Nggendong Ayang Ayang

“Nggendong Ayang Ayang” Versi Catur Arum

Mung riko,
Yo mung riko siji sijine aran..
Mung riko,
Hang ono ring njero angenan..

Kirane biso tah sun,
Nggagas welas noring sanubarin riko..

Mung riko,
Mestine riko ngerti isun..
Mung riko,
Apuwo sun magih nganteni..

Paran tah sak temene,
Mungguh ngambang riko nganggep awak isun..
Mung riko..

reff:
Tapi apuwo,
Seperene durung sun temokno..
Aran welas noring atin riko,
Opo mulo welase sing ono..

Lamuno keneng,
Nak sun gendong ayang-ayang riko..
Myakne lego ugo dadi tombo,
Sawan tangis hang nong atin kulo..

Mung riko,
Mestine riko ngerti isun..
Mung riko,
Apuwo sun magih nganteni..

Paran tah sak temene,
Mungguh ngambang riko nganggep awak isun..
Mung riko..

reff:
Tapi apuwo,
Seperene durung sun temokno..
Aran welas noring atin riko,
Opo mulo welase sing ono..

Lamuno keneng,
Nak sun gendong ayang-ayang riko..
Myakne lego ugo dadi tombo,
Sawan tangis hang nong atin kulo..

Aju kelendi yoro awak isun,
Kadhung riko magih sing demen nong isun..
Sun kuatir nawi-nawi serngenge pisan,
Milu sing demen nong isun..

Gendhinge Wong Ngerandu

“Gendhinge Wong Ngerandu” Versi Catur Arum

Bingunge larene,
Mikiraken kudangane..
Hang sing ono teko,
Suwi sing ono mulih,
Kangen seru larene..

Ngerandu larene,
Tekane kembange atine..
Hang bengen tau janji,
Pamit menyang sedelo,
Nyatane sing nono mulih..

reff:
Sampek kegowo loro,
Ulihe larene mikiri..
Atine keroso-roso,
Gering ulihe nganteni..

Kembang hang dieman-eman,
Nyatane ninggalaken..
Ilang saiki wis ilang,
Sekehe angen-angene..
Mergo kembange,
Mungkir janji..

reff:
Bingunge larene,
Mikiraken kudangane..
Hang sing ono teko,
Suwi sing ono mulih,
Kangen seru larene..

Ngerandu larene,
Tekane kembange atine..
Hang bengen tau janji,
Pamit menyang sedelo,
Nyatane sing nono mulih..

reff:
Sampek kegowo loro,
Ulihe larene mikiri..
Atine keroso-roso,
Gering ulihe nganteni..

Kembang hang dieman-eman,
Nyatane ninggalaken..
Ilang saiki wis ilang,
Sekehe angen-angene..

Mergo kembange,
Mungkir janji..
Mergo kembange,
Mungkir janji..

12337