Metenggengen

candra-banyu_9
Versi: Candra Banyu

Sing keroso isun ngangen,
Ngelamun metenggengen..
Moto katon katonen,
Nong sewijine aran..

Lintang ulan nong nduwuran,
Kari yo nyenengaken..
Nggawe ati gregeten,
Nggarai sun tambah kangen..

Keroso kari keroso,
Batin tambah kesikso..
Keronto-ronto..
Keroso kari keroso,
Rupane soyo neko,
Ngideri moto..

Sampek-sampek moto lan ati,
Kangelan diturokeno..

Lintang ulan nong nduwuran,
Kari yo nyenengaken..
Nggawe ati gregeten,
Nggarai sun tambah kangen..

reff:
Keroso kari keroso,
Batin tambah kesikso..
Keronto-ronto..
Keroso kari keroso,
Rupane soyo neko,
Ngideri moto..

Sampek-sampek moto lan ati,
Kangelan diturokeno..

Keroso kari keroso,
Batin tambah kesikso..
Keronto-ronto..
Keroso kari keroso,
Rupane soyo neko,
Ngideri moto..

Sampek-sampek moto lan ati,
Kangelan diturokeno..
Diturokeno..
Diturokeno..
Diturokeno..
Diturokeno..
——————-
[ver: lyrics]
[id: okquiocu]
[ar: Candra Banyu]
[ti: Metenggengen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:48]
[00:00.05]Metenggengen
[00:00.05]by: Candra Banyu
[00:41.05]
[00:43.05]>>>
[00:44.05]>>
[00:45.05]>
[00:46.05]Sing keroso isun ngangen,
[00:52.20]Ngelamun metenggengen..
[01:00.66]Moto katon-katonen,
[01:08.19]Nong sewijine aran..
[01:14.83]
[01:17.18]Lintang ulan nong nduwuran,
[01:24.10]Kari yo nyenengaken..
[01:31.99]Nggawe ati gregeten,
[01:39.73]Nggarai sun tambah kangen..
[01:47.36]
[01:50.78]Keroso kari keroso,
[01:55.89]Batin tambah kesikso..
[02:00.88]Keronto-ronto..
[02:05.48]
[02:07.21]Keroso kari keroso,
[02:12.75]Rupane soyo neko,
[02:17.55]Ngideri moto..
[02:23.32]Sampek-sampek moto lan ati,
[02:26.55]Kangelan diturokeno..
[02:32.02]
[02:35.59]Lintang ulan nong nduwuran,
[02:42.04]Kari yo nyenengaken..
[02:50.97]Nggawe ati gregeten,
[02:58.46]Nggarai sun tambah kangen..
[03:07.00]
[03:39.72]>>>
[03:40.72]>>
[03:41.72]>
[03:42.72]Keroso kari keroso,
[03:48.32]Batin tambah kesikso..
[03:52.75]Keronto-ronto..
[03:57.64]
[04:00.31]Keroso kari keroso,
[04:04.33]Rupane soyo neko,
[04:09.59]Ngideri moto..
[04:16.26]Sampek-sampek moto lan ati,
[04:18.88]Kangelan diturokeno..
[04:24.20]
[04:27.20]Keroso kari keroso,
[04:31.96]Batin tambah kesikso..
[04:36.77]Keronto-ronto..
[04:41.74]
[04:44.64]Keroso kari keroso,
[04:48.89]Rupane soyo neko,
[04:54.10]Ngideri moto..
[05:00.32]Sampek-sampek moto lan ati,
[05:03.23]Kangelan diturokeno..
[05:10.21]Diturokeno..
[05:14.46]Diturokeno..
[05:18.17]Diturokeno..
[05:22.54]Diturokeno..
[05:26.52]
—————
Preview:

Advertisements

Kendang Kempul

Candra-Banyu_Melinda
Versi: Candra Banyu ft. Melinda

Lk:
Nono tentreme roso ati,
Dhung isun sing kumpul riko..
Gelibegan seru bingunge,
Katon-katonen bacote..

Pr:
Sakat kawitan kenal riko,
Jantung isun wis semendal..
Rupan riko unyik riko,
Ngidan ngidang moring moto..

reff:
Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

reff:
Lk:
Nono tentreme roso ati,
Dhung isun sing kumpul riko..
Gelibegan seru bingunge,
Katon-katonen bacote..

Pr:
Sakat kawitan kenal riko,
Jantung isun wis semendal..
Rupan riko unyik riko,
Ngidan ngidang moring moto..

reff:
Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
———————
[ver: lyrics]
[id: akqpqhcu]
[ar: Candra Banyu ft. Melinda]
[ti: Kendang Kempul]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.02]Kendang Kempul
[00:00.02]by: Candra Banyu ft. Melinda
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Lk: Nono tentreme roso ati,
[00:38.17]Lk: Dhung isun sing kumpul riko..
[00:41.66]Lk: Gelibegan seru bingunge,
[00:45.08]Lk: Katon-katonen bacote..
[00:49.12]Pr: Sakat kawitan kenal riko,
[00:52.72]Pr: Jantung isun wis semendal..
[00:56.34]Pr: Rupan riko unyik riko,
[00:59.82]Pr: Ngidan ngidang moring moto..
[01:03.68]
[01:30.02]>>>
[01:31.02]>>
[01:32.02]>
[01:33.02]Lk: Kepingine ati iki,
[01:36.45]Lk: Keloronan raino lan bengi..
[01:40.20]Lk: Gandeng tangan gandengan ati,
[01:43.61]Lk: Bebarengan nong endi-endi..
[01:47.48]Pr: Isun yo semono ugo kang,
[01:51.02]Pr: Ngarep-ngarep disanding riko..
[01:54.88]Pr: Nyambung roso muket ati,
[01:58.24]Pr: Keloronan nong endi-endi..
[02:02.11]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[02:05.46]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[02:09.19]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[02:12.81]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[02:17.17]
[02:43.02]>>>
[02:44.02]>>
[02:45.02]>
[02:46.02]Lk: Nono tentreme roso ati,
[02:49.30]Lk: Dhung isun sing kumpul riko..
[02:52.96]Lk: Gelibegan seru bingunge,
[02:56.25]Lk: Katon-katonen bacote..
[03:00.29]Pr: Sakat kawitan kenal riko,
[03:03.66]Pr: Jantung isun wis semendal..
[03:07.57]Pr: Rupan riko unyik riko,
[03:10.93]Pr: Ngidan ngidang moring moto..
[03:15.04]
[03:41.02]>>>
[03:42.02]>>
[03:43.02]>
[03:44.02]Lk: Kepingine ati iki,
[03:48.13]Lk: Keloronan raino lan bengi..
[03:51.38]Lk: Gandeng tangan gandengan ati,
[03:55.00]Lk: Bebarengan nong endi-endi..
[03:58.80]Pr: Isun yo semono ugo kang,
[04:02.46]Pr: Ngarep-ngarep disanding riko..
[04:06.01]Pr: Nyambung roso muket ati,
[04:09.56]Pr: Keloronan nong endi-endi..
[04:13.35]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[04:16.46]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[04:20.20]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[04:24.04]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[04:30.03]Lk: Kepingine ati iki,
[04:33.30]Lk: Keloronan raino lan bengi..
[04:37.06]Lk: Gandeng tangan gandengan ati,
[04:40.41]Lk: Bebarengan nong endi-endi..
[04:44.33]Pr: Isun yo semono ugo kang,
[04:47.87]Pr: Ngarep-ngarep disanding riko..
[04:51.49]Pr: Nyambung roso muket ati,
[04:54.90]Pr: Keloronan nong endi-endi..
[04:58.81]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:02.06]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:05.84]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:09.64]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:13.44]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:16.87]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:20.54]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:24.09]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:28.94]
————–
Preview:

Ulan Separo

Candra-Banyu_8
Versi: Candra Banyu

Mugo riko biso runguo,
Cacaken tah nuliho menduwur..
Ulan separo iku atinisun,
Tanpo riko tulung jangkepono..

Atinisun mulo kelajut,
Ngarepaken wutuhe welas..
Apuwo bengen riko nggawe sun seneng,
Pungkasane riko teblukaken..

reff:
Kadhung magih ono tulung suraksanen,
Yo eman-emanen nong endi bain gawanen..
Sun magih nganteni temuruse janji,
Mulo sun sing lilo kadhung riko maruh ati..

reff:
Atinisun mulo kelajut,
Ngarepaken wutuhe welas..
Apuwo bengen riko nggawe sun seneng,
Pungkasane riko teblukaken..

reff:
Kadhung magih ono tulung suraksanen,
Yo eman-emanen nong endi bain gawanen..
Sun magih nganteni temuruse janji,
Mulo sun sing lilo kadhung riko maruh ati..

reff:
Tulung baliko maning,
Teko nggenepi ati..
Riko siji-sijine,
Hang sun arepaken..
Sigarane nyowo,
Awak isun..

Tulung baliko maning,
Teko nggenepi ati..
Riko siji-sijine,
Hang sun arepaken..
Sigarane nyowo,
Awak isun..
——————-
[ver: lyrics]
[id: oiluzoch]
[ar: Candra Banyu]
[ti: Ulan Separo]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[00:00.06]Ulan Separo
[00:00.06]by: Candra Banyu
[00:30.06]
[00:32.06]>>>
[00:33.06]>>
[00:34.06]>
[00:35.06]Mugo riko biso runguo,
[00:41.06]Cacaken tah nuliho menduwur..
[00:48.78]Ulan separo iku atinisun,
[00:55.06]Tanpo riko tulung jangkepono..
[01:03.58]
[01:05.19]Atinisun mulo kelajut,
[01:12.49]Ngarepaken wutuhe welas..
[01:19.27]Apuwo bengen riko
[01:22.21]nggawe sun seneng,
[01:25.50]Pungkasane riko teblukaken..
[01:33.33]
[01:50.00]>>>
[01:51.00]>>
[01:52.00]>
[01:53.00]Kadhung magih ono
[01:56.40]tulung suraksanen,
[01:59.71]Yo eman-emanen
[02:03.44]nong endi bain gawanen..
[02:07.76]Sun magih nganteni
[02:11.29]temuruse janji,
[02:15.17]Mulo sun sing lilo
[02:18.89]kadhung riko maruh ati..
[02:23.94]
[02:39.05]>>>
[02:40.05]>>
[02:41.05]>
[02:42.05]Atinisun mulo kelajut,
[02:49.65]Ngarepaken wutuhe welas..
[02:56.01]Apuwo bengen riko
[02:59.67]nggawe sun seneng,
[03:02.42]Pungkasane riko teblukaken..
[03:11.07]
[03:26.06]>>>
[03:27.06]>>
[03:28.06]>
[03:29.06]Kadhung magih ono
[03:33.16]tulung suraksanen,
[03:36.41]Yo eman-emanen
[03:40.21]nong endi bain gawanen..
[03:44.51]Sun magih nganteni
[03:48.18]temuruse janji,
[03:51.91]Mulo sun sing lilo
[03:55.64]kadhung riko maruh ati..
[04:01.19]
[04:56.47]>>>
[04:57.47]>>
[04:58.47]>
[04:59.47]Tulung baliko maning,
[05:02.95]Teko nggenepi ati..
[05:07.12]Riko siji-sijine,
[05:10.72]Hang sun arepaken..
[05:14.65]Sigarane nyowo,
[05:18.51]Awak isun..
[05:22.31]Tulung baliko maning,
[05:25.92]Teko nggenepi ati..
[05:30.28]Riko siji-sijine,
[05:33.81]Hang sun arepaken..
[05:37.74]Sigarane nyowo,
[05:41.46]Awak isun..
[05:45.33]
————-
Preview:

Seneng Hang Langgeng

Candra-Banyu_7
Versi: Candra Banyu

Isun sing arep maning,
Balikan ambi riko..
Kadhung mung pungkasane,
Ngeloro ati maning..

Cukup semene bain,
Sing kiro sun baleni maning..
Salah pilihe ati,
Cukup entek nong riko..

reff:
Serngenge rantag tondo raino,
Koyo anane isun saiki..
Sing kiro isun kelantur lantur,
Sun mesti oleh ganti hang sempurno..
Mapag seneng hang langgeng..

Cukup semene bain,
Sing kiro sun baleni maning..
Salah pilihe ati,
Cukup entek nong riko..

reff:
Serngenge rantag tondo raino,
Koyo anane isun saiki..
Sing kiro isun kelantur lantur,
Sun mesti oleh ganti hang sempurno..
Mapag seneng hang langgeng..

Serngenge rantag tondo raino,
Koyo anane isun saiki..
Sing kiro isun kelantur lantur,
Sun mesti oleh ganti hang sempurno..
Mapag seneng hang langgeng..
Mapag seneng hang langgeng..
——————-
[ver: lyrics]
[id: uqhbbnch]
[ar: Candra Banyu]
[ti: Seneng Hang Langgeng]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:00.07]Seneng Hang Langgeng
[00:00.07]by: Candra Banyu
[00:25.07]
[00:27.07]>>>
[00:28.07]>>
[00:29.07]>
[00:30.07]Isun sing arep maning,
[00:37.67]Balikan ambi riko..
[00:44.57]Kadhung mung pungkasane,
[00:51.92]Ngeloro ati maning..
[00:58.58]
[00:59.70]Cukup semene bain,
[01:06.79]Sing kiro sun baleni maning..
[01:14.13]Salah pilihe ati,
[01:21.18]Cukup entek nong riko..
[01:27.90]
[01:56.09]>>>
[01:57.09]>>
[01:58.09]>
[01:59.09]Serngenge rantag tondo raino,
[02:06.29]Koyo anane isun saiki..
[02:13.23]Sing kiro isun kelantur lantur,
[02:20.01]Sun mesti oleh ganti hang sempurno..
[02:28.10]Mapag seneng hang langgeng..
[02:34.70]
[02:49.94]Cukup semene bain,
[02:57.47]Sing kiro sun baleni maning..
[03:04.55]Salah pilihe ati,
[03:11.91]Cukup entek nong riko..
[03:18.44]
[03:46.03]>>>
[03:47.03]>>
[03:48.03]>
[03:49.03]Serngenge rantag tondo raino,
[03:56.43]Koyo anane isun saiki..
[04:03.38]Sing kiro isun kelantur lantur,
[04:10.47]Sun mesti oleh ganti hang sempurno..
[04:18.37]Mapag seneng hang langgeng..
[04:24.84]
[04:26.21]Serngenge rantag tondo raino,
[04:32.81]Koyo anane isun saiki..
[04:40.15]Sing kiro isun kelantur lantur,
[04:46.93]Sun mesti oleh ganti hang sempurno..
[04:55.07]Mapag seneng hang langgeng..
[05:02.55]Mapag seneng hang langgeng..
[05:09.26]
————-
Preview:

Kembang Langit

Candra-Banyu_3
Versi: Candra Banyu

Wis katekan nyundul langit,
Kemerdhep kari melik melik..
Padang rumang nong nduwuran,
Gawe bungahe wong nyawang..

Dadi lintang wis pastiniro,
Indah disawang dipujo-pujo..
Eling eling iku pandume pengeran,
Ojo siro ulap nong kahanan..

reff:
Dumeh dadi lintang,
Jo rumongso paling padang..
Dumeh wis nyundul langit,
Jo rumongso paling pucit..

Mergo nong nduwure langit,
Yo magih ono langit..
Mergo nong nduwure langit,
Yo magih ono langit..

reff:
Wis katekan nyundul langit,
Kemerdhep kari melik melik..
Padang rumang nong nduwuran,
Gawe bungahe wong nyawang..

Dadi lintang wis pastiniro,
Indah disawang dipujo-pujo..
Eling eling iku pandume pengeran,
Ojo siro ulap nong kahanan..

reff:
Dumeh dadi lintang,
Jo rumongso paling padang..
Dumeh wis nyundul langit,
Jo rumongso paling pucit..

Mergo nong nduwure langit,
Yo magih ono langit..
Mergo nong nduwure langit,
Yo magih ono langit..

Dumeh dadi lintang,
Jo rumongso paling padang..
Dumeh wis nyundul langit,
Jo rumongso paling pucit..

Mergo nong nduwure langit,
Yo magih ono langit..
Mergo nong nduwure langit,
Yo magih ono langit..
——————
[versi: lyrics]
[id: bqnkzccv]
[ar: Candra Banyu]
[ti: Kembang Langit]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:58]
[00:01.04]Kembang Langit
[00:01.04]by: Candra Banyu
[00:36.04]
[00:38.04]>>>
[00:39.04]>>
[00:40.04]>
[00:41.04]Wis katekan nyundul langit,
[00:47.08]Kemerdhep kari melik melik..
[00:54.72]Padang rumang nong nduwuran,
[01:03.68]Gawe bungahe wong nyawang..
[01:09.90]
[01:12.09]Dadi lintang wis pastiniro,
[01:18.07]Indah disawang dipujo-pujo..
[01:25.85]Eling eling iku pandume pengeran,
[01:33.11]Ojo siro ulap nong kahanan..
[01:40.02]
[01:59.02]>>>
[02:00.02]>>
[02:01.02]>
[02:02.02]Dumeh dadi lintang,
[02:04.93]Jo rumongso paling padang..
[02:08.76]Dumeh wis nyundul langit,
[02:12.43]Jo rumongso paling pucit..
[02:16.41]Mergo nong nduwure langit,
[02:20.14]Yo magih ono langit..
[02:23.85]Mergo nong nduwure langit,
[02:27.81]Yo magih ono langit..
[02:32.53]
[03:03.83]>>>
[03:04.83]>>
[03:05.83]>
[03:06.83]Wis katekan nyundul langit,
[03:12.03]Kemerdhep kari melik melik..
[03:17.62]Padang rumang nong nduwuran,
[03:24.96]Gawe bungahe wong nyawang..
[03:34.86]
[03:37.53]Dadi lintang wis pastiniro,
[03:43.56]Indah disawang dipujo-pujo..
[03:50.41]Eling eling iku pandume pengeran,
[03:58.47]Ojo siro ulap nong kahanan..
[04:05.65]
[04:20.05]>>>
[04:21.05]>>
[04:22.05]>
[04:23.05]Dumeh dadi lintang,
[04:26.45]Jo rumongso paling padang..
[04:29.93]Dumeh wis nyundul langit,
[04:33.90]Jo rumongso paling pucit..
[04:37.88]Mergo nong nduwure langit,
[04:41.08]Yo magih ono langit..
[04:44.74]Mergo nong nduwure langit,
[04:48.83]Yo magih ono langit..
[04:54.94]
[04:57.00]Dumeh dadi lintang,
[05:00.26]Jo rumongso paling padang..
[05:04.63]Dumeh wis nyundul langit,
[05:08.42]Jo rumongso paling pucit..
[05:12.65]Mergo nong nduwure langit,
[05:16.02]Yo magih ono langit..
[05:20.34]Mergo nong nduwure langit,
[05:24.33]Yo magih ono langit..
[05:29.29]
———–
Preview:

Paran Jalarane

Candra-Banyu_5
Versi: Candra Banyu

Rantase tali punjere dodo,
Ugo gantelan siji wis riko gowo..
Temayung puput selulup nong mego,
Ucul temebluk ditampani wong liyo..

Ibarate layangan hang diulukno,
Sun wanti wanti ono nganti suloyo..
Keseret angin nong nduwuran kono,
Kari kari mung nggawe ati hang celo..

reff:
Paran ndane jararane,
Paran yo hang dadi musababe..
Kadhung sun mulo ono lupute,
Njaluk isun nong riko sepurane..

Apruo ngomongo hang sak benere,
Sun lilo cerito o semacase..
Apuo yo kari seru wangkote,
Sampek riko ngelalekno semayane..

Ibarate layangan hang diulukno,
Sun wanti wanti ono nganti suloyo..
Keseret angin nong nduwuran kono,
Kari kari mung nggawe ati hang celo..

reff:
Paran ndane jararane,
Paran yo hang dadi musababe..
Kadhung sun mulo ono lupute,
Njaluk isun nong riko sepurane..

Apruo ngomongo hang sak benere,
Sun lilo cerito o semacase..
Apuo yo kari seru wangkote,
Sampek riko ngelalekno semayane.

Rantase tali punjere dodo,
Ugo gantelan siji wis riko gowo..
Temayung puput selulup nong mego,
Ucul temebluk ditampani wong liyo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wliuuscq]
[ar: Candra Banyu]
[ti: Paran Jalarane]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:01.23]Paran Jalarane
[00:17.23]Versi : Candra Banyu
[00:20.23]
[00:23.23]>>>
[00:24.23]>>
[00:25.23]>
[00:26.23]Rantase tali punjere dodo,
[00:33.31]Ugo gantelan siji wis riko gowo..
[00:41.07]Temayung puput selulup nong mego,
[00:48.05]Ucul temebluk ditampani wong liyo..
[00:55.93]
[00:58.94]Ibarate layangan hang diulukno,
[01:05.72]Sun wanti wanti ono nganti suloyo..
[01:13.61]Keseret angin nong nduwuran kono,
[01:21.20]Kari kari mung nggawe ati hang celo..
[01:28.43]
[01:55.13]>>>
[01:56.13]>>
[01:57.13]>
[01:58.13]Paran ndane jalarane,
[02:04.75]Paran yo hang dadi musababe..
[02:12.44]Kadhung sun mulo ono lupute,
[02:20.38]Njaluk isun nong riko sepurane..
[02:27.79]Apruo ngomongo hang sak benere,
[02:35.19]Sun lilo cerito o semacase..
[02:42.46]Apuo yo kari seru wangkote,
[02:49.56]Sampek riko ngelalekno semayane..
[02:57.31]
[03:15.62]Ibarate layangan hang diulukno,
[03:22.83]Sun wanti wanti ono nganti suloyo..
[03:30.75]Keseret angin nong nduwuran kono,
[03:37.77]Kari kari mung nggawe ati hang celo..
[03:45.13]
[04:12.00]>>>
[04:13.00]>>
[04:14.00]>
[04:15.00]Paran ndane jalarane,
[04:22.23]Paran yo hang dadi musababe..
[04:29.30]Kadhung sun mulo ono lupute,
[04:36.24]Njaluk isun nong riko sepurane..
[04:44.03]Apruo ngomongo hang sak benere,
[04:51.31]Sun lilo cerito o semacase..
[04:58.56]Apuo yo kari seru wangkote,
[05:05.46]Sampek riko ngelalekno semayane.
[05:13.19]
[05:25.10]Rantase tali punjere dodo,
[05:32.81]Ugo gantelan siji wis riko gowo..
[05:40.03]Temayung puput selulup nong mego,
[05:48.32]Ucul temebluk ditampani wong liyo..
[05:54.76]
————–
Preview:

Soyo Perih

Candra-Banyu_4
Versi: Candra Banyu

SEMENE LAWASE, RUNTANG RUNTUNG BARENG
APUWO SING ONO, TENTREME NONG ATI
KARIYO ISUN BIMBANG, MUNG AREP NOMPO RIKO
KARIYO ISUN BIMBANG, NADAI WELAS RIKO..

KESUWEN NGANTENI, NYENGIDAKNO ROSO
SING GELEM NGUNGKAPNO, KEDAWAN ULIYE NYONGGO
GANTUNG ISUN RIKO GANTUNG, BATIN SUN TAMBAH BINGUNG
GANTUNG ISUN RIKO GANTUNG, WELAS ISUN MANING MANING KESANDUNG..

WAYAH KECARUK RIKO, ISUN WIS PERCOYO
BISO NAMBANI LORO, TATUNE ATI
NONO NGIRO SING NYONGKO, SUN SALAH NAMPANI
TIBANE BATIN SUN SOYO PERIH..

reff:
KESUWEN NGANTENI, NYENGIDAKNO ROSO
SING GELEM NGUNGKAPNO, KEDAWAN ULIYE NYONGGO
GANTUNG ISUN RIKO GANTUNG, BATIN SUN TAMBAH BINGUNG
GANTUNG ISUN RIKO GANTUNG, WELAS ISUN MANING MANING KESANDUNG..

WAYAH KECARUK RIKO, ISUN WIS PERCOYO
BISO NAMBANI LORO, TATUNE ATI
NONO NGIRO SING NYONGKO, SUN SALAH NAMPANI
TIBANE BATIN SUN SOYO PERIH..

WAYAH KECARUK RIKO, ISUN WIS PERCOYO
BISO NAMBANI LORO, TATUNE ATI
NONO NGIRO SING NYONGKO, SUN SALAH NAMPANI
TIBANE BATIN SUN SOYO PERIH..

(WAYAH KECARUK RIKO, ISUN WIS PERCOYO)
(BISO NAMBANI LORO, TATUNE ATI)
(NONO NGIRO SING NYONGKO, SUN SALAH NAMPANI)
(TIBANE BATIN SUN SOYO PERIH..)
TIBANE BATIN SUN SOYO PERIH..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Candra Banyu]
[ti: Soyo Perih]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[id: ialsncsz]
[00:00.04]Soyo Perih
[00:00.04]by: Candra Banyu
[00:11.04]
[00:13.44]>>>
[00:14.44]>>
[00:15.44]>
[00:16.44]SEMENE LAWASE,
[00:19.58]RUNTANG RUNTUNG BARENG
[00:24.14]APUWO SING ONO,
[00:27.61]TENTREME NONG ATI
[00:32.32]KARIYO ISUN BIMBANG,
[00:41.92]MUNG AREP NOMPO RIKO
[00:49.45]KARIYO ISUN KEBIMBANG,
[00:56.20]NADAI WELAS RIKO..
[01:04.34]
[01:11.46]KESUWEN NGANTENI,
[01:15.45]NYENGIDAKNO ROSO
[01:19.96]SING GELEM NGUNGKAPNO
[01:23.16]KEDAWAN ULIYE NYONGKO
[01:27.95]GANTUNG ISUN RIKO GANTUNG,
[01:35.29]BATIN SUN TAMBAH BINGUNG
[01:44.24]GANTUNG ISUN RIKO GANTUNG,
[01:51.10]WELAS ISUN MANING
[01:56.05]MANING KESANDUNG..
[02:02.70]WAYAH KECARUK RIKO,
[02:06.18]ISUN WIS PERCOYO
[02:10.63]BISO NAMBANI LORO,
[02:13.89]TATUNE ATI
[02:19.41]NONO NGIRO SING NYONGKO
[02:21.88]SUN SALAH NAMPANI,
[02:27.17]TIBANE BATIN SUN SOYO PERIH..
[02:35.19]
[02:38.37]=candra banyu, soyo perih=
[03:00.63]
[03:03.63]>>>
[03:04.63]>>
[03:05.63]>
[03:06.63]KESUWEN NGANTENI,
[03:10.33]NYENGIDAKNO ROSO
[03:14.94]SING GELEM NGUNGKAPNO
[03:18.56]KEDAWAN ULIYE NYONGKO
[03:23.62]GANTUNG ISUN RIKO GANTUNG,
[03:30.54]BATIN SUN TAMBAH BINGUNG
[03:39.24]GANTUNG ISUN RIKO GANTUNG,
[03:45.99]WELAS ISUN MANING
[03:50.69]MANING KESANDUNG..
[03:57.82]WAYAH KECARUK RIKO,
[04:01.13]ISUN WIS PERCOYO
[04:06.07]BISO NAMBANI LORO,
[04:09.04]TATUNE ATI
[04:14.34]NONO NGIRO SING NYONGKO
[04:16.90]SUN SALAH NAMPANI,
[04:22.35]TIBANE BATIN SUN SOYO PERIH..
[04:29.85]WAYAH KECARUK RIKO,
[04:33.24]ISUN WIS PERCOYO
[04:38.15]BISO NAMBANI LORO,
[04:40.83]TATUNE ATI
[04:46.53]NONO NGIRO SING NYONGKO
[04:48.43]SUN SALAH NAMPANI,
[04:53.99]TIBANE BATIN SUN SOYO PERIH..
[04:57.87](WAYAH KECARUK RIKO),
[05:01.16](ISUN WIS PERCOYO)
[05:05.47](BISO NAMBANI LORO),
[05:09.33](TATUNE ATI)
[05:13.87](NONO NGIRO SING NYONGKO)
[05:16.81](SUN SALAH NAMPANI)
[05:21.42](TIBANE BATIN SUN SOYO PERIH..)
[05:29.32]TIBANE BATIN SUN SOYO PERIH..
[05:36.78]
————-
Preview: