Taman Jurug Wanci Sore

Bambang-Warwer
Versi: Bambang Warwer

Taman jurug ing pinggir bengawan solo,
Kelingan nalikane jaman semono..
Wektu iku kowe pamit arep lungo,
Nambah ilmu, ing monco negoro..

Dek semono pamitmu lungo ora suwe,
Kiro-kiro antoro setaun wae..
Yen wis rampung kandhamu mesti baline,
Janjimu ing taman jurug wanci sore..

reff :
Wus sewindu suwene ora ketemu,
Ilang musnoh kabeh sing dadi impenku..
Opo ono sing ngundurke katresnanmu,
Kok tegane kowe, ninggalke aku..

Wis tak coba nglalekke sakabehane,
Doyo upoyo ora ono gunane..
Janji-janjimu biyen tansah ngelingke,
Ono taman jurug solo wanci sore..

reff :
Dek semono pamitmu lungo ora suwe,
Kiro-kiro antoro setaun wae..
Yen wis rampung kandamu mesti baline,
Janjimu ing taman jurug wanci sore..

reff :
Wus sewindu suwene ora ketemu,
Ilang musnoh kabeh sing dadi impenku..
Opo ono sing ngundurke katresnanmu,
Kok tegane kowe, ninggalke aku..

Wis tak coba nglalekke sakabehane,
Doyo upoyo ora ono gunane..
Janji-janjimu biyen tansah ngelingke,
Ono taman jurug solo wanci sore..
Ono taman jurug solo wanci sore..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Bambang Warwer]
[ti: Taman Jurug Wanci Sore]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[id: awkulksw]
[00:00.12]Taman Jurug Wanci Sore
[00:00.12]by: Bambang Warwer
[00:36.12]
[00:38.12]>>>
[00:39.12]>>
[00:40.12]>
[00:41.12]Taman jurug ing pinggir bengawan solo,
[00:48.21]Kelingan naliko jamane semono,
[00:55.60]Wektu iku kowe pamit arep lungo,
[01:03.08]Nambah ilmu, ing monco negoro..
[01:09.45]
[01:17.11]Dek semono pamitmu lungo ora suwe,
[01:24.58]Kiro-kiro antoro setaun wae,
[01:30.83]Yen wis rampung kandamu mesti baline,
[01:38.16]Janjimu ing taman jurug wanci sore..
[01:45.41]
[01:48.19]=bambang, taman jurug wanci sore=
[01:55.19]
[01:58.19]>>>
[01:59.19]>>
[02:00.19]>
[02:01.19]Wus sewindu suwene ora ketemu,
[02:08.61]Ilang musnoh kabeh sing dadi impenku,
[02:15.70]Opo ono sing ngundurke katresnanmu,
[02:23.03]Kok tegane kowe, ninggalke aku..
[02:31.19]Wis tak coba nglalekke sakabehane,
[02:38.61]Doyo upoyo ora ono gunane,
[02:45.58]Janji-janjimu biyen tansah ngelingke,
[02:52.38]Ono taman jurug solo wanci sore..
[03:00.06]
[03:03.05]=bambang, taman jurug wanci sore=
[03:24.05]
[03:27.05]>>>
[03:28.05]>>
[03:29.05]>
[03:30.05]Dek semono pamitmu lungo ora suwe,
[03:36.94]Kiro-kiro antoro setaun wae,
[03:44.05]Yen wis rampung kandamu mesti baline,
[03:51.34]Janjimu ing taman jurug wanci sore..
[03:58.64]
[04:01.52]=bambang, taman jurug wanci sore=
[04:08.52]
[04:11.52]>>>
[04:12.52]>>
[04:13.52]>
[04:14.52]Wus sewindu suwene ora ketemu,
[04:21.29]Ilang musnoh kabeh sing dadi impenku,
[04:28.40]Opo ono sing ngundurke katresnanmu,
[04:35.71]Kok tegane kowe, ninggalke aku..
[04:44.28]Wis tak coba nglalekke sakabehane,
[04:51.35]Doyo upoyo ora ono gunane,
[04:58.45]Janji-janjimu biyen tansah ngelingke,
[05:05.46]Ono taman jurug solo wanci sore..
[05:12.52]Ono taman jurug solo wanci sore..
[05:19.63]
————
Preview:

Ngemis Tresno

Ciptaan : Bambang Warwer
Vokal : Bambang Warwer
Produksi : ??

Pancene, biyen sing marai sopo
Buktine, kowe tego gawe gelo..
Nyatane, kowe mbalik tresno,
Kok larani atiku tambah nelongso..

Pancene, biyen sing marai kowe
Buktine, kowe nggandeng priyo seje..
Nyatane, aku kok tinggalke
Ra ngrasakke, atiku remuk dadine..

reff :
Saikine kowe teko,
Nangis ngemis, ngemis tresno..
Saikine kowe bali,
Njaluk pulih koyo wingi-wingi..

Nadyan batin iki, isih ono tresno
Nanging atiku sing luwih loro..
Nadyan ati iki, isih nyimpen tresno
Nanging aku ora biso..

Pancene, biyen sing marai sopo
Buktine, kowe tego gawe gelo..

reff :
Pancene, biyen sing marai kowe
Buktine, kowe nggandeng priyo seje..
Nyatane, aku kok tinggalke
Ra ngrasakke, atiku remuk dadine..

reff :
Saikine kowe teko,
Nangis ngemis, ngemis tresno..
Saikine kowe bali,
Njaluk pulih koyo wingi-wingi..

Nadyan batin iki, isih ono tresno
Nanging atiku sing luwih loro..
Nadyan ati iki, isih nyimpen tresno
Nanging aku ora biso..

Pancene, biyen sing marai sopo
Buktine, kowe tego gawe gelo..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: cailklsw]
[ar: bambang warwer]
[ti: ngemis tresno]
[al: dangdut jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:01.18]Ngemis Tresno
[00:23.18]Versi : Bambang Warwer
[00:26.18][01:26.80][01:41.59][02:55.44][03:17.22][03:50.10][04:06.17][05:19.94]
[00:29.18][01:44.59][03:20.22][04:09.17]>>>
[00:30.18][01:45.59][03:21.22][04:10.17]>>
[00:31.18][01:46.59][03:22.22][04:11.17]>
[00:32.18][02:42.27][05:06.54]Pancene, biyen sing marai sopo
[00:39.03][02:48.63][05:12.81]Buktine, kowe tego gawe gelo..
[00:45.81]Nyatane, kowe mbalik tresno
[00:52.39]Kok larani atiku tambah nelongso..
[00:59.92][03:23.22]Pancene, biyen sing marai kowe
[01:06.26][03:29.12]Buktine, kowe nggandeng priyo seje..
[01:13.16][03:36.44]Nyatane, aku kok tinggalke
[01:20.05][03:43.21]Ra ngrasakke, atiku remuk dadine..
[01:29.06]==bambang warwer, ngemis tresno==
[02:58.54]==ngemis tresno, bambang warwer==
[01:47.59][04:12.17]Saikine kowe teko,
[01:54.66][04:18.08]Nangis ngemis, ngemis tresno..
[02:01.81][04:24.83]Saikine kowe bali,
[02:08.08][04:32.63]Njaluk pulih koyo wingi-wingi..
[02:15.00][04:39.47]Nadyan batin iki, isih ono tresno
[02:22.25][04:46.60]Nanging atiku sing luwih loro..
[02:28.86][04:53.30]Nadyan ati iki, isih nyimpen tresno
[02:35.83][05:00.30]Nanging aku ora biso..
[03:53.40]==bambang warwer, ngemis tresno==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=WqSO4laDEFQ

Yo Mung Kowe

Yo Mung Kowe
Ciptaan : Bambang Warwer
Vokal : Bambang Warwer
Produksi : ??

Yo mung kowe nduk, ono ing njero ati
Yo mung kowe nduk, mlenguh ing sanubari
Yo mung kowe nduk, nyentele netro iki
Yo mung kowe, teko sakjrone pi ngimpi

Yo mung kowe nduk, ono ing angan-angan
Yo mung kowe nduk, nyelip ono pikiran
Yo mung kowe nduk, ngresep nyang perasaan
Yo mung kowe, aku biso nyeluk sayang

reff :

Tresnoku nyang kowe, yang…yang…
Nyantol?? nyang awang-awang
Sedalam lautan,
Gedene sak gunung anakan

Tresnoku nyang kowe, yang…yang…
Utuh koyo watu karang
Yen to bumine bergoncang,
Angine bertiup kencang
Tresnoku ra bakal ilang…

Yo mung kowe nduk, ono ing njero ati
Yo mung kowe nduk, mlenguh ing sanubari
Yo mung kowe nduk, nyentele netro iki
Yo mung kowe, teko sakjrone pi ngimpi

Yo mung kowe nduk, ono ing angan-angan
Yo mung kowe nduk, nyelip ono pikiran
Yo mung kowe nduk, ngresep nyang perasaan
Yo mung kowe, aku biso nyeluk sayang

reff :

Tresnoku nyang kowe, yang…yang…
Nyantol?? nyang awang-awang
Sedalam lautan,
Gedene sak gunung anakan

Tresnoku nyang kowe, yang…yang…
Utuh koyo watu karang
Yen to bumine bergoncang,
Angine bertiup kencang
Tresnoku ra bakal ilang…

Yo mung kowe nduk, ono ing angan-angan
Yo mung kowe nduk, nyelip ono pikiran
Yo mung kowe nduk, ngresep nyang perasaan
Yo mung kowe, aku biso nyeluk sayang

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KqKXtMZCZmU

Aku Sing Tak Lungo Wae

Aku Tak Sing Lungo Wae
Ciptaan : Bambang Warwer
Vokal : Bambang Warwer
Produksi : ??

Onongopo, saiki kok bedo
Sabendino, tansah gawe goro-goro
Mung sepele, dadine ngombro-ngombro
Sithik-sithik, yen nesu banjur lungo

Opo pancen, sliramu wis lali
Wektu iku, ngucapke sumpah lan janji
Yen rekoso, jarene tetep bekti
Nganti tuwo, koyo kaki lan nini-nini

reff :

Pungkasane, kok ngene dadine
Sliramu kok ngajak pisah wae
Yen ra tresno, enggal di kandakke
Yen perlu, aku tak sing lungo wae

Umpamane, uwis entuk ganti
Wong sing biso, njogo lan nyembadani
Lalekno, wong sing tau kok tresnani
Anggep wae, kabeh mau bubar ngimpi

reff :
Opo pancen, sliramu wis lali
Wektu iku, ngucapke sumpah lan janji
Yen rekoso, jarene tetep bekti
Nganti tuwo, koyo kaki lan nini-nini

reff :

Pungkasane, kok ngene dadine
Sliramu kok ngajak pisah wae
Yen ra tresno, enggal di kandakke
Yen perlu, aku tak sing lungo wae

Umpamane, uwis entuk ganti
Wong sing biso, njogo lan nyembadani
Lalekno, wong sing tau kok tresnani
Anggep wae, kabeh mau bubar ngimpi
Anggep wae, kabeh mau bubar ngimpi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5HmdzcnDzVk

Seyuto Janji

Matur nuwun dulur kabeh sing wis mampir ning warungku,
ora kroso gek saben wengi sak durunge turu aku nulis lirik lagu jowo nggal thithik iki iso sampe itungan sewu lirik
” -yanilipatro, jombang-jawatimur-indonesia,

Lirik Lagu Sanguturu ke-1000 Seyuto Janji
Ciptaan : Bambang Warwer
Vokal : Bambang Warwer
Produksi : ??

ING WAYAH WENGI, SEPINE ING ROSO
LARANE ATI KROSO, NYANG DODO
SLIRAMU TAK GOLEKI, TEKAN UBENGING NDUNYO
MUNG WARTAMU WAE, UGO RA ONO

DISIK SLIRAMU NANDUR WINIH KEMBANG ONO ATI
KANTI SIRAMAN, SEYUTO JANJI
TUWUH KATRESNAN SUCI, NYEBARKE GONDO WANGI
KOK PETHIK, KOK BUANG LAN KOK SINGKIRI

reff :

TAK AKONI AYUMU, ORA KOYO WIDODARI
NANGING ONO AWAKMU, DEWEK’E SING WIS NGADHEP GUSTI
KAUKIR ANYR MANEH, KENANGAN LAN JANJI-JANJI
NANGING SAIKINE, SLIRAMU NINGGALKE AKU IKI

TUMETESING ELUHKU, RA MARGO SUSAH ATIKU
BANGET GEDENE ROSO GELOKU
DUDU PEPISAHAN SING GAWE GELO ATIKU
NANGING ONO NGOPO, NDISIK NDADAK KETEMU

reff :

TAK AKONI AYUMU, ORA KOYO WIDODARI
NANGING ONO AWAKMU, DEWEK’E SING WIS NGADHEP GUSTI
KAUKIR ANYR MANEH, KENANGAN LAN JANJI-JANJI
NANGING SAIKINE, SLIRAMU NINGGALKE AKU IKI

TUMETESING ELUHKU, RA MARGO SUSAH ATIKU
BANGET GEDENE ROSO GELOKU
DUDU PEPISAHAN SING GAWE GELO ATIKU
NANGING ONO NGOPO, NDISIK NDADAK KETEMU
NANGING ONO NGOPO, NDISIK NDADAK KETEMU

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LVdqlXmKYvU