Merapi (bugie)

Bugie
Versi: Bugie

ONO SUWORO INGKANG NGGEGIRISI,
SUARANE WEKTU TENGAH WENGI..
ASALE SOKO MERAPI,
MERAPI NGGEGIRISI..

SUWORO TANGIS ONO NGENDI-NGENDI,
NYUWUN TULUNG MARANG GUSTI..
SATO KEWAN LAN MANUNGSO,
AKEH SING PODO TEKANING PATI..

ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..

reff:
SUWORO TANGIS ONO NGENDI-NGENDI,
NYUWUN TULUNG MARANG GUSTI..
SATO KEWAN LAN MANUNGSO,
AKEH SING PODO TEKANING PATI..

ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..

ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Bugie]
[ti: Merapi]
[al: Musik Penyejuk Hati]
[by: yanilipatro]
[length: 06:18]
[id: ilqkhvsp]
[00:00.10]Merapi
[00:00.10]by: Bugie
[00:30.90]
[00:33.00]>>>
[00:34.00]>>
[00:35.00]>
[00:36.00]ONO SUWORO
[00:39.55]INGKANG NGGEGIRISI..
[00:45.50]SUARANE WEKTU
[00:48.62]TENGAH WENGI..
[00:54.06]ASALE SOKO MERAPI,
[00:59.08]MERAPI NGGEGIRISI..
[01:12.10]SUWORO TANGIS ONO
[01:15.56]NGENDI-NGENDI..
[01:21.00]NYUWUN TULUNG
[01:24.84]MARANG GUSTI,
[01:30.60]SATO KEWAN
[01:32.30]LAN MANUNGSO,
[01:35.40]AKEH SING PODO,
[01:39.00]TEKANING PATI..
[01:42.20]
[01:45.30]ADUH GUSTI,
[01:48.96]KULO TOBAT..
[01:53.89]KULO MBOTEN
[01:56.99]SANGGUP NAMPI,
[01:58.42]COBI INGKANG
[02:00.65]KADOS PUNIKO..
[02:04.66]ADUH GUSTI,
[02:08.55]KULO TOBAT..
[02:12.86]KULO MBOTEN
[02:15.95]SANGGUP NAMPI,
[02:17.80]COBI INGKANG
[02:19.61]KADOS PUNIKO..
[02:23.22]YA ALLOH.., YA ROBBI..
[02:31.90]YA ALLOH.., YA ROBBI..
[02:41.60]
[02:43.60]=bugie, merapi=
[03:12.00]
[03:15.00]>>>
[03:16.00]>>
[03:17.00]>
[03:18.60]SUWORO TANGIS ONO,
[03:21.51]NGENDI-NGENDI..
[03:28.20]NYUWUN TULUNG
[03:31.28]MARANG GUSTI..
[03:37.40]SATO KEWAN
[03:38.42]LAN MANUNGSO,
[03:42.50]AKEH SING PODO,
[03:43.78]TEKANING PATI ..
[03:52.20]ADUH GUSTI,
[03:55.53]KULO TOBAT..
[03:59.90]KULO MBOTEN
[04:02.95]SANGGUP NAMPI,
[04:05.00]COBI INGKANG
[04:07.19]KADOS PUNIKO..
[04:11.70]ADUH GUSTI,
[04:14.78]KULO TOBAT..
[04:17.70]KULO MBOTEN
[04:22.93]SANGGUP NAMPI,
[04:25.00]COBI INGKANG
[04:26.76]KADOS PUNIKO..
[04:30.40]YA ALLOH.., YA ROBBI..
[04:39.30]YA ALLOH.., YA ROBBI..
[04:44.40]
[04:49.56]ADUH GUSTI,
[04:53.57]KULO TOBAT..
[04:58.30]KULO MBOTEN
[05:01.04]SANGGUP NAMPI,
[05:03.16]COBI INGKANG
[05:05.09]KADOS PUNIKO..
[05:09.14]ADUH GUSTI,
[05:12.23]KULO TOBAT..
[05:17.39]KULO MBOTEN
[05:19.89]SANGGUP NAMPI,
[05:22.35]COBI INGKANG
[05:24.06]KADOS PUNIKO..
[05:27.72]YA ALLOH.., YA ROBBI..
[05:37.02]YA ALLOH.., YA ROBBI..
[05:46.41]YA ALLOH.., YA ROBBI..
[05:56.23]YA ALLOH.., YA ROBBI..
[06:07.59]
————–
Preview:

Mampir Ngombe (bugie)

Ciptaan : Bugiakso
Vokal : Bugie
Produksi : Kaluku Record & Be-qyu Production

URIP KUWI MUNG MAMPIR NGOMBE,
ORA BAKAL URIP SELAWASE..
OPO WAE SING ONO NING NDUNYO,
KABEH KUWI BAKALE SIRNO..

YEN WIS TEKAN WANCINE,
SOPO WAE BAKAL DIKERSA’KE..
DITIMBALI KARO SING KUOSO,
DITAKONI AMALMU NING NDUNYO..

SING BECIK, BAKAL MLEBU SURGO
SING OLO, MLEBU NEROKO..
MULO KABEH KOWE MANUNGSO
DO ELINGO…

URIP KUWI MUNG MAMPIR NGOMBE,
ORA BAKAL URIP SELAWASE..
OPO WAE SING ONO NING NDUNYO
KABEH KUWI BAKALE SIRNO..

reff :
SING BECIK, BAKAL MLEBU SURGO
SING OLO, MLEBU NEROKO..
MULO KABEH KOWE MANUNGSO
DO ELINGO…

TINDHAKNO DAWUHE SING KUOSO,
BEKTIO KARO WONG TUWO..
IKU NGUNU BISO KANGGO SRONO,
MLEBU SURGO…

URIP KUWI MUNG MAMPIR NGOMBE,
ORA BAKAL URIP SELAWASE..
OPO WAE SING ONO NING NDUNYO
KABEH KUWI BAKALE SIRNO..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[ar: Bugie]
[ti: Mampir Ngombe]
[al: Musik Penyejuk Hati]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[id: hpollssw]
[00:01.50]Mampir Ngombe
[00:37.50]Versi: Bugie
[00:40.50][02:18.06][02:36.87][03:52.91]
[00:43.50][02:39.87]>>>
[00:44.50][02:40.87]>>
[00:45.50][02:41.87]>
[00:46.50][01:56.25][03:28.72]URIP KUWI MUNG MAMPIR NGOMBE,
[00:50.52][02:00.52][03:32.64]ORA BAKAL URIP SELAWASE,
[00:57.57][02:06.96][03:38.78]OPO WAE SING ONO NING NDUNYO,
[01:02.07][02:11.76][03:43.65]KABEH KUWI BAKALE SIRNO..
[01:09.33]YEN WIS TEKAN WANCINE,
[01:13.17]SOPO WAE BAKAL DIKERSA’KE
[01:19.83]DITIMBALI KARO SING KUOSO,
[01:24.66]DITAKONI AMALMU NING NDUNYO..
[01:32.33][02:42.87]SING BECIK, BAKAL MLEBU SURGO..
[01:38.76][02:48.44]SING OLO, MLEBU NEROKO..
[01:44.59][02:54.36]MULO KABEH KOWE MANUNGSO DO ELINGO…
[02:21.67]==bugie, mampir ngombe==
[03:04.18]TINDHAKNO DAWUHE SING KUOSO,
[03:10.82]BEKTIO KARO WONG TUWO,
[03:16.36]IKU NGUNU BISO KANGGO SRONO, MLEBU SURGO…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=rsBmWxp7PzQ

Pitakon Malaikat

Ciptaan : Bugiakso
Vokal : Bugie
Produksi : ??

Akeh wong kang podo lali,
Utowo podo nglali,
Yen bakale sopo wae, mesti mati..
Ditakoni munkar lan nakir,
Pitakone ra iso dipikir,
Yen keliru rasane koyo, disambar petir..

Sopo toh kuwi Gustimu..,
Sopo toh kanjeng nabimu..,
Lan opo kitab sucimu…
Gusti Alloh kuwi gustiku..,
Muhammad kanjeng nabiku..,
Al-qur’an kitab suciku…

reff :
Akeh wong kang podo lali,
Utowo podo nglali,
Yen bakale sopo wae, mesti mati..
Ditakoni munkar lan nakir,
Iitakone ra iso dipikir,
Yen keliru rasane koyo, disambar petir..

Sopo toh kuwi Gustimu..,
Sopo toh kanjeng nabimu..,
Lan opo kitab sucimu…
Gusti Alloh kuwi gustiku..,
Muhammad kanjeng nabiku..,
Al-qur’an kitab suciku…

Sopo toh kuwi Gustimu..,
Sopo toh kanjeng nabimu..,
Lan opo kitab sucimu…
Gusti Alloh kuwi gustiku..,
Muhammad kanjeng nabiku..,
Al-qur’an kitab suciku…
Al-qur’an kitab suciku…
Al-qur’an kitab suciku…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: alqpqncq]
[ar: Bugie]
[ti: Pitakon malaikat]
[al: Musik penyejuk hati]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:01.03]Pitakon Malaikat
[00:16.03]Versi: Bugie
[00:19.03][01:41.38][01:56.02][04:15.69]
[00:22.03][01:59.02]>>>
[00:23.03][02:00.02]>>
[00:24.03][02:01.02]>
[00:25.03][02:02.02]Akeh wong kang podo lali,
[00:29.01][02:05.73]Utowo podo nglali..
[00:33.98][02:11.01]Yen bakale sopo wae, mesti mati..
[00:43.89][02:20.55]Ditakoni munkar lan nakir,
[00:48.20][02:25.33]Pitakone ra iso dipikir,
[00:53.54][02:30.48]Yen keliru rasane koyo, disambar petir..
[01:02.80][02:39.64][03:18.15]Sopo toh kuwi Gustimu..,
[01:07.48][02:44.40][03:23.11]Sopo toh kanjeng nabimu..,
[01:12.38][02:49.43][03:28.00]Lan opo kitab sucimu..
[01:21.78][02:59.04][03:37.42]Gusti Alloh kuwi gustiku..,
[01:26.81][03:03.82][03:42.11]Muhammad kanjeng nabiku..,
[01:32.06][03:08.64][03:47.36][03:56.80][04:06.25]Al-qur’an kitab suciku…
[01:44.02]==bugie, pitakon malaikat==
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-sumber video http://www.youtube.com/watch?v=qK_ku6F6eew

Dawuhe Poro Wali

Ciptaan : Bugie
Vokal : Bugie
Produksi : ??

Sucekke awak siro,
Sak durunge disucekke..
Sholato limang waktu,
Sak durunge siro disholatke..

Sucekke awak siro,
Sak durunge disucekke..
Sholato limang waktu,
Sak durunge siro disholatke..

Sholat wengi dilakoni,
Dzikir sing suwe lakonono..
Kumpulono, uwong ingkang soleh
Supoyo amalmu dadi akeh..

Iku ngunu dawuhe, poro wali..
Iku ngunu dawuhe, poro wali..

reff :
Sholat wengi dilakoni,
Dzikir sing suwe lakonono..
Kumpulono, uwong ingkang soleh
Supoyo amalmu dadi akeh..

Sholat wengi dilakoni,
Dzikir sing suwe lakonono..
Kumpulono, uwong ingkang soleh
Supoyo amalmu dadi akeh..
Iku ngunu dawuhe, poro wali..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ar: Bugie]
[ti: Dawuhe Poro Wali]
[al: Musik Penyejuk Hati]
[by: yanilipatro]
[length: 03:09]
[id: kqqwhvsp]
[00:01.00]Dawuhe Poro Wali
[00:09.00]Versi : Bugie
[00:11.30][01:45.70][02:09.00][03:06.13]
[00:13.00][02:12.00]***
[00:14.00][02:13.00]**
[00:15.00][02:14.00]*
[00:16.70][00:42.32]Suce’ke awak siro,
[00:20.24][00:46.61]Sak durunge, disuce’ke..
[00:26.50][00:52.75]Sholato limang waktu,
[00:30.84][00:57.28]Sak durunge, siro disholatke..
[01:07.05][02:14.65]Sholat wengi, dilakoni
[01:12.80][02:19.38][02:40.70]Dzikir sing suwe lakonono..
[01:18.70][02:25.01]Kumpulono, uwong ingkang soleh
[01:23.85][02:30.25][02:51.55]Supoyo amalmu dadi akeh..
[01:29.40][01:37.54][02:56.80]Iku ngunu, dawuhe poro wali..
[01:48.00]==bugie, dawuhe poro wali==
[02:35.69]Sholat wengi (sholat wengi), dilakoni (dilakoni)
[02:46.26]Kumpulono(kumpulono), uwong ingkang soleh
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mWETUyAgXMw

Ngolat Ngolet

Ciptaan : Bugiakso
Vokal : Bugie
Produksi : ??

Tingak-tinguk, plonga-plongo nglamun wae
Telak-telik, ora ono kancane..
Denger adzan kagak mau, pergi sholat
Hey bulan ramadhan kagak mau, puase..

Buat ape ngolat-ngolet, lo tidur aje, hey..
Lebih baik, ayo kerje jangan lupe sholatnye..
Kanggo opo, wira-wiri ra ono gunane
Luwih becik, ayo podo tindak ngaji..

reff :
Nana nana, nana, nana, nana nana….
Nana nana, nana nana, nana na….
Denger adzan kagak mau, pergi sholat
Hey bulan ramadhan kagak mau, puase..

Buat ape ngolat-ngolet, lo tidur aje, hey..
Lebih baik, ayo kerje jangan lupe sholatnye..
Kanggo opo, wira-wiri ra ono gunane
Luwih becik, ayo podo tindak ngaji..

Ee buat ape ngolat-ngolet, lo tidur aje, hey..
Lebih baik, ayo kerje jangan lupe sholatnye..
Kanggo opo, wira-wiri ra ono gunane
Luwih becik, ayo podo tindak ngaji..
Luwih becik ayo ngaji..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: kahhqncq]
[ar: Bugie]
[ti: Ngolat Ngolet]
[al: Musik Penyejuk Hati]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:59]
[00:01.03]Ngolat Ngolet
[00:20.03]Versi : Bugie
[00:23.03][01:35.36][01:47.98][03:39.98]
[00:25.03][01:49.98]>>>
[00:26.03][01:50.98]>>
[00:27.03][01:51.98]>
[00:28.03]Thingak-thinguk, plonga-plongo nglamun wae
[00:37.01]Telak-telik, ora ono kancane..
[00:44.91][02:09.55]Denger adzan kagak mau, pergi sholat
[00:53.68][02:16.80]Hey bulan ramadhan kagak mau, puase..
[01:02.09][02:26.15]Buat ape ngolat-ngolet lo tidur aje, hey
[01:10.22][02:34.26][03:07.75]Lebih baik, ayo kerje jangan lupe sholatnye..
[01:18.88][02:43.02][03:16.35]Kanggo opo, wira-wiri ra ono gunane
[01:27.06][02:51.06][03:24.74]Luwih becik, ayo podo tindak ngaji..
[01:37.98]==bugie, ngolat ngolet==
[01:52.98]Nana nana, nana, nana, nana nana….
[02:00.90]Nana nana, nana nana, nana na….
[02:59.74]Ee buat ape ngolat-ngolet, lo tidur aje, hey..
[03:33.07]Luwih becik ayo ngaji..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DoYSbO_a67M

Pamit Ngaji

Ciptaan : Bugie
Vokal : Bugie
Produksi : ??

I..ki.., ono cerito..
Nanging ra biso diteladani
Bocah saiki, wis podo pinter
Nanging pintere, dinggo ngapusi
Wong tuane, diapusi…
Guru ngajine, ugo diapusi..

I..ki.., ono cerito..
Nanging ra biso diteladani..
Bocah saiki, wis podo pinter
Nanging pintere, dinggo ngapusi
Wong tuane, diapusi…
Guru ngajine, ugo diapusi..

Jarene pamit ngaji,
Nanging ora dilakoni..
Malah omben-ombenan,
Mabuk-mabuk’an, ning prapatan..

Jarene pamit ngaji,
Nanging ora dilakoni,
Malah do pacaran,
Empet-empetan, ning pojok’an..

Opo podo ora ngerti,
Gusti Alloh moho pirso..
Opo podo ora wedi,
Neroko kuwi ono…

reff :
Jarene pamit ngaji,
Jarene pamit ngaji
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: vlspqncq]
[ar: Bugie]
[ti: Pamit ngaji]
[al: Musik penyejuk hati]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:12]
[00:01.02]Pamit Ngaji (bugie)
[00:04.02][02:27.86][03:06.68]
[00:06.02]I..ki.., ono cerito..
[00:15.31]Nanging ra biso diteladani..
[00:26.29]Bocah saiki, wis podo pinter..
[00:35.07]Nanging pintere, dinggo ngapusi..
[00:43.86]Wong tuane, diapusi…
[00:53.24]Guru ngajine, ugo diapusi..
[01:02.35]I..ki.., ono cerito..
[01:05.99]Nanging ra biso diteladani..
[01:11.27]Bocah saiki, wis podo pinter
[01:15.31]Nanging pintere, dinggo ngapusi
[01:20.78]Wong tuane, diapusi…
[01:24.44]Guru ngajine, ugo diapusi..
[01:30.95][01:49.65][02:45.08][02:55.68]Jarene pamit ngaji,
[01:35.91][01:54.45]Nanging ora dilakoni..
[01:40.86]Malah omben-ombenan,
[01:43.19]Mabuk-mabuk’an, ning prapatan…
[01:59.03]Malah do pacaran,
[02:01.54]Empet-empetan, ning pojok’an..
[02:07.49]Opo podo ora ngerti,
[02:12.44]Gusti Alloh moho pirso..
[02:17.32]Opo podo ora wedi,
[02:21.51]Neroko kuwi ono…
[02:42.08]>>>
[02:43.08]>>
[02:44.08]>
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wDMoz0hkv3A

Rumongso Dosa

Ciptaan : Bugie’
Vokal : Bugie’
Produksi : ??

Rumongso dosa, lumrahing manungso
Mulo ojo adigung adiguno..
Bocah yatim piatu tulungono,
Iku dawuhe sing kuoso..

Rumongso dosa, lumrahing manungso
Mulo ojo tumindak, siyo-siyo..
Tulung tinulung iku utomo,
Mengko gusti Alloh, paring tresno..

Ra ono manungso, sing sempurno..
Ra ono manungso, ora duwe dosa..
Mulo podo enggal, enggal tobato..
Mumpung durung ditimbali, karo sing kuoso..

Rumongso dosa, lumrahing manungso
Mulo ojo tumindak, siyo-siyo..
Bocah yatim piatu tulungono,
Iku dawuhe sing kuoso..

reff :
Ra ono manungso, sing sempurno..
Ra ono manungso, ora duwe dosa..
Mulo podo enggal, enggal tobato..
Mumpung durung ditimbali, karo sing kuoso..

Ra ono manungso, sing sempurno..
Ra ono manungso, ora duwe dosa..
Mulo podo enggal, enggal tobato..
Mumpung durung ditimbali, karo sing kuoso..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[ar: Bugie]
[ti: Rumongso Dosa]
[al: Musik Penyejuk Hati]
[by: yanilipatro]
[length: 06:05]
[00:01.40]Rumongso Dosa
[00:44.40]Versi : Bugie’
[00:47.40][03:42.39][04:00.06][05:29.47]
[00:50.00][04:03.06]>>>
[00:51.00][04:04.06]>>
[00:52.00][04:05.06]>
[00:53.00][01:34.48][03:01.10]Rumongso dosa, lumrahing manungso..
[01:01.75]Mulo ojo adigung, adiguno..
[01:12.50][03:20.01]Bocah yatim piatu, tulungono..
[01:23.53][03:30.97]Iku dawuhe, sing kuoso….
[01:43.84][03:09.20]Mulo ojo tumindak, siyo-siyo..
[01:54.97]Tulung tinulung, iku utomo..
[02:05.71]Mengko gusti Alloh, paring tresno..
[02:18.56][04:06.06][04:45.03]Ra ono manungso, sing sempurno..
[02:27.81][04:15.66][04:53.41]Ra ono manungso, ora duwe dosa..
[02:39.62][04:25.80][05:03.99]Mulo podo enggal, enggal tobato..
[02:48.92][04:34.55][05:12.88]Mumpung durung ditimbali karo sing kuoso..
[03:45.58]==bugie, rumongso dosa==
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=XFHgstFOGMQ