Bojo Wayuh

Bojo Wayuh
Ciptaan : NN
Vokal : Novi & Agung
Produksi : CHGB Record

Lk :
Coba mrinio dik, bojoku sayang
Kowe arep tak jak rundingan
Opo ra pingin duwe momongan
Tak rabi wayuh, golek keturunan

Pr :
Iwak sepat mas, iwak kuniran
Wis ra kuat, dadi pikiran
Opo enake mas, gendong momongan
Yen toh mung dadi, bojo wayuhan

reff :

Lk :
Jarene sopo sing akeh bojone
Tambah akeh rejekine
Jo kuwatir seje wonge
Iku jare seje sandhang lan pangane

Pr :
Ojo nuruti, sing durung mesti
Timbang kuciwo, lan loro ing nembe mburine

Lk :
Jarene wong wadon diwayuh lilo
Wong wadon atine mulyo
Jo kuwatir senajan kowe mbok tuwo
Tresnaku tak bagi podo

Pr :
Urip ning ndunyo, kudu waspodo
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso

reff :
kembali ke atas..coba mrinio dik…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LBFkA67NsYM

Advertisements