Nerima Bae

Versi: Dadang Anesa

Selawase urip mati karo sampean,
Kula emong pisahan..
Najan sewu ngarep guri rintangan..

Najan bumi belah dadi loro,
Najan langit bakale roboh..
Cintane kula bli bakal robah..

Bagen dadak luruh kanggo mangan,
Bagen turu ning umah kontrakan..
Kula nerima digawa sengsara..

reff:
Kula rela kulane pasrah,
Asal aja dilelara..

Lamon kakang bener sayang,
Sing eman aja kepalang..
Tek turuti tek tiburi,
Najan ning leng semut kulane manut..

Bagen dadak luruh kanggo mangan,
Bagen turu ning umah kontrakan..
Kula nerima digawa sengsara..

reff:
Kula rela kulane pasrah,
Asal aja dilelara..

Lamon kakang bener sayang,
Sing eman aja kepalang..
Tek turuti tek tiburi,
Najan ning leng semut kulane manut..

Najan bumi belah dadi loro,
Najan langit bakale roboh..
Cintane kula bli bakal robah..

Bagen dadak luruh kanggo mangan,
Bagen turu ning umah kontrakan..
Kula nerima digawa sengsara..

Ketanceb Eri

Versi: Dadang Anesa

Sepanas geni sun panas bara,
Kekasih nggawe lara..
Cinta sun ditugel dibuang,
Pancen tegel kekasih nyerep wong liyan..

Sekuat ati setegar jiwa,
Sun coba nampak lara..
Apa sih sayange bli cukup,
Wayu cinta sun rasa bli sanggup..
Sepanas geni sun panas bara..

reff:
Kaya ketanceb eri sing landep,
Nalika cinta bli dianggep..

Kula mung kanggo cinta keloro,
Bengen disanjung kien ditlapuk..
Kekasih tega besed ati,
Landepe cinta selandep eri..

Sekuat ati setegar jiwa,
Sun coba nampak lara..
Apa sih sayange bli cukup,
Wayu cinta sun rasa bli sanggup..
Sepanas geni sun panas bara..

reff:
Kaya ketanceb eri sing landep,
Nalika cinta bli dianggep..

Kula mung kanggo cinta keloro,
Bengen disanjung kien ditlapuk..
Kekasih tega besed ati,
Landepe cinta selandep eri..

Sepanas geni sun panas bara,
Kekasih nggawe lara..
Cinta sun ditugel dibuang,
Pancen tegel kekasih nyerep wong liyan..

Sekuat ati setegar jiwa,
Sun coba nampak lara..
Apa sih sayange bli cukup,
Wayu cinta sun rasa bli sanggup..
Sepanas geni sun panas bara..

12316