Sun Laki Rabi

Yuliatin
Versi: Cahyono ft. Yuliatin

Pr :
Yo sing gampang wong laki rabi,
Ojo mung nurut senenge ati..
Pikirono ring dino mburine,
Myakne sempurno uripe..

Ojo gampang riko kesusu,
Ojo riko nuruti nafsu..
Kudu cukup sarat-sarate,
Umur kang dadi utamane..

reff ;
Pr : Paran maning, kadhung riko wis laki rabi
Lk : Kabeh tingkah riko, kudu lebih ngerteni
Pr : Ngalor ngidul, riko kudu ono watese
Lk : Sing podo ambi, sifat riko magih bujange

Duet :
Ojo gampang riko kesusu,
Ojo riko nuruti nafsu
Kudu cukup sarat-sarate,
Umur kang dadi utamane

reff ;
Pr : Paran maning, kadhung riko wis laki rabi
Lk : Kabeh tingkah riko, kudu lebih ngerteni..
Pr : Ngalor ngidul, riko kudu ono watese
Lk : Sing podo ambi, sifat riko magih bujange..

Duet :
Ojo gampang riko kesusu,
Ojo riko nuruti nafsu..
Kudu cukup sarat-sarate,
Umur kang dadi utamane..
————–
[id: vubvvbca]
[ar: Cahyono ft. Yuliatin]
[ti: Sun Laki Rabi]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:01.04]Sun Laki Rabi – Cahyono ft. Yuliatin
[00:34.04]
[00:37.04]>>>
[00:38.04]>>
[00:39.04]>
[00:40.04]Pr : Yo sing gampang wong laki rabi,
[00:48.24]Pr : Ojo mung nurut senenge ati..
[00:57.53]Pr : Pikirono ring dino mburine,
[01:05.80]Pr : Myakne sempurno uripe..
[01:12.71]
[01:16.06]Pr : Ojo gampang riko kesusu,
[01:24.22]Pr : Ojo riko nuruti nafsu..
[01:33.54]Pr : Kudu cukup sarat-sarate,
[01:42.62]Pr : Umur kang dadi utamane..
[01:49.53]
[02:14.10]>>>
[02:15.10]>>
[02:16.10]>
[02:17.10]Pr : Paran maning,
[02:20.08]Pr : kadhung riko wis laki rabi..
[02:25.74]Lk : Kabeh tingkah riko,
[02:29.72]Lk : kudu lebih ngerteni..
[02:35.07]
[02:44.23]Pr : Ngalor ngidul,
[02:47.33]Pr : riko kudu ono watese..
[02:52.68]Lk : Sing podo ambi,
[02:56.10]Lk : sifat riko magih bujange..
[03:01.52]
[03:04.76]Duet : Ojo gampang riko kesusu,
[03:13.76]Duet : Ojo riko nuruti nafsu..
[03:22.40]Duet : Kudu cukup sarat-sarate,
[03:31.35]Duet : Umur kang dadi utamane..
[03:38.44]
[04:02.60]>>>
[04:03.60]>>
[04:04.60]>
[04:05.60]Pr : Paran maning,
[04:08.60]Pr : kadhung riko wis laki rabi..
[04:14.66]Lk : Kabeh tingkah riko,
[04:18.21]Lk : kudu lebih ngerteni..
[04:23.68]
[04:32.14]Pr : Ngalor ngidul,
[04:35.57]Pr : riko kudu ono watese..
[04:41.55]Lk : Sing podo ambi,
[04:44.58]Lk : sifat riko magih bujange..
[04:49.44]
[04:53.23]Duet : Ojo gampang riko kesusu,
[05:02.26]Duet : Ojo riko nuruti nafsu..
[05:11.34]Duet : Kudu cukup sarat-sarate,
[05:19.93]Duet : Umur kang dadi utamane..
[05:26.88]
————–
Preview:

Cengkir Gading

Cengkir Gading
Ciptaan : MF.Hariyanto / Andang CY
Vokal : Yuliatin & Cahyono
Produksi : Nada Utama Record

Pr :
Tayongan lembeyan, kegal-kegol nong kadoan
Kelopone podho kereng, direnggo janur kuning
Membat manyun nong nduwuran, awe-awe koyo perawan
Penekono unduwono, sun upai cengkir gading

Tayongan lembeyan, kegal-kegol nong kadoan
Kelopone podho kereng, direnggo janur kuning
Membat manyun nong nduwuran, awe-awe koyo perawan
Penekono unduwono, sun upai cengkir gading

reff :
Duet :
Sekar-sekar gending, cengkir gading
Gendinge wong menek ngundhuh kelopo
Nyung layung temiyung,
Kiring sak mancung ‘

Gage sendalono ciciro tumiblak
Alak emas nong galengan sutro
Puputono, tembangono
Kelopo badhene lengo

Sekar-sekar gending, cengkir gading
Gendinge wong menek ngundhuh kelopo
Nyung layung temiyung,
Kiring sak mancung ‘

Gage sendalono ciciro tumiblak
Alak emas nong galengan sutro
Puputono, tembangono
Kelopo badhene lengo

kembali ke bait-2…tayongan lembeyan,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TUc19oQVtZ8