Tresno Lan Loro

Versi: Beta Riana ft. Sriana

Sak umpomo mbiyen ngerti,
Ora bakal kondo getun mburi..
Mbiyen ngaku isih legan,
Durung nate ngayahi bebrayan..

Pungkasane koyo ngene,
Roso tresno kadhung tak wenehke..
Angel nggonku ngilangake,
Mergo wis ono sing nduwe..

Aduh loro kudu sambat karo sopo,
Loro ati kadhung tresno diblenjani..
Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
Ditresnani jebule malah nglarani..

Aku kudu pilih opo,
Antarane tresno karo loro..
Loro iki uwis mesti,
Mergo ra biso nduweni..

reff:
Sak umpomo mbiyen ngerti,
Ora bakal kondo getun mburi..
Mbiyen ngaku isih legan,
Durung nate ngayahi bebrayan..

Pungkasane koyo ngene,
Roso tresno kadhung tak wenehke..
Angel nggonku ngilangake,
Mergo wis ono sing nduwe..

Aduh loro kudu sambat karo sopo,
Loro ati kadhung tresno diblenjani..
Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
Ditresnani jebule malah nglarani..

Aku kudu pilih opo,
Antarane tresno karo loro..
Loro iki uwis mesti,
Mergo ra biso nduweni..

Sampur Kuning

Versi: Beta Riana

Tak pikir mung dadi ati,
Yen kelingan sliramu wong bagus..
Ora bakal biso lali,
Janjimu sing tansah tak ugemi..

Mbok yo eling dik semono,
Nalikane sumpah janji prasetyo..
Tondo moto sampur kuning,
Ra rumongso opo wis ra eling..

Opo wis rumongso cuwo,
Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
Mbok yo eling sampur kuning,
Pingin nyanding nanging wis ra eling..

Sampur kuning katresnanmu,
Kang dadi sesulihe sliramu..
Sampur kuning katresnanmu,
Mbesuk kapan sanding lan sliramu..

reff:
Tak pikir mung dadi ati,
Yen kelingan sliramu wong bagus..
Ora bakal biso lali,
Janjimu sing tansah tak ugemi..

Mbok yo eling dik semono,
Nalikane sumpah janji prasetyo..
Tondo moto sampur kuning,
Ra rumongso opo wis ra eling..

Opo wis rumongso cuwo,
Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
Mbok yo eling sampur kuning,
Pingin nyanding nanging wis ra eling..

Sampur kuning katresnanmu,
Kang dadi sesulihe sliramu..
Sampur kuning katresnanmu,
Mbesuk kapan sanding lan sliramu..

Kembang Probolinggo

Versi: Beta Riana

Mendung peteng arep udan,
Pupus klopo podho jejogetan..
Sumilak’e kukus bromo,
Ambarengi tumurune tresno..

Aku mung tansah ngenteni,
Tumetese tresno kang sejati..
Wedi yen kelangan kowe,
Ayo enggal polokromo wae..

Kembang arum probolinggo,
Rino wengi mung katon ing moto..
Kembang arum probolinggo,
Tak sirami banyune asmoro..

Sayur kentang sambel bawang,
Lalap gobis opo ra kelingan..
Buka’en lawange tresno,
Duh wong bagus kembang probolinggo..

reff:
Mendung peteng arep udan,
Pupus klopo podho jejogetan..
Sumilak’e kukus bromo,
Ambarengi tumurune tresno..

Aku mung tansah ngenteni,
Tumetese tresno kang sejati..
Wedi yen kelangan kowe,
Ayo enggal polokromo wae..

Kembang arum probolinggo,
Rino wengi mung katon ing moto..
Kembang arum probolinggo,
Tak sirami banyune asmoro..

Sayur kentang sambel bawang,
Lalap gobis opo ra kelingan..
Buka’en lawange tresno,
Duh wong bagus kembang probolinggo..

Oleh Prawan

Versi: Beta Riana

Ora eling tak penakne,
Naliko soro mbiyene..
Bareng kepenak uripe,
Aku mung trimo diece..

Mbok yo eling kawitane,
Janji ora ninggalake..
Bareng kepenak uripe,
Aku mung ditinggalake..

Jangan terong sing tak bumboni,
Kabeh mau dadi seksi..
Jangan terong sing tak bumboni,
Kowe nesu sih tak geneni..

Mbok ojo gampang sembrono,
Dupeh aku uwis tuwo..
Kowe nesu gawe jalaran,
Jebul oleh ganti prawan..

reff:
Ora eling tak penakne,
Naliko soro mbiyene..
Bareng kepenak uripe,
Aku mung trimo diece..

Mbok yo eling kawitane,
Janji ora ninggalake..
Bareng kepenak uripe,
Aku mung ditinggalake..

Jangan terong sing tak bumboni,
Kabeh mau dadi seksi..
Jangan terong sing tak bumboni,
Kowe nesu sih tak geneni..

Mbok ojo gampang sembrono,
Dupeh aku uwis tuwo..
Kowe nesu gawe jalaran,
Jebul oleh ganti prawan..

reff:
Ora eling tak penakne,
Naliko soro mbiyene..
Bareng kepenak uripe,
Aku mung trimo diece..

Mbok yo eling kawitane,
Janji ora ninggalake..
Bareng kepenak uripe,
Aku mung ditinggalake..

Jangan terong sing tak bumboni,
Kabeh mau dadi seksi..
Jangan terong sing tak bumboni,
Kowe nesu sih tak geneni..

Mbok ojo gampang sembrono,
Dupeh aku uwis tuwo..
Kowe nesu gawe jalaran,
Jebul oleh ganti prawan..

Ngrentengi Wedokan

Beta-Riana_Wagiran-Pratama
Versi: Beta Riana ft. Wagiran Pratama

Pr:
Coba sawangen mas, ngarep mburi lan iringan
Anggonku dandan, opo to ono sing kurang..
Coba sawangen mas, anggonku iki weda’an
Ning giniyo kangmas, isih seneng kluyuran..

Lk:
Jo gampang nesu dik, mbok ojo gampang cemburu
Tresnaku iki, hanya untuk dirimu..
Wis ra ono wong ayu dik, kejobo mung sliramu
Mergo sliramu, paling istimewa bagiku..

Pr:
Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Lk:
Yen pancen mengkono dik,
Aku ngakoni salahku..
Mulo sing tak jaluk,
Sing gede pangapuramu..

Pr:
Janji sing tenan mas,
Jo seneng ngrentengi wedok’an..
Bakal ayem tentrem,
Anggone urip bebrayan..

reff:
Pr:
Coba sawangen mas, ngarep mburi lan iringan
Anggonku dandan, opo to ono sing kurang..
Coba sawangen mas, anggonku iki weda’an
Ning giniyo kangmas, isih seneng kluyuran..

Lk:
Jo gampang nesu dik, mbok ojo gampang cemburu
Tresnaku iki, hanya untuk dirimu..
Wis ra ono wong ayu dik, kejobo mung sliramu
Mergo sliramu, paling istimewa bagiku..

Pr:
Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Lk:
Yen pancen mengkono dik,
Aku ngakoni salahku..
Mulo sing tak jaluk,
Sing gede pangapuramu..

Pr:
Janji sing tenan mas,
Jo seneng ngrentengi wedok’an..
Bakal ayem tentrem,
Anggone urip bebrayan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: bnzonpch]
[ar: Beta Riana ft. Wagiran]
[ti: Ngrentengi Wedokan]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.02]Ngrentengi Wedok’an
[00:00.02]by: Beta Riana ft. Wagiran Pratama
[00:26.02]
[00:28.82]>>>
[00:29.82]>>
[00:30.82]>
[00:31.82]Pr: Coba sawangen mas,
[00:35.12]Pr: ngarep mburi lan iringan
[00:38.78]Pr: Anggonku dandan,
[00:41.47]Pr: opo to ono sing kurang..
[00:46.03]Pr: Coba sawangen mas,
[00:48.54]Pr: anggonku iki weda’an
[00:52.23]Pr: Ning giniyo kangmas,
[00:55.16]Pr: isih seneng kluyuran..
[00:59.66]Lk: Jo gampang nesu dik,
[01:02.28]Lk: mbok ojo gampang cemburu
[01:05.84]Lk: Tresnaku iki,
[01:08.54]Lk: hanya untuk dirimu..
[01:13.10]Lk: Wis ra ono wong ayu dik,
[01:15.97]Lk: kejobo mung sliramu
[01:19.42]Lk: Mergo sliramu,
[01:22.48]Lk: paling istimewa bagiku..
[01:26.67]Pr: Neng ngarepku kamu bilang sayang,
[01:29.17]Pr: Neng mburine ra karu-karuan..
[01:32.86]Pr: Neng ngarepku kondo tresno tenan,
[01:36.11]Pr: Senenganmu ngrentengi wedok’an..
[01:40.29]Pr: Neng ngarepku kamu bilang sayang,
[01:42.73]Pr: Neng mburine ra karu-karuan..
[01:46.30]Pr: Neng ngarepku kondo tresno tenan,
[01:49.67]Pr: Senenganmu ngrentengi wedok’an..
[01:54.92]Lk: Yen pancen mengkono dik,
[01:57.23]Lk: Aku ngakoni salahku..
[02:00.80]Lk: Mulo sing tak jaluk,
[02:03.61]Lk: Sing gede pangapuramu..
[02:08.04]Pr: Janji sing tenan mas,
[02:11.17]Pr: Jo seneng ngrentengi wedok’an..
[02:14.54]Pr: Bakal ayem tentrem,
[02:17.42]Pr: Anggone urip bebrayan..
[02:21.60]
[03:10.00]>>>
[03:11.00]>>
[03:12.00]>
[03:13.00]Pr: Coba sawangen mas,
[03:16.18]Pr: ngarep mburi lan iringan
[03:19.77]Pr: Anggonku dandan,
[03:21.89]Pr: opo to ono sing kurang..
[03:26.20]Pr: Coba sawangen mas,
[03:28.89]Pr: anggonku iki weda’an
[03:32.33]Pr: Ning giniyo kangmas,
[03:34.58]Pr: isih seneng kluyuran..
[03:39.09]Lk: Jo gampang nesu dik,
[03:42.02]Lk: mbok ojo gampang cemburu
[03:45.07]Lk: Tresnaku iki,
[03:47.64]Lk: hanya untuk dirimu..
[03:52.02]Lk: Wis ra ono wong ayu dik,
[03:54.64]Lk: kejobo mung sliramu
[03:57.89]Lk: Mergo sliramu,
[04:00.70]Lk: paling istimewa bagiku..
[04:04.57]Pr: Neng ngarepku kamu bilang sayang,
[04:06.77]Pr: Neng mburine ra karu-karuan..
[04:09.96]Pr: Neng ngarepku kondo tresno tenan,
[04:13.15]Pr: Senenganmu ngrentengi wedok’an..
[04:17.15]Pr: Neng ngarepku kamu bilang sayang,
[04:19.70]Pr: Neng mburine ra karu-karuan..
[04:22.83]Pr: Neng ngarepku kondo tresno tenan,
[04:25.65]Pr: Senenganmu ngrentengi wedok’an..
[04:30.59]Lk: Yen pancen mengkono dik,
[04:33.32]Lk: Aku ngakoni salahku..
[04:36.40]Lk: Mulo sing tak jaluk,
[04:39.15]Lk: Sing gede pangapuramu..
[04:43.20]Pr: Janji sing tenan mas,
[04:46.20]Pr: Jo seneng ngrentengi wedok’an..
[04:49.90]Pr: Bakal ayem tentrem,
[04:53.03]Pr: Anggone urip bebrayan..
[05:00.09]
————-
Preview: