Pujane Ati (mahesa)


Versi: Mahesa ft. Caroline

Pr:
Sing ono hang sun welasi,
Sing ono hang sun demeni..
Sing ono maning hang sun aboti,
Yo mung riko hang sun kangeni..

Lk:
Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang dadi kembange ati..
Riko hang dadi kudangane ati,
Mung riko hang sun sayangi..

reff:
Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..

Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..

reff:
Pr:
Sing ono hang sun welasi,
Sing ono hang sun demeni..
Sing ono maning hang sun aboti,
Yo mung riko hang sun kangeni..

Lk:
Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang dadi kembange ati..
Riko hang dadi kudangane ati,
Mung riko hang sun sayangi..

reff:
Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..

Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..

Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..

Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..
———————
[ver: lyrics]
[id: kqzhicci]
[ar: Mahesa ft. Caroline]
[ti: Pujane Ati]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:58]
[00:00.02]Pujane Ati
[00:00.02]by: Mahesa ft. Caroline
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Pr: Sing ono hang sun welasi,
[00:38.45]Pr: Sing ono hang sun demeni..
[00:45.28]Pr: Sing ono maning hang sun aboti,
[00:52.36]Pr: Yo mung riko hang sun kangeni..
[01:00.37]
[01:02.06]Lk: Riko hang dadi pujane ati,
[01:09.01]Lk: Riko hang dadi kembange ati..
[01:15.65]Lk: Riko hang dadi kudangane ati,
[01:22.55]Lk: Mung riko hang sun sayangi..
[01:29.81]
[01:57.10]>>>
[01:58.10]>>
[01:59.10]>
[02:00.10]Pr: Sun kepingin sabendino bareng riko,
[02:07.10]Pr: Sun kepingin turu semende dadan riko..
[02:13.94]Pr: Sandingen lan peluken awak iki,
[02:20.40]Pr: Myakne bungah lan tentrem noring ati..
[02:29.40]
[02:31.26]Lk: Mareko kene yo mareko,
[02:37.91]Lk: Sun sanding lan sun peluk riko..
[02:44.68]Lk: Ojo sampek atin riko gelo,
[02:51.20]Lk: Myakne katon padange dunyo..
[02:58.22]
[03:10.04]>>>
[03:11.04]>>
[03:12.04]>
[03:13.04]Pr: Sing ono hang sun welasi,
[03:19.34]Pr: Sing ono hang sun demeni..
[03:25.93]Pr: Sing ono maning hang sun aboti,
[03:33.31]Pr: Yo mung riko hang sun kangeni..
[03:41.45]
[03:43.68]Lk: Riko hang dadi pujane ati,
[03:49.84]Lk: Riko hang dadi kembange ati..
[03:56.60]Lk: Riko hang dadi kudangane ati,
[04:03.56]Lk: Mung riko hang sun sayangi..
[04:10.39]
[04:38.03]>>>
[04:39.03]>>
[04:40.03]>
[04:41.03]Pr: Sun kepingin sabendino bareng riko,
[04:48.09]Pr: Sun kepingin turu semende dadan riko..
[04:55.02]Pr: Sandingen lan peluken awak iki,
[05:01.23]Pr: Myakne bungah lan tentrem noring ati..
[05:08.93]
[05:11.61]Lk: Mareko kene yo mareko,
[05:18.75]Lk: Sun sanding lan sun peluk riko..
[05:25.70]Lk: Ojo sampek atin riko gelo,
[05:32.47]Lk: Myakne katon padange dunyo..
[05:39.12]Pr: Sun kepingin sabendino bareng riko,
[05:45.64]Pr: Sun kepingin turu semende dadan riko..
[05:52.97]Pr: Sandingen lan peluken awak iki,
[05:59.06]Pr: Myakne bungah lan tentrem noring ati..
[06:08.74]Lk: Mareko kene yo mareko,
[06:15.89]Lk: Sun sanding lan sun peluk riko..
[06:23.65]Lk: Ojo sampek atin riko gelo,
[06:30.48]Lk: Myakne katon padange dunyo..
[06:37.01]
————–
Preview:

Advertisements

Ilang Welas Ilang Roso


Versi: Caroline

ONO PARAN RIKO TEKO,
KADHUNG JARE WIS DUWE WONG LIYO..
ONO PARAN RIKO TAKON,
DUNG MULO WELAS IKI SING KELAKON..

JALUK TULUNG LALEKNO,
ARAN ISUN NONG ATIN RIKO..
JANJI MANIS KOYO MADU,
TIBANE MUNG NGGAWE ATI TATU..

reff:
ILANG WELAS ILANG ROSO,
BANGUR NYINGKRIO HANG ADOH..
OJO MANING RIKO TEKO,
WIS SUN TUTUP ATI IKI KANGGO RIKO..

JALUK TULUNG LALEKNO,
ARAN ISUN NONG ATIN RIKO..
JANJI MANIS KOYO MADU,
TIBANE MUNG NGGAWE ATI TATU..

reff:
ILANG WELAS ILANG ROSO,
BANGUR NYINGKRIO HANG ADOH..
OJO MANING RIKO TEKO,
WIS SUN TUTUP ATI IKI..

ILANG WELAS ILANG ROSO,
BANGUR NYINGKRIO HANG ADOH..
OJO MANING RIKO TEKO,
WIS SUN TUTUP ATI IKI KANGGO RIKO..
KANGGO RIKO..
———————
[ver: lyrics]
[id: cakwupci]
[ar: Caroline]
[ti: Ilang Welas Ilang Roso]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:04]
[00:00.03]Ilang Welas Ilang Roso
[00:00.03]by: Caroline
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Ono paran riko teko,
[00:40.06]Kadhung jare wis duwe wong liyo..
[00:54.01]Ono paran riko takon,
[01:06.07]Dung mulo welas iki sing kelakon..
[01:13.95]
[01:16.81]Jaluk tulung lalekno,
[01:29.04]Aran isun nong atin riko..
[01:42.15]Janji manis koyo madu,
[01:54.70]Tibane mung nggawe ati tatu..
[02:04.52]
[02:31.26]>>>
[02:32.26]>>
[02:33.26]>
[02:34.26]Ilang welas ilang roso,
[02:40.03]Bangur nyingkrio hang adoh..
[02:47.06]Ojo maning riko teko,
[02:52.89]Wis sun tutup ati iki kanggo riko..
[03:09.04]
[03:19.07]Jaluk tulung lalekno,
[03:32.20]Aran isun nong atin riko..
[03:45.69]Janji manis koyo madu,
[03:57.48]Tibane mung nggawe ati tatu..
[04:07.98]
[04:34.04]>>>
[04:35.04]>>
[04:36.04]>
[04:37.04]Ilang welas ilang roso,
[04:42.64]Bangur nyingkrio hang adoh..
[04:49.72]Ojo maning riko teko,
[04:55.93]Wis sun tutup ati iki..
[05:08.10]Ilang welas ilang roso,
[05:15.37]Bangur nyingkrio hang adoh..
[05:22.02]Ojo maning riko teko,
[05:28.17]Wis sun tutup ati iki kanggo riko..
[05:45.49]
[05:53.07]Kanggo riko..
[05:58.97]
—————-
Preview: