Balung Jagung

Balung jagung
Ciptaan : Wadi Oon
Vokal : Een Clafinova
Produksi : Dian Records

Kaya bli tahan rasane ning ati
Sayang masih dadi laki
Sampean kaya bli due pikiran
Masih pengene demenan

Balung jagung pribasane, duh akakng
Rasa dugal ning sampean
Yen bengi pengene mangkat kluyuran
Kula ning umah dewekan

reff :

Yen wis bli suka, ngomonga terang-terangan
Yen wis bli suka, anter aken ning wong tua

Wong rumah tangga, ketemu pada gedene
Kula wong wadon, sing penting weruh berese
Tenimbang ditele-tele, wis bagen pegatan bae

Balung jagung pribasane, duh akakng
Rasa dugal ning sampean
Yen bengi pengene mangkat kluyuran
Kula ning umah dewekan

reff :

Yen wis bli suka, ngomonga terang-terangan
Yen wis bli suka, anter aken ning wong tua

Wong rumah tangga, ketemu pada gedene
Kula wong wadon, sing penting weruh berese
Tenimbang ditele-tele, wis bagen pegatan bae

Kaya bli tahan rasane ning ati
Sayang masih dadi laki
Sampean kaya bli due pikiran
Masih pengene demenan

Balung jagung pribasane, duh akakng
Rasa dugal ning sampean
Yen bengi pengene mangkat kluyuran
Kula ning umah dewekan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_opy93wxTt0

Advertisements