Merapi (bugie)

Versi: Bugie

ONO SUWORO INGKANG NGGEGIRISI,
SUARANE WEKTU TENGAH WENGI..
ASALE SOKO MERAPI,
MERAPI NGGEGIRISI..

SUWORO TANGIS ONO NGENDI-NGENDI,
NYUWUN TULUNG MARANG GUSTI..
SATO KEWAN LAN MANUNGSO,
AKEH SING PODO TEKANING PATI..

ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..

reff:
SUWORO TANGIS ONO NGENDI-NGENDI,
NYUWUN TULUNG MARANG GUSTI..
SATO KEWAN LAN MANUNGSO,
AKEH SING PODO TEKANING PATI..

ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..

ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..

Mampir Ngombe (bugie)

Versi: Bugie

URIP KUWI MUNG MAMPIR NGOMBE,
ORA BAKAL URIP SELAWASE..
OPO WAE SING ONO NING NDUNYO,
KABEH KUWI BAKALE SIRNO..

YEN WIS TEKAN WANCINE,
SOPO WAE BAKAL DIKERSA’KE..
DITIMBALI KARO SING KUOSO,
DITAKONI AMALMU NING NDUNYO..

SING BECIK, BAKAL MLEBU SURGO
SING OLO, MLEBU NEROKO..
MULO KABEH KOWE MANUNGSO
DO ELINGO…

URIP KUWI MUNG MAMPIR NGOMBE,
ORA BAKAL URIP SELAWASE..
OPO WAE SING ONO NING NDUNYO
KABEH KUWI BAKALE SIRNO..

reff :
SING BECIK, BAKAL MLEBU SURGO
SING OLO, MLEBU NEROKO..
MULO KABEH KOWE MANUNGSO
DO ELINGO…

TINDHAKNO DAWUHE SING KUOSO,
BEKTIO KARO WONG TUWO..
IKU NGUNU BISO KANGGO SRONO,
MLEBU SURGO…

URIP KUWI MUNG MAMPIR NGOMBE,
ORA BAKAL URIP SELAWASE..
OPO WAE SING ONO NING NDUNYO
KABEH KUWI BAKALE SIRNO..

1235