Telung November

Ciptaan : Ari Tandan
Vokal : Bambang Petruk
Produksi : ??

Wis ono telung november, aku ora ketemu
Cah ayu sing dadi pepujanku
Aku kangen eseme, kangen opo apane
Nanging seprene kowe durung biso tak pethu’ke

Sak umpamane sliramu, ngerti kekarepanku
Tenane aku pengen ketemu
Senajan mung sedelo, mung sak kethipeng moto
Cukup kanggo ngobati, roso tresno jroning ati

Tresno sing tak rasa’ke wis bubar ngombro-ngombro
Nganti ra amot ngeba’i ning dhodho
Tresno sing tak rasa’ke pengen kowe sing nompo
Ojo wong liyo yo ben aku ra gelo

Ngertio cah ayu, puspo sing ning atiku
Saklawase, mung kanggo sliramu

reff :
Sak umpamane sliramu, ngerti kekarepanku
Tenane aku pengen ketemu
Senajan mung sedelo, mung sak kethipeng moto
Cukup kanggo ngobati, roso tresno jroning ati

Tresno sing tak rasa’ke wis bubar ngombro-ngombro
Nganti ra amot ngeba’i ning dhodho
Tresno sing tak rasa’ke pengen kowe sing nompo
Ojo wong liyo yo ben aku ra gelo

Ngertio cah ayu, puspo sing ning atiku
Saklawase, mung kanggo sliramu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=XskQi9BIJJk

Katon Seje

Ciptaan : Endang S / Ranu S
Vokal : Bambang Petruk
Produksi : ??

Selawase, tresnaku kanggo sliramu
Ora ono liyo, ning atiku
Nadyan adoh jarak’e, mung siji jenengmu
Awan wengi sing dadi, impenku

Pirang taun, suwene tekan seprene
Sajak’e sliramu, katon seje
Opo roso tresno, uwis ora nduwe
Ora ngiro yen ngene, dadine

Keno ngopo, sliramu dadi bedo
Opo mergane, ono wong liyo
Aku ora nyono, aku ora ngiro
Sing tak kangeni mung, gawe cidro

Pancen tego, sliramu pancen tego
Gawe loro, karo gawe gelo
Koyo gayane aku, uwis tansah setyo
Ning ngopo, biso nyidrani tresno

reff :
Pirang taun, suwene tekan seprene
Sajak’e sliramu, katon seje
Opo roso tresno, uwis ora nduwe
Ora ngiro yen ngene, dadine

Keno ngopo, sliramu dadi bedo
Opo mergane, ono wong liyo
Aku ora nyono, aku ora ngiro
Sing tak kangeni mung, gawe cidro

Pancen tego, sliramu pancen tego
Gawe loro, karo gawe gelo
Koyo gayane aku, uwis tansah setyo
Ning ngopo, biso nyidrani tresno

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4sZSVpHaif4

Jerite Ati

Jerite Ati
Ciptaan : Bambang Petruk
Vokal : Bambang Petruk
Produksi :

Kelingan biyen dek, jaman rekoso
Urip tansah adoh soko, rasane tresno
Pait getir sing, tak rasakke
Ndadekake atiku, trus kerunto-runto

Rungokno jerite atiku
Nelongso yen kelingan anggonmu, nangis pamit lungo
Ing wates kutho sing dadi
Seksi tetesing waspo

Tak simpeni, sik tak simpen ning ati tekan seprene
Kanggo netepi janjimu, janji teko ing ulan iki
Yen kowe cidro, atiku loro
Loro, loro atiku loro…

reff :

Kelingan biyen dek, jaman rekoso
Urip tansah adoh soko, rasane tresno
Pait getir sing, tak rasakke
Ndadekake atiku, trus kerunto-runto

Rungokno jerite atiku
Nelongso yen kelingan anggonmu, nangis pamit lungo
Ing wates kutho sing dadi
Seksi tetesing waspo

Tak simpeni, sik tak simpen ning ati tekan seprene
Kanggo netepi janjimu, janji teko ing ulan iki
Yen kowe cidro, atiku loro
Loro, loro atiku loro…

Nelongso yen kelingan anggonmu,
Nangis pamit lungo
Ing wates kutho sing dadi
Seksi tetesing waspo

Tak simpeni, sik tak simpen ning ati tekan seprene
Kanggo netepi janjimu, janji teko ing ulan iki

[lamun sayang kelingan anggonku, nangis pamit lungo]
[Ing wates kutho sing dadi seksi tetesing waspo]

Tak simpeni, sik tak simpen ning ati tekan seprene
Kanggo netepi janjimu, janji teko ing ulan iki

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aOORTEJq_00