Telung November

Versi: Bambang Petruk

Wis ono telung november, aku ora ketemu
Cah ayu sing dadi pepujanku
Aku kangen eseme, kangen opo apane
Nanging seprene kowe durung biso tak pethu’ke

Sak umpamane sliramu, ngerti kekarepanku
Tenane aku pengen ketemu
Senajan mung sedelo, mung sak kethipeng moto
Cukup kanggo ngobati, roso tresno jroning ati

Tresno sing tak rasa’ke wis bubar ngombro-ngombro
Nganti ra amot ngeba’i ning dhodho
Tresno sing tak rasa’ke pengen kowe sing nompo
Ojo wong liyo yo ben aku ra gelo

Ngertio cah ayu, puspo sing ning atiku
Saklawase, mung kanggo sliramu

reff :
Sak umpamane sliramu, ngerti kekarepanku
Tenane aku pengen ketemu
Senajan mung sedelo, mung sak kethipeng moto
Cukup kanggo ngobati, roso tresno jroning ati

Tresno sing tak rasa’ke wis bubar ngombro-ngombro
Nganti ra amot ngeba’i ning dhodho
Tresno sing tak rasa’ke pengen kowe sing nompo
Ojo wong liyo yo ben aku ra gelo

Ngertio cah ayu, puspo sing ning atiku
Saklawase, mung kanggo sliramu

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Katon Seje

Versi: Bambang Petruk

Selawase, tresnaku kanggo sliramu
Ora ono liyo, ning atiku
Nadyan adoh jarak’e, mung siji jenengmu
Awan wengi sing dadi, impenku

Pirang taun, suwene tekan seprene
Sajak’e sliramu, katon seje
Opo roso tresno, uwis ora nduwe
Ora ngiro yen ngene, dadine

Keno ngopo, sliramu dadi bedo
Opo mergane, ono wong liyo
Aku ora nyono, aku ora ngiro
Sing tak kangeni mung, gawe cidro

Pancen tego, sliramu pancen tego
Gawe loro, karo gawe gelo
Koyo gayane aku, uwis tansah setyo
Ning ngopo, biso nyidrani tresno

reff :
Pirang taun, suwene tekan seprene
Sajak’e sliramu, katon seje
Opo roso tresno, uwis ora nduwe
Ora ngiro yen ngene, dadine

Keno ngopo, sliramu dadi bedo
Opo mergane, ono wong liyo
Aku ora nyono, aku ora ngiro
Sing tak kangeni mung, gawe cidro

Pancen tego, sliramu pancen tego
Gawe loro, karo gawe gelo
Koyo gayane aku, uwis tansah setyo
Ning ngopo, biso nyidrani tresno

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12