Ngenteni

Ngenteni
Ciptaan : Yhady S.
Vokal : Cici Sahita
Produksi : AVM Studio

Umpomo prahu kang tanpo nahkoda
Lelayaran ono tengah samudro
Katrajang ombak, kabuncang angin
Maras miris, sarto nandang prihatin

*)
Rasane nelongso, mergo kok tinggal lungo
Janjimu jarene amung sedelo
Ra sabar rasane, anggonku ngenteni
Opo pancen sliramu uwis lali

reff :

Yen lali, mbok enggal elingo
Janjimu, naliko semono
Ning kene tansah tak enteni
nDak suwun sliramu ora mblenjani

Sanadyan sedino rasane sewindu
Tansah lam-lamen marang sliramu
Nganti suk kapan, anggonku ngenteni
Mugo-mugo sliramu enggal bali

reff :
kembali ke *)..rasane nelongso,mergo…

Mugo-mugo sliramu enggal bali

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tnV2YnUwO_k

Advertisements

Tanggal Siji

Tanggal Siji
Ciptaan : Mulyadi
Vokal : Cici Sahita
Produksi : Pusaka Record

JAM TELU, AKU WIS NUNGGU TEKAMU
NING TERMINAL TIRTONADI, KOWE JANJI
KOYO-KOYO ORA SABAR RASANING ATI
MUNG KEPINGIN TEKAMU, SING TAK TRISNANI

NALIKO AKU NGETERKE SLIRAMU
KACU IKI SING MBIYEN, NGUSAP ELUHMU
RASANE RA TEGO PISAH KARO AKU
KOWE JANJI, YEN BESOK BAKAL KETEMU

JARENE RONG WULAN SUWE SUWENE
OPO LALI WONG MBIYEN KOWE WIS JANJI
WELINGMU AKU KON NUNGGU TEKAMU
TAK TUNGGU-TUNGGU

TERMINAL TIRTONADI SING NYEKSENI
YEN LUNGAMU ORA SUWE BAKAL BALI
NYATANE KOK NGANTI TEKAN SEPRENE
NJUR GEK KEPRIYE…

JAM LIMO, KOWE DURUNG KATON TEKO
JRONING ATI, RASANE KELORO-LORO
KEBANGETEN KOWE TANPO KIRIM WARTO
TANGGAL SIJI JANUARI, MUNG DADI ATI

reff :

JARENE RONG WULAN SUWE SUWENE
OPO LALI WONG MBIYEN KOWE WIS JANJI
WELINGMU AKU KON NUNGGU TEKAMU
TAK TUNGGU-TUNGGU

TERMINAL TIRTONADI SING NYEKSENI
YEN LUNGAMU ORA SUWE BAKAL BALI
NYATANE KOK NGANTI TEKAN SEPRENE
NJUR GEK KEPRIYE…

JAM LIMO, KOWE DURUNG KATON TEKO
JRONING ATI, RASANE KELORO-LORO
KEBANGETEN KOWE TANPO KIRIM WARTO
TANGGAL SIJI JANUARI, MUNG DADI ATI

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fFiOI84O274

Kapal Keruk

Kapal Keruk
Ciptaan : Cokrosuar
Vokal : Cici Sahita
Produksi : Pusaka Record

Kapal keruk mas, taline kenceng
Yen wis mathuk, ojo mung mandheng
Kapal keruk mas, taline kenceng
Yen diampet, mengko sirahe puyeng

Kapal keruk mas, ucul taline
Durung tepung, kok wani ngawe-awe
Karo wanito ojo nyepelekke
Yen satriyo, nyedhako mrene

Tanggal siji mas, nembe kenalan
Tanggal pitu, wis wani ngundang sayang
Tanggal patbelas, lenggahe wis dhempetan
Yen diterusake, astane keblabasan

Jangkep sesasi, wis wani ngumbar janji
Sumpah mati, trisnamu amung siji
Karo aku, sing kang mbok anti-anti
Yen aku ra gelem mas….

(dialog)
Lk : [“becik aku nyemplung kali wae…,]
Pr : [“T e n a n….“]
Lk : [“Tekan mbun-mbunan ae, cobak bengok’en…”]
Pr : [“Hiyo e mas…, anget yo mas…“]

Kapal keruk mas, taline biru
Yen wis mathuk, matur bapak ibu
Kapal keruk mas, taline biru
Sabar dhisik, ojo keburu nepsu

reff :

Kapal keruk mas, taline kenceng
Yen wis mathuk, ojo mung mandheng
Kapal keruk mas, taline kenceng
Yen diampet, mengko sirahe puyeng

Kapal keruk mas, ucul taline
Durung tepung, kok wani ngawe-awe
Karo wanito ojo nyepelekke
Yen satriyo, nyedhako mrene

Tanggal siji mas, nembe kenalan
Tanggal pitu, wis wani ngundang sayang
Tanggal patbelas, lenggahe wis dhempetan
Yen diterusake, astane keblabasan

Jangkep sesasi, wis wani ngumbar janji
Sumpah mati, trisnamu amung siji
Karo aku, sing kang mbok anti-anti
Yen aku ra gelem mas….

(dialog)
Lk : [“cintaku yen ditolak, yo mbah dukun bertindak to yo…”]
Pr : [“Yo..ojo ngunu to mas,aku gelem kok mas“]

Kapal keruk mas, taline biru
Yen wis mathuk, matur bapak ibu
Kapal keruk mas, taline biru
Sabar dhisik, ojo keburu nepsu

Kapal keruk mas, taline kenceng
Kapal keruk mas, taline kenceng

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=6TNfJni9cYE

Janjimu (cici sahita)

Janjimu
Ciptaan : Mas Hadi
Vokal : Cici Sahita
Produksi : IMC Duta Record

Rino wengi tak enteni, kapan kowe bali
Mung tansah kelingan, janjimu tak anti

Kegowo roso rasaning ati, sing mangerteni
Tresno kang sejati, janjimu tak anti
Kangene atiku, balimu tak tunggu

Sepi rasane atiku, kabarmu tak tunggu
Opo kowe kelingan, kowe ninggal janji
Roso sepi suwe tak lakoni, janjimu tak tunggu

reff :

Mung tansah kelingan, janjimu tak anti
Kegowo roso rasaning ati, janjimu tak anti

Sepi rasane atiku, kabarmu tak tunggu
Opo kowe kelingan, kowe ninggal janji

Roso sepi suwe tak lakoni, janjimu tak tunggu
Kegowo roso rasaning ati, janjimu tak anti

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YCcKDY8YNnE

Ae Don No

Ae Don No
Ciptaan : NN
Vokal : Budi Jolong & Cici Sahita
Produksi : Multi Art Productions

Lk :
Sing ngengken sing ngengken niku sinten, nduk
Sayur bening alah kok dicampur sop
Sing ngengken sing ngengken niku sinten, nduk
Nganeh-nganehi niku sing mboten-mboten

Pr :
Sing ngengken sing ngengken manah kulo, mas
Niki taken mboten badhe neka-neko
Mangan tawur ampun dicampur mrico
Mboten purun sampean nggih kulo pekso

Lk :
[No…, no…, no… ae don no]
Cilik iyo diopeni, gede nderek nderek sopo, nduk
Nduk yen u wis kadung tresno
Dipager duwur nggih sami menek ondho

[No…, no…, no… ae don no]
Dicekel o isih digondeli buntute
Wis kadung ngrasakake [ngrasake apane]
Raos enak wis mesti takon liyane

Pr :
[La..lo..la..lo..la..le..]
Alah terang wae rembulane
[La..lo..la..lo..la..le..]
Alah nyereng wae nakokake

reff :
kembali keatas..sing ngengken sing…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ihb87RXWGF4