Penggawean

Penggawean
Ciptaan : Benysworo
Vokal : Benysworo
Produksi : ??

Jamane angel golek penggawean,
Gelem rekoso, jo males-malesan
Gawe-en bakat lan kepinteran,
Urip gak kleleran, oleh bayaran

Dodolan klambi, akeh nggon kulak’an
Pinter masak, dodolan panganan
Nampung guwak’an, dodolan rongso’an
Dodolan abab, dadi wong blantik’an

Mahir nyetir, iso dadi supir
Pinter mesin, iso dadi montir
Ngetho’ rambut, mesti oleh bayaran
Ngetho’ manuk, dadi mantri sunatan

Penggawean, opo wae isone
Senajan rekoso, halal rejekine
Urip dadi ora nemen sengsoro
Iki cerito, lagune benysworo

Penggawean, opo wae isone
Senajan rekoso, halal rejekine
Urip dadi ora nemen sengsoro
Iki cerito, lagune benysworo

reff :
Jamane angel golek penggawean,
Gelem rekoso, jo males-malesan
Gawe-en bakat lan kepinteran,
Urip gak kleleran, oleh bayaran

Penggawean, opo wae isone
Senajan rekoso, halal rejekine
Urip dadi ora nemen sengsoro
Iki cerito, lagune benysworo

Penggawean, opo wae isone
Senajan rekoso, halal rejekine
Urip dadi ora nemen sengsoro
Iki cerito, lagune benysworo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-6R2DSPvpTI

Advertisements

Suroboyo

Suroboyo
Ciptaan : Benysworo
Vokal : Benysworo
Produksi : NN

Suroboyo, kuthone metropolitan
Duwe sejarah dadi kutho pahlawan
Suroboyo slogane resik lan ijo
Ono karep nggawe rakyat dadi mulyo

Jembatan merah, riwayate sejarah
Suromadu, perkorone nggawe susah
Surodadu, basis pengaman segoro
Rakyat soro, mahasiswa nggawe demo

reff :

Suroboyo, reno-reno kahanane
Akeh wong gawe polah benere dewe
Embong macet, jare ruwet aturane
Gremet-gremet, sing sabar teko enggone

Kakilimo, dodolan penguripane
Nggawe rame, plaza dadi saingane
Ceritone ono gang dodolan oli
Terkenale disambangi saben wengi

Sumuk sumpek, urip neng suroboyo
Mepet numpuk omah, koyo omah doro
Ceker-ceker, rekosone golek upo
Enak ra penak, uripku neng suroboyo

Iki ngono, kahanan dadi cerito
Ngrungokno crito, sak crit dadi roto
Sopo gelem, urip neng suroboyo
Siap mentale, mergo ono cerito

kembali ke reff : suroboyo, reno-reno…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=OFN7isMn2Wk