Juragan Tempe

Juragan Tempe
Ciptaan : Narto Jolowok
Vokal : Benjo & Ferra Lopezz
Produksi : ??

Lk :
Nyedak rene nduk, ojo mrengut wae
Sasi rejeb ono sing nakokke
JOko bagus nduk, soko kali code
Tak takoni jare juragan tempe

Pr :
Aku emoh pak, aku pilih dewe
Joko bagus, soko kali code
Aku wedi pak, yen kok dodol tempe
Yen ra payu, mesti dipangan dewe

reff :

Lk :
Kudu gelem kowe mesti dadi marem
Timbang kowe dadi prawan nganti tuwo
Wis manuto kowe mesti dadi mulyo
Dadi prawan mbokyo ojo neko-neko

Pr :
Aku emoh pak, mbok yo ojo dipekso
Yen dipekso, nyang ati dadi loro
Pilih dewe pak nganti tekan tuwo
Yen kepepet karo bapake wae

reff :
kembali ke atas..nyedak rene nduk,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RUtg8iEb1yM

Advertisements

Dudo Anyar

Dudo Anyar
Ciptaan : Narto Jolowok
Vokal : Benjo & Antika
Produksi : ??

Pr :
Ati iki rasane kok teratapan
Krungu kabar sliramu dudo anyaran
Rino wengi rasane pingin ketemu
Dudo anyar baguse uleng-ulengan

Lk :
Ora kleru yo dik bener kandamu
Aku dudo sugih bondo sugih dunyo
Sapi wolu kebo wolu wedhus wolu
Manuk siji sayange wis ora muni

Pr :
Aku emoh mas, aku ora sudi
Duwe manuk, manuke wis ora muni
Aku njaluk manuk sing biso nyanyi
Ora ngiro bareng manggung kok medeni

Lk :
Rasah wedi dik, rasah cilik ati
Manuk manggung tondo njaluk dipakani
Ndang cekelen manuk sing ning njero iki
Pakanono sego jagung sambel trasi

reff :
kembali ke atas..ati iki rasane…

Duet :
Pakanono sego jagung sambel trasi
Pakanono sego jagung sambel trasi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=gbvQx7XQfTs

Gelang Karet

Gelang Karet
Ciptaan : Narto Jolowok
Vokal : Benjo & Sriyani
Produksi : NN

Lk :
Nyedak rene yo dik, nyedak rene
Tak kandani ojo pijer nesu wae
Sesuk minggu ayo tak jak mlaku-mlaku
Numpak prahu ning waduk wonogiri

Pr :
Gek ndang mangkat ayo mas, gek ndang mangkat
Ati iki rasane wis ora kuat
Ojo lali mampir pasar wonogiri
Tuku gelang sing gedene sak driji

Lk :
Weladalah iki guyon opo tenanan
Njaluk gelang gedene ora ukuran
Ra kuatir dik, ora usah sumelang
Sesuk bodo tak tukokke gelang karet

Pr :
Ojo cetil mas, mbokyo ojo ukil
Kondo tresno jebule mung lelamisan
Yen tak gagas nyang ati gawe loro
Luwih becik kowe tak tinggal lungo

reff :

kembali ke atas..nyedak rene yo…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CJq5wR762mo

Bagus Sak Ndunyo

Bagus Sak Ndunyo
Ciptaan : Narto Jolowok
Vokal : Benjo & Antika
Produksi : NN

Lk :
Kebeneran kepethuk kowe dik
Tak takoni ngakuwo wae
Kabare sliramu ijen
Kuwih becik urip bebarengan

Pr :
Pancen aku wis ijen mas
Nanging aku ora gampangan
Di takokke juragan sapi
Nanging arep di poligami

reff :

Lk :
Timbang kowe di poligami
Luwih becik karo aku iki
Njaluk opo tak turuti
Penting kowe ora ngapusi

Pr :
Ra percoyo wong lanang saiki mas
Kondo tresno jebule nggombal
Gombal gombale mukiyo
Bareng wis oleh njur ninggal lungo

Lk :
Nyedak mrene dik, tak kandani
Aku iki bagus sak ndunyo
Yen pancen kowe ra percoyo
Coba takokno mbah bejo

Pr :
Opo bener ngendikamu mas
Yen ngono aku setuju
Gek ndang matur marang ibuku
Sesuk mangkat ning pengulu

reff :
kembali ke atas..kebeneran kepethuk kowe…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FhfymOeLUUU