Saiki Sing Ono Riko

dedy-boom_maya-natsya
Versi: Dedy Boom ft. Maya Natsya

PR:
OPO TAH NDANE WIS MULO PESTINE,
SUN RIKO GEDIGI AKHIRE..
OPO TAH NDANE KABEH MUNG UJIAN,
KESUK MAGIH ISO BALENAN..

ISUN BINGUNG,
ADOH AMBI RIKO..
MUNG BANYU MOTO HANG NYAKSENI,
DUNG WELAS IKI MUNG RIKO SIJI..

LK:
SAIKI SING ONO RIKO,
MUNG SEPI HANG ISUN ROSO..
SING ONO MANING,
SING ONO MANING WELAS..

SAIKI SING ONO RIKO,
AWAK ISUN KUDU NGADOH..
SING ONO MANING SING ONO MANING,
HANG BISO SUN SANDING..

REFF:
PR:
OPO TAH NDANE WIS MULO PESTINE,
SUN RIKO GEDIGI AKHIRE..
OPO TAH NDANE KABEH MUNG UJIAN,
KESUK MAGIH ISO BALENAN..

ISUN BINGUNG,
ADOH AMBI RIKO..
MUNG BANYU MOTO HANG NYAKSENI,
DUNG WELAS IKI MUNG RIKO SIJI..

LK:
SAIKI SING ONO RIKO,
MUNG SEPI HANG ISUN ROSO..
SING ONO MANING,
SING ONO MANING WELAS..

SAIKI SING ONO RIKO,
AWAK ISUN KUDU NGADOH..
SING ONO MANING SING ONO MANING,
HANG BISO SUN SANDING..

FT:
SAIKI SING ONO RIKO,
MUNG SEPI HANG ISUN ROSO..
SING ONO MANING,
SING ONO MANING WELAS..

SAIKI SING ONO RIKO,
AWAK ISUN KUDU NGADOH..
SING ONO MANING SING ONO MANING,
HANG BISO SUN SANDING..
——————
[ver: lyrics]
[id: oqqluwcu]
[ar: Dedy Boom ft. Maya Natsya]
[ti: Saiki Sing Ono Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:52]
[00:00.03]Saiki Sing Ono Riko
[00:00.03]by: Dedy Boom ft. Maya Natsya
[00:48.03]
[00:50.03]>>>
[00:51.03]>>
[00:52.03]>
[00:53.03]Pr: Opo tah ndane wis mulo pestine,
[00:59.29]Pr: Sun riko gedigi akhire..
[01:07.03]Pr: Opo tah ndane kabeh mung ujian,
[01:13.31]Pr: Kesuk magih iso balenan..
[01:21.76]Pr: Isun bingung,
[01:26.97]Pr: Adoh ambi riko..
[01:34.15]Pr: Mung banyu moto hang nyakseni,
[01:41.67]Pr: Dung welas iki mung riko siji..
[01:50.32]
[01:52.17]Lk: Saiki sing ono riko,
[01:55.69]Lk: Mung sepi hang isun roso..
[01:59.33]Lk: Sing ono maning,
[02:01.69]Lk: Sing ono maning welas..
[02:06.87]Lk: Saiki sing ono riko,
[02:10.19]Lk: Awak isun kudu ngadoh..
[02:13.76]Lk: Sing ono maning sing ono maning,
[02:17.38]Lk: Hang biso sun sanding..
[02:22.01]
[03:26.03]>>>
[03:27.03]>>
[03:28.03]>
[03:29.03]Pr: Opo tah ndane wis mulo pestine,
[03:35.24]Pr: Sun riko gedigi akhire..
[03:42.55]Pr: Opo tah ndane kabeh mung ujian,
[03:49.14]Pr: Kesuk magih iso balenan..
[03:57.56]Pr: Isun bingung,
[04:02.42]Pr: Adoh ambi riko..
[04:09.51]Pr: Mung banyu moto hang nyakseni,
[04:17.04]Pr: Dung welas iki mung riko siji..
[04:25.05]
[04:28.06]Lk: Saiki sing ono riko,
[04:31.34]Lk: Mung sepi hang isun roso..
[04:34.74]Lk: Sing ono maning,
[04:37.02]Lk: Sing ono maning welas..
[04:42.63]Lk: Saiki sing ono riko,
[04:45.68]Lk: Awak isun kudu ngadoh..
[04:49.28]Lk: Sing ono maning sing ono maning,
[04:53.20]Lk: Hang biso sun sanding..
[04:57.18]Ft: Saiki sing ono riko,
[05:00.24]Ft: Mung sepi hang isun roso..
[05:03.48]Ft: Sing ono maning,
[05:05.47]Ft: Sing ono maning welas..
[05:10.89]Ft: Saiki sing ono riko,
[05:13.81]Ft: Awak isun kudu ngadoh..
[05:17.98]Ft: Sing ono maning sing ono maning,
[05:21.33]Ft: Hang biso sun sanding..
[05:26.25]
————–
Preview:

Kelendi Tah

dedy-boom_2
Versi: Dedy Boom

Sun ngirane riko,
Hang biso nentremaken ati..
Sun ngirane riko,
Hang biso nyenengaken atinisun..
Sun ngirane riko,
Hang gelem ngancani sampek ring pungkas cerito..

Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
Kelendi tah kelendi tah..

reff:
Saikine riko,
Tego nggawe atin sun loro..
Saikine riko,
Mentolo nggawe larane atinisun..
Saikine riko,
Tegone ngeloro nggandeng wong liyo..
Nong ngarep moto..

reff:
Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..

Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
Kelendi tah kelendi tah..
——————
[ver: lyrics]
[id: usbuuacu]
[ar: Dedy Boom]
[ti: Kelendi Tah]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.01]Kelendi Tah
[00:00.01]by: Dedy Boom
[00:20.01]
[00:22.01]>>>
[00:23.01]>>
[00:24.01]>
[00:25.01]Sun ngirane riko,
[00:32.51]Hang biso nentremaken ati..
[00:40.40]Sun ngirane riko,
[00:47.67]Hang biso nyenengaken atinisun..
[00:55.60]Sun ngirane riko,
[01:03.12]Hang gelem ngancani
[01:07.09]sampek ring pungkas cerito..
[01:13.36]
[01:25.61]Kelendi tah riko biso uwah janji,
[01:33.95]Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
[01:41.30]Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
[01:49.16]Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
[01:56.28]Kelendi tah kelendi tah..
[02:02.75]
[02:35.56]>>>
[02:36.56]>>
[02:37.56]>
[02:38.56]Saikine riko,
[02:46.56]Tego nggawe atin sun loro..
[02:53.10]Saikine riko,
[03:00.82]Mentolo nggawe larane atinisun..
[03:08.62]Saikine riko,
[03:16.49]Tegone ngeloro nggandeng wong liyo..
[03:22.81]Nong ngarep moto..
[03:26.55]
[03:54.58]>>>
[03:55.58]>>
[03:56.58]>
[03:57.58]Kelendi tah riko biso uwah janji,
[04:05.70]Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
[04:13.34]Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
[04:21.15]Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
[04:28.60]Kelendi tah riko biso uwah janji,
[04:36.42]Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
[04:43.84]Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
[04:51.49]Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
[04:59.11]Kelendi tah kelendi tah..
[05:05.82]
————–
Preview:

Nggugah Ati

dedy-boom_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-3850 Nggugah Ati
Versi: Dedy Boom

WERANE GODONG NADAI TETESE EMBUN,
RASANE TANGELAMUN KOYO SING SERANTAN..
PERIHE ATI HANG RASANE NGELIK-NGELIK,
NYERINTUNGI KENCENGE ATI HANG ENAK TURU..

RASANE SING KUAT MANING,
NYAWANG TINGKAH AWAK SUN IKI..

reff:
HOOO..HOWOW..
SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..

reff:
WERANE GODONG NADAI TETESE EMBUN,
RASANE TANGELAMUN KOYO SING SERANTAN..
PERIHE ATI HANG RASANE NGELIK-NGELIK,
NYERINTUNGI KENCENGE ATI HANG ENAK TURU..

RASANE SING KUAT MANING,
NYAWANG TINGKAH AWAK SUN IKI..

reff:
HOOO..HOWOW..
SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..

SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ouswhwcu]
[ar: Dedy Boom]
[ti: Nggugah Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:00.03]Nggugah Ati
[00:00.03]by: Dedy Boom
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Werane godong
[00:34.27]nadai tetese embun,
[00:37.69]Rasane tangelamun
[00:41.52]koyo sing serantan..
[00:49.36]Perihe ati hang rasane
[00:54.64]ngelik-ngelik,
[00:56.83]Nyerintungi kencenge
[01:01.30]ati hang enak turu..
[01:06.12]
[01:09.16]Rasane sing kuat maning,
[01:16.23]Nyawang tingkah awak sun iki..
[01:23.82]
[01:37.57]>>>
[01:38.57]>>
[01:39.57]>
[01:40.57]Hooo..howow..
[01:48.50]
[01:54.09]Sambangen isun
[01:57.50]masio sedelo,
[02:01.63]Myakne atinisun
[02:05.19]lemes lan wero..
[02:09.16]Peluken tah isun
[02:13.06]nganggo welas riko,
[02:16.96]Myakne awak iki
[02:20.30]sing luput sing lali..
[02:24.35]Sambangen.. peluken..,
[02:31.70]Gugahen atinisun iki..
[02:38.95]
[03:07.89]>>>
[03:08.89]>>
[03:09.89]>
[03:10.89]Werane godong
[03:13.89]nadai tetese embun,
[03:17.24]Rasane tangelamun
[03:21.20]koyo sing serantan..
[03:28.84]Perihe ati hang rasane
[03:34.11]ngelik-ngelik,
[03:36.38]Nyerintungi kencenge
[03:40.48]ati hang enak turu..
[03:46.70]
[03:49.19]Rasane sing kuat maning,
[03:54.86]Nyawang tingkah awak sun iki..
[04:03.92]
[04:17.04]>>>
[04:18.04]>>
[04:19.04]>
[04:20.04]Hooo..howow..
[04:27.61]
[04:33.94]Sambangen isun
[04:37.48]masio sedelo,
[04:41.35]Myakne atinisun
[04:44.79]lemes lan wero..
[04:48.99]Peluken tah isun
[04:52.86]nganggo welas riko,
[04:56.86]Myakne awak iki
[05:00.12]sing luput sing lali..
[05:04.50]Sambangen.. peluken..,
[05:11.78]Gugahen atinisun iki..
[05:19.99]Sambangen isun
[05:23.52]masio sedelo,
[05:27.25]Myakne atinisun
[05:30.75]lemes lan wero..
[05:34.92]Peluken tah isun
[05:38.58]nganggo welas riko,
[05:42.57]Myakne awak iki
[05:45.98]sing luput sing lali..
[05:50.15]Sambangen.. peluken..,
[05:57.31]Gugahen atinisun iki..
[06:05.46]
————-
Preview:

Jangkare Ati

dedy-boom
Versi: Dedy Boom

Suwi sun sidem roso hang ono ring ati..
Sing biso ilang angger kegowo nong impi..
Sing biso isun ngalingi,
Soyo suwi kok tambah nggupuhi..

Bingung awak iki saiki kudu kelendi,
Keroso abot dhung wong liyo hang nduweni..
Paran maning mesti sun lakoni,
Opo kudu poso pati geni..

Welas sing biso keganti,
Mung riko sing ono maning hang sun karepi..
Wedi opo mulo sing ngerti,
Dhung riko hang saiki jangkaran nong atinisun..

reff:
Bingung awak iki saiki kudu kelendi,
Keroso abot dhung wong liyo hang nduweni..
Paran maning mesti sun lakoni,
Opo kudu poso pati geni..

Welas sing biso keganti,
Mung riko sing ono maning hang sun karepi..
Wedi opo mulo sing ngerti,
Dhung riko hang saiki jangkaran nong ati..

Welas sing biso keganti,
Mung riko sing ono maning hang sun karepi..
Wedi opo mulo sing ngerti,
Dhung riko hang saiki jangkaran nong atinisun..
Nong atinisun..
Nong atinisun..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pacbhzcu]
[ar: Dedy Boom]
[ti: Jangkare Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Jangkare Ati
[00:00.04]by: Dedy Boom
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Suwi sun sidem
[00:34.02]roso hang ono ring ati..
[00:38.95]Sing biso ilang
[00:41.49]angger kegowo nong impi..
[00:46.66]Sing biso isun ngalingi,
[00:55.85]Soyo suwi
[00:57.74]kok tambah nggupuhi..
[01:01.74]
[01:05.72]Bingung awak iki
[01:08.88]saiki kudu kelendi,
[01:12.30]Keroso abot
[01:15.43]dhung wong liyo hang nduweni..
[01:20.80]Paran maning mesti sun lakoni,
[01:29.23]Opo kudu poso pati geni..
[01:36.28]
[01:39.52]Welas sing biso keganti,
[01:46.38]Mung riko sing ono maning
[01:51.10]hang sun karepi..
[01:53.97]Wedi opo mulo sing ngerti,
[02:01.43]Dhung riko hang saiki
[02:05.43]jangkaran nong atinisun..
[02:12.83]
[02:44.90]>>>
[02:45.90]>>
[02:46.90]>
[02:47.90]Bingung awak iki
[02:50.53]saiki kudu kelendi,
[02:54.82]Keroso abot
[02:57.18]dhung wong liyo hang nduweni..
[03:02.64]Paran maning mesti sun lakoni,
[03:11.57]Opo kudu poso pati geni..
[03:18.20]
[03:21.20]Welas sing biso keganti,
[03:28.27]Mung riko sing ono maning
[03:32.19]hang sun karepi..
[03:35.92]Wedi opo mulo sing ngerti,
[03:43.23]Dhung riko hang saiki
[03:46.80]jangkaran nong ati..
[03:51.37]Welas sing biso keganti,
[03:58.49]Mung riko sing ono maning
[04:02.58]hang sun karepi..
[04:06.17]Wedi opo mulo sing ngerti,
[04:13.54]Dhung riko hang saiki
[04:18.03]jangkaran nong atinisun..
[04:27.95]Nong atinisun..
[04:34.89]Nong atinisun..
[04:40.21]
————–
Preview: