Saiki Sing Ono Riko

Versi: Dedy Boom ft. Maya Natsya

PR:
OPO TAH NDANE WIS MULO PESTINE,
SUN RIKO GEDIGI AKHIRE..
OPO TAH NDANE KABEH MUNG UJIAN,
KESUK MAGIH ISO BALENAN..

ISUN BINGUNG,
ADOH AMBI RIKO..
MUNG BANYU MOTO HANG NYAKSENI,
DUNG WELAS IKI MUNG RIKO SIJI..

LK:
SAIKI SING ONO RIKO,
MUNG SEPI HANG ISUN ROSO..
SING ONO MANING,
SING ONO MANING WELAS..

SAIKI SING ONO RIKO,
AWAK ISUN KUDU NGADOH..
SING ONO MANING SING ONO MANING,
HANG BISO SUN SANDING..

REFF:
PR:
OPO TAH NDANE WIS MULO PESTINE,
SUN RIKO GEDIGI AKHIRE..
OPO TAH NDANE KABEH MUNG UJIAN,
KESUK MAGIH ISO BALENAN..

ISUN BINGUNG,
ADOH AMBI RIKO..
MUNG BANYU MOTO HANG NYAKSENI,
DUNG WELAS IKI MUNG RIKO SIJI..

LK:
SAIKI SING ONO RIKO,
MUNG SEPI HANG ISUN ROSO..
SING ONO MANING,
SING ONO MANING WELAS..

SAIKI SING ONO RIKO,
AWAK ISUN KUDU NGADOH..
SING ONO MANING SING ONO MANING,
HANG BISO SUN SANDING..

FT:
SAIKI SING ONO RIKO,
MUNG SEPI HANG ISUN ROSO..
SING ONO MANING,
SING ONO MANING WELAS..

SAIKI SING ONO RIKO,
AWAK ISUN KUDU NGADOH..
SING ONO MANING SING ONO MANING,
HANG BISO SUN SANDING..

Kelendi Tah

Versi: Dedy Boom

Sun ngirane riko,
Hang biso nentremaken ati..
Sun ngirane riko,
Hang biso nyenengaken atinisun..
Sun ngirane riko,
Hang gelem ngancani sampek ring pungkas cerito..

Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
Kelendi tah kelendi tah..

reff:
Saikine riko,
Tego nggawe atin sun loro..
Saikine riko,
Mentolo nggawe larane atinisun..
Saikine riko,
Tegone ngeloro nggandeng wong liyo..
Nong ngarep moto..

reff:
Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..

Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
Kelendi tah kelendi tah..

12