Sun Laki Rabi

Versi: Cahyono ft. Yuliatin

Pr :
Yo sing gampang wong laki rabi,
Ojo mung nurut senenge ati..
Pikirono ring dino mburine,
Myakne sempurno uripe..

Ojo gampang riko kesusu,
Ojo riko nuruti nafsu..
Kudu cukup sarat-sarate,
Umur kang dadi utamane..

reff ;
Pr : Paran maning, kadhung riko wis laki rabi
Lk : Kabeh tingkah riko, kudu lebih ngerteni
Pr : Ngalor ngidul, riko kudu ono watese
Lk : Sing podo ambi, sifat riko magih bujange

Duet :
Ojo gampang riko kesusu,
Ojo riko nuruti nafsu
Kudu cukup sarat-sarate,
Umur kang dadi utamane

reff ;
Pr : Paran maning, kadhung riko wis laki rabi
Lk : Kabeh tingkah riko, kudu lebih ngerteni..
Pr : Ngalor ngidul, riko kudu ono watese
Lk : Sing podo ambi, sifat riko magih bujange..

Duet :
Ojo gampang riko kesusu,
Ojo riko nuruti nafsu..
Kudu cukup sarat-sarate,
Umur kang dadi utamane..

Cengkir Gading

Versi: Yuliatin ft. Cahyono

Pr :
Tayongan lembeyan, kegal-kegol nong kadoan
Kelopone podho kereng, direnggo janur kuning
Membat manyun nong nduwuran, awe-awe koyo perawan
Penekono unduwono, sun upai cengkir gading

Tayongan lembeyan, kegal-kegol nong kadoan
Kelopone podho kereng, direnggo janur kuning
Membat manyun nong nduwuran, awe-awe koyo perawan
Penekono unduwono, sun upai cengkir gading

reff :
Duet :
Sekar-sekar gending, cengkir gading
Gendinge wong menek ngundhuh kelopo
Nyung layung temiyung,
Kiring sak mancung ‘

Gage sendalono ciciro tumiblak
Alak emas nong galengan sutro
Puputono, tembangono
Kelopo badhene lengo

Sekar-sekar gending, cengkir gading
Gendinge wong menek ngundhuh kelopo
Nyung layung temiyung,
Kiring sak mancung ‘

Gage sendalono ciciro tumiblak
Alak emas nong galengan sutro
Puputono, tembangono
Kelopo badhene lengo

Tayongan lembeyan, kegal-kegol nong kadoan
Kelopone podho kereng, direnggo janur kuning
Membat manyun nong nduwuran, awe-awe koyo perawan
Penekono unduwono, sun upai cengkir gading