Tresno Suci (ciptadi)

Ciptadi
Versi: Ciptadi

Ing wanci lingsir wengi aku,
Ngalamun jroning ati..
Kelingan marang tresno suci aduh,
Sliramu ninggal janji..

Lintang-lintang ambyor aning tawang,
Sumilir angin wengi..
Kelingan naliko semono kowe,
Gawe trenyuhing atiku..

reff:
Duh kusumo wong kang lencir kuning,
Imbangono katresnanku..
Opo ra kroso opo pancen tego,
Kowe ninggalake aku..

Wis pancen dadi lelakonku,
Mugo begjo urip iki..
Yo mung kang dadi panyuwunku siji,
Ojo lali tresno suci..

reff:
Duh kusumo wong kang lencir kuning,
Imbangono katresnanku..
Opo ra kroso opo pancen tego,
Kowe ninggalake aku..

Wis pancen dadi lelakonku,
Mugo begjo urip iki..
Yo mung kang dadi panyuwunku siji,
Ojo lali tresno suci..
——————
[ver: lyrics]
[id: oulvzpch]
[ar: Ciptadi]
[ti: Tresno Suci]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:00.08]Tresno Suci
[00:00.08]by: Ciptadi
[00:24.08]
[00:26.88]>>>
[00:27.88]>>
[00:28.88]>
[00:29.88]Ing wanci lingsir wengi aku,
[00:36.58]Ngalamun jroning ati..
[00:43.07]Kelingan marang tresno suci aduh,
[00:50.52]Sliramu ninggal janji..
[00:57.12]Lintang-lintang ambyor aning tawang,
[01:05.16]Sumilir angin wengi..
[01:11.87]Kelingan naliko semono kowe,
[01:19.33]Gawe trenyuhing atiku..
[01:25.80]
[01:54.04]>>>
[01:55.04]>>
[01:56.04]>
[01:57.04]Duh kusumo wong kang lencir kuning,
[02:03.24]Imbangono katresnanku..
[02:09.94]Opo ra kroso opo pancen tego,
[02:17.35]Kowe ninggalake aku..
[02:24.12]Wis pancen dadi lelakonku,
[02:31.83]Mugo begjo urip iki..
[02:38.56]Yo mung kang dadi panyuwunku siji,
[02:46.20]Ojo lali tresno suci..
[02:52.49]
[03:19.54]>>>
[03:20.54]>>
[03:21.54]>
[03:22.54]Duh kusumo wong kang lencir kuning,
[03:29.57]Imbangono katresnanku..
[03:36.84]Opo ra kroso opo pancen tego,
[03:44.06]Kowe ninggalake aku..
[03:51.46]Wis pancen dadi lelakonku,
[03:58.87]Mugo begjo urip iki..
[04:05.59]Yo mung kang dadi panyuwunku siji,
[04:13.06]Ojo lali tresno suci..
[04:19.72]
————–
Preview:

Advertisements

Getun (ciptadi)

Ciptadi
Versi: Ciptadi

Neng sak jeroning batinku,
Kang tumuli, tibo neng netraku..
Ora ono cahyo kang sumunar,
Ndadek’ake, sumelang atiku..

Aku lungo pengen mulih,
Aku kangen, marang wong tuaku..
Nanging aku, ra kedugo
Kahananku. kang koyo mengkene..

reff:
Esih eling naliko ing perantauan,
Aku tansah, nerak paugeran..
Mulo aku nandang sengsoro,
Mergo polahku durung biso bali..

Isoku mung kirim layang,
Ngabarake, kabeh kahananku..
Mugi gusti, paringo pepadhang
Kasembadan, kang dadi setyaku..

reff:
Esih eling naliko ing perantauan,
Aku tansah, nerak paugeran
Mulo aku nandang sengsoro,
Mergo polahku durung biso bali..

Isoku mung kirim layang,
Ngabarake, kabeh kahananku..
Mugi gusti, paringo pepadhang
Kasembadan, kang dadi setyaku..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Ciptadi]
[ti: Getun]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:52]
[id: opknqssn]
[00:00.85]Getun – Ciptadi
[00:32.85]
[00:35.85]>>>
[00:36.85]>>
[00:37.85]>
[00:38.00]Neng sak jeroning batinku,
[00:44.47]Kang tumuli, tibo neng netraku..
[00:52.97]Ora ono cahyo, kang sumunar
[01:00.66]Ndadek’ake, sumelang atiku..
[01:07.23]
[01:18.08]Aku lungo pengen mulih,
[01:23.52]Aku kangen, marang wong tuaku..
[01:31.58]Nanging aku, ra kedugo
[01:39.14]Kahananku, kang koyo mengkene..
[01:46.65]
[02:08.62]>>>
[02:09.62]>>
[02:10.62]>
[02:11.62]Esih eling naliko ing perantauan,
[02:17.50]Aku tansah, nerak paugeran..
[02:26.73]Mulo aku nandang sengsoro,
[02:32.86]Mergo polahku durung biso bali..
[02:39.80]
[02:43.00]Isoku mung kirim layang,
[02:48.06]Ngabarake, kabeh kahananku..
[02:55.62]Mugi gusti, paringo pepadhang
[03:02.59]Kasembadan, kang dadi setyaku..
[03:11.00]
[03:33.07]>>>
[03:34.07]>>
[03:35.07]>
[03:36.07]Esih eling naliko ing perantauan,
[03:42.19]Aku tansah, nerak paugeran..
[03:52.19]Mulo aku nandang sengsoro,
[03:57.57]Mergo polahku durung biso bali..
[04:04.38]
[04:07.31]Isoku mung kirim layang,
[04:12.44]Ngabarake, kabeh kahananku..
[04:20.19]Mugi gusti, paringo pepadhang
[04:27.19]Kasembadan, kang dadi setyaku..
[04:35.88]
————–
Preview: