Gendhinge Wong Ngerandu

Catur-Arum_10
Versi: Catur Arum

Bingunge larene,
Mikiraken kudangane..
Hang sing ono teko,
Suwi sing ono mulih,
Kangen seru larene..

Ngerandu larene,
Tekane kembange atine..
Hang bengen tau janji,
Pamit menyang sedelo,
Nyatane sing nono mulih..

reff:
Sampek kegowo loro,
Ulihe larene mikiri..
Atine keroso-roso,
Gering ulihe nganteni..

Kembang hang dieman-eman,
Nyatane ninggalaken..
Ilang saiki wis ilang,
Sekehe angen-angene..
Mergo kembange,
Mungkir janji..

reff:
Bingunge larene,
Mikiraken kudangane..
Hang sing ono teko,
Suwi sing ono mulih,
Kangen seru larene..

Ngerandu larene,
Tekane kembange atine..
Hang bengen tau janji,
Pamit menyang sedelo,
Nyatane sing nono mulih..

reff:
Sampek kegowo loro,
Ulihe larene mikiri..
Atine keroso-roso,
Gering ulihe nganteni..

Kembang hang dieman-eman,
Nyatane ninggalaken..
Ilang saiki wis ilang,
Sekehe angen-angene..

Mergo kembange,
Mungkir janji..
Mergo kembange,
Mungkir janji..
——————
[ver: lyrics]
[id: aaspwsch]
[ar: Catur Arum]
[ti: Gendhinge Wong Ngerandu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:20]
[00:00.04]Gendhinge Wong Ngerandu
[00:00.04]by: Catur Arum
[00:33.04]
[00:35.04]>>>
[00:36.04]>>
[00:37.04]>
[00:38.04]Bingunge larene,
[00:41.97]Mikiraken kudangane..
[00:45.89]Hang sing ono teko,
[00:49.57]Suwi sing ono mulih,
[00:53.24]Kangen seru larene..
[00:57.53]
[01:00.52]Ngerandu larene,
[01:04.21]Tekane kembange atine..
[01:08.64]Hang bengen tau janji,
[01:12.24]Pamit menyang sedelo,
[01:16.04]Nyatane sing nono mulih..
[01:21.75]
[01:52.05]>>>
[01:53.05]>>
[01:54.05]>
[01:55.05]Sampek kegowo loro,
[02:00.05]Ulihe larene mikiri..
[02:07.78]Atine keroso-roso,
[02:16.86]Gering ulihe nganteni..
[02:20.27]
[02:23.07]Kembang hang dieman-eman,
[02:29.32]Nyatane ninggalaken..
[02:33.75]Ilang saiki wis ilang,
[02:41.59]Sekehe angen-angene..
[02:45.95]Mergo kembange,
[02:49.74]Mungkir janji..
[02:53.54]
[03:30.05]>>>
[03:31.05]>>
[03:32.05]>
[03:33.05]Bingunge larene,
[03:37.05]Mikiraken kudangane..
[03:41.25]Hang sing ono teko,
[03:44.79]Suwi sing ono mulih,
[03:48.60]Kangen seru larene..
[03:52.83]
[03:55.56]Ngerandu larene,
[03:59.17]Tekane kembange atine..
[04:03.70]Hang bengen tau janji,
[04:07.21]Pamit menyang sedelo,
[04:11.19]Nyatane sing nono mulih..
[04:16.40]
[04:47.05]>>>
[04:48.05]>>
[04:49.05]>
[04:50.05]Sampek kegowo loro,
[04:55.35]Ulihe larene mikiri..
[05:02.57]Atine keroso-roso,
[05:09.35]Gering ulihe nganteni..
[05:15.01]
[05:18.03]Kembang hang dieman-eman,
[05:24.66]Nyatane ninggalaken..
[05:29.33]Ilang saiki wis ilang,
[05:35.67]Sekehe angen-angene..
[05:41.09]Mergo kembange,
[05:44.86]Mungkir janji..
[05:48.90]Mergo kembange,
[05:52.51]Mungkir janji..
[05:56.12]
————–
Preview:

Saripah

Catur-Arum_9
Lirik Lagu Sanguturu ke-3700 Saripah
Versi: Catur Arum

KATON TEKO KADOHAN,
PERAWAN AYU DUH ENAKE DISAWANG..
SUMOROT MOTONE DAMAR KANGINAN,
TAYONGAN BELARAK SEMPAL..

LAKONANE KOYO MACAN KELOMAN,
DUH EMAN ISUN KEPINGIN KENALAN..
ARAN RIKO SOPO DIK,
UMAH RIKO NONG ENDI DIK,
EMBEN DOWO KAKANG MAS MENGAN MERONO..

OPO RIKO LEGO DIK,
TAPI ISUN WEDI DIK,
NAWI-NAWI WIS ONO HANG NYANDING RIKO..

reff:
NYAWANG ONO NONG NDUWURAN,
RIKO LINTANG TENTREM ATI KADHUNG NYAWANG..
MEREDEP KOYO INTEN NONG AWANG-AWANG,
TAMBAH SENENG NYAWANG TEKO PESISIR BELAMBANGAN..

AYO GANCANG MERONO DIK,
CAGERE SENENGE DIK,
NYAWANG ULAN LINTANG AMBI LUNGGUH SESANDINGAN..

ULAN MYAKNE ISIN DIK,
LINTANG MYAKNE IRI DIK,
NYAWANG ISUN LAN RIKO GEREDOAN..

reff:
ARAN RIKO SOPO DIK,
UMAH RIKO NONG ENDI DIK,
EMBEN DOWO KAKANG MAS MENGAN MERONO..

OPO RIKO LEGO DIK,
TAPI ISUN WEDI DIK,
NAWI-NAWI WIS ONO HANG NYANDING RIKO..
——————
[ver: lyrics]
[id: hivlzich]
[ar: Catur Arum]
[ti: Saripah]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:00.06]Saripah
[00:00.06]by: Catur Arum
[00:33.06]
[00:35.06]>>>
[00:36.06]>>
[00:37.06]>
[00:38.06]Katon teko kadohan,
[00:46.98]Perawan ayu
[00:49.41]duh enake disawang..
[00:55.81]Sumorot motone
[01:00.97]damar kanginan,
[01:04.33]Tayongan belarak sempal..
[01:10.37]
[01:14.91]Lakonane koyo macan keloman,
[01:21.06]Duh eman
[01:23.24]isun kepingin kenalan..
[01:28.15]Aran riko sopo dik,
[01:32.20]Umah riko nong endi dik,
[01:35.98]Emben dowo kakang mas
[01:41.10]mengan merono..
[01:45.57]Opo riko lego dik,
[01:48.69]Tapi isun wedi dik,
[01:52.79]Nawi-nawi wis ono
[01:57.52]hang nyanding riko..
[02:01.57]
[02:34.04]>>>
[02:35.04]>>
[02:36.04]>
[02:37.04]Nyawang ono nong nduwuran,
[02:46.23]Riko lintang tentrem ati
[02:51.99]kadhung nyawang..
[02:53.82]Meredep koyo inten
[02:59.95]nong awang-awang,
[03:03.19]Tambah seneng
[03:05.12]nyawang teko pesisir belambangan..
[03:10.84]Ayo gancang merono dik,
[03:14.38]Cagere senenge dik,
[03:18.25]Nyawang ulan lintang
[03:22.65]ambi lungguh sesandingan..
[03:27.38]Ulan myakne isin dik,
[03:31.11]Lintang myakne iri dik,
[03:35.04]Nyawang isun lan riko geredoan..
[03:43.63]
[04:13.81]>>>
[04:14.81]>>
[04:15.81]>
[04:16.81]Aran riko sopo dik,
[04:20.81]Umah riko nong endi dik,
[04:25.21]Emben dowo kakang mas
[04:30.19]mengan merono..
[04:33.80]Opo riko lego dik,
[04:37.59]Tapi isun wedi dik,
[04:41.44]Nawi-nawi wis ono
[04:45.49]hang nyanding riko..
[04:50.33]
————-
Preview:

Sing Kathik Cerito

Catur-Arum_1
Versi: Catur Arum

Gawane wong mendem gadhung,
Dunyo runyam katon suwung..
Langit padhang koyo mendhung,
Kegowo ati hang bingung,
Sing lenah kelayung layung..

Kari mentolo yo riko,
Ninggal sing kathik cerito..
Sun anteni nono teko,
Welas katut riko gowo..

Nyang endi riko nyang endi,
Kari kesel sun goleti..
Ngraino wengi sun ambati,
Sun celuk ring njero ati..

Ketemu turu tangekno,
Ketemu lungguh lakokno,
Ongkep ongkep pengen moro..
Ojo renah atin riko,
Ojo lerem batin riko,
Dhung sing sun hang dadi tombo..

reff:
Gawane wong mendem gadhung,
Dunyo runyam katon suwung..
Langit padhang koyo mendhung,
Kegowo ati hang bingung,
Sing lenah kelayung layung..

Kari mentolo yo riko,
Ninggal sing kathik cerito..
Sun anteni nono teko,
Welas katut riko gowo..

reff:
Nyang endi riko nyang endi,
Kari kesel sun goleti..
Ngraino wengi sun ambati,
Sun celuk ring njero ati..

Ketemu turu tangekno,
Ketemu lungguh lakokno,
Ongkep ongkep pengen moro..
Ojo renah atin riko,
Ojo lerem batin riko,
Dhung sing sun hang dadi tombo..

Ketemu turu tangekno,
Ketemu lungguh lakokno,
Ongkep ongkep pengen moro..
Ojo renah atin riko,
Ojo lerem batin riko,
Dhung sing sun hang dadi tombo..
————-
[ver: lyrics]
[id: kaiuzlcc]
[ar: Catur Arum]
[ti: Sing Kathik Cerito]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[00:01.03]Sing Kathik Cerito
[00:22.09]Versi : Catur Arum
[00:25.09]
[00:28.09]>>>
[00:29.09]>>
[00:30.09]>
[00:31.09]Gawane wong mendem gadhung,
[00:39.06]Dunyo runyam katon suwung..
[00:46.71]Langit padhang koyo mendhung,
[00:52.30]Kegowo ati hang bingung,
[00:55.41]Sing lenah kelayung layung..
[00:59.71]
[01:03.19]Kari mentolo yo riko,
[01:10.79]Ninggal sing kathik cerito..
[01:17.94]Sun anteni nono teko,
[01:25.23]Welas katut riko gowo..
[01:31.13]
[01:34.38]Nyang endi riko nyang endi,
[01:41.39]Kari kesel sun goleti..
[01:49.17]Ngraino wengi sun ambati,
[01:56.76]Sun celuk ring njero ati..
[02:04.66]Ketemu turu tangekno,
[02:09.51]Ketemu lungguh lakokno,
[02:13.75]Ongkep ongkep pengen moro..
[02:19.50]Ojo renah atin riko,
[02:24.74]Ojo lerem batin riko,
[02:29.09]Dhung sing sun hang dadi tombo..
[02:33.84]
[02:52.69]>>>
[02:53.69]>>
[02:54.69]>
[02:55.69]Gawane wong mendem gadhung,
[03:01.71]Dunyo runyam katon suwung..
[03:11.17]Langit padhang koyo mendhung,
[03:16.46]Kegowo ati hang bingung,
[03:19.70]Sing lenah kelayung layung..
[03:23.62]
[03:26.42]Kari mentolo yo riko,
[03:33.13]Ninggal sing kathik cerito..
[03:42.09]Sun anteni nono teko,
[03:50.64]Welas katut riko gowo..
[03:56.11]
[04:26.07]>>>
[04:27.07]>>
[04:28.07]>
[04:29.07]Nyang endi riko nyang endi,
[04:35.35]Kari kesel sun goleti..
[04:44.18]Ngraino wengi sun ambati,
[04:51.03]Sun celuk ring njero ati..
[04:59.72]Ketemu turu tangekno,
[05:05.12]Ketemu lungguh lakokno,
[05:09.23]Ongkep ongkep pengen moro..
[05:14.65]Ojo renah atin riko,
[05:21.39]Ojo lerem batin riko,
[05:25.32]Dhung sing sun hang dadi tombo..
[05:31.17]Ketemu turu tangekno,
[05:37.33]Ketemu lungguh lakokno,
[05:40.80]Ongkep ongkep pengen moro..
[05:45.66]Ojo renah atin riko,
[05:49.57]Ojo lerem batin riko,
[05:55.86]Dhung sing sun hang dadi tombo..
[06:01.03]
———-
Preview:

Moto Walangen

Catur-Arum_2
Versi: Catur Arum

Yo gendhinge paman,
Yoro wong moto walangen..
Kari sekaken,
Yo wong adoh hang diangen..

Kantru kantru,
Nggarai sing biso turu..
Amit amit,
Kang di jongko nggayuh langit..

Ageng alit sepurane,
Moto walangen paran tambane..
Tambanono kembang ronce,
Noro bangan noro mari,
Goro metik kembange ati..

reff:
Yo gendhinge paman,
Yoro wong moto walangen..
Kari sekaken,
Yo wong adoh hang diangen..

Kantru kantru,
Nggarai sing biso turu..
Amit amit,
Kang di jongko nggayuh langit..

Ageng alit sepurane,
Moto walangen paran tambane..
Tambanono kembang ronce,
Noro bangan noro mari,
Goro metik kembange ati..

reff:
Yo gendhinge paman,
Yoro wong moto walangen..
Kari sekaken,
Yo wong adoh hang diangen..

Kantru kantru,
Nggarai sing biso turu..
Amit amit,
Kang di jongko nggayuh langit..

Ageng alit sepurane,
Moto walangen paran tambane..
Tambanono kembang ronce,
Noro bangan noro mari,
Goro metik kembange ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: lokhwccs]
[ar: Catur Arum]
[ti: Moto Walangen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:06]
[00:01.00]Moto Walangen
[00:29.00]Versi : Catur Arum
[00:32.00]
[00:35.00]>>>
[00:36.00]>>
[00:37.00]>
[00:38.00]Yo gendhinge paman,
[00:45.64]Yoro wong moto walangen..
[00:53.80]Kari sekaken,
[01:00.39]Yo wong adoh hang diangen..
[01:07.62]
[01:11.03]Kantru kantru,
[01:16.48]Nggarai sing biso turu..
[01:26.48]Amit amit,
[01:33.83]Kang di jongko gayuh langit..
[01:41.35]
[01:43.66]Ageng alit sepurane,
[01:48.83]Moto walangen paran tambane..
[01:56.85]Tambanono kembang ronce,
[02:01.27]Noro bangan noro mari,
[02:08.87]Goro metik kembange ati..
[02:14.83]
[02:48.04]>>>
[02:49.04]>>
[02:50.04]>
[02:51.04]Yo gendhinge paman,
[02:58.84]Yoro wong moto walangen..
[03:06.31]Kari sekaken,
[03:13.16]Yo wong adoh hang diangen..
[03:19.31]
[03:23.55]Kantru kantru,
[03:29.64]Nggarai sing biso turu..
[03:38.67]Amit amit,
[03:46.25]Kang di jongko gayuh langit..
[03:53.22]
[03:56.71]Ageng alit sepurane,
[04:01.37]Moto walangen paran tambane..
[04:09.53]Tambanono kembang ronce,
[04:14.05]Noro bangan noro mari,
[04:21.53]Goro metik kembange ati..
[04:26.76]
[05:01.08]>>>
[05:02.08]>>
[05:03.08]>
[05:04.08]Yo gendhinge paman,
[05:11.88]Yoro wong moto walangen..
[05:19.06]Kari sekaken,
[05:26.42]Yo wong adoh hang diangen..
[05:31.89]
[05:36.68]Kantru kantru,
[05:42.60]Nggarai sing biso turu..
[05:51.23]Amit amit,
[06:00.33]Kang di jongko gayuh langit..
[06:07.67]
[06:10.90]Ageng alit sepurane,
[06:15.57]Moto walangen paran tambane..
[06:23.66]Tambanono kembang ronce,
[06:28.13]Noro bangan noro mari,
[06:35.60]Goro metik kembange ati..
[06:41.88]
————–
Preview:

Nyandang Seneng

Catur-Arum_4
Versi: Catur Arum

Eman kadhung ati sing ketemu,
Eman gelibegan sing biso turu..
Eman nggowo susah nong pikiran,
Eman nggawe ati sing kakaruan..

Mrono salah mrene salah,
Ayangane selempate,
Koyo koyo, katon ring moto..

Iki gendinge, wong nyandang seneng
Kepingine parek larene..
Keloronan jejer semanding,
Koyo ulan koyo lintang..

Iki gendinge, wong nyandang seneng
Kari kari gedigi rasane..
Yo sing keneng dipisahaken,
Kepingine ketemu bain..

reff:
Eman nggowo susah nong pikiran,
Eman nggawe ati sing kakaruan..

Mrono salah mrene salah,
Ayangane selempate,
Koyo koyo, katon ring moto..

Iki gendinge, wong nyandang seneng
Kepingine parek larene..
Keloronan jejer semanding,
Koyo ulan koyo lintang..

Iki gendinge, wong nyandang seneng
Kari kari gedigi rasane..
Yo sing keneng dipisahaken,
Kepingine ketemu bain..

Iki gendinge, wong nyandang seneng
Kari kari gedigi rasane..
Yo sing keneng dipisahaken,
Kepingine ketemu bain..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ocoobhcs]
[ar: Catur Arum]
[ti: Nyandang Seneng]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:05]
[00:01.81]Nyandang Seneng
[00:30.81]Versi : Catur Arum
[00:33.81]
[00:36.81]>>>
[00:37.81]>>
[00:38.81]>
[00:39.81]Eman kadhung ati sing ketemu,
[00:47.81]Eman gelibegan sing biso turu..
[00:56.58]Eman nggowo susah nong pikiran,
[01:04.11]Eman nggawe ati sing kakaruan..
[01:12.27]Mrono salah mrene salah,
[01:16.50]Ayangane selempate,
[01:21.04]Koyo koyo, katon ring moto..
[01:25.52]
[01:32.83]Iki gendinge, wong nyandang seneng
[01:37.55]Kepingine parek larene..
[01:41.60]Keloronan jejer semanding,
[01:45.64]Koyo ulan koyo lintang..
[01:51.61]Iki gendinge, wong nyandang seneng
[01:56.03]Kari kari gedigi rasane..
[02:00.32]Yo sing keneng dipisahaken,
[02:04.36]Kepingine ketemu bain..
[02:11.76]>>>
[02:12.76]>>
[02:13.76]>
[02:14.76]Eman nggowo susah nong pikiran,
[02:22.76]Eman nggawe ati sing kakaruan..
[02:30.67]Mrono salah mrene salah,
[02:35.28]Ayangane selempate,
[02:39.31]Koyo koyo, katon ring moto..
[02:43.92]
[02:50.03]Iki gendinge, wong nyandang seneng
[02:56.07]Kepingine parek larene..
[03:00.29]Keloronan jejer semanding,
[03:04.28]Koyo ulan koyo lintang..
[03:09.38]Iki gendinge, wong nyandang seneng
[03:14.60]Kari kari gedigi rasane..
[03:18.96]Yo sing keneng dipisahaken,
[03:23.12]Kepingine ketemu bain..
[03:29.03]Iki gendinge, wong nyandang seneng
[03:33.09]Kari kari gedigi rasane..
[03:37.50]Yo sing keneng dipisahaken,
[03:41.48]Kepingine ketemu bain..
[03:46.34]
————–
Preview:

Selabar

Catur-Arum_6
Versi: Catur Arum

SELABAR NGABARAKEN,
NONG SOPO ISUN, NAKOKAKEN ROSO WELAS..
HANG WIS SUN BUNDHELI,
EMBUH NONH ENDI, RIKO SAIKI..

SING NGERTI SIUN SING NGERTI,
OPO TAH ONO HANG NGAWITI..
ANGIN ENDI HANG BISO NDUDUI,
MASIO ADOH, TETEP SUN PARANI..

NONG ENDI…, RIKO NONG ENDI..
NENG ENDI…, RIKO SAIKI..

reff:
WELAS WELAS SING BISO ILANG WELASE,
KOYO SEGORO SING NINGGAL PESISIRE..
TETEP TETEP SUN UBER NONG NDI PARANE,
SANTERE ARUS.., GEDHENE OMBAK SING KIRO DADI ALANGANE..

reff:
SING NGERTI SIUN SING NGERTI,
OPO TAH ONO HANG NGAWITI..
ANGIN ENDI HANG BISO NDUDUI,
MASIO ADOH, TETEP SUN PARANI..

NONG ENDI…, RIKO NONG ENDI..
NENG ENDI…, RIKO SAIKI..

WELAS WELAS SING BISO ILANG WELASE,
KOYO SEGORO SING NINGGAL PESISIRE..
TETEP TETEP SUN UBER NONG NDI PARANE,
SANTERE ARUS.., GEDHENE OMBAK SING KIRO DADI ALANGANE..
—————–
[ver: lyrics]
[id: slbzskcs]
[ar: Catur Arum]
[ti: Selabar]
[al: Keroncong Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:01.00]Selabar
[00:25.00]Versi : Catur Arum
[00:28.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]SELABAR NGABARAKEN,
[00:41.41]NONG SOPO ISUN, NAKOKAKEN ROSO WELAS..
[00:53.67]HANG WIS SUN BUNDHELI,
[00:57.58]EMBUH NONG ENDI, RIKO SAIKI..
[01:06.13]SING NGERTI ISUN SING NGERTI,
[01:14.18]OPO TAH ONO HANG NGAWITI..
[01:22.44]ANGIN ENDI HANG BISO NDUDUI,
[01:29.64]MASIO ADOH, TETEP SUN PARANI..
[01:38.32]NONG ENDI…, RIKO NONG ENDI..
[01:52.13]NENG ENDI…, RIKO SAIKI..
[02:05.72]
[02:08.46]==catur arum, selabar==
[02:29.04]
[02:32.04]>>>
[02:33.04]>>
[02:34.04]>
[02:35.04]WELAS WELAS SING BISO ILANG WELASE,
[02:42.64]KOYO SEGORO SING NINGGAL PESISIRE..
[02:50.58]TETEP TETEP SUN UBER NONG NDI PARANE,
[02:58.54]SANTERE ARUS..,
[03:01.78]GEDHENE OMBAK SING KIRO DADI ALANGANE..
[03:11.65]
[03:14.08]==selabar, catur arum==
[03:30.08]
[03:33.08]>>>
[03:34.08]>>
[03:35.08]>
[03:36.08]SING NGERTI ISUN SING NGERTI,
[03:43.53]OPO TAH ONO HANG NGAWITI..
[03:52.18]ANGIN ENDI HANG BISO NDUDUI,
[03:59.26]MASIO ADOH, TETEP SUN PARANI..
[04:08.35]NONG ENDI…, RIKO NONG ENDI..
[04:22.03]NENG ENDI…, RIKO SAIKI..
[04:36.63]WELAS WELAS SING BISO ILANG WELASE,
[04:44.41]KOYO SEGORO SING NINGGAL PESISIRE..
[04:52.26]TETEP TETEP SUN UBER NONG NDI PARANE,
[05:00.48]SANTERE ARUS..,
[05:03.39]GEDHENE OMBAK SING KIRO DADI ALANGANE..
[05:13.09]
————
Preview:

Cemetet

Catur-Arum_1
Versi: Catur Arum

Cemetet sakat sun kenal riko,
Cemetet sun sereg nong lawang dhodho..
Seneng demen welas, nyampur dadi siji
Welase ati, sing biso sun ungkiri..

Cemetet noring wayah dalu,
Gelebegan arang sun biso turu..
Rupan riko impel impel, ngideri moto
Aruse roso, kegowo asih hang nyoto..

reff:
Ketang ketang isun, buru ngerti artine welas..
Welas hang suci, sejatine iku emas..
Lego legane ati, kadhung welas wis kebales
Tetes welas isun, nyang riko keliwat wates..

Cemetet sakat sun kenal riko,
Cemetet sun sereg nong lawang dhodho..
Seneng demen welas, nyampur dadi siji
Welase ati, sing biso sun ungkiri..

Cemetet noring wayah dalu,
Gelebegan arang sun biso turu..
Rupan riko impel impel, ngideri moto
Aruse roso, kegowo asih hang nyoto..

reff:
Ketang ketang isun, buru ngerti artine welas..
Welas hang suci, sejatine iku emas..
Lego legane ati, kadhung welas wis kebales
Tetes welas isun, nyang riko keliwat wates..

Cemetet noring wayah dalu,
Gelebegan arang sun biso turu..
Rupan riko impel impel, ngideri moto
Aruse roso, kegowo asih hang nyoto..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ssbuskcs]
[ar: Catur Arum]
[ti: Cemetet]
[al: Keroncong Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:01.00]Cemetet
[00:23.00]Versi : Catur Arum
[00:26.00]
[00:29.00]>>>
[00:30.00]>>
[00:31.00]>
[00:32.00]Cemetet.. sakat sun kenal riko,
[00:39.17]Cemetet sun sereg nong lawang dhodho..
[00:47.79]Seneng demen welas, nyampur dadi siji
[00:55.04]Welase ati, sing biso sun ungkiri..
[01:03.67]Cemetet.. noring wayah dalu,
[01:11.91]Gelebegan arang sun biso turu..
[01:19.58]Rupan riko impel impel, ngideri moto
[01:27.32]Aruse roso, kegowo asih hang nyoto..
[01:34.17]
[01:37.10]==catur arum, cemetet==
[01:58.06]
[02:01.06]>>>
[02:02.06]>>
[02:03.06]>
[02:04.06]Ketang ketang isun, buru ngerti artine welas..
[02:12.86]Welas hang suci, sejatine iku emas..
[02:20.81]Lego legane ati, kadhung welas wis kebales
[02:28.12]Tetes welas isun, nyang riko keliwat wates..
[02:36.55]
[02:45.81]Cemetet.. sakat sun kenal riko,
[02:53.37]Cemetet sun sereg nong lawang dhodho..
[03:01.05]Seneng demen welas, nyampur dadi siji
[03:08.53]Welase ati, sing biso sun ungkiri..
[03:17.28]Cemetet.. noring wayah dalu,
[03:25.48]Gelebegan arang sun biso turu..
[03:32.85]Rupan riko impel impel, ngideri moto
[03:40.84]Aruse roso, kegowo asih hang nyoto..
[03:48.69]
[03:51.38]==cemetet, catur arum==
[04:12.00]
[04:15.00]>>>
[04:16.00]>>
[04:17.00]>
[04:18.00]Ketang ketang isun, buru ngerti artine welas..
[04:26.25]Welas hang suci, sejatine iku emas..
[04:33.92]Lego legane ati, kadhung welas wis kebales
[04:41.51]Tetes welas isun, nyang riko keliwat wates..
[04:50.16]Cemetet noring wayah dalu,
[04:59.06]Gelebegan arang sun biso turu..
[05:06.46]Rupan riko impel impel, ngideri moto
[05:14.07]Aruse roso, kegowo asih hang nyoto..
[05:21.88]
————-
Preview: