Taman Jurug Wanci Sore

Versi: Bambang Warwer

Taman jurug ing pinggir bengawan solo,
Kelingan nalikane jaman semono..
Wektu iku kowe pamit arep lungo,
Nambah ilmu, ing monco negoro..

Dek semono pamitmu lungo ora suwe,
Kiro-kiro antoro setaun wae..
Yen wis rampung kandhamu mesti baline,
Janjimu ing taman jurug wanci sore..

reff:
Wus sewindu suwene ora ketemu,
Ilang musnoh kabeh sing dadi impenku..
Opo ono sing ngundurke katresnanmu,
Kok tegane kowe, ninggalke aku..

Wis tak coba nglalekke sakabehane,
Doyo upoyo ora ono gunane..
Janji-janjimu biyen tansah ngelingke,
Ono taman jurug solo wanci sore..

reff:
Dek semono pamitmu lungo ora suwe,
Kiro-kiro antoro setaun wae..
Yen wis rampung kandamu mesti baline,
Janjimu ing taman jurug wanci sore..

reff:
Wus sewindu suwene ora ketemu,
Ilang musnoh kabeh sing dadi impenku..
Opo ono sing ngundurke katresnanmu,
Kok tegane kowe, ninggalke aku..

Wis tak coba nglalekke sakabehane,
Doyo upoyo ora ono gunane..
Janji-janjimu biyen tansah ngelingke,
Ono taman jurug solo wanci sore..
Ono taman jurug solo wanci sore..

Ngemis Tresno

Versi: Bambang Warwer

Pancene, biyen sing marai sopo
Buktine, kowe tego gawe gelo..
Nyatane, kowe mbalik tresno,
Kok larani atiku tambah nelongso..

Pancene, biyen sing marai kowe
Buktine, kowe nggandeng priyo seje..
Nyatane, aku kok tinggalke
Ra ngrasakke, atiku remuk dadine..

reff:
Saikine kowe teko,
Nangis ngemis, ngemis tresno..
Saikine kowe bali,
Njaluk pulih koyo wingi-wingi..

Nadyan batin iki, isih ono tresno
Nanging atiku sing luwih loro..
Nadyan ati iki, isih nyimpen tresno
Nanging aku ora biso..

Pancene, biyen sing marai sopo
Buktine, kowe tego gawe gelo..

reff:
Pancene, biyen sing marai kowe
Buktine, kowe nggandeng priyo seje..
Nyatane, aku kok tinggalke
Ra ngrasakke, atiku remuk dadine..

reff:
Saikine kowe teko,
Nangis ngemis, ngemis tresno..
Saikine kowe bali,
Njaluk pulih koyo wingi-wingi..

Nadyan batin iki, isih ono tresno
Nanging atiku sing luwih loro..
Nadyan ati iki, isih nyimpen tresno
Nanging aku ora biso..

Pancene, biyen sing marai sopo
Buktine, kowe tego gawe gelo..

123