Entek Lengone

Sanguturu
Versi: Danny Pelo

Lk: Umpamane aku jadi rokok,
Pr: Aku dadi genine mas..
Lk: Umpamane aku dadi awu,
Pr: Aku sing dadi asbakke..

Lk: Umpamane aku dadi kopi,
Pr: Aku dadi gulane mas..
Lk: Umpamane aku dadi sendok,
Pr: Aku sing dadi cangkire..
Pr: “aku sing ngudhe’ mas!”
Lk: “iyo..”

Pr: Rokokmu tak sumet
Pr: iki lho mas kopi anget,
Lk: Rokok rokok kretek
Lk: Tak sedot muni mak plethek,thek,thek
(E, rokok’e kretek)
(disedot muni mak plethek)
(thek,thek,thek,thek)

reff:
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..

Lk: Umpamane aku jadi rokok,
Pr: Aku dadi genine mas..
Lk: Umpamane aku dadi awu,
Pr: Aku sing dadi asbakke..

reff:
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..

Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe mas,
Lk: Iyo..iyo..
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
Lk: Iyo..iyo..
————-
[ver: lyrics]
[id: wihniuca]
[ar: Danny Pelo]
[ti: Entek Lengone]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:58]
[00:01.09]Entek Lengone – Danny Pelo
[00:11.09]
[00:14.09]>>>
[00:15.09]>>
[00:16.09]>
[00:17.09]Lk: Umpamane aku jadi rokok,
[00:22.09]Pr: Aku dadi genine mas..
[00:25.08]Lk: Umpamane aku dadi awu,
[00:29.61]Pr: Aku sing dadi asbakke..
[00:35.07]Lk: Umpamane aku dadi kopi,
[00:40.24]Pr: Aku dadi gulane mas..
[00:43.23]Lk: Umpamane aku dadi sendok,
[00:48.05]Pr: Aku sing dadi cangkire..
[00:51.99]Pr: “aku sing ngudhe’ mas!”
[00:52.86]Lk: “iyo..”
[00:53.86]Pr: Rokokmu tak sumet
[00:56.68]Pr: iki lho mas kopi anget,
[00:58.61]Lk: Rokok rokok kretek
[00:59.62]Lk: Tak sedot muni mak plethek, thek, thek
[01:04.14](E, rokok’e kretek)
[01:05.72](disedot muni mak plethek)
[01:08.36](thek,thek,thek,thek)
[01:10.13]
[01:16.08]>>>
[01:17.08]>>
[01:18.08]>
[01:19.08]Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
[01:22.88]Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
[01:27.76]Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
[01:31.97]Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
[01:37.76]Lk: Umpamane aku jadi rokok,
[01:41.61]Pr: Aku dadi genine mas..
[01:45.77]Lk: Umpamane aku dadi awu,
[01:49.94]Pr: Aku sing dadi asbakke..
[01:54.30]
[02:07.05]>>>
[02:08.05]>>
[02:09.05]>
[02:10.05]Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
[02:14.70]Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
[02:18.74]Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
[02:22.55]Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
[02:27.27]Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
[02:30.79]Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
[02:35.21]Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
[02:38.76]Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
[02:42.99]Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe mas,
[02:46.72]Lk: Iyo..iyo..
[02:47.41]Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
[02:50.76]Lk: Iyo..iyo..
[02:53.19]
———–
Preview:

Advertisements

Wader Mangan Manggar

Sanguturu
Versi: Danny Pelo

Pancen nyoto, yen pini sepuh ngendiko
Witing tresno, jalaran soko kulino..
Ono meneh, kebo jare nusu gudel
Pratelane, wong tuwo yo mung nyengkuyung..

Nate ono, pujonggo ing tanah jowo
Medhar jongko, wader mangan manggar..
Wis pinuko, kasunyatan kabeh pirso
Candhak’ane, kutho solo panjer gedhe..

Pawelinge, bopo lan biyungku
Lali lali, ken elingo jarene..
Sak bejo bejane wong lali,
Tansah bejo, wong kang eling lan waspodo..

(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..

Urip iki prasasat mung mampir ngombe,
Yen karepku yo karo liya liyane..
Nggutirno marang kadang pamikrane,
Ojo lali karo mulo bukane..

reff:
Nate ono, pujonggo ing tanah jowo
Medhar jongko, wader mangan manggar..
Wis pinuko, kasunyatan kabeh pirso
Candhak’ane, kutho solo panjer gedhe..

Pawelinge, bopo lan biyungku
Lali lali, ken elingo jarene..
Sak bejo bejane wong lali,
Tansah bejo, wong kang eling lan waspodo..

(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..

Urip iki prasasat mung mampir ngombe,
Yen karepku yo karo liya liyane..
Nggutirno marang kadang pamikrane,
Ojo lali karo mulo bukane..

(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vzuvnics]
[ar: Danny Pelo]
[ti: Wader Mangan Manggar]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:09]
[00:01.00]Wader Mangan Manggar
[00:10.00]Versi : Danny Pelo
[00:13.00]
[00:16.00]>>>
[00:17.00]>>
[00:18.00]>
[00:19.00]Pancen nyoto, yen pini sepuh ngendiko
[00:26.19]Witing tresno, jalaran soko kulino..
[00:34.09]Ono meneh, kebo jare nusu gudel
[00:42.69]Pratelane, wong tuwo yo mung nyengkuyung..
[00:50.85]Nate ono, pujonggo ing tanah jowo
[00:58.38]Medhar jongko, wader mangan manggar..
[01:06.93]Wis pinuko, kasunyatan kabeh pirso
[01:14.18]Candhak’ane, kutho solo panjer gedhe..
[01:22.48]Pawelinge, bopo lan biyungku
[01:30.76]Lali lali, ken elingo jarene..
[01:37.91]Sak bejo bejane wong lali,
[01:41.98]Tansah bejo, wong kang eling lan waspodo..
[01:48.74](sing eling lan waspodo,)..
[01:52.33](sing eling lan waspodo,)..
[01:57.99]Urip iki prasasat mung mampir ngombe,
[02:06.07]Yen karepku yo karo liya liyane..
[02:13.01]Nggutirno marang kadang pamikrane,
[02:21.57]Ojo lali karo mulo bukane..
[02:29.28]
[02:32.85]==danny pelo, wader mangan manggar==
[02:57.00]
[03:00.00]>>>
[03:01.00]>>
[03:02.00]>
[03:03.00]Nate ono, pujonggo ing tanah jowo
[03:10.80]Medhar jongko, wader mangan manggar..
[03:19.85]Wis pinuko, kasunyatan kabeh pirso
[03:26.44]Candhak’ane, kutho solo panjer gedhe..
[03:36.04]Pawelinge, bopo lan biyungku
[03:43.19]Lali lali, ken elingo jarene..
[03:49.97]Sak bejo bejane wong lali,
[03:53.76]Tansah bejo, wong kang eling lan waspodo..
[04:00.61](sing eling lan waspodo,)..
[04:03.97](sing eling lan waspodo,)..
[04:10.95]Urip iki prasasat mung mampir ngombe,
[04:18.03]Yen karepku yo karo liya liyane..
[04:26.13]Nggutirno marang kadang pamikrane,
[04:33.77]Ojo lali karo mulo bukane..
[04:41.49](sing eling lan waspodo,)..
[04:51.03](sing eling lan waspodo,)..
[04:54.96](sing eling lan waspodo,)..
[04:58.88](sing eling lan waspodo,)..
[05:02.73](sing eling lan waspodo,)..
[05:05.54]
————
Preview:

Panelongso (danny pelo)

Sanguturu
Versi: Danny Pelo

Sepiro lawase, urip kang nandang priatin
Rungkepi gegayuhane ati..
Lelaku nisto, ing sabendinane
Meres kringet mekso rogo..

Mugo mugo gusti kerso paring idi,
Ilang panelongso tembe mburine..
Urip tentrem ayem, adoh ing panandang
Ibo bungahe ati iki..

Yo wis ben saiki dadi kembang kocapan,
Neng aku ora bakal nelongso..
Yo wis ben saiki akeh konco podho ngino,
Neng aku ora bakal loro ati..

Arep kepiye meneh, aku wong ora nduwe
Rekoso kuwi sak pantese..
Neng aku percoyo, ora bakal sak lawase
Rekoso kuwi ono watese..

reff:
Mugo mugo gusti kerso paring idi,
Ilang panelongso tembe mburine..
Urip tentrem ayem, adoh ing panandang
Ibo bungahe ati iki..

Yo wis ben saiki dadi kembang kocapan,
Neng aku ora bakal nelongso..
Yo wis ben saiki akeh konco podho ngino,
Neng aku ora bakal loro ati..

Arep kepiye meneh, aku wong ora nduwe
Rekoso kuwi sak pantese..
Neng aku percoyo, ora bakal sak lawase
Rekoso kuwi ono watese..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hwilnacs]
[ar: Danny Pelo]
[ti: Panelongso]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[00:01.69]Panelongso
[00:28.69]Verso: Danny Pelo
[00:31.69]
[00:34.69]>>>
[00:35.69]>>
[00:36.69]>
[00:37.69]Sepiro lawase, urip kang nandang priatin
[00:45.34]Rungkepi gegayuhane ati..
[00:52.67]Lelaku nisto, ing sabendinane
[01:00.39]Meres kringet mekso rogo..
[01:09.65]Mugo mugo gusti kerso paring idi,
[01:19.05]Ilang panelongso tembe mburine..
[01:26.84]Urip tentrem ayem, adoh ing panandang
[01:34.55]Ibo bungahe ati iki..
[01:41.45]
[01:45.46]Yo wis ben saiki dadi kembang kocapan,
[01:53.87]Neng aku ora bakal nelongso..
[02:00.89]Yo wis ben saiki akeh konco podho ngino,
[02:08.74]Neng aku ora bakal loro ati..
[02:16.13]Arep kepiye meneh, aku wong ora nduwe
[02:23.98]Rekoso kuwi sak pantese..
[02:30.81]Neng aku percoyo, ora bakal sak lawase
[02:39.16]Rekoso kuwi ono watese..
[02:45.25]
[02:48.10]==danny pelo, panelongso==
[03:15.86]
[03:18.86]>>>
[03:19.86]>>
[03:20.86]>
[03:21.86]Mugo mugo gusti kerso paring idi,
[03:28.57]Ilang panelongso tembe mburine..
[03:35.72]Urip tentrem ayem, adoh ing panandang
[03:44.46]Ibo bungahe ati iki..
[03:51.12]
[03:55.23]Yo wis ben saiki dadi kembang kocapan,
[04:02.99]Neng aku ora bakal nelongso..
[04:10.41]Yo wis ben saiki akeh konco podho ngino,
[04:17.92]Neng aku ora bakal loro ati..
[04:25.71]Arep kepiye meneh, aku wong ora nduwe
[04:33.54]Rekoso kuwi sak pantese..
[04:40.34]Neng aku percoyo, ora bakal sak lawase
[04:48.48]Rekoso kuwi ono watese..
[04:55.52]
————
Preview: