Mulih Jam Piro

Versi: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex

Pr:
Kangmas sing bagus dewe sampean mulih jam piro,
Kangmas sing ngganteng dewe polahmu kok neko-neko..
Aku kok sujono sak bendino kowe lungo,
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo..

Lk:
Sayang tak sayang-sayang aku ngganteng hanya untukmu,
Sayang tak sayang-sayang janganlah gampang cemburu..
Mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo,
Rak nyatane dhik aku mulih nggowo blonjo..

reff:
Pr:
Ra percoyo sopo sing ora sujono,
Iki sms-e sopo..
Dia bilang sayang kamu dia bilang kangen kamu,
Duh kangmas enggalo ngaku..

Lk:
Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
Tak percayakah sayangku..
Cintaku hanya dirimu sayangku hanya untukmu,
Tak mungkin tinggalkan kamu..

reff:
Pr:
Kangmas sing bagus dewe sampean mulih jam piro,
Kangmas sing ngganteng dewe polahmu kok neko-neko..
Aku kok sujono sak bendino kowe lungo,
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo..

Lk:
Sayang tak sayang-sayang aku ngganteng hanya untukmu,
Sayang tak sayang-sayang janganlah gampang cemburu..
Mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo,
Rak nyatane dhik aku mulih nggowo blonjo..

reff:
Pr:
Ra percoyo sopo sing ora sujono,
Iki sms-e sopo..
Dia bilang sayang kamu dia bilang kangen kamu,
Duh kangmas enggalo ngaku..

Lk:
Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
Tak percayakah sayangku..
Cintaku hanya dirimu sayangku hanya untukmu,
Tak mungkin tinggalkan kamu..