Milih Methik

Ciptaan : ??
Vokal : Chy Chy Viana
Produksi : Aneka Safari

Yo ulihe paran, nangis-nangis senggruk-senggruk
Kadhung sing dikarepi, dinggo paran gering mikiri
Demen loro ati, banguro goleto ganti

Wong wadon ugo kuoso, milih methik karep iro
Ojo diaboti, wong lanang demen gumbiro
Jare ngaku setyo, mungkur sedot nggandeng liyo

reff :
Tiwas mikir, awak iro kuru mikir yo beng
Tali dadung belanono podo bain,
Ikhlaseno yo beng, kadhung wis pastine
Siro ojo kepuket nong gubabe

Wong wadon ugo kuoso, milih methik karep iro
Ojo diaboti, wong lanang demen gumbiro
Jare ngaku setyo, mungkur sedot nggandeng liyo

reff :
Tiwas mikir, awak iro kuru mikir yo beng
Tali dadung belanono podo bain,
Ikhlaseno yo beng, kadhung wis pastine
Siro ojo kepuket nong gubabe

Yo ulihe paran, nangis-nangis senggruk-senggruk
Kadhung sing dikarepi, dinggo paran gering mikiri
Demen loro ati, banguro goleto ganti

Wong wadon ugo kuoso, milih methik karep iro
Ojo diaboti, wong lanang demen gumbiro
Jare ngaku setyo, mungkur sedot nggandeng liyo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VqaM0cSyaSk

Advertisements

Mawar Putih

Ciptaan : Anang Kartika
Vokal : Chy Chy Viana
Produksi : Sandi Record

Umpomo bengen sing ketemu,
Sing kiro atinisun kepilu
Paran maning nyeliring,
Ugo lirik-lirikan nyang riko

Nganu paran nguweni kembang,
Kadhung kenal yo mung sepisan
Welase kadhung ilang,
Kari mung siji kembang
Hang biso sun kudang-kudang

reff :
Mawar putih, ojo siro gancang alum
Ojo siro, garing mergo panase serngenge
Kadhung durung isun biso,
Ngambung gandhaniro hang arum

Umpomo bengen sing ketemu,
Sing kiro atinisun kepilu
Paran maning nyeliring,
Ugo lirik-lirikan nyang riko

Nganu paran nguweni kembang,
Kadhung kenal yo mung sepisan
Welase kadhung ilang,
Kari mung siji kembang
Hang biso sun kudang-kudang

reff :
Mawar putih, ojo siro gancang alum
Ojo siro, garing mergo panase serngenge
Kadhung durung isun biso,
Ngambung gandhaniro hang arum

Mawar putih, ojo siro gancang alum
Ojo siro, garing mergo panase serngenge
Kadhung durung isun biso,
Ngambung gandhaniro hang arum

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LU__B-wi3w8

Kesuwun Bain

Ciptaan : Nanang YZ
Vokal : Chy Chy Viana
Produksi : Sandi Record

Bisune lambe, dudu krono sing biso ngucap
Tapi mergo kerepe ati, riko gawe neratap
Riko baleni, siji keluputan hang podo
Kari seru gampange riko, ulihe njaluk sepuro

Sing sepisan pindho, isun dikocak roso
Sing sepisan pindho, isun disikso gudho
Nong endi maning, kelimpungane roso iki sun sigeg
Ambegan iki, rasane koyo wis arepe mandheg

Nong endi maning, sun kudu sambat
Duh gusti kulo pun mboten kuat
Nong endi maning, sun kudu sambat
Duh gusti kulo pun mboten kuat

reff :
Kesuwun bain yo nong riko,
Hang wis tau nggawe isun bingung
Kesuwun bain yo nong riko,
Hang wis tau nggawe sun ngelayung

Kesuwun bain yo nong riko,
Hang wis tau nggawe isun,
Jumpritan nangisi roso

reff :
Bisune lambe, dudu krono sing biso ngucap
Tapi mergo kerepe ati, riko gawe neratap
Riko baleni, siji keluputan hang podo
Kari seru gampange riko, ulihe njaluk sepuro

Nong endi maning,
Kelimpungane roso iki sun sigeg
Ambegan iki,
Rasane koyo wis arepe mandheg

Nong endi maning, sun kudu sambat
Duh gusti kulo pun mboten kuat
Nong endi maning, sun kudu sambat
Duh gusti kulo pun mboten kuat

Kesuwun bain yo nong riko,
Hang wis tau nggawe isun bingung
Kesuwun bain yo nong riko,
Hang wis tau nggawe sun ngelayung

Kesuwun bain yo nong riko,
Hang wis tau nggawe isun,
Jumpritan nangisi roso

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pD3Po3a5tY8