Adoh Panggone

Adoh Panggone
Ciptaan : ??
Vokal : Boliek Dahan
Produksi : ??

Kenaku wis adoh mring kowe,
Ning atiku cedhak ning nggonmu
Nelongso raono enteke,
Mbendino mung kelingan wae

Opo toh sebabe awakku,
Rung biso cedhak ning sandhingmu
Ping piro nggonku nglalekake,
Ning atiku kok ora biso

Pancen lelakonku koyo ngene,
Ra biso tak gawe sing kepriye
Nanging sabendino sing tak suwun,
Uripmu biso-o sing rukun

reff :
Kenaku wis adoh mring kowe,
Ning atiku cedhak ning nggonmu
Nelongso raono enteke,
Mbendino mung kelingan wae

Pancen lelakonku koyo ngene,
Ra biso tak gawe sing kepriye
Nanging sabendino sing tak suwun,
Uripmu biso-o sing rukun
Uripmu biso-o sing rukun

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=9ChV1uxnY_o

Ojo Nesu

Ojo Nesu
Ciptaan : ??
Vokal : Boliek Dahan
Produksi : ??

SLIRAMU SISIANKU, KANG MANIS DEWE
NENG ENDI WAE ANGGONMU, DEKWINGI KAE
TAK GOLEKI SLIRAMU, NING ENDI PARANE
RA BISO PETHUK, MUNG GAWE BINGUNG ATIKU

OJO NESU SLIRAMU, YEN AKU TAKON
OPO SEBABE KOK NESU, KARO AKU
JO MBINGUNGKE AWAKKU, ING DINO IKI
MENOWO ONO SALAHKU, MATURO WAE

AKU NGAKONI SLIRAMU, DEKWINGI KAE
AKU MLAKU BEBARENGAN, KARO KANCAMU
NANGING MBOK NGERTI SLIRAMU, SING MANIS DEWE
KANCAMU KUWI MUNG WEDI,MLAKU IJENAN

OJO SOK NGONO SLIRAMU, OJO SUJONO
NURUTI KAREPE ATI, RA MESTI BENER
MENOWO KOWE WIS NGERTI JRONING ATIKU,
NESUMU KUWI OJO TOH, DITERUSAKE

reff :
AKU NGAKONI SLIRAMU, DEKWINGI KAE
AKU MLAKU BEBARENGAN, KARO KANCAMU
NANGING MBOK NGERTI SLIRAMU, SING MANIS DEWE
KANCAMU KUWI MUNG WEDI,MLAKU IJENAN

OJO SOK NGONO SLIRAMU, OJO SUJONO
NURUTI KAREPE ATI, RA MESTI BENER
MENOWO KOWE WIS NGERTI JRONING ATIKU,
NESUMU KUWI OJO TOH, DITERUSAKE

NESUMU KUWI OJO TOH, DITERUSAKE
NESUMU KUWI OJO TOH, DITERUSAKE
NESUMU KUWI OJO TOH, DITERUSAKE
NESUMU KUWI OJO TOH, DITERUSAKE

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=qPyoIVlMs2Q