Milih Methik

Versi: Chy Chy Viana

Yo ulihe paran, nangis-nangis senggruk-senggruk
Kadhung sing dikarepi, dinggo paran gering mikiri
Demen loro ati, banguro goleto ganti

Wong wadon ugo kuoso, milih methik karep iro
Ojo diaboti, wong lanang demen gumbiro
Jare ngaku setyo, mungkur sedot nggandeng liyo

reff :
Tiwas mikir, awak iro kuru mikir yo beng
Tali dadung belanono podo bain,
Ikhlaseno yo beng, kadhung wis pastine
Siro ojo kepuket nong gubabe

Wong wadon ugo kuoso, milih methik karep iro
Ojo diaboti, wong lanang demen gumbiro
Jare ngaku setyo, mungkur sedot nggandeng liyo

reff :
Tiwas mikir, awak iro kuru mikir yo beng
Tali dadung belanono podo bain,
Ikhlaseno yo beng, kadhung wis pastine
Siro ojo kepuket nong gubabe

Yo ulihe paran, nangis-nangis senggruk-senggruk
Kadhung sing dikarepi, dinggo paran gering mikiri
Demen loro ati, banguro goleto ganti

Wong wadon ugo kuoso, milih methik karep iro
Ojo diaboti, wong lanang demen gumbiro
Jare ngaku setyo, mungkur sedot nggandeng liyo

Mawar Putih

Versi: Chy Chy Viana

Umpomo bengen sing ketemu,
Sing kiro atinisun kepilu..
Paran maning nyeliring,
Ugo lirik-lirikan nyang riko..

Nganu paran nguweni kembang,
Kadhung kenal yo mung sepisan..
Welase kadhung ilang,
Kari mung siji kembang
Hang biso sun kudang-kudang..

reff:
Mawar putih, ojo siro gancang alum
Ojo siro, garing mergo panase serngenge..
Kadhung durung isun biso,
Ngambung gandhaniro hang arum..

Umpomo bengen sing ketemu,
Sing kiro atinisun kepilu..
Paran maning nyeliring,
Ugo lirik-lirikan nyang riko..

Nganu paran nguweni kembang,
Kadhung kenal yo mung sepisan..
Welase kadhung ilang,
Kari mung siji kembang
Hang biso sun kudang-kudang..

reff:
Mawar putih, ojo siro gancang alum
Ojo siro, garing mergo panase serngenge..
Kadhung durung isun biso,
Ngambung gandhaniro hang arum..

Mawar putih, ojo siro gancang alum
Ojo siro, garing mergo panase serngenge..
Kadhung durung isun biso,
Ngambung gandhaniro hang arum..

12