.29]Tresno sejati sing tansah tak pundhi..
[04:34.87]
—————
Preview: