Merinding

Bije-Patik_3
Versi: Bije Patik

Nyatane atiku seneng,
Nek nyawang kowe, rasane adem
Sabendina mung tek angen-angen,
Kowe gawe aku kesengsem..

Polahmu nyenengna ati
Nek lagi ngguyu, tambah ngangeni
Saben
Apa kowe ra ngerti..

Wis tek tahan-tahan,
Malah tambah kangen pisan,
Kegawa
Malah dadi ra karuan..

Dasar kowe manis rupane,
Luwes pisan
Aku dadi kemutan, wektu lagi peretan
Rasane merinding tekan mbun-mbunan..

reff:
Nyatane atiku seneng,
Nek nyawang kowe, rasane adem
Sabendina mung tek angen-angen,
Kowe gawe aku kesengsem..

Polahmu nyenengna ati
Nek lagi ngguyu, tambah ngangeni
Saben
Apa kowe ra ngerti..

Wis tek tahan-tahan,
Malah tambah kangen pisan,
Kegawa
Malah dadi ra karuan..

Dasar kowe manis rupane,
Luwes pisan
Aku dadi kemutan, wektu lagi peretan
Rasane merinding tekan mbun-mbunan..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Bije Patik]
[ti: Merinding]
[al: Dangdut Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[id: izulwvsw]
[00:01.55]Merinding
[00:31.55]Versi : Bije Patik
[00:34.55]
[00:37.55]>>>
[00:38.55]>>
[00:39.55]>
[00:40.55]Nyatane atiku seneng,
[00:44.82]Nek nyawang kowe, rasane adem
[00:48.37]Sabendina mung tek angen-angen,
[00:51.87]Kowe gawe aku kesengsem..
[00:57.43]Polahmu nyenengna ati,
[01:01.81]Nek lagi ngguyu, tambah ngangeni
[01:04.92]Saben turu nganti kegawa ngimpi,
[01:08.82]Apa kowe ra ngerti..
[01:14.57]Wis tek tahan-tahan,
[01:16.38]Malah tambah kangen pisan,
[01:21.87]Kegawa wipuran?,
[01:22.93]Malah dadi ra karuan..
[01:28.38]Dasar kowe manis rupane,
[01:35.77]Luwes pisan peladi kewean?,
[01:43.80]Aku dadi kemutan, wektu lagi perekan
[01:51.45]Rasane merinding tekang mbun-mbunan..
[01:58.59]
[02:01.09]==bije patik, merinding==
[02:29.09]
[02:32.09]>>>
[02:33.09]>>
[02:34.09]>
[02:35.09]Nyatane atiku seneng,
[02:38.79]Nek nyawang kowe, rasane adem
[02:42.95]Sabendina mung tek angen-angen,
[02:46.63]Kowe gawe aku kesengsem..
[02:52.09]Polahmu nyenengna ati,
[02:55.76]Nek lagi ngguyu, tambah ngangeni
[02:59.55]Saben turu nganti kegawa ngimpi,
[03:03.15]Apa kowe ra ngerti..
[03:08.65]Wis tek tahan-tahan,
[03:11.66]Malah tambah kangen pisan,
[03:15.79]Kegawa wipuran?,
[03:17.47]Malah dadi ra karuan..
[03:23.14]Dasar kowe manis rupane,
[03:30.07]Luwes pisan peladi kewean?,
[03:38.11]Aku dadi kemutan, wektu lagi perekan
[03:45.55]Rasane mrinding tekang mbun-mbunan..
[03:52.20]Merinding tekang mbun-mbunan..
[04:01.34]
————–
Preview:

Advertisements

Terminal Purwokerto

Ciptaan : Bije Patik
Vokal : Bije Patik
Produksi : ??

Kelingan wektu jaman semono,
Nang terminal lawas purwokerto,
Kowe nangis njaluk pisahan,
Atiku ra karuan..

Kowe ngomong nek aku ora sayang,
Sebabe kuwe kowe nganti ilang,
Lungamu ganu, aku nyesel pisan
Kenangapa aku ora, nglarang..

reff :
Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
Mbok menawa mengko, kowe arep bali
Ning senajan siki, terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji..

Terminal anyar sing wis dadi saksi,
Larane atiku suwe ngenteni,
Tetep tek jaga, sayangku nang ati
Moga-moga kowe ngerti..

reff :
Kowe ngomong nek aku ora sayang,
Sebabe kuwe kowe nganti ilang,
Lungamu ganu, aku nyesel pisan
Kenangapa aku ora, nglarang..

reff :
Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
Mbok menawa mengko, kowe arep bali
Ning senajan siki, terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji..

Terminal anyar sing wis dadi saksi,
Larane atiku suwe ngenteni,
Tetep tek jaga, sayangku nang ati
Moga-moga kowe ngerti..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Lxu641gTrA8

[ver: lyric]
[ar: Bije Patik]
[ti: Terminal Purwokerto]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:01]
[00:01.00]Terminal Purwokerto
[00:31.00]Versi : Bije Patik
[00:34.00][00:55.56][01:16.04][01:41.00][02:18.43][02:36.07][03:26.25][03:50.57][04:28.07][04:47.82]
[00:37.00][01:44.00][03:05.70][03:53.57]***
[00:38.00][01:45.00][03:06.70][03:56.57]**
[00:39.00][01:46.00][03:07.70][03:57.57]*
[00:40.00]Kelingan wektu jaman semono,
[00:44.49]Nang terminal lawas purwokerto,
[00:48.49]Kowe nangis njaluk pisahan,
[00:52.68]Atiku ra karuan..
[00:58.00][03:08.70]Kowe ngomong nek aku ora sayang,
[01:02.21][03:13.08]Sebabe kuwe kowe nganti ilang,
[01:06.23][03:16.62]Lungamu ganu, aku nyesel pisan
[01:10.10][03:20.68]Kenangapa aku ora, nglarang..
[01:19.17]==bije patik, terminal purwokerto==
[01:47.00][03:58.57]Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
[01:55.48][04:06.19]Mbok menawa mengko, kowe arep bali
[02:03.49][04:14.21]Ning senajan siki, terminal wis ganti
[02:11.17][04:21.82]Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji..
[02:20.07][04:30.76]Terminal anyar sing wis dadi saksi,
[02:24.20][04:34.95]Larane atiku suwe ngenteni,
[02:28.13][04:38.90]Tetep tek jaga, sayangku nang ati
[02:31.51][04:42.88]Moga-moga kowe ngerti..
[03:29.44]==terminal purwokerto, bije patik==

Kathok Ngapret

Bije-Patik_1
Versi: Bije Patik

Aduh pusing pacar lagi ngambek,
Lambene njeber ko kaya kintel buwek..
Domonge angel malahe mecucu,
Kaya ewong lagi keloloden tahu..

Gawe sirah mumet, dada dadi sesek
Rasane awak kok kaya nganggo kathok ngapret..
Mangan ora doyan, turu ora penak
Rasane awak mriang ora karuan..

Nembang bae nembang, larase laras minoran
Tenimbang mumet, mikir awak dadi mriang..
Njoged ayo njoged, njoged lagu banyumasan
Sing penting asik, nyanyi bareng kendang koploan..
Mayuh, sing penting aja pada tukaran..

reff :
Aduh pusing pacar lagi ngambek,
Lambene njeber ko kaya kintel buwek..
Domonge angel malahe mecucu,
Kaya ewong lagi keloloden tahu..

Gawe sirah mumet, dada dadi sesek
Rasane awak kok kaya nganggo kathok ngapret..
Mangan ora doyan, turu ora penak
Rasane awak mriang ora karuan..

Nembang bae nembang, larase laras minoran
Tenimbang mumet, mikir awak dadi mriang..
Njoged ayo njoged, njoged lagu banyumasan
Sing penting asik, nyanyi bareng kendang koploan..
Mayuh, sing penting aja pada tukaran..

reff :
Nembang bae nembang, larase laras minoran
Tenimbang mumet, mikir awak nduwe utang..
Njoged ayo njoged, njoged lagu banyumasan
Sing penting asik, nyanyi bareng kendang koploan..
Mayuh, sing penting aja pada tukaran..
—————-
[ver: lyrics]
[id: lkoqbccv]
[ar: Bije Patik]
[ti: Kathok Ngapret]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:01.01]Kathok Ngapret – Bije Patik
[00:34.09]
[00:37.09]>>>
[00:38.09]>>
[00:39.09]>
[00:40.09]Aduh pusing pacar lagi ngambek,
[00:43.29]Lambene njeber ko kaya kintel buwek..
[00:47.15]Domonge angel malahe mecucu,
[00:50.46]Kaya ewong lagi keloloden tahu..
[00:53.71]Gawe sirah mumet, dada dadi sesek
[00:57.40]Rasane awak kok kaya
[00:59.30]nganggo kathok ngapret..
[01:01.09]Mangan ora doyan, turu ora penak
[01:04.47]Rasane awak mriang ora karuan..
[01:09.40]
[01:10.47]Nembang bae nembang,
[01:13.44]larase laras minoran
[01:17.25]Tenimbang mumet,
[01:20.34]mikir awak dadi mriang..
[01:25.21]Njoged ayo njoged,
[01:27.97]njoged lagu banyumasan
[01:31.81]Sing penting asik,
[01:34.87]nyanyi bareng kendang koploan..
[01:38.25]Mayuh, sing penting aja pada tukaran..
[01:43.62]
[02:13.26]>>>
[02:14.26]>>
[02:15.26]>
[02:16.26]Aduh pusing pacar lagi ngambek,
[02:19.88]Lambene njeber ko kaya kintel buwek..
[02:23.47]Domonge angel malahe mecucu,
[02:27.10]Kaya ewong lagi keloloden tahu..
[02:30.79]Gawe sirah mumet, dada dadi sesek
[02:33.73]Rasane awak kok kaya
[02:35.24]nganggo kathok ngapret..
[02:37.79]Mangan ora doyan, turu ora penak
[02:41.04]Rasane awak mriang ora karuan..
[02:46.54]Nembang bae nembang,
[02:49.79]larase laras minoran
[02:54.54]Tenimbang mumet,
[02:57.48]mikir awak dadi mriang..
[03:01.79]Njoged ayo njoged,
[03:04.48]njoged lagu banyumasan
[03:08.55]Sing penting asik,
[03:11.35]nyanyi bareng kendang koploan..
[03:15.42]Mayuh, sing penting aja pada tukaran..
[03:20.35]
[03:38.51]>>>
[03:39.51]>>
[03:40.51]>
[03:41.51]Nembang bae nembang,
[03:44.52]larase laras minoran
[03:48.14]Tenimbang mumet,
[03:50.97]mikir awak nduwe utang..
[03:55.20]Njoged ayo njoged,
[03:58.59]njoged lagu banyumasan
[04:02.58]Sing penting asik,
[04:05.45]nyanyi bareng kendang koploan..
[04:09.02]Mayuh, sing penting aja pada tukaran..
[04:14.14]
———–
Preview:

Medegel

Medegel
Ciptaan : Bije Patik
Vokal : Bije Patik
Produksi : dp60 studio

Medegel temen, medegel temen
Medegel mikirna wong siji
Ngaweh usul jere iya, prakteke ora pada
Dasar angel marekna jengkel

Dasar watek kawit cilik ora bisa diutak-utik
Ngomong kiye dadine kae
Ra rumangsa gawe gela, janji dewek ra kemutan
Dasar kowe ra kena dieman

reff :

Tek sabar-sabar, malah kurang ajar
Tek tahan-tahan, ndhasku mod-modan
Digawe gela, aku wis biasa
Sing penting kowe njaluk pangapura

reff :
Medegel temen, medegel temen
Medegel mikirna wong siji
Ngaweh usul jere iya, prakteke ora pada
Dasar angel marekna jengkel

Dasar watek kawit cilik ora bisa diutak-utik
Ngomong kiye dadine kae
Ra rumangsa gawe gela, janji dewek ra kemutan
Dasar kowe ra kena dieman

reff :
Tek sabar-sabar, malah kurang ajar
Tek tahan-tahan, ndhasku mod-modan
Digawe gela, aku wis biasa
Sing penting kowe njaluk pangapura

reff :
Dasar watek kawit cilik ora bisa diutak-utik
Ngomong kiye dadine kae
Ra rumangsa gawe gela, janji dewek ra kemutan
Dasar kowe ra kena dieman

Dasar kowe ra kena dieman
Dasar kowe ra kena dieman
Dasar kowe ra kena dieman

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RoiRqLaF72g

Kepungan

Ciptaan : A’om
Vokal : Bije Patik
Produksi : dp60 studio

“Aku mikir nembe kepungan, slametan mitung dina,
Olihe pithi gede pisan, bareng dibuka…isine rupa-rupa..”

Krupuke ana, peyeke ana
Pisange mung siji, iwake kur seblindhi
Bakmine ana, [ana] bihune ana [ana]
Kluban ora keri, diwadahi sudhi

reff :
Ho..o.o.o., esih katon kurang uyah,[Koh kurang uyah…]
Endhoge kur setengah, [endhoge kur setengah]
Ho..o.o.o., esih katon kurang uyah,[Koh kurang uyah…]
Endhoge kur setengah, [endhoge kur setengah]

Segane tah munthuk-munthuk,
Segane tak muthuk-munthuk
Ditambah sambel jeruk, sing nguleg sukiyah
Sing nguleg sukiyah,

[Krupuk ana, peyek ana, kluban-kluban ya kholu…]

Krupuke ana, peyeke ana
Pisange mung siji, iwake kur seblindhi
Bakmine ana, [ana] bihune ana [ana]
Kluban ora keri, diwadahi sudhi

reff :
kembali ke reff..ho.o.o.esih katon…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-NhKYWmw9dU

Tatto

TATTO
Ciptaan : Dedy Pitak
Vokal : Dedy Pitak & Bije Patik
Produksi : ??

ANA WONG NGOMONG WONG TATOAN JERENE PREMAN
AJA SALAH GOLI AWEH PARIKAN
ANA WONG NGOMONG WONG TATOAN JERE BAJINGAN
AKEH CONTONE WONG TATOAN DADI JURAGAN

ANA WONG NGOMONG WONG TATOAN JERE JAGOAN
ANA BAE WONG TATOAN SING SERING KEROKAN
ANA WONG NGOMONG WONG TATOAN UGAL-UGALAN
CONTONE SALMAN WONG TATOAN DENENG NGALIM PISAN

AJA SALAH GOLI NGARANI, AJA SALAH GOLI NGERTENI
WONG TATOAN ORA ADOH KARO SENI
KAWIT SIKI AJA WEDI, KAWIT SIKI KUDU WANI
KEPETHUK WONG TATOAN, YA DITAKONI

ANA WONG NGOMONG WONG TATOAN JERE GALAK PISAN
AJA SALAH BATIK BAE DENENG EMAN PISAN
ANA WONG NGOMONG WONG TATOAN LANGKA MASA DEPAN
ANA CONTONE ARTIS BAE AKEH SING TATOAN

reff :
kembali ke atas..ana wong…preman…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3PJhXo_Rh-Q

Nasib Kula

Nasib Kulo
Ciptaan : Kang Teguh
Vokal : Bije Patik
Produksi : ??

Aduh aduh rama aduh biyung
Kulo niki nyuwun paring pitulung
Kulo pancen saweq susah ati
Kulo nyuwun pun paringi jampi

Aduh aduh rama aduh biyung
Kulo niki pancen saweq bingung
Awan wengi kulo tansah ngluyur
Mergo kulo sakniki taksih nganggur

reff :

Lamun kulo dereng mikir keluargo
Saged ugi sampun kesah saking ndeso
Anak kulo sampun betah ragad katah
Kulo pripun saknikine taksih susah

Aduh aduh rama aduh biyung
Kulo sampun pasrah lan sumarah
Kulo amung netepi wajib
Mugi wonten perubahan nasib

reff :

Lamun kulo dereng mikir keluargo
Saged ugi sampun kesah saking ndeso
Anak kulo sampun betah ragad katah
Kulo pripun saknikine taksih susah

Aduh aduh rama aduh biyung
Kulo sampun pasrah lan sumarah
Kulo amung netepi wajib
Mugi wonten perubahan nasib

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bGpG9p38774