Ngelabur Langit

“Ngelabur Langit” Versi Vita Alvia

Nabur uyah nong segoro,
Sing ono artine paran paran..
Podo koyo ngelabur langit,
Manasi geni yo sing ono lekas putuse..

Koyo welas sun iki,
Nong riko nono putus putuse..
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih,
Welas isun sing riko gape..

reff:
Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isunduwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..

Nabur uyah nong segoro,
Sing ono artine paran paran..
Podo koyo ngelabur langit,
Manasi geni yo sing ono lekas putuse..

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse..
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih,
Welas isun sing riko gape..

reff:
Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..