Parikan (cak percil)

cak-percil
Versi: Cak Percil

Ceritane bocah bocah jaman saiki,
Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
Bareng digetak aduh suwale keri..

Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
Main chatting iku ngono kemajuan..
Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..

reff:
Aku biyen nate kondo,
Wong urip neng alam ndunyo..
Prasasat mung mampir ngombe,
Datan langgeng selawase..

Singkirono sifat iri,
Dengki srehi sirik ati..
Ojo milik keh-kehane,
Milik ngono nggendong lali..

reff:
Ceritane bocah bocah jaman saiki,
Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
Bareng digetak aduh suwale keri..

Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
Main chatting iku ngono kemajuan..
Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..

reff:
Nom-noman jaman saiki,
Ora kenek dikandani..
Kluyurane saben bengi,
Arak jowo sing ngancani..

Aku biyen nate kondo,
Wong urip neng alam ndunyo..
Prasasat mung mampir ngombe,
Datan langgeng selawase..

reff:
Ceritane bocah bocah jaman saiki,
Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
Bareng digetak aduh suwale keri..

Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
Main chatting iku ngono kemajuan..
Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..
——————
[ver: lyrics]
[id: innalscu]
[ar: Cak Percil]
[ti: Parikan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:00.01]Parikan
[00:00.01]by: Cak Percil
[00:35.01]
[00:37.01]>>>
[00:38.01]>>
[00:39.01]>
[00:40.01]Ceritane bocah bocah jaman saiki,
[00:43.06]Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
[00:46.23]Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
[00:49.59]Bareng digetak aduh suwale keri..
[00:53.07]
[00:59.84]Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
[01:02.95]Main chatting iku ngono kemajuan..
[01:06.13]Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
[01:09.55]Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..
[01:13.22]
[01:23.02]>>>
[01:24.02]>>
[01:25.02]>
[01:26.02]Aku biyen nate kondo,
[01:29.26]Wong urip neng alam ndunyo..
[01:32.67]Prasasat mung mampir ngombe,
[01:35.90]Datan langgeng selawase..
[01:39.95]
[01:45.92]Singkirono sifat iri,
[01:48.58]Dengki srehi sirik ati..
[01:52.26]Ojo milik keh-kehane,
[01:55.82]Milik ngono nggendong lali..
[01:59.79]
[02:29.05]>>>
[02:30.05]>>
[02:31.05]>
[02:32.05]Ceritane bocah bocah jaman saiki,
[02:35.55]Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
[02:38.40]Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
[02:41.69]Bareng digetak aduh suwale keri..
[02:44.99]
[02:51.65]Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
[02:54.26]Main chatting iku ngono kemajuan..
[02:57.86]Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
[03:01.53]Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..
[03:05.26]
[03:15.09]>>>
[03:16.09]>>
[03:17.09]>
[03:18.09]Nom-noman jaman saiki,
[03:21.09]Ora kenek dikandani..
[03:24.72]Kluyurane saben bengi,
[03:27.83]Arak jowo sing ngancani..
[03:31.12]
[03:37.91]Aku biyen nate kondo,
[03:40.64]Wong urip neng alam ndunyo..
[03:44.32]Prasasat mung mampir ngombe,
[03:47.54]Datan langgeng selawase..
[03:51.78]
[04:21.10]>>>
[04:22.10]>>
[04:23.10]>
[04:24.10]Ceritane bocah bocah jaman saiki,
[04:27.18]Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
[04:30.28]Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
[04:33.46]Bareng digetak aduh suwale keri..
[04:36.94]
[04:43.85]Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
[04:46.89]Main chatting iku ngono kemajuan..
[04:50.01]Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
[04:53.48]Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..
[04:57.29]
—————
Preview:

Advertisements

Kebon Rojo

cak-percil_deni-kristiani
Versi: Cak Percil ft. Deni Kristiani

Pr:
Mas gak usah saliwang ojo selintutan,
Luwih becik kamu terus terang..
Matamu jelalatan nyawang bodyku,
Apa maksudmu..

Lk:
Dhik kamu memang betul,
Memang memang betul,
betul betul betul betul menthul..
Jantungku saiki kok deg-degan,
Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
Darling i love you..

reff:
Pr:
Kebon rojo mas alun-alune,
Ojo lali jombang kuthane..
Yen to kangmas wis mantep atine,
Kulo niki mung manut wae..

Lk:
Memang betul dhik memang begitu,
Pancen tenan bener kandhamu..
Limang taun ngenteni sliramu,
Prawan ayu jantung hatiku..

Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
Lk: Sak mestine dadi bojoku..

reff:
Pr:
Mas gak usah saliwang ojo selintutan,
Luwih becik kamu terus terang..
Matamu jelalatan nyawang bodyku,
Apa maksudmu..

Lk:
Dhik kamu memang betul,
Memang memang betul,
betul betul betul betul menthul..
Jantungku saiki kok deg-degan,
Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
Darling i love you..

reff:
Pr:
Kebon rojo mas alun-alune,
Ojo lali jombang kuthane..
Yen to kangmas wis mantep atine,
Kulo niki mung manut wae..

Lk:
Memang betul dhik memang begitu,
Pancen tenan bener kandhamu..
Limang taun ngenteni sliramu,
Prawan ayu jantung hatiku..

Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
Lk: Sak mestine dadi bojoku..
Lk: Sak mestine dhik dadi bojoku..
——————–
[ver: lyrics]
[id: akkckzcu]
[ar: Cak Percil ft. Deni Kristiani]
[ti: Kebon Rojo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:00.04]Kebon Rojo
[00:00.04]by: Cak Percil ft. Deni Kristiani
[00:31.04]
[00:33.01]>>>
[00:34.01]>>
[00:35.01]>
[00:36.01]Pr: Mas gak usah saliwang
[00:40.01]Pr: ojo selintutan,
[00:43.46]Pr: Luwih becik kamu terus terang..
[00:49.62]Pr: Matamu jelalatan nyawang bodyku,
[00:53.10]Pr: Apa maksudmu..
[00:57.89]Lk: Dhik kamu memang betul,
[01:02.56]Lk: Memang memang betul,
[01:04.43]Lk: betul betul betul betul menthul..
[01:09.83]Lk: Jantungku saiki kok deg-degan,
[01:13.88]Lk: Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
[01:17.68]Lk: Darling i love you..
[01:20.55]
[01:46.07]>>>
[01:47.07]>>
[01:48.07]>
[01:49.07]Pr: Kebon rojo mas alun-alune,
[01:52.45]Pr: Ojo lali jombang kuthane..
[01:55.89]Pr: Yen to kangmas wis mantep atine,
[01:59.10]Pr: Kulo niki mung manut wae..
[02:03.34]
[02:10.02]Lk: Memang betul dhik memang begitu,
[02:14.20]Lk: Pancen tenan bener kandhamu..
[02:17.37]Lk: Limang taun ngenteni sliramu,
[02:20.36]Lk: Prawan ayu jantung hatiku..
[02:25.27]Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
[02:28.62]Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
[02:32.12]Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
[02:35.09]Lk: Sak mestine dadi bojoku..
[02:39.32]
[03:06.01]>>>
[03:07.01]>>
[03:08.01]>
[03:09.01]Pr: Mas gak usah saliwang
[03:12.11]Pr: ojo selintutan,
[03:17.62]Pr: Luwih becik kamu terus terang..
[03:22.47]Pr: Matamu jelalatan nyawang bodyku,
[03:25.64]Pr: Apa maksudmu..
[03:30.93]Lk: Dhik kamu memang betul,
[03:35.29]Lk: Memang memang betul,
[03:37.28]Lk: betul betul betul betul menthul..
[03:42.18]Lk: Jantungku saiki kok deg-degan,
[03:47.28]Lk: Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
[03:50.83]Lk: Darling i love you..
[03:53.81]
[04:19.08]>>>
[04:20.08]>>
[04:21.08]>
[04:22.08]Pr: Kebon rojo mas alun-alune,
[04:25.43]Pr: Ojo lali jombang kuthane..
[04:29.17]Pr: Yen to kangmas wis mantep atine,
[04:32.16]Pr: Kulo niki mung manut wae..
[04:37.38]
[04:43.06]Lk: Memang betul dhik memang begitu,
[04:46.94]Lk: Pancen tenan bener kandhamu..
[04:50.43]Lk: Limang taun ngenteni sliramu,
[04:53.41]Lk: Prawan ayu jantung hatiku..
[04:58.59]Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
[05:01.50]Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
[05:05.11]Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
[05:08.59]Lk: Sak mestine dadi bojoku..
[05:12.39]Lk: Sak mestine dhik.. dadi bojoku..
[05:26.38]
————-
Preview: