Tresno Marang Rondo

“TRESNO MARANG RONDO” Versi Nella Kharisma feat Cak Rul

Pr:
Mas aku takon ojo ngguyu,
Mas aku takon ojo nesu..
Coba to wangsulono..

Lk:
Dhik kowe arep takon opo,
Mbok ojo gawe bingung atiku..
Munio arep takon opo..

Pr:
Mas opo bener kowe tresno,
Akeh perawan kok malah milih rondo..
Aku wedi mbok gawe kuciwo..

Lk:
Dhik tresnaku tanpo upomo,
Ora perduli prawan utowo rondo..
Wong tresno kuwi gandengane roso..

reff:
Pr:
Ojo kesusu mas kowe ngomong tresno,
Wong akeh perawan sing neng njobo kono..
Aku emoh mas mung digawe ampiran,
Opo maneh tresnamu ora tenanan..

Lk:
Dhik tresnaku tresno tenanan,
Aku kepengen wong loro urip bebarengan..
Senajan aku joko sliramu rondo,
Aku wis siap najan tresno marang rondo..

reff:
Pr:
Ojo kesusu mas kowe ngomong tresno,
Wong akeh perawan sing neng njobo kono..
Aku emoh mas mung digawe ampiran,
Opo maneh tresnamu ora tenanan..

Lk:
Dhik tresnaku tresno tenanan,
Aku kepengen wong loro urip bebarengan..
Senajan aku joko sliramu rondo,
Aku wis siap najan tresno marang rondo..

Kreket Kreket

Versi: Cak Rul

KELINGAN BIYEN PAS DADI MANTEN ANYAR,
NGENGER MOROTUO SUWENE SEPASAR..
MESTI IWUH YEN WAYAH TURU NING KAMAR,
MUNGGAH DIPAN REOT LEMEK’E MUNG GALAR..

YEN DIGAWE MULET MUNI KREKET KREKET,
PANCENE TANPO KASUR TANPO SPRINGBED..
DASAR MOROTUOKU WONG GAMPANG KAGET,
AJEK NGLILIR KRUNGU SING KREKET KREKET..

reff:
MUNG KUDU NGGUYU YEN ELING DEK BIYEN,
NALIKO DURUNG SEPASAR AKU DADI MANTEN..
NGGUYUKU MUNG KELINGAN DIPAN,
YEN DIGAWE OBAH KOYO NGGO NJOT-NJOTAN..
DASARE BOJOKU ISINAN,
PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..

reff:
KELINGAN BIYEN PAS DADI MANTEN ANYAR,
NGENGER MOROTUO SUWENE SEPASAR..
MESTI IWUH YEN WAYAH TURU NING KAMAR,
MUNGGAH DIPAN REOT LEMEK’E MUNG GALAR..

YEN DIGAWE MULET MUNI KREKET KREKET,
PANCENE TANPO KASUR TANPO SPRINGBED..
DASAR MOROTUOKU WONG GAMPANG KAGET,
AJEK NGLILIR KRUNGU SING KREKET KREKET..

reff:
MUNG KUDU NGGUYU YEN ELING DEK BIYEN,
NALIKO DURUNG SEPASAR AKU DADI MANTEN..
NGGUYUKU MUNG KELINGAN DIPAN,
YEN DIGAWE OBAH KOYO NGGO NJOT-NJOTAN..
DASARE BOJOKU ISINAN,
PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..
PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..

1235