Ruwed

“Ruwed Kenzhu MH”

Bingung bingung aduh bingung,
Wong urip kesawang lir kaya gunung..
Sing kadoan baguse kaya lukisan,
Dipareki ruwede ora karuan..

Wis biasa wong urip lok salah sangka,
Saling nuduh nyangka ning batur bahagia..
Umah mewah cukup segala-gala,
Durung tentu ruwede luwih sing kita..
Bingung bingung aduh bingung..

reff:
Duit kebek sekantong,
Mobil mewah nongkrong,
Gelang kalung gremombyong,
deke ning uwong,
Ruwed ruwed,
selagi pating gronjong..

Percuma jual tampang,
pakean serba mencrang,
Ngomong sampe glemantar,
yen sugih utang,
Ruwed ruwed,
yen mlaku akeh sing ngadang..
Mending kita cukup urip sederhana..

Bingung bingung aduh bingung,
Wong urip kesawang lir kaya gunung..
Sing kadoan baguse kaya lukisan,
Dipareki ruwede ora karuan..

Wis biasa wong urip lok salah sangka,
Saling nuduh nyangka ning batur bahagia..
Umah mewah cukup segala-gala,
Durung tentu ruwede luwih sing kita..
Bingung bingung aduh bingung..