Juragan Tempe

Versi: Benjo ft. Ferra Lopezz

Lk :
Nyedak rene nduk, ojo mrengut wae
Sasi rejeb ono sing nakokke
JOko bagus nduk, soko kali code
Tak takoni jare juragan tempe

Pr :
Aku emoh pak, aku pilih dewe
Joko bagus, soko kali code
Aku wedi pak, yen kok dodol tempe
Yen ra payu, mesti dipangan dewe

reff :
Lk :
Kudu gelem kowe mesti dadi marem
Timbang kowe dadi prawan nganti tuwo
Wis manuto kowe mesti dadi mulyo
Dadi prawan mbokyo ojo neko-neko

Pr :
Aku emoh pak, mbok yo ojo dipekso
Yen dipekso, nyang ati dadi loro
Pilih dewe pak nganti tekan tuwo
Yen kepepet karo bapake wae

reff :
Lk :
Nyedak rene nduk, ojo mrengut wae
Sasi rejeb ono sing nakokke
JOko bagus nduk, soko kali code
Tak takoni jare juragan tempe

Pr :
Aku emoh pak, aku pilih dewe
Joko bagus, soko kali code
Aku wedi pak, yen kok dodol tempe
Yen ra payu, mesti dipangan dewe

reff :
Lk :
Kudu gelem kowe mesti dadi marem
Timbang kowe dadi prawan nganti tuwo
Wis manuto kowe mesti dadi mulyo
Dadi prawan mbokyo ojo neko-neko

Pr :
Aku emoh pak, mbok yo ojo dipekso
Yen dipekso, nyang ati dadi loro
Pilih dewe pak nganti tekan tuwo
Yen kepepet karo bapake wae

Dudo Anyar

Versi: Benjo ft. Antika

Pr :
Ati iki rasane kok teratapan
Krungu kabar sliramu dudo anyaran
Rino wengi rasane pingin ketemu
Dudo anyar baguse uleng-ulengan

Lk :
Ora kleru yo dik bener kandamu
Aku dudo sugih bondo sugih dunyo
Sapi wolu kebo wolu wedhus wolu
Manuk siji sayange wis ora muni

Pr :
Aku emoh mas, aku ora sudi
Duwe manuk, manuke wis ora muni
Aku njaluk manuk sing biso nyanyi
Ora ngiro bareng manggung kok medeni

Lk :
Rasah wedi dik, rasah cilik ati
Manuk manggung tondo njaluk dipakani
Ndang cekelen manuk sing ning njero iki
Pakanono sego jagung sambel trasi

reff :
Pr :
Ati iki rasane kok teratapan
Krungu kabar sliramu dudo anyaran
Rino wengi rasane pingin ketemu
Dudo anyar baguse uleng-ulengan

Lk :
Ora kleru yo dik bener kandamu
Aku dudo sugih bondo sugih dunyo
Sapi wolu kebo wolu wedhus wolu
Manuk siji sayange wis ora muni

Pr :
Aku emoh mas, aku ora sudi
Duwe manuk, manuke wis ora muni
Aku njaluk manuk sing biso nyanyi
Ora ngiro bareng manggung kok medeni

Lk :
Rasah wedi dik, rasah cilik ati
Manuk manggung tondo njaluk dipakani
Ndang cekelen manuk sing ning njero iki
Pakanono sego jagung sambel trasi

Duet :
Pakanono sego jagung sambel trasi
Pakanono sego jagung sambel trasi

12