Gandrung (cici shahita)

Versi: Cici Shahita

ATI YEN LAGI GANDRUNG,
JARE KOYO WONG LINGLUNG..
METU-METU KOYO WONG BINGUNG..
ATI YEN LAGI NAKSIR,
SARWO APIK NENG PIKIR..
NGANTI KISUT KAKEAN MIKIR..

WONG YEN LAGI KEPINCUT,
KANDHANE SARWO PATUT..
RA PERDULI NJUR TIBO BENJUT..
WONG YEN LAGI KEPIKAT,
ESEMME DADI OBAT..
BISO NAMBANI WONG SEKARAT..

TRESNO SING SEJATI,
RA NGANGGO NGAPUSI..
SENADYAN DUWIT ENTEK
SETYANE TEKAN PATI..
YEN TRESNO GOMBAL,
SEMINGGU BUBAR..
KOYO WITE TEBU,
KOYO WITE PISANG,
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..

reff:
ATI YEN ATI YEN
ATI YEN LAGI GANDRUNG,
JARE KOYO WONG LINGLUNG..
METU-METU KOYO WONG BINGUNG..
ATI YEN LAGI NAKSIR,
SARWO APIK NENG PIKIR..
NGANTI KISUT KAKEAN MIKIR..

TRESNO SING SEJATI,
RA NGANGGO NGAPUSI..
SENADYAN DUWIT ENTEK
SETYANE TEKAN PATI..
YEN TRESNO GOMBAL,
SEMINGGU BUBAR..
KOYO WITE TEBU,
KOYO WITE PISANG,
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..

TRESNO SING SEJATI,
RA NGANGGO NGAPUSI..
SENADYAN DUWIT ENTEK
SETYANE TEKAN PATI..
YEN TRESNO GOMBAL,
SEMINGGU BUBAR..
KOYO WITE TEBU,
KOYO WITE PISANG,
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..

Bojo Loro (cici shahita)

Versi: Cici Shahita

Abang biru lampu neng disco,
Awak kuru mas mikir bojo loro..
Bojo sing enom njaluk disayang,
Sing tuwo njur wegah ditinggal..

Sirah mumet ora biso turu,
Andum tresno ugo andum wektu..
Mikir butuhe mikir blanjane,
Njur saiki bingung atine..

Telung ndino mulih rono,
Telung ndino bali neng kene..
Sing sedino kanggo sopo,
Sing sedino kanggo wong liyo..

reff:
Abang biru lampu neng disco,
Awak kuru mas mikir bojo loro..
Bojo sing enom njaluk disayang,
Sing tuwo njur wegah ditinggal..

Sirah mumet ora biso turu,
Andum tresno ugo andum wektu..
Mikir butuhe mikir blanjane,
Njur saiki bingung atine..

Telung ndino mulih rono,
Telung ndino bali neng kene..
Sing sedino kanggo sopo,
Sing sedino kanggo wong liyo..
Sing sedino kanggo wong liyo..

12