Korban Katresnan


Versi: NDX AKA Familia

ciri-ciri mantan yang getun,
(takon kabar..takon kabar..)
siji, takon kabar (yee..)
kedua, ngomong kangen pengen ketemu (wuu..)
lan ke three, khamu ngejak ghue holan (wowowo..)

Rosone tresno iki wis ilang,
Ibarat kembang kabur kanginan..
Gedene ombak nabrak karang,
Jembar ati nompo kasunyatan..
Aku iso nggawe luwih loro,
Katimbang batinku kesikso aku lungo..

Pangapurane ora iso mbaleni tresno,
Ketimbang atiku mati alus keloro-loro..

Ilang roso katresnan,
Saikine dadi kenangan..
Ibarat godong garing,
sing kabur kanginan,
Atiku remuk ra karuan..

Ati lan batin iki,
Ora iso mbok apusi..
Aku ngampet loro neng njero dodo,
Atiku jembar koyo segoro..

Ikhlasno aku nggandeng wong liyo,
Roso sayange ora nggawe loro..
Wis ra sah nangis wis ra sah ngemis,
Cukup semene iki dalane..
Eman-eman kasih sayangku,
Eman-eman lehku setia,
Getun kui tibo mburi..

Pangapurane ora iso mbaleni tresno,
Ketimbang atiku mati alus keloro-loro..

Ilang roso katresnan,
Saikine dadi kenangan..
Ibarat godong garing,
sing kabur kanginan,
Atiku remuk ra karuan..

Ati lan batin iki,
Ora iso mbok apusi..
Aku ngampet loro neng njero dodo,
Atiku jembar koyo segoro..

Ilang roso katresnan,
Saikine dadi kenangan..
Ibarat godong garing,
sing kabur kanginan,
Atiku remuk ra karuan..

Ati lan batin iki,
Ora iso mbok apusi..
Aku ngampet loro neng njero dodo,
Atiku jembar koyo segoro..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ccvbonci]
[ar: NDX AKA Familia]
[ti: Korban Katresnan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:36]
[00:02.04]ciri-ciri mantan yang getun,
[00:05.95](takon kabar..takon kabar..)
[00:07.88]siji, takon kabar (yee..)
[00:14.12]kedua, ngomong kangen pengen ketemu (wuu..)
[00:21.61]lan ke three, khamu ngejak ghue holan (wowowo..)
[00:26.60]
[00:27.14]Rosone tresno iki wis ilang,
[00:31.79]Ibarat kembang kabur kanginan..
[00:35.10]Gedene ombak nabrak karang,
[00:38.47]Jembar ati nompo kasunyatan..
[00:41.90]Aku iso nggawe luwih loro,
[00:44.83]Katimbang batinku kesikso,
[00:48.39]aku lungo..
[00:53.63]
[00:55.13]Pangapurane ora iso mbaleni tresno,
[01:00.20]Ketimbang atiku mati alus,
[01:05.13]keloro-loro..
[01:08.25]Ilang roso katresnan,
[01:13.36]Saikine dadi kenangan..
[01:19.87]Ibarat godong garing,
[01:23.18]sing kabur kanginan,
[01:26.80]Atiku remuk ra karuan..
[01:32.29]
[01:34.29]Ati lan batin iki,
[01:39.55]Ora iso mbok apusi..
[01:46.35]Aku ngampet loro neng njero dodo,
[01:53.34]Atiku jembar koyo segoro..
[01:58.77]
[02:00.08]Ikhlasno aku nggandeng wong liyo,
[02:04.34]Roso sayange ora nggawe loro..
[02:07.77]Wis ra sah nangis wis ra sah ngemis,
[02:10.77]Cukup semene iki dalane..
[02:14.32]Eman-eman kasih sayangku,
[02:17.38]Eman-eman lehku setia,
[02:20.44]Getun kui tibo mburi..
[02:25.99]
[02:27.49]Pangapurane ora iso mbaleni tresno,
[02:32.99]Ketimbang atiku mati alus,
[02:37.55]keloro-loro..
[02:40.98]Ilang roso katresnan,
[02:45.60]Saikine dadi kenangan..
[02:52.59]Ibarat godong garing,
[02:56.02]sing kabur kanginan,
[02:59.51]Atiku remuk ra karuan..
[03:04.69]
[03:06.44]Ati lan batin iki,
[03:12.11]Ora iso mbok apusi..
[03:19.10]Aku ngampet loro neng njero dodo,
[03:25.34]Atiku jembar koyo segoro..
[03:31.21]
[03:33.39]Ilang roso katresnan,
[03:38.54]Saikine dadi kenangan..
[03:45.84]Ibarat godong garing,
[03:49.08]sing kabur kanginan,
[03:52.51]Atiku remuk ra karuan..
[03:57.75]
[03:59.50]Ati lan batin iki,
[04:05.24]Ora iso mbok apusi..
[04:12.04]Aku ngampet loro neng njero dodo,
[04:18.53]Atiku jembar koyo segoro..
[04:24.96]
————–
Preview:

Advertisements