Katut Lanangan


Versi: Cak Dikin

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak’e tak santet,
Nanging hukume dosa..
Opo penak’e tak bacok,
Nanging wedi penjoro..

Nanging yen tak nengke wae,
Soyo remuk neng dhodho..
Bunuh diri nganggo tali,
Mengko gek kroso loro..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

reff:
Opo ora eling,
Mangan bareng sego kucing..
Opo kowe lali,
Jejeg bareng speda jengki..

Opo ra kelingan,
Tak utangke rok span..
Wujud tresno wujud sayang,
Kubek tinggal glanggang..

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

reff:
Opo ora eling,
Mangan bareng sego kucing..
Opo kowe lali,
Jejeg bareng speda jengki..

Opo ra kelingan,
Tak utangke rok span..
Wujud tresno wujud sayang,
Kubek tinggal glanggang..

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak’e tak santet,
Nanging hukume dosa..
Opo penak’e tak bacok,
Nanging wedi penjoro..

Nanging yen tak nengke wae,
Soyo remuk neng dhodho..
Bunuh diri nganggo tali,
Mengko gek kroso loro..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Ora Tego


Versi: Cak Dikin

Upamane sampean ngerti,
Njero batin iki..
Ra bakal ati iki,
Katut karo wong liyo..

Mergo iki kabeh punjere,
Ono sliramu..
Pancen tak akoni duwe,
Wanito simpenan..

Wis bacut batin iki,
Duwe janji neng ati..
Ngajak urip bareng koyo,
Aku lan sliramu..
Nanging aku ora tego,
Nglarani atimu..

reff:
Ngertio kedadean iki,
Ora tak sengojo..
Mergo kowe ra ngerti karepku,
Ojo mung golek benere dewe..

Jo golek perkoro,
Nanging ayo kabeh podho sadaro..
Manungso kanggenan,
Luput lan dosa..

reff:
Upamane sampean ngerti,
Njero batin iki..
Ra bakal ati iki,
Katut karo wong liyo..

Mergo iki kabeh punjere,
Ono sliramu..
Pancen tak akoni duwe,
Wanito simpenan..

Wis bacut batin iki,
Duwe janji neng ati..
Ngajak urip bareng koyo,
Aku lan sliramu..
Nanging aku ora tego,
Nglarani atimu..

reff:
Ngertio kedadean iki,
Ora tak sengojo..
Mergo kowe ra ngerti karepku,
Ojo mung golek benere dewe..

Jo golek perkoro,
Nanging ayo kabeh podho sadaro..
Manungso kanggenan,
Luput lan dosa..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12344