Bisa Saja Saged Mawon


Versi: Cak Diqin ft. Eva Claudia

Lk:
Tak takoni tak takoni,
Sampean namine sinten..
Tak takoni tak takoni,
Kengroko meniko sinten..

Tak takoni tak takoni,
Jenengan putrane pinten..
Estu kulo pengin kenalan,
Lepat nyuwun pangapunten..

Pr:
Tak kandani tak aturi,
Nami kulo pun juminten..
Tak kandani tak aturi,
Semah kulo dereng wonten..

Tak kandani tak aturi,
Yen nggodha aluwung mboten..
Bilo estu pengin kenalan,
Tindak griyo benjang sonten..

Lk:
Dhik juminten tasih prawan,
Kulo joko sih dewekan..
Nempil welas sih katresnan,
Panjenengan..

Pr:
Dudu sanak dudu kadang,
Pethuk wae lagi pisan..
Wis wani nempil katresnan,
Sembarangan..

Lk:
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Ditolak mundurke mawon..
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Pancen kulo tiyang awon..

Pr:
Ampun nyengit ampun nyengit,
Niki sedoyo lelakon..
Ft:
Bila tuhan menjodohkan,
Bisa saja saged mawon..

reff:
Lk:
Tak takoni tak takoni,
Sampean namine sinten..
Tak takoni tak takoni,
Kengroko meniko sinten..

Tak takoni tak takoni,
Jenengan putrane pinten..
Estu kulo pengin kenalan,
Lepat nyuwun pangapunten..

Pr:
Tak kandani tak aturi,
Nami kulo pun juminten..
Tak kandani tak aturi,
Semah kulo dereng wonten..

Tak kandani tak aturi,
Yen nggodha aluwung mboten..
Bilo estu pengin kenalan,
Tindak griyo benjang sonten..

Lk:
Dhik juminten tasih prawan,
Kulo joko sih dewekan..
Nempil welas sih katresnan,
Panjenengan..

Pr:
Dudu sanak dudu kadang,
Pethuk wae lagi pisan..
Wis wani nempil katresnan,
Sembarangan..

Lk:
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Ditolak mundurke mawon..
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Pancen kulo tiyang awon..

Pr:
Ampun nyengit ampun nyengit,
Niki sedoyo lelakon..
Ft:
Bila tuhan menjodohkan,
Bisa saja saged mawon..
Bisa saja saged mawon..
Bisa saja ..
———————–
[ver: lyrics]
[id: qkclpuci]
[ar: Cak Diqin ft. Eva Claudia]
[ti: Bisa Saja Saged Mawon]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.02]Bisa Saja Saget Mawon
[00:00.02]by: Cak Diqin ft. Eva Claudia
[00:13.02]
[00:15.02]>>>
[00:16.02]>>
[00:17.02]>
[00:18.02]Lk: Tak takoni tak takoni,
[00:21.47]Lk: Sampean namine sinten..
[00:25.07]Lk: Tak takoni tak takoni,
[00:28.11]Lk: Kengroko meniko sinten..
[00:31.52]Lk: Tak takoni tak takoni,
[00:34.62]Lk: Jenengan putrane pinten..
[00:38.36]Lk: Estu kulo pengin kenalan,
[00:41.21]Lk: Lepat nyuwun pangapunten..
[00:44.37]Pr: Tak kandani tak aturi,
[00:47.73]Pr: Nami kulo pun juminten..
[00:51.09]Pr: Tak kandani tak aturi,
[00:54.19]Pr: Semah kulo dereng wonten..
[00:57.74]Pr: Tak kandani tak aturi,
[01:00.78]Pr: Yen nggodha aluwung mboten..
[01:04.56]Pr: Bilo estu pengin kenalan,
[01:07.55]Pr: Tindak griyo benjang sonten..
[01:10.96]
[01:12.82]Lk: Dhik juminten tasih prawan,
[01:15.68]Lk: Kulo joko sih dewekan..
[01:19.15]Lk: Nempil welas sih katresnan,
[01:22.32]Lk: Panjenengan..
[01:25.67]Pr: Dudu sanak dudu kadang,
[01:28.85]Pr: Pethuk wae lagi pisan..
[01:32.13]Pr: Wis wani nempil katresnan,
[01:35.62]Pr: Sembarangan..
[01:39.84]
[01:41.37]Lk: Nyuwun pamit nyuwun pamit,
[01:44.28]Lk: Ditolak mundurke mawon..
[01:47.64]Lk: Nyuwun pamit nyuwun pamit,
[01:50.80]Lk: Pancen kulo tiyang awon..
[01:54.35]Pr: Ampun nyengit ampun nyengit,
[01:57.33]Pr: Niki sedoyo lelakon..
[02:01.30]Ft: Bila tuhan menjodohkan,
[02:03.97]Ft: Bisa saja saged mawon..
[02:07.51]
[02:31.04]>>>
[02:32.04]>>
[02:33.04]>
[02:34.04]Lk: Tak takoni tak takoni,
[02:37.04]Lk: Sampean namine sinten..
[02:40.18]Lk: Tak takoni tak takoni,
[02:43.47]Lk: Kengroko meniko sinten..
[02:46.95]Lk: Tak takoni tak takoni,
[02:50.05]Lk: Jenengan putrane pinten..
[02:53.60]Lk: Estu kulo pengin kenalan,
[02:56.83]Lk: Lepat nyuwun pangapunten..
[03:00.74]Pr: Tak kandani tak aturi,
[03:02.97]Pr: Nami kulo pun juminten..
[03:06.46]Pr: Tak kandani tak aturi,
[03:09.68]Pr: Semah kulo dereng wonten..
[03:13.22]Pr: Tak kandani tak aturi,
[03:16.27]Pr: Yen nggodha aluwung mboten..
[03:19.87]Pr: Bilo estu pengin kenalan,
[03:22.79]Pr: Tindak griyo benjang sonten..
[03:26.51]
[03:28.44]Lk: Dhik juminten tasih prawan,
[03:30.86]Lk: Kulo joko sih dewekan..
[03:34.16]Lk: Nempil welas sih katresnan,
[03:37.51]Lk: Panjenengan..
[03:41.17]Pr: Dudu sanak dudu kadang,
[03:43.97]Pr: Pethuk wae lagi pisan..
[03:47.26]Pr: Wis wani nempil katresnan,
[03:50.61]Pr: Sembarangan..
[03:54.85]
[03:56.14]Lk: Nyuwun pamit nyuwun pamit,
[03:59.25]Lk: Ditolak mundurke mawon..
[04:02.60]Lk: Nyuwun pamit nyuwun pamit,
[04:05.71]Lk: Pancen kulo tiyang awon..
[04:09.24]Pr: Ampun nyengit ampun nyengit,
[04:12.41]Pr: Niki sedoyo lelakon..
[04:16.27]Ft: Bila tuhan menjodohkan,
[04:18.99]Ft: Bisa saja saged mawon..
[04:22.41]Ft: Bisa saja saged mawon..
[04:25.58]Ft: Bisa saja ..
[04:27.07]
—————
Preview:

Advertisements

Nyemoni Lakon


Versi: Cak Diqin

Udan grimis nyemoni lakonku,
Udan tangis banjir ing pipiku..
Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
Opo tondho pedhote tresnaku..

Denok ayu pinter lelamisan,
Roso welasmu wis babar pisan..
Aku salah opo aku dosa opo,
Kowe tego nggandeng priyo liyo..

Opo mergo donya brono,
Opo endahing sulistyo..
Nyoto lamis samudono,
janji manis amung muspro,
Wis ben gelo aku lilo..

Matur nuwun gusti paring coba,
Ndadosno kulo saget dewoso..
Amung pamujiku denok bocah ayu,
Pilihanmu priyo kang satuhu..

reff:
Udan grimis nyemoni lakonku,
Udan tangis banjir ing pipiku..
Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
Opo tondho pedhote tresnaku..

Denok ayu pinter lelamisan,
Roso welasmu wis babar pisan..
Aku salah opo aku dosa opo,
Kowe tego nggandeng priyo liyo..

Opo mergo donya brono,
Opo endahing sulistyo..
Nyoto lamis samudono,
janji manis amung muspro,
Wis ben gelo aku lilo..

Matur nuwun gusti paring coba,
Ndadosno kulo saget dewoso..
Amung pamujiku denok bocah ayu,
Pilihanmu priyo kang satuhu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: unlionci]
[ar: Cak Diqin]
[ti: Nyemoni Lakon]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:00.01]Nyemoni Lakon
[00:00.01]by: Cak Diqin
[00:22.01]
[00:24.01]>>>
[00:25.01]>>
[00:26.01]>
[00:27.01]Udan grimis nyemoni lakonku,
[00:34.21]Udan tangis banjir ing pipiku..
[00:40.56]Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
[00:46.86]Opo tondho pedhote tresnaku..
[00:55.66]
[00:58.04]Denok ayu pinter lelamisan,
[01:04.27]Roso welasmu wis babar pisan..
[01:11.26]Aku salah opo aku dosa opo,
[01:17.75]Kowe tego nggandeng priyo liyo..
[01:25.67]
[01:33.22]Opo mergo donya brono,
[01:39.90]Opo endahing sulistyo..
[01:46.70]Nyoto lamis samudono,
[01:50.20]janji manis amung muspro,
[01:53.82]Wis ben gelo aku lilo..
[01:59.56]
[02:01.43]Matur nuwun gusti paring coba,
[02:09.11]Ndadosno kulo saget dewoso..
[02:16.72]Amung pamujiku denok bocah ayu,
[02:22.96]Pilihanmu priyo kang satuhu..
[02:29.76]
[02:55.09]>>>
[02:56.09]>>
[02:57.09]>
[02:58.09]Udan grimis nyemoni lakonku,
[03:04.59]Udan tangis banjir ing pipiku..
[03:11.39]Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
[03:17.76]Opo tondho pedhote tresnaku..
[03:24.75]
[03:28.40]Denok ayu pinter lelamisan,
[03:35.37]Roso welasmu wis babar pisan..
[03:41.86]Aku salah opo aku dosa opo,
[03:48.60]Kowe tego nggandeng priyo liyo..
[03:55.33]
[04:04.02]Opo mergo donya brono,
[04:10.81]Opo endahing sulistyo..
[04:17.49]Nyoto lamis samudono,
[04:21.04]janji manis amung muspro,
[04:24.41]Wis ben gelo aku lilo..
[04:29.84]
[04:33.09]Matur nuwun gusti paring coba,
[04:40.54]Ndadosno kulo saget dewoso..
[04:47.59]Amung pamujiku denok bocah ayu,
[04:53.83]Pilihanmu priyo kang satuhu..
[05:01.13]
————-
Preview: