Merinding

Versi: Bije Patik

Nyatane atiku seneng,
Nek nyawang kowe, rasane adem
Sabendina mung tek angen-angen,
Kowe gawe aku kesengsem..

Polahmu nyenengna ati
Nek lagi ngguyu, tambah ngangeni
Saben
Apa kowe ra ngerti..

Wis tek tahan-tahan,
Malah tambah kangen pisan,
Kegawa
Malah dadi ra karuan..

Dasar kowe manis rupane,
Luwes pisan
Aku dadi kemutan, wektu lagi peretan
Rasane merinding tekan mbun-mbunan..

reff:
Nyatane atiku seneng,
Nek nyawang kowe, rasane adem
Sabendina mung tek angen-angen,
Kowe gawe aku kesengsem..

Polahmu nyenengna ati
Nek lagi ngguyu, tambah ngangeni
Saben
Apa kowe ra ngerti..

Wis tek tahan-tahan,
Malah tambah kangen pisan,
Kegawa
Malah dadi ra karuan..

Dasar kowe manis rupane,
Luwes pisan
Aku dadi kemutan, wektu lagi peretan
Rasane merinding tekan mbun-mbunan..

Terminal Purwokerto

Versi: Bije Patik

Kelingan wektu jaman semono,
Nang terminal lawas purwokerto,
Kowe nangis njaluk pisahan,
Atiku ra karuan..

Kowe ngomong nek aku ora sayang,
Sebabe kuwe kowe nganti ilang,
Lungamu ganu, aku nyesel pisan
Kenangapa aku ora, nglarang..

reff :
Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
Mbok menawa mengko, kowe arep bali
Ning senajan siki, terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji..

Terminal anyar sing wis dadi saksi,
Larane atiku suwe ngenteni,
Tetep tek jaga, sayangku nang ati
Moga-moga kowe ngerti..

reff :
Kowe ngomong nek aku ora sayang,
Sebabe kuwe kowe nganti ilang,
Lungamu ganu, aku nyesel pisan
Kenangapa aku ora, nglarang..

reff :
Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
Mbok menawa mengko, kowe arep bali
Ning senajan siki, terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji..

Terminal anyar sing wis dadi saksi,
Larane atiku suwe ngenteni,
Tetep tek jaga, sayangku nang ati
Moga-moga kowe ngerti..

1234