Grajagan (ratna antika)


Versi: Ratna Antika

Gerajagan banyuwangi,
Saben dino sing tau sepi..
Lanang wadon hang nekani,
Ngilangaken susahe ati..

Lungguh ring pasir-pasiran,
Sembur-semburan geredhoan..
Nggredhoni ombak playonan,
Lanang wadon uber-uberan..

reff:
Gandheng tangan nong pinggiran,
Pinggir pesisir geragajan..
Bisik-bisik semayanan,
Matri janji urip bareng..
Sir-siran ambi gandhangan,
Gending asli banyuwangian..

Gerajagan banyuwangi,
Saben dino sing tau sepi..
Lanang wadon hang nekani,
Ngilangaken susahe ati..

Lungguh ring pasir-pasiran,
Sembur-semburan geredhoan..
Nggredhoni ombak playonan,
Lanang wadon uber-uberan..

reff:
Gandheng tangan nong pinggiran,
Pinggir pesisir geragajan..
Bisik-bisik semayanan,
Matri janji urip bareng..
Sir-siran ambi gandhangan,
Gending asli banyuwangian..

Gerajagan banyuwangi,
Saben dino sing tau sepi..
Lanang wadon hang nekani,
Ngilangaken susahe ati..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bqvhucci]
[ar: Ratna Antika]
[ti: Grajagan]
[al: Rock Dhut Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:37]
[00:00.04]Grajagan
[00:00.04]by: Ratna Antika
[00:40.04]
[00:42.04]>>>
[00:43.04]>>
[00:44.04]>
[00:45.04]Gerajagan banyuwangi,
[00:49.08]Saben dino sing tau sepi..
[00:57.51]Lanang wadon hang nekani,
[01:02.24]Ngilangaken susahe ati..
[01:08.32]
[01:13.04]Lungguh ring pasir-pasiran,
[01:18.51]Sembur-semburan geredhoan..
[01:26.15]Nggredhoni ombak playonan,
[01:31.24]Lanang wadon uber-uberan..
[01:37.58]
[02:10.07]>>>
[02:11.07]>>
[02:12.07]>
[02:13.07]Gandheng tangan nong pinggiran,
[02:16.44]Pinggir pesisir geragajan..
[02:24.67]Bisik-bisik semayanan,
[02:30.13]Matri janji urip bareng..
[02:38.40]Sir-siran ambi gandhangan,
[02:43.12]Gending asli banyuwangian..
[02:49.70]
[02:54.17]Gerajagan banyuwangi,
[02:59.21]Saben dino sing tau sepi..
[03:07.22]Lanang wadon hang nekani,
[03:12.00]Ngilangaken susahe ati..
[03:18.27]
[03:23.06]Lungguh ring pasir-pasiran,
[03:27.96]Sembur-semburan geredhoan..
[03:35.84]Nggredhoni ombak playonan,
[03:40.63]Lanang wadon uber-uberan..
[03:47.52]
[04:19.02]>>>
[04:20.02]>>
[04:21.02]>
[04:22.02]Gandheng tangan nong pinggiran,
[04:26.02]Pinggir pesisir geragajan..
[04:34.52]Bisik-bisik semayanan,
[04:39.48]Matri janji urip bareng..
[04:47.44]Sir-siran ambi gandhangan,
[04:52.40]Gending asli banyuwangian..
[04:59.24]
[05:04.15]Gerajagan banyuwangi,
[05:08.74]Saben dino sing tau sepi..
[05:16.26]Lanang wadon hang nekani,
[05:21.04]Ngilangaken susahe ati..
[05:27.75]
————–
Preview:

Advertisements