Ngenteni

Versi: Cici Sahita

Umpomo prahu kang tanpo nahkoda
Lelayaran ono tengah samudro
Katrajang ombak, kabuncang angin
Maras miris, sarto nandang prihatin

Rasane nelongso, mergo kok tinggal lungo
Janjimu jarene amung sedelo
Ra sabar rasane, anggonku ngenteni
Opo pancen sliramu uwis lali

reff :
Yen lali, mbok enggal elingo
Janjimu, naliko semono
Ning kene tansah tak enteni
nDak suwun sliramu ora mblenjani

Sanadyan sedino rasane sewindu
Tansah lam-lamen marang sliramu
Nganti suk kapan, anggonku ngenteni
Mugo-mugo sliramu enggal bali

reff :
Rasane nelongso, mergo kok tinggal lungo
Janjimu jarene amung sedelo
Ra sabar rasane, anggonku ngenteni
Opo pancen sliramu uwis lali

reff :
Yen lali, mbok enggal elingo
Janjimu, naliko semono
Ning kene tansah tak enteni
nDak suwun sliramu ora mblenjani

Sanadyan sedino rasane sewindu
Tansah lam-lamen marang sliramu
Nganti suk kapan, anggonku ngenteni
Mugo-mugo sliramu enggal bali
Mugo-mugo sliramu enggal bali

Tanggal Siji

Versi: Cici Sahita

JAM TELU, AKU WIS NUNGGU TEKAMU
NING TERMINAL TIRTONADI, KOWE JANJI
KOYO-KOYO ORA SABAR RASANING ATI
MUNG KEPINGIN TEKAMU, SING TAK TRISNANI

NALIKO AKU NGETERKE SLIRAMU
KACU IKI SING MBIYEN, NGUSAP ELUHMU
RASANE RA TEGO PISAH KARO AKU
KOWE JANJI, YEN BESOK BAKAL KETEMU

JARENE RONG WULAN SUWE SUWENE
OPO LALI WONG MBIYEN KOWE WIS JANJI
WELINGMU AKU KON NUNGGU TEKAMU
TAK TUNGGU-TUNGGU

TERMINAL TIRTONADI SING NYEKSENI
YEN LUNGAMU ORA SUWE BAKAL BALI
NYATANE KOK NGANTI TEKAN SEPRENE
NJUR GEK KEPRIYE…

JAM LIMO, KOWE DURUNG KATON TEKO
JRONING ATI, RASANE KELORO-LORO
KEBANGETEN KOWE TANPO KIRIM WARTO
TANGGAL SIJI JANUARI, MUNG DADI ATI

reff :
JARENE RONG WULAN SUWE SUWENE
OPO LALI WONG MBIYEN KOWE WIS JANJI
WELINGMU AKU KON NUNGGU TEKAMU
TAK TUNGGU-TUNGGU

TERMINAL TIRTONADI SING NYEKSENI
YEN LUNGAMU ORA SUWE BAKAL BALI
NYATANE KOK NGANTI TEKAN SEPRENE
NJUR GEK KEPRIYE…

JAM LIMO, KOWE DURUNG KATON TEKO
JRONING ATI, RASANE KELORO-LORO
KEBANGETEN KOWE TANPO KIRIM WARTO
TANGGAL SIJI JANUARI, MUNG DADI ATI

123