Osing Koyo Arjuno


Versi: Cak Nip

Cemeng cemeng cemeng manis,
Cemeng manis lambe tipis iku sopo..
Kadhung mlaku koyo artis,
Hang biasane sun sawang nong layar koco..

Pengen rasane kenalan,
Ambi riko hang koyo dewi shinto..
Tapi nyali nisun tipis,
Kadhung riko ono nong ngarepe moto..

Osing isun songko tibakne welas nong riko,
Opo kiro biso isun nduweni riko..
Mugo riko keroso welas wis sun kabehno,
Mergane awak isun iki osing koyo arjuno..

reff:
Cemeng cemeng cemeng manis,
Cemeng manis lambe tipis iku sopo..
Kadhung mlaku koyo artis,
Hang biasane sun sawang nong layar koco..

Pengen rasane kenalan,
Ambi riko hang koyo dewi shinto..
Tapi nyali nisun tipis,
Kadhung riko ono nong ngarepe moto..

Osing isun songko tibakne welas nong riko,
Opo kiro biso isun nduweni riko..
Mugo riko keroso welas wis sun kabehno,
Mergane awak isun iki osing koyo arjuno..

reff:
Osing isun songko tibakne welas nong riko,
Opo kiro biso isun nduweni riko..
Mugo riko keroso welas wis sun kabehno,
Mergane awak isun iki osing koyo arjuno..

Osing koyo suroso..
Osing koyo tukijo..
Osing koyo paimo..
Osing koyo katiyo..
Osing..koyo arjuno..
————————-
[ver: lyrics]
[id: annchsci]
[ar: Cak Nip]
[ti: Osing Koyo Arjuno]
[al: Dhut Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:00.01]Osing Koyo Arjuno
[00:00.01]by: Cak Nip
[00:25.01]
[00:27.01]>>>
[00:28.01]>>
[00:29.01]>
[00:30.01]Cemeng cemeng cemeng manis,
[00:32.61]Cemeng manis lambe tipis iku sopo..
[00:36.10]Kadhung mlaku koyo artis,
[00:39.21]Hang biasane sun sawang nong layar koco..
[00:43.43]
[00:46.59]Pengen rasane kenalan,
[00:49.51]Ambi riko hang koyo dewi shinto..
[00:53.80]Tapi nyali nisun tipis,
[00:56.60]Kadhung riko ono nong ngarepe moto..
[01:00.94]
[01:02.07]Osing isun songko
[01:05.45]tibakne welas nong riko,
[01:09.17]Opo kiro biso
[01:12.53]isun nduweni riko..
[01:16.44]Mugo riko keroso
[01:19.79]welas wis sun kabehno,
[01:23.21]Mergane awak isun iki
[01:26.56]osing koyo arjuno..
[01:30.91]
[02:00.04]>>>
[02:01.04]>>
[02:02.04]>
[02:03.04]Cemeng cemeng cemeng manis,
[02:05.44]Cemeng manis lambe tipis iku sopo..
[02:09.43]Kadhung mlaku koyo artis,
[02:12.47]Hang biasane sun sawang nong layar koco..
[02:16.70]
[02:19.81]Pengen rasane kenalan,
[02:22.85]Ambi riko hang koyo dewi shinto..
[02:27.14]Tapi nyali nisun tipis,
[02:29.93]Kadhung riko ono nong ngarepe moto..
[02:33.90]
[02:36.01]Osing isun songko
[02:38.68]tibakne welas nong riko,
[02:42.22]Opo kiro biso
[02:45.64]isun nduweni riko..
[02:49.24]Mugo riko keroso
[02:52.73]welas wis sun kabehno,
[02:56.26]Mergane awak isun iki
[02:59.68]osing koyo arjuno..
[03:03.90]
[03:15.06]>>>
[03:16.06]>>
[03:17.06]>
[03:18.06]Osing isun songko
[03:21.68]tibakne welas nong riko,
[03:24.94]Opo kiro biso
[03:28.42]isun nduweni riko..
[03:32.21]Mugo riko keroso
[03:35.49]welas wis sun kabehno,
[03:38.98]Mergane awak isun iki
[03:42.58]osing koyo arjuno..
[03:46.74]Osing koyo suroso..
[03:49.78]Osing koyo tukijo..
[03:53.45]Osing koyo paimo..
[03:56.86]Osing koyo katiyo..
[04:00.45]
[04:03.18]Osing..koyo arjuno..
[04:20.02]
—————-
Preview:

Advertisements

Tresno Ku


Versi: Cak Nip

Wit jambu akeh uwohe,
Abang-abang manis rasane..
Sopo iku melaku dewe,
Mesam-mesem ayu rupane..

Mangan salak ojo sak isine,
Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
Wis tak coba’ dolan neng omahe,
Ben iso mbuka’ isi atine..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe gelem karo aku..
Aku iki wonge lemu,
Lucu lan lugu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe nrimo tresnaku..
Yen gelem,
Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..

Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
Ojo lali karo tuku duku..
Awan bengi ora iso turu,
Mergo aku mung keto’ rupamu..

reff:
Wit jambu akeh uwohe,
Abang-abang manis rasane..
Sopo iku melaku dewe,
Mesam-mesem ayu rupane..

Mangan salak ojo sak isine,
Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
Wis tak coba’ dolan neng omahe,
Ben iso mbuka’ isi atine..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe gelem karo aku..
Aku iki wonge lemu,
Lucu lan lugu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe nrimo tresnaku..
Yen gelem,
Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe gelem karo aku..
Aku iki wonge lemu,
Lucu lan lugu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe nrimo tresnaku..
Yen gelem,
Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..

Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
Ojo lali karo tuku susu..
Awan bengi ora iso turu,
Mergo aku mung keto’ susumu..
———————
[ver: lyrics]
[id: uohnzucu]
[ar: Cak Nip]
[ti: Tresno Ku]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[00:00.02]by: Cak Nip
[00:29.02]
[00:30.02]Tresno Ku
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Wit jambu akeh uwohe,
[00:37.57]Abang-abang manis rasane..
[00:41.35]Sopo iku melaku dewe,
[00:45.07]Mesam-mesem ayu rupane..
[00:48.49]
[00:50.48]Mangan salak ojo sak isine,
[00:53.77]Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
[00:57.68]Wis tak coba’ dolan neng omahe,
[01:01.23]Ben iso mbuka’ isi atine..
[01:05.26]
[01:11.55]Arek ayu pancen ayu,
[01:17.87]Opo kowe gelem karo aku..
[01:21.72]Aku iki wonge lemu,
[01:25.01]Lucu lan lugu..
[01:29.35]Arek ayu pancen ayu,
[01:36.06]Opo kowe nrimo tresnaku..
[01:39.85]Yen gelem,
[01:41.60]Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..
[01:46.31]
[01:47.04]Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
[01:50.47]Ojo lali karo tuku duku..
[01:54.63]Awan bengi ora iso turu,
[01:57.93]Mergo aku mung keto’ rupamu..
[02:02.09]
[02:28.84]>>>
[02:29.84]>>
[02:30.84]>
[02:31.84]Wit jambu akeh uwohe,
[02:34.84]Abang-abang manis rasane..
[02:38.81]Sopo iku melaku dewe,
[02:42.53]Mesam-mesem ayu rupane..
[02:46.00]
[02:48.00]Mangan salak ojo sak isine,
[02:51.48]Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
[02:55.06]Wis tak coba’ dolan neng omahe,
[02:58.80]Ben iso mbuka’ isi atine..
[03:02.90]
[03:08.18]Arek ayu pancen ayu,
[03:15.69]Opo kowe gelem karo aku..
[03:19.30]Aku iki wonge lemu,
[03:22.40]Lucu lan lugu..
[03:27.62]Arek ayu pancen ayu,
[03:33.21]Opo kowe nrimo tresnaku..
[03:37.31]Yen gelem,
[03:39.23]Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..
[03:43.64]
[03:47.38]Arek ayu pancen ayu,
[03:53.70]Opo kowe gelem karo aku..
[03:57.50]Aku iki wonge lemu,
[04:00.91]Lucu lan lugu..
[04:05.51]Arek ayu pancen ayu,
[04:12.03]Opo kowe nrimo tresnaku..
[04:15.88]Yen gelem,
[04:17.62]Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..
[04:22.34]
[04:23.89]Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
[04:26.87]Ojo lali karo tuku susu..
[04:30.78]Awan bengi ora iso turu,
[04:34.13]Mergo aku mung keto’ susumu..
[04:39.04]
—————
Preview: