Metenggengen

Versi: Candra Banyu

Sing keroso isun ngangen,
Ngelamun metenggengen..
Moto katon katonen,
Nong sewijine aran..

Lintang ulan nong nduwuran,
Kari yo nyenengaken..
Nggawe ati gregeten,
Nggarai sun tambah kangen..

Keroso kari keroso,
Batin tambah kesikso..
Keronto-ronto..
Keroso kari keroso,
Rupane soyo neko,
Ngideri moto..

Sampek-sampek moto lan ati,
Kangelan diturokeno..

Lintang ulan nong nduwuran,
Kari yo nyenengaken..
Nggawe ati gregeten,
Nggarai sun tambah kangen..

reff:
Keroso kari keroso,
Batin tambah kesikso..
Keronto-ronto..
Keroso kari keroso,
Rupane soyo neko,
Ngideri moto..

Sampek-sampek moto lan ati,
Kangelan diturokeno..

Keroso kari keroso,
Batin tambah kesikso..
Keronto-ronto..
Keroso kari keroso,
Rupane soyo neko,
Ngideri moto..

Sampek-sampek moto lan ati,
Kangelan diturokeno..
Diturokeno..
Diturokeno..
Diturokeno..
Diturokeno..

Kendang Kempul

Versi: Candra Banyu ft. Melinda

Lk:
Nono tentreme roso ati,
Dhung isun sing kumpul riko..
Gelibegan seru bingunge,
Katon-katonen bacote..

Pr:
Sakat kawitan kenal riko,
Jantung isun wis semendal..
Rupan riko unyik riko,
Ngidan ngidang moring moto..

reff:
Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

reff:
Lk:
Nono tentreme roso ati,
Dhung isun sing kumpul riko..
Gelibegan seru bingunge,
Katon-katonen bacote..

Pr:
Sakat kawitan kenal riko,
Jantung isun wis semendal..
Rupan riko unyik riko,
Ngidan ngidang moring moto..

reff:
Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

12314