Pujaanku

Versi: Arya Satria feat Ayuni Kenes

Lk:
Oh kapan lagi pujaanku,
Engkau dan aku kan bertemu..
Pr:
Oh kapan lagi pujaanku,
Engkau dan aku kan menyatu..

reff:
Lk:
Yang rindu ini,
Bukan kau sendiri..
Aku juga rindu,
Padamu sayang..

Pr:
Kerinduan ini,
Terjalin oleh kita..
Karena diriku,
Terlalu cinta..

Lk:
Apapun yang terjadi,
Kau tetap milikku..
Terimalah cintaku,
Duhai kekasihku..

Pr:
Apapun yang terjadi,
Ku tetap milikmu..
Ku terima cintamu,
Duhai kekasihku..

Ft:
Semoga cinta kan abadi,
Kita berdua selamanya..

reff:
Lk:
Oh kapan lagi pujaan ku,
Engkau dan aku kan bertemu..
Pr:
Oh kapan lagi pujaan ku,
Engkau dan aku kan menyatu..

reff:
Lk:
Yang rindu ini,
Bukan kau sendiri..
Aku juga rindu,
Padamu sayang..

Pr:
Kerinduan ini,
Terjalin oleh kita..
Karena diriku,
Terlalu cinta..

Lk:
Apapun yang terjadi,
Kau tetap milikku..
Terimalah cintaku,
Duhai kekasihku..

Pr:
Apapun yang terjadi,
Ku tetap milikmu..
Ku terima cintamu,
Duhai kekasihku..

Ft:
Semoga cinta kan abadi,
Kita berdua selamanya..

Pilih Bapak’e

Versi: Ayuni Kenes feat Darno Gondrong

Pr:
Loro-lorone ganteng kabeh aku iyo seneng,
Bareng tak tanduk’i marai aku spaneng..
Tak pikir yo kakangane malah tibak’e bapak’e,
Tapi kadhung sayang trus ngene piye dadine..

Tak rasak-rasakne,
Urip pisan ojo sampek soro..
Pilih yo bapak’e,
Wayahe dadi morotuwo..

Rasah mikir wae,
Timbang soro milih kowe..
Kowe urung kerjo,
Panggah kakean semoyo..

Lk:
Kowe pancene cluthak,
Bapakku barang kok gasak..
Koyo kucing eruh gerih,
Cinta iso ngolah ngalih..

Aku dewe ra maido,
Bapakku ra nduwe bojo..
Dudo uwis suwe,
Mbok thung-thungi budhal wae..

Aku dewe nggak ngreken,
Tak nyambut gawe sing seken..
Lungo adoh neng luar pulau,
Sopo ngerti ndang oleh bojo..

reff:
Pr:
Loro-lorone ganteng kabeh aku iyo seneng,
Bareng tak tanduk’i marai aku spaneng..
Tak pikir yo kakangane malah tibak’e bapak’e,
Tapi kadhung sayang trus ngene piye dadine..

Tak rasak-rasakne,
Urip pisan ojo sampek soro..
Pilih yo bapak’e,
Wayahe dadi morotuwo..

Rasah mikir wae,
Timbang soro milih kowe..
Kowe urung kerjo,
Panggah kakean semoyo..

Lk:
Kowe pancene cluthak,
Bapakku barang kok gasak..
Koyo kucing eruh gerih,
Cinta iso ngolah ngalih..

Aku dewe ra maido,
Bapakku ra nduwe bojo..
Dudo uwis suwe,
Mbok thung-thungi budhal wae..

Aku dewe nggak ngreken,
Tak nyambut gawe sing seken..
Lungo adoh neng luar pulau,
Sopo ngerti ndang oleh bojo..

reff:
Pr:
Loro-lorone ganteng kabeh aku iyo seneng,
Bareng tak tanduk’i marai aku spaneng..
Tak pikir yo kakangane malah tibak’e bapak’e,
Tapi kadhung sayang trus ngene piye dadine..

Tak rasak-rasakne,
Urip pisan ojo sampek soro..
Pilih yo bapak’e,
Wayahe dadi morotuwo..

Rasah mikir wae,
Timbang soro milih kowe..
Kowe urung kerjo,
Panggah kakean semoyo..

Lk:
Kowe pancene cluthak,
Bapakku barang kok gasak..
Koyo kucing eruh gerih,
Cinta iso ngolah ngalih..

Aku dewe ra maido,
Bapakku ra nduwe bojo..
Dudo uwis suwe,
Mbok thung-thungi budhal wae..

Aku dewe nggak ngreken,
Tak nyambut gawe sing seken..
Lungo adoh neng luar pulau,
Sopo ngerti ndang oleh bojo..