Entek Lengone

Versi: Danny Pelo

Lk: Umpamane aku jadi rokok,
Pr: Aku dadi genine mas..
Lk: Umpamane aku dadi awu,
Pr: Aku sing dadi asbakke..

Lk: Umpamane aku dadi kopi,
Pr: Aku dadi gulane mas..
Lk: Umpamane aku dadi sendok,
Pr: Aku sing dadi cangkire..
Pr: “aku sing ngudhe’ mas!”
Lk: “iyo..”

Pr: Rokokmu tak sumet
Pr: iki lho mas kopi anget,
Lk: Rokok rokok kretek
Lk: Tak sedot muni mak plethek,thek,thek
(E, rokok’e kretek)
(disedot muni mak plethek)
(thek,thek,thek,thek)

reff:
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..

Lk: Umpamane aku jadi rokok,
Pr: Aku dadi genine mas..
Lk: Umpamane aku dadi awu,
Pr: Aku sing dadi asbakke..

reff:
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..

Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Opo tenan mas tak ugemi janjine..
Lk: Aku karo kowe ra biso dipisahake,
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe mas,
Lk: Iyo..iyo..
Pr: Sing tak suwun ojo mung manis ning lambe..
Lk: Iyo..iyo..

Wader Mangan Manggar

Versi: Danny Pelo

Pancen nyoto, yen pini sepuh ngendiko
Witing tresno, jalaran soko kulino..
Ono meneh, kebo jare nusu gudel
Pratelane, wong tuwo yo mung nyengkuyung..

Nate ono, pujonggo ing tanah jowo
Medhar jongko, wader mangan manggar..
Wis pinuko, kasunyatan kabeh pirso
Candhak’ane, kutho solo panjer gedhe..

Pawelinge, bopo lan biyungku
Lali lali, ken elingo jarene..
Sak bejo bejane wong lali,
Tansah bejo, wong kang eling lan waspodo..

(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..

Urip iki prasasat mung mampir ngombe,
Yen karepku yo karo liya liyane..
Nggutirno marang kadang pamikrane,
Ojo lali karo mulo bukane..

reff:
Nate ono, pujonggo ing tanah jowo
Medhar jongko, wader mangan manggar..
Wis pinuko, kasunyatan kabeh pirso
Candhak’ane, kutho solo panjer gedhe..

Pawelinge, bopo lan biyungku
Lali lali, ken elingo jarene..
Sak bejo bejane wong lali,
Tansah bejo, wong kang eling lan waspodo..

(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..

Urip iki prasasat mung mampir ngombe,
Yen karepku yo karo liya liyane..
Nggutirno marang kadang pamikrane,
Ojo lali karo mulo bukane..

(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..
(sing eling lan waspodo,)..

12