Tresno Marang Rondo

Cak-Rul_Nella-Kharisma_1
Versi: Cak Rul ft. Nella Kharisma

Pr:
Mas aku takon ojo ngguyu,
Mas aku takon ojo nesu..
Coba to wangsulono..

Lk:
Dhik kowe arep takon opo,
Mbok ojo gawe bingung atiku..
Munio arep takon opo..

Pr:
Mas opo bener kowe tresno,
Akeh perawan kok malah milih rondo..
Aku wedi mbok gawe kuciwo..

Lk:
Dhik tresnaku tanpo upomo,
Ora perduli prawan utowo rondo..
Wong tresno kuwi gandengane roso..

reff:
Pr:
Ojo kesusu mas kowe ngomong tresno,
Wong akeh perawan sing neng njobo kono..
Aku emoh mas mung digawe ampiran,
Opo maneh tresnamu ora tenanan..

Lk:
Dhik tresnaku tresno tenanan,
Aku kepengen wong loro urip bebarengan..
Senajan aku joko sliramu rondo,
Aku wis siap najan tresno marang rondo..

reff:
Pr:
Ojo kesusu mas kowe ngomong tresno,
Wong akeh perawan sing neng njobo kono..
Aku emoh mas mung digawe ampiran,
Opo maneh tresnamu ora tenanan..

Lk:
Dhik tresnaku tresno tenanan,
Aku kepengen wong loro urip bebarengan..
Senajan aku joko sliramu rondo,
Aku wis siap najan tresno marang rondo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ahcozvch]
[ar: Cak Rul ft. Nella Kharisma]
[ti: Tresno Marang Rondo]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:26]
[00:00.02]Tresno Marang Rondo
[00:00.02]by: Cak Rul ft. Nella Kharisma
[00:42.04]
[00:44.04]>>>
[00:45.04]>>
[00:46.04]>
[00:47.04]Pr: Mas aku takon ojo ngguyu,
[00:52.99]Pr: Mas aku takon ojo nesu..
[01:00.16]Pr: Coba to wangsulono..
[01:07.04]Lk: Dhik kowe arep takon opo,
[01:13.69]Lk: Mbok ojo gawe bingung atiku..
[01:20.59]Lk: Munio arep takon opo..
[01:28.06]Pr: Mas opo bener kowe tresno,
[01:34.06]Pr: Akeh perawan kok malah milih rondo..
[01:41.01]Pr: Aku wedi mbok gawe kuciwo..
[01:48.29]Lk: Dhik tresnaku tanpo upomo,
[01:54.40]Lk: Ora perduli prawan utowo rondo..
[02:01.12]Lk: Wong tresno kuwi gandengane roso..
[02:07.97]
[02:46.26]>>>
[02:47.26]>>
[02:48.26]>
[02:49.26]Pr: Ojo kesusu mas
[02:52.37]Pr: kowe ngomong tresno,
[02:56.10]Pr: Wong akeh perawan
[02:58.52]Pr: sing neng njobo kono..
[03:02.87]Pr: Aku emoh mas
[03:05.31]Pr: mung digawe ampiran,
[03:09.28]Pr: Opo maneh tresnamu
[03:13.14]Pr: ora tenanan..
[03:18.18]Lk: Dhik tresnaku
[03:20.21]Lk: tresno tenanan,
[03:23.29]Lk: Aku kepengen wong loro
[03:26.25]Lk: urip bebarengan..
[03:30.18]Lk: Senajan aku joko
[03:33.40]Lk: sliramu rondo,
[03:36.87]Lk: Aku wis siap
[03:39.08]Lk: najan tresno marang rondo..
[03:44.12]
[04:23.36]>>>
[04:24.36]>>
[04:25.36]>
[04:26.36]Pr: Ojo kesusu mas
[04:29.06]Pr: kowe ngomong tresno,
[04:32.49]Pr: Wong akeh perawan
[04:34.62]Pr: sing neng njobo kono..
[04:38.73]Pr: Aku emoh mas
[04:41.69]Pr: mung digawe ampiran,
[04:45.74]Pr: Opo maneh tresnamu
[04:49.53]Pr: ora tenanan..
[04:53.35]Lk: Dhik tresnaku
[04:55.97]Lk: tresno tenanan,
[04:59.27]Lk: Aku kepengen wong loro
[05:01.81]Lk: urip bebarengan..
[05:06.73]Lk: Senajan aku joko
[05:10.02]Lk: sliramu rondo,
[05:13.31]Lk: Aku wis siap
[05:15.74]Lk: najan tresno marang rondo..
[05:20.60]
————-
Preview:

Advertisements

Kreket Kreket

Cak-Rul_1
versi: Cak Rul

KELINGAN BIYEN PAS DADI MANTEN ANYAR,
NGENGER MOROTUO SUWENE SEPASAR..
MESTI IWUH YEN WAYAH TURU NING KAMAR,
MUNGGAH DIPAN REOT LEMEK’E MUNG GALAR..

YEN DIGAWE MULET MUNI KREKET KREKET,
PANCENE TANPO KASUR TANPO SPRINGBED..
DASAR MOROTUOKU WONG GAMPANG KAGET,
AJEK NGLILIR KRUNGU SING KREKET KREKET..

reff:
MUNG KUDU NGGUYU YEN ELING DEK BIYEN,
NALIKO DURUNG SEPASAR AKU DADI MANTEN..
NGGUYUKU MUNG KELINGAN DIPAN,
YEN DIGAWE OBAH KOYO NGGO NJOT-NJOTAN..
DASARE BOJOKU ISINAN,
PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..

reff:
KELINGAN BIYEN PAS DADI MANTEN ANYAR,
NGENGER MOROTUO SUWENE SEPASAR..
MESTI IWUH YEN WAYAH TURU NING KAMAR,
MUNGGAH DIPAN REOT LEMEK’E MUNG GALAR..

YEN DIGAWE MULET MUNI KREKET KREKET,
PANCENE TANPO KASUR TANPO SPRINGBED..
DASAR MOROTUOKU WONG GAMPANG KAGET,
AJEK NGLILIR KRUNGU SING KREKET KREKET..

reff:
MUNG KUDU NGGUYU YEN ELING DEK BIYEN,
NALIKO DURUNG SEPASAR AKU DADI MANTEN..
NGGUYUKU MUNG KELINGAN DIPAN,
YEN DIGAWE OBAH KOYO NGGO NJOT-NJOTAN..
DASARE BOJOKU ISINAN,
PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..
PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..
————-
[ver: lyrics]
[id: ohbuooca]
[ar: Cak Rul]
[ti: Kreket Kreket]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:01.20]Kreket Kreket – Cak Rul
[00:28.26]
[00:31.26]>>>
[00:32.26]>>
[00:33.26]>
[00:34.26]KELINGAN BIYEN PAS DADI MANTEN ANYAR,
[00:37.69]NGENGER MOROTUO SUWENE SEPASAR..
[00:41.42]MESTI IWUH YEN WAYAH TURU NING KAMAR,
[00:44.78]MUNGGAH DIPAN REOT LEMEK’E MUNG GALAR..
[00:49.07]
[00:53.61]YEN DIGAWE MULET MUNI KREKET KREKET,
[00:57.80]PANCENE TANPO KASUR TANPO SPRINGBED..
[01:01.66]DASAR MOROTUOKU WONG GAMPANG KAGET,
[01:05.09]AJEK NGLILIR KRUNGU SING KREKET KREKET..
[01:11.37]
[01:25.03]>>>
[01:26.03]>>
[01:27.03]>
[01:28.03]MUNG KUDU NGGUYU YEN ELING DEK BIYEN,
[01:34.03]NALIKO DURUNG SEPASAR AKU DADI MANTEN..
[01:41.53]NGGUYUKU MUNG KELINGAN DIPAN,
[01:48.05]YEN DIGAWE OBAH KOYO NGGO NJOT-NJOTAN..
[01:55.66]DASARE BOJOKU ISINAN,
[02:02.56]PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..
[02:09.21]
[02:39.07]>>>
[02:40.07]>>
[02:41.07]>
[02:42.07]KELINGAN BIYEN PAS DADI MANTEN ANYAR,
[02:45.79]NGENGER MOROTUO SUWENE SEPASAR..
[02:49.76]MESTI IWUH YEN WAYAH TURU NING KAMAR,
[02:53.14]MUNGGAH DIPAN REOT LEMEK’E MUNG GALAR..
[02:57.42]
[03:02.14]YEN DIGAWE MULET MUNI KREKET KREKET,
[03:05.88]PANCENE TANPO KASUR TANPO SPRINGBED..
[03:09.61]DASAR MOROTUOKU WONG GAMPANG KAGET,
[03:13.04]AJEK NGLILIR KRUNGU SING KREKET KREKET..
[03:19.51]
[03:32.50]>>>
[03:33.50]>>
[03:34.50]>
[03:35.50]MUNG KUDU NGGUYU YEN ELING DEK BIYEN,
[03:42.50]NALIKO DURUNG SEPASAR AKU DADI MANTEN..
[03:49.35]NGGUYUKU MUNG KELINGAN DIPAN,
[03:55.88]YEN DIGAWE OBAH KOYO NGGO NJOT-NJOTAN..
[04:03.53]DASARE BOJOKU ISINAN,
[04:10.57]PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..
[04:18.09]PILIH NGGELAR KLOSO NGAJAK TURU JOGAN..
[04:24.93]
————-
Preview:

Bondolan Anyar

Cak-Rul
Versi: Cak Rul

Bondolan jaman sekarang,
Bondolan istilah anyar..
Bondolan jaman sekarang,
Bondolan istilah anyar..

Banyak orang mengartikan,
Apa itu bondolan..
Anak jaman sekarang,
Pada doyan bondolan,
Pada doyan bondolan..
Bocah wadon doyan lanang,
Bocah lanang doyan wadon,
podo doyane..

Wong wadon belakrak’an,
Itu namanya cewek bondolan..
Murahan, obralan..
Wong wadon kluyur malam,
Itu namanya cewek bondolan,
Cabutan, gratisan..

Wong wadon suka nongkrong,
Itu tandanya arep ngutang..
Ngutang baju, ngutang clana
Ngutang beras..

Wong lanang akeh turune,
Iku arane wong lanang sugih..
Lanang sugih, lanang sugih
Tapi sugih utang..

Wong lanang sobo cafe,
Balik mulih kari kathok’e..
Kari kathok, kathok kolor
Kolor kolor ijo..

Ning warung tuku pangsit,
Mangane yen pas luwih..
Duwe wong lanang pelit,
Bengi ben turu dewe..

reff:
Bondolan jaman sekarang,
Bondolan istilah anyar..
Bondolan jaman sekarang,
Bondolan istilah anyar..

Banyak orang mengartikan,
Apa itu bondolan..
Anak jaman sekarang,
Pada doyan bondolan,
Pada doyan bondolan..
Bocah lanang doyan wadon,
podo doyane..

Wong wadon belakrak’an,
Itu namanya cewek bondolan..
Murahan, obralan..
Wong wadon kluyur malam,
Itu namanya cewek bondolan,
Cabutan, gratisan..

Wong wadon suka nongkrong,
Itu tandanya arep ngutang..
Ngutang baju, ngutang clana
Ngutang beras..

Wong lanang akeh turune,
Iku arane wong lanang sugih..
Lanang sugih, lanang sugih
Tapi sugih utang..

Wong lanang sobo cafe,
Balik mulih kari kathok’e..
Kari kathok, kathok kolor
Kolor kolor ijo..

Ning pasar tuku sate,
Sambele sambel tomat..
Wong lanang gak mergawe,
Mending ditinggal minggat..

Kayu dinggo bangunan,
Kudune kayu jati..
Wong ayu ngge gendak’an,
Percuma gak dirabi..
————-
[id: swuvluca]
[ar: Cak Rul]
[ti: Bondolan Anyar]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:01.61]Bondolan Anyar – Cak Rul
[00:22.61]
[00:25.61]>>>
[00:26.61]>>
[00:27.61]>
[00:28.61]Bondolan jaman sekarang,
[00:32.11]Bondolan istilah anyar..
[00:35.68]Bondolan jaman sekarang,
[00:39.36]Bondolan istilah anyar..
[00:43.08]Banyak orang mengartikan,
[00:47.32]Apa itu bondolan..
[00:50.72]Anak jaman sekarang,
[00:54.22]Pada doyan bondolan,
[00:57.57]Pada doyan bondolan..
[01:01.18]Bocah wadon doyan lanang,
[01:02.68]Bocah lanang doyan wadon,
[01:04.54]podo doyane..
[01:08.34]Wong wadon belakrak’an,
[01:11.88]Itu namanya cewek bondolan..
[01:15.56]Murahan, obralan..
[01:19.43]Wong wadon kluyur malam,
[01:22.84]Itu namanya cewek bondolan,
[01:26.77]Cabutan, gratisan..
[01:30.26]Wong wadon suka nongkrong,
[01:33.86]Itu tandanya arep ngutang..
[01:37.72]Ngutang baju, ngutang clana
[01:41.14]Ngutang beras..
[01:43.38]Wong lanang akeh turune,
[01:46.48]Iku arane wong lanang sugih..
[01:50.46]Lanang sugih, lanang sugih
[01:53.71]Tapi sugih utang..
[01:56.37]Wong lanang sobo cafe,
[01:59.36]Balik mulih kari kathok’e..
[02:03.02]Kari kathok, kathok kolor
[02:06.58]Kolor kolor ijo..
[02:08.76]Ning warung tuku pangsit,
[02:12.11]Mangane yen pas luwih..
[02:15.91]Duwe wong lanang pelit,
[02:19.33]Bengi ben turu dewe..
[02:23.84]
[02:43.12]>>>
[02:44.12]>>
[02:45.12]>
[02:46.12]Bondolan jaman sekarang,
[02:50.12]Bondolan istilah anyar..
[02:53.26]Bondolan jaman sekarang,
[02:56.86]Bondolan istilah anyar..
[03:00.35]Banyak orang mengartikan,
[03:04.88]Apa itu bondolan..
[03:08.12]Anak jaman sekarang,
[03:11.60]Pada doyan bondolan,
[03:14.84]Pada doyan bondolan..
[03:19.66]Bocah lanang doyan wadon,
[03:22.23]podo doyane..
[03:26.78]Wong wadon belakrak’an,
[03:29.57]Itu namanya cewek bondolan..
[03:33.49]Murahan, obralan..
[03:36.91]Wong wadon kluyur malam,
[03:40.59]Itu namanya cewek bondolan,
[03:44.50]Cabutan, gratisan..
[03:47.89]Wong wadon suka nongkrong,
[03:51.51]Itu tandanya arep ngutang..
[03:55.55]Ngutang baju, ngutang clana
[03:59.04]Ngutang beras..
[04:01.27]Wong lanang akeh turune,
[04:04.32]Iku arane wong lanang sugih..
[04:07.99]Lanang sugih, lanang sugih
[04:11.53]Tapi sugih utang..
[04:14.40]Wong lanang sobo cafe,
[04:16.90]Balik mulih kari kathok’e..
[04:20.74]Kari kathok, kathok kolor
[04:24.41]Kolor kolor ijo..
[04:26.96]Ning pasar tuku sate,
[04:30.93]Sambele sambel tomat..
[04:34.13]Wong lanang gak mergawe,
[04:37.86]Mending ditinggal minggat..
[04:41.60]Kayu dinggo bangunan,
[04:45.02]Kudune kayu jati..
[04:48.92]Wong ayu ngge gendak’an,
[04:52.59]Percuma gak dirabi..
[04:57.76]
————-
Preview:

Salah Tompo (cak rul-nella kharisma)

Cak-Rul_Nella-Kharisma
Versi: Cak Rul ft. Nella Kharisma

Pr:
Mas aku arep takon kowe,
Opo bener kuwi kabar sing tak tompo..
Lk:
Kabar opo dhik sing mbok tompo,
Ojo nggawe atiku gelo..

Pr:
Aku krungu kowe kecanthol wanito liyo,
Kok tego nggawe atiku loro..
Lk:
Aduh dhik ojo gampang percoyo,
Yen tanpo bukti ning ngarepe moto..

reff:
Lk:
Salah tompo kowe kuwi salah tompo,
Ojo gampang percoyo omonge wong liyo..
Pirang taun kowe urip karo aku,
Kowe isih ra percoyo karo tresnaku..

Pr:
Aku ora mung krungu soko wong liyo,
Ono’ sms ning hp sing kok glethakno..
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo,
Wis tak percoyo nyatane malah ndodroh..

reff:
Pr:
Mas aku arep takon kowe,
Opo bener kuwi kabar sing tak tompo..
Lk:
Kabar opo dhik sing mbok tompo,
Ojo nggawe atiku gelo..

Pr:
Aku krungu kowe kecanthol wanito liyo,
Kok tego nggawe atiku loro..
Lk:
Aduh dhik ojo gampang percoyo,
Yen tanpo bukti ning ngarepe moto..

reff:
Lk:
Salah tompo kowe kuwi salah tompo,
Ojo gampang percoyo omonge wong liyo..
Pirang taun kowe urip karo aku,
Kowe isih ra percoyo karo tresnaku..

Pr:
Aku ora mung krungu soko wong liyo,
Ono’ sms ning hp sing kok glethakno..
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo,
Wis tak percoyo nyatane malah ndodroh..

Lk:
Salah tompo kowe kuwi salah tompo,
Ojo gampang percoyo omonge wong liyo..
Pirang taun kowe urip karo aku,
Kowe isih ra percoyo karo tresnaku..

Pr:
Aku ora mung krungu soko wong liyo,
Ono’ sms ning hp sing kok glethakno..
Ngumbar sayang lan tresno karo sopo,
Wis tak percoyo nyatane malah ndodroh..
Wis tak percoyo nyatane malah ndodroh..
————-
[ver: lyrics]
[00:01.05]Salah Tompo
[01:07.06]Versi: Cak Rul ft. Nella Kharisma
[01:10.06]
[01:13.06]>>>
[01:14.06]>>
[01:15.06]>
[01:16.06]Pr: Mas aku arep takon kowe,
[01:20.28]Pr: Opo bener kuwi kabar sing tak tompo..
[01:25.51]Lk: Kabar opo dhik sing mbok tompo,
[01:30.48]Lk: Ojo nggawe atiku gelo..
[01:36.39]Pr: Aku krungu kowe kecanthol wanito liyo,
[01:41.30]Pr: Kok tego nggawe atiku loro..
[01:46.53]Lk: Aduh dhik ojo gampang percoyo,
[01:51.52]Lk: Yen tanpo bukti ning ngarepe moto..
[01:56.42]
[02:26.08]>>>
[02:27.08]>>
[02:28.08]>
[02:29.08]Lk: Salah tompo kowe kuwi salah tompo,
[02:34.42]Lk: Ojo gampang percoyo omonge wong liyo..
[02:40.29]Lk: Pirang taun kowe urip karo aku,
[02:45.03]Lk: Kowe isih ra percoyo karo tresnaku..
[02:50.87]Pr: Aku ora mung krungu soko wong liyo,
[02:55.71]Pr: Ono’ sms ning hp sing kok glethakno..
[03:01.39]Pr: Ngumbar sayang lan tresno karo sopo,
[03:06.12]Pr: Wis tak percoyo nyatane malah ndodroh..
[03:11.77]
[03:38.70]>>>
[03:39.70]>>
[03:40.70]>
[03:41.70]Pr: Mas aku arep takon kowe,
[03:46.24]Pr: Opo bener kuwi kabar sing tak tompo..
[03:51.90]Lk: Kabar opo dhik sing mbok tompo,
[03:56.64]Lk: Ojo nggawe atiku gelo..
[04:02.35]Pr: Aku krungu kowe kecanthol wanito liyo,
[04:07.97]Pr: Kok tego nggawe atiku loro..
[04:12.94]Lk: Aduh dhik ojo gampang percoyo,
[04:17.67]Lk: Yen tanpo bukti ning ngarepe moto..
[04:23.33]
[04:52.31]>>>
[04:53.31]>>
[04:54.31]>
[04:55.31]Lk: Salah tompo kowe kuwi salah tompo,
[05:00.10]Lk: Ojo gampang percoyo omonge wong liyo..
[05:05.77]Lk: Pirang taun kowe urip karo aku,
[05:10.62]Lk: Kowe isih ra percoyo karo tresnaku..
[05:16.59]Pr: Aku ora mung krungu soko wong liyo,
[05:21.25]Pr: Ono’ sms ning hp sing kok glethakno..
[05:26.92]Pr: Ngumbar sayang lan tresno karo sopo,
[05:31.71]Pr: Wis tak percoyo nyatane malah ndodroh..
[05:37.90]Lk: Salah tompo kowe kuwi salah tompo,
[05:42.88]Lk: Ojo gampang percoyo omonge wong liyo..
[05:48.60]Lk: Pirang taun kowe urip karo aku,
[05:53.39]Lk: Kowe isih ra percoyo karo tresnaku..
[05:59.37]Pr: Aku ora mung krungu soko wong liyo,
[06:04.16]Pr: Ono’ sms ning hp sing kok glethakno..
[06:09.62]Pr: Ngumbar sayang lan tresno karo sopo,
[06:14.30]Pr: Wis tak percoyo nyatane malah ndodroh..
[06:20.01]Pr: Wis tak percoyo nyatane malah ndodroh..
[06:25.73]
———-
Preview:

Bojo Simpenan (cak rul)

Cak-Rul_2
Versi: Cak Rul

Tresnaku marang sliramu,
Paribasan sundhul langit pitu..
Rino wengi mung kelingan,
Nadyan sliramu mung bojo simpenan..

Tak rewangi cing-kucingan,
Karo bojo aku wedi konangan..
Repote andum katresnan,
Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..

reff:
Sueneng jeng sliramu, wong ayu
Ojo nganti nduwe loro ati..
Senajan ora dadi bojo resmi,
Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..

Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
Amergo aku iki wis bebrayan,
Tak pekso sliramu dadi simpenan..

Roso tresno kang sejati,
Kabeh mau peparinge gusti..
Ojo nganti mbok cidrani,
Najan sliramu dudu’ bojo resmi..

reff:
Tresnaku marang sliramu,
Paribasan sundhul langit pitu..
Rino wengi mung kelingan,
Nadyan sliramu mung bojo simpenan..

Tak rewangi cing-kucingan,
Karo bojo aku wedi konangan..
Repote andum katresnan,
Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..

reff:
Sueneng jeng sliramu, wong ayu
Ojo nganti nduwe loro ati..
Senajan ora dadi bojo resmi,
Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..

Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
Amergo aku iki wis bebrayan,
Tak pekso sliramu dadi simpenan..

Roso tresno kang sejati,
Kabeh mau peparinge gusti..
Ojo nganti mbok cidrani,
Najan sliramu dudu’ bojo resmi..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iholohch]
[ar: Cak Rul]
[ti: Bojo Simpenan]
[al: Jhandut ]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:35]
[00:00.08]Bojo Simpenan
[00:00.08]by: Cak Rul
[00:23.08]
[00:25.08]>>>
[00:26.08]>>
[00:27.08]>
[00:28.08]Tresnaku marang sliramu,
[00:33.08]Paribasan sundhul langit pitu..
[00:39.99]Rino wengi mung kelingan,
[00:46.07]Nadyan sliramu mung bojo simpenan..
[00:53.02]
[00:55.14]Tak rewangi cing-kucingan,
[00:59.44]Karo bojo aku wedi konangan..
[01:06.93]Repote andum katresnan,
[01:12.85]Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..
[01:19.67]
[01:46.35]>>>
[01:47.35]>>
[01:48.35]>
[01:49.35]Sueneng jeng sliramu, wong ayu
[01:55.45]Ojo nganti nduwe loro ati..
[02:02.55]Senajan ora dadi bojo resmi,
[02:09.11]Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..
[02:15.94]Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
[02:22.72]Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
[02:29.69]Amergo aku iki wis bebrayan,
[02:35.90]Tak pekso sliramu dadi simpenan..
[02:41.99]
[02:44.00]Roso tresno kang sejati,
[02:49.74]Kabeh mau peparinge gusti..
[02:57.07]Ojo nganti mbok cidrani,
[03:03.37]Najan sliramu dudu’ bojo resmi..
[03:10.46]
[03:37.03]>>>
[03:38.03]>>
[03:39.03]>
[03:40.03]Tresnaku marang sliramu,
[03:44.84]Paribasan sundhul langit pitu..
[03:52.56]Rino wengi mung kelingan,
[03:58.35]Nadyan sliramu mung bojo simpenan..
[04:04.44]
[04:07.09]Tak rewangi cing-kucingan,
[04:10.55]Karo bojo aku wedi konangan..
[04:19.08]Repote andum katresnan,
[04:25.11]Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan..
[04:31.82]
[04:59.27]>>>
[05:00.27]>>
[05:01.27]>
[05:02.27]Sueneng jeng sliramu, wong ayu
[05:08.18]Ojo nganti nduwe loro ati..
[05:15.09]Senajan ora dadi bojo resmi,
[05:21.68]Percoyo-o tresnaku tandus neng ati..
[05:28.21]
[05:29.03]Yen aku jeng wis kadhung kepranan,
[05:35.37]Wong kasmaran ora nggagas kahanan..
[05:42.33]Amergo aku iki wis bebrayan,
[05:48.80]Tak pekso sliramu dadi simpenan..
[05:54.96]
[05:57.26]Roso tresno kang sejati,
[06:02.43]Kabeh mau peparinge gusti..
[06:09.65]Ojo nganti mbok cidrani,
[06:15.61]Najan sliramu dudu’ bojo resmi..
[06:23.33]
————-
Preview:

Mati Urip Melu Kowe

Mati Urip Melu Kowe
Ciptaan : Is Hariyanto
Vokal : Indah Andira & Cak Rul
Produksi : Aini Record

Pr :
Kene kene, kene ndodok kene
Ngomong ngomong, dikepenake

Lk :
Kene kene, oke oke wae
Pancen perlu, kanggone aku kowe dik

Pr :
Mumpung lego, aku arep takon mas
Yen to pancen, kowe tresno aku

Lk :
Ben kowe, soyo leh percoyo
Tak wangsuli, coba takon opo

Pr : Yen ku mangan, lawuh ku lawuh tempe
Lk : Yo mestine, aku yo lawuh tempe
Pr : Yen mben esuk, ben sehat aku dede
Lk : Kewajibanku, aku ngancani dede

Pr : Yen kowe bokek sitik, ora ono duit
Lk : cepet-cepet, mengko tak utangke
Kepenak ra kepenak, darling
Mati urip barengan saklawase

reff :

Pr :
Gegandengan bareng, karo aku
Ruh wong ayu, kowe njur kepiye

Lk :
Ra ora nek aku, naksir dekne
Paling-paling, mung nglirik sitik wae

Pr :
Sirah mumet mergo, masuk angin mas
Opo kowe yo sanggup, ngerok’i

Lk :
Tak gosok, tak pijeti terus
Lha pokok’e sampek, kowe mari

Pr : Yen ku mlaku sikilku, nyandung watu
Lk : Tak gepuk’i, watune tak gejuki
Pr : Yen neng ndalan, ono priyo gudo aku
Lk : Yen bocahe cilik, tak tantang tak pethenthengi

Pr : Yen kliyengan neng dalan, njur semaput
Lk : Yen mestine, aku melu lhooooo

reff :

Pr : Sampek kapan, mati urip karo aku
Lk : Wani sumpah, seksine langit bumi
Pr : Sing pungkasan rungokno, pitakonku
Lk : Demi cinta, aku kudu ngugemi

Pr :
Yen wis nasib, awakku ndisik’i mati
Opo kowe yo sanggup, nututi

Lk :
Pitakon , ojo aneh-aneh
Marai bingung, piye leh ku mangsuli

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HCdQL3k2v4Y

Urip Mung Sedelo

Urip Mung Sedelo (koplo sagita ngamen 7)
Ciptaan : Bayu Sanjaya
Vokal : Eny Sagita & Cak Rul
Produksi : Aini Record

Pr :
Omah sugih magrong-magrong, rejekine sak embong
Nanging kok dadi sombong
Jare duite segudang, tumpakane mobil sedan
Nyatane ora sembahyang

Elingo jaman semono, naliko kumpul konco
Golek bondo dunyo
Eling-eling bondo dunyo,
Yen mati ora digowo

Bocah-bocah elingo yen wis gede
Ditingkatne belajar lan imanne

Lk :
Nanging saiki sekolah nggo dolanan
Pamit sekolah, nyatane kok gendak’an

Pr :
Jaman saiki kadang bocah kluyuran
Turut ratan, karo nyekel botol minuman

Lk :
Ora ngerti, yen wong tuane klesetan
Bingung sak itik sambat duit utangan

Pr :
Bocah-bocah, ayo podo tobat to
Menyang dunyo, urip amung sedelo
Bocah-bocah, ayo podo tobat to
Menyang dunyo, urip amung sedelo

reff :
kembali ke atas..omah sugih magrong…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=v_HhxNRahR4