Bareng Bareng Janji

Bareng Bareng Janji
Ciptaan : Ipang Supendi
Vokal : Aas Rolani & Herman Top
Produksi : ??

Pr :
Durung percaya, kula ning janjine
Sebab durung ana buktine

Lk :
Kurang apa sih, semene sayange
Pengen apa, srok ngomongna bae

Pr :
Dudu emas, sing dipengeni
Dudu dunya, sing dijaluki

Lk :
Dadi apa nok sing disenengi
Mumpung lintang, wulan sing nyakseni

reff :

Pr :
Apa sampean bener tresna
Sun pasrah jiwa lan raga

Lk :
Kakang bli bakal bohongan
Yen bohong, kakang sumpae edan

Duet :
Yuk bareng bareng janji, muga disakseni
Ning gusti kang maha suci
Sapa sing sulaya, awas kudu nerima
Ning cobaane kang kuasa

Pr :
Durung percaya, kula ning janjine
Sebab durung ana buktine

Lk :
Kurang apa sih, semene sayange
Pengen apa, srok ngomongna bae

reff :

Pr :
Apa sampean bener tresna
Sun pasrah jiwa lan raga

Lk :
Kakang bli bakal bohongan
Yen bohong, kakang sumpae edan

Duet :
Yuk bareng bareng janji, muga disakseni
Ning gusti kang maha suci
Sapa sing sulaya, awas kudu nerima
Ning cobaane kang kuasa


Pr :
Dudu emas, sing dipengeni
Dudu dunya, sing dijaluki

Lk :
Dadi apa nok sing disenengi
Mumpung lintang, wulan sing nyakseni

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=NwDgMeCpY34